ultima oră | O femeie de 56 de ani s-a aruncat de la etajul 12 al unei clădiri din Chișinău. S-ar fi certat cu fiul

Zugo.md, 12 ianuarie 2018 23:20

Caz tragic în sectorul Râșcani al capitalei. O femeie s-ar fi aruncat de la etajul 12 al unui bloc de locuit după ce s-ar fi certat cu fiul ei. Nefericitul incident s-a petrecut în jurul orei 21:45 pe bulevardul Grigore Vieru.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 10 minute
16:00
După ce un locuitor al satului Vărvăreuca din raionul Florești a semnalat despre asfaltarea proastă a drumurilor din localitate, reprezentantul companiei care a efectuat lucrările de reparație a venit cu o reacție.
16:00
Preotul din Ghidighici vine cu o nouă inițiativă pentru oameni. Maxim Melinti își propune să adune o întreagă comunitate pe stadionul din localitate pentru a urmări filme cu conținut spiritual-educativ.
Acum 2 ore
15:10
Preotul din Ghidighici vine cu o nouă inițiativă pentru oameni. Parohul își propune să adune o întreagă comunitate pe stadionul din localitate pentru a urmări filme cu conținut spiritual-educativ.
15:00
O tentativă de mituire a unui inspector de patrulare a ajuns în vizorul ofițerilor și procurorilor anticorupție, după ce polițistul a denunțat cazul la CNA.
14:40
Se servește cu foițe de aur și argint, într-un bol din cristal de Baccarat. E vorba de una dintre cele mai scumpe înghețate din lume, care se prepară în Italia. Un astfel de deliciu costă nici mai mult, nici mai puțin de 1500 de dolari.
14:40
Un bărbat în vârstă de 31 de ani, tată a doi copii, a fost arestat după ce a pipăit o chelneriță. Acesta a fost trântit la podea de femeia furioasă pentru gestul făcut și închis după gratii pentru două zile.
Acum 4 ore
14:10
Un bărbat în vârstă de 31 de ani, tată a doi copii, a fost arestat după ce a pipăit o chelneriță. Acesta a fost trântit la podea de femeia furioasă pentru gestul făcut și închis după gratii pentru două zile.
14:10
Parlamentul a aprobat, în ședința din 20 iulie, micșorarea plății pentru serviciile notariale la perfectarea actelor de moştenire. Proiectul pentru completarea metodologiei calculării plăţii pentru serviciile notariale a fost votat, în lectură finală, de 55 de deputați din cei prezenți.
13:40
Parlamentul a aprobat, în ședința din 20 iulie, micșorarea plății pentru serviciile notariale la perfectarea actelor de moştenire. Proiectul pentru completarea metodologiei calculării plăţii pentru serviciile notariale a fost votat, în lectură finală, de 55 de deputați din cei prezenți.
13:40
Despre calitatea proastă a drumurilor din Moldova se cunoaște de mai mulți ani, iar un caz recent vine se confirme că străzile sunt asfaltate până la prima ploaie. Un locuitor al satului Vărvăreuca, raionul Florești a surprins în imagini foto și video starea drumurilor din localitate, care nu este una deloc de lăudat.
13:30
Trei tineri din Republica Moldova au reușit să facă mândră o țară întreagă prin performanțele lor. Aceștia s-au făcut remarcați și au primit diplome la un concurs de dans, care s-a desfășurat în Italia.
12:50
Criticată de unii și lăudată de alții, Arena Chișinău, care urmează să fie construită la finele lunii august, a devenit subiect intens discutat chiar și de artiștii din țara noastră. Recent, naistul Constantin Moscovici a vorbit despre sala multifuncțională, făcând o paralelă cu încăperea din Vitebsk, unde a avut loc concursul „Славянский базар”.
12:30
Locuitorii unui oraș din nordul Rusiei s-au trezit ieri cu mașinile și curțile acoperite de zăpadă deși este mijlocul verii. Șocați de fenomenul neobișnuit de după geam, aceștia au distribuit imagini pe rețelele de socializare.
Acum 6 ore
11:40
Ultima săptămână din această lună trebuie s-o petreceți alături de familie, având grijă și de sănătate. Astfel, astrele vă prognozează șapte zile din care veți avea de toate: dragoste, certuri, împăcări, iar unii nativi vor avea chiar și probleme financiare.
