ultima oră | O femeie de 56 de ani s-a aruncat de la etajul 12 al unei clădiri din Chișinău. S-ar fi certat cu fiul

Zugo.md, 12 ianuarie 2018 23:20

Caz tragic în sectorul Râșcani al capitalei. O femeie s-ar fi aruncat de la etajul 12 al unui bloc de locuit după ce s-ar fi certat cu fiul ei. Nefericitul incident s-a petrecut în jurul orei 21:45 pe bulevardul Grigore Vieru.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 4 ore
21:50
Candidata la funcția de primar general, Silvia Radu, a studiat la Facultatea de Limbi străine, catedra Filologie spaniolă şi italiană, iar după absolvire a devenit lector la USM. Ea a studiat și la Universitatea din Navarra, Spania (Managementul Afacerilor), dar și a urmat Facultatea de Drept de la USM.
Acum 6 ore
21:40
Primele 10 ambulanțe procurate de Guvern au ajuns în țară, iar celelalte 59 urmează să fie livrate până la finele lunii mai. Acestea vor fi repartizate în 32 de puncte medicale de urgență prespitalicească, unde gradul de uzură a autosanitarelor este de peste 90%, din zonele Centru, Nord, Sud și Găgăuzia.
21:00
Incapacitatea partidelor de dreapta din opoziție de a identifica un candidat unic în stare să mobilizeze electoratul pro-european le va permite acestor forțe să ocupe abia locul trei în cursa electorală. Opinia îi aparține lui Iulian Chifu, consilierului ex-președintelui României, Traian Băsescu.
21:00
Candidatul Partidului „Casa Noastră-Moldova” la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Alexandr Roșco, care a încercat astăzi, în cadrul dezbaterilor organizate de IPN, să convingă oamenii să-l aleagă, a mai râvnit în trecut la fotoliul de primar într-un sat, dar nimeni nu l-a votat.
19:50
Candidatul Partidului „Casa Noastră-Moldova” la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Alexandr Roșco, care a încercat astăzi, în cadrul dezbaterilor organizate de IPN, să convingă oamenii să-l aleagă a mai râvnit în trecut la fotoliul de primar într-un sat, dar nimeni nu l-a votat.
Acum 8 ore
19:40
Cinematograful Odeon din capitală va găzdui vineri, 27 aprilie, lansarea proiectului Centenarul Filmului Românesc. Evenimentul va începe la ora 17:00 cu proiecția filmului „Pădurea spânzuraților”.
19:10
Elena Vladilena Cotea, la ai săi 15 ani, a ajuns deja să colaboreze cu renumitul brand italian Giorgio Armani. Până la 5 ani a locuit la Chișinău, iar, pentru că părinții și-au dorit tot ce-i mai bun pentru ea, s-au transferat cu traiul în Italia.
19:10
Centrul Republican al Voluntarilor invită pe toți cei care nu sunt indiferenți la Ziua Faptelor Bune, eveniment care se desfășoară pentru al treilea an. Astfel, a mai rămas mai puțin de o săptămână, iar voluntarii sunt entuziasmați și sunt gata pe 29 aprilie să umple țara cu un un val de bunătate, zâmbete și bucurie!
18:50
Posesorii de mașini din regiunea transnistreană vor primi plăcuțe neutre și vor fi admiși în traficul internațional începând cu 1 septembrie 2018, potrivit unei decizii semnate astăzi de către reprezentanții Chișinăului și Tiraspolului, la Bender.
18:30
Un bărbat din Leova a suferit un grav accident, după ce o căruță plină cu gunoi s-a răsturnat peste piciorul lui. Acesta a fost transportat de urgență la spital și a fost supus la două intervenții chirurgicale.
18:30
Sunteți curioși să aflați cu ce surprize vă așteaptă Mai Retro? Pregătim cel mai tare eveniment dedicat întregii familii. Mai Retro e mai distractiv și mai jucăuș. Cu siguranță toți se vor simți minunat la Mai Retro, atât copii, cât și adulții cu spirit ludic.
18:00
Troleibuzele de pe ruta numărul 30 din Chișinău au fost dotate cu sisteme GPS. Astfel, pasagerii pot urmări online traseul unităților de transport.
Acum 12 ore
17:20
În acest weekend, toți cetățenii Republicii Moldova sunt invitați la curățenia generală anunțată de Vitalie Gamurari, purtătorul de cuvânt al PDM. Iniţiativa de salubrizare a tuturor localităților din țară vine din partea partidului, care precizează că la acţiune pot participa toţi doritorii de a trăi într-un mediu curat.
17:20
Compania H&M, cu sediul la Stockolm, anunță o decizie șoc. Pentru prima oară din 1974, de când a fost listată pe bursă, este posibil să-și reducă dividendele.
17:10
Astăzi, 24 aprilie, a avut loc inaugurarea grădiniței din satul Gangura, raionul Ialoveni, după ce instituția a fost reabilitată și modernizată din grantul oferit de Guvernul României, administrat de Fondul de Investiţii Sociale din Moldova (FISM).
16:30
Fie că este vorba de o petrecere sau o seară în familie, o întâlnire cu prietenii sau un weekend la iarbă verde, mulți dintre noi optează pentru micile, dar nesănătoasele plăceri.
16:20
Parlamentul Republicii Moldova găzduiește o expoziție inedită de drapele istorice. Aceasta reunește reproduceri ale drapelelor istorice de stat, sigilii și ștampile pe care sunt imprimate siglele domnești din diferite perioade istorice.
16:20
Primul festival propriu al municipiului Ungheni va avea loc la începutul lunii mai. Astfel, evenimentul inedit pentru care se fac pregătiri intense este Festivalul Castanilor.
16:20
Astăzi