11:30
Doi copii de la o tabără de odihnă din Bălți au rămas blocați, în această noapte, într-o căsuță cuprinsă de flăcări. Alți peste 100 de copii au reușit să se evacueze în siguranță, împreună cu educatorii.
10:50
O locuitoare a satului Harmațca, raionul Dubăsari, a ajuns la spital după ce a înghițit mercurul dintr-un termometru. Femeia de 27 de ani, mamă a doi copii, ar fi recurs la gestul disperat după ce ar fi fost părăsită de iubit, dar și din cauza problemelor financiare.
10:50
Pilotul unui aeronave British Airways a fost aplaudat minute în șir de pasageri, după ce a reușit să aducă în siguranță avionul la sol. În urma unei defecțiuni tehnice, acesta a reușit să efectueze o aterizare de urgență pe aeroportul Gatwick din Londra.
Acum 8 ore
10:00
Incident neobișnuit pe peronul de așteptare a Autogări din centrul capitalei. Un bărbat a fost transportat la spital după ce ar fi fost atacat cu un cuțit.
09:40
Un val de căldură neobișnuită s-a abătut în ultimele zile peste nordul Europei. Temperaturile caniculare amplifică seceta și riscul de incendii, care ar putea izbucni din clipă în clipă, în mai multe regiuni.
Acum 24 ore
19:40
Persoanele care deţin funcţii de demnitate publică în cadrul administraţiei publice locale (APL) ar putea beneficia de plăţi de stimulare. Inițiativa aparține unui grup de deputați și a fost examinată, în cadrul ședinței de astăzi, a Parlamentului și votată în prima lectură.
19:20
În premieră, medicii de familie din Republica Moldova vor putea profesa individual, după modelul european. În acest scop, Executivul a aprobat astăzi modificări și completări în mai multe acte legislative.
19:00
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) va stabili preţurile plafon de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale o dată la trei luni. Parlamentul a aprobat astăzi, în prima și a doua lectură, modificări și completări ale Legii privind piaţa produselor petroliere.
18:30
Cadrele didactice și personalul științifico-didactic din instituțiile de învățământ vor primi salarii majorate de la 1 septembrie curent. Parlamentul a examinat, în ședința de astăzi, modificări și completări ale legislației în acest sens și le-a votat în prima lectură.
18:00
Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a mers astăzi într-o vizită de lucru la Taraclia cu microbuzul de rută. Acesta a depistat și unele nereguli, cum ar fi alimentarea la stația PECO având pasageri în mașină.
17:30
În urmă cu un an, Beyonce a făcut cunoștință fanilor cu gemenii Sir și Rumi, iar acum se pare că artista ar fi însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Acest detaliu a fost observat de internauți în urma concertelor pe care le-a dat aceasta alături de Jay-Z în Franța.
17:10
Parlamentul a aprobat, în ședința plenară de astăzi, transmiterea cu titlu oneros, a terenului Stadionului Republican din municipiul Chişinău, pentru construcția noului sediu al Ambasadei Statelor Unite ale Americii (SUA). Proiectul a fost votat, în lectură finală, de către 65 de deputați dintre cei prezenți la ședință.
17:10
Promite să fie cu același gust, aspect și chiar mult mai ieftină. Este vorba despre carnea „crescută” în condiții de laborator. Alternativa este propusă de o companie olandeză, care deja se ocupă de dezvoltarea acestui tip de aliment.
16:50
Promite să fie cu același gust, aspect și chiar mult mai ieftină. Este vorba despre carnea „crescută” în condiții de laborator. Alternativa este propusă de o companie olandeză, care deja se ocupă de dezvoltarea acestui tip de aliment.
16:30
Sezonul estival este oficial deschis deja de aproape două luni, însă ieșitul la picnic a fost o problemă din cauza ploilor. Totuși, în acest weekend suntem norocoși, deoarece Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat două zile călduroase, potrivite pentru a ieși din casă.
16:20
Mijloacele de transport ale cetățenilor domiciliați în regiunile din stânga Nistrului ar putea avea dreptul de circulaţie în trafic internațional. Parlamentul a examinat astăzi, în prima lectură, un proiect de lege cu privire la înmatricularea unor mijloace de transport.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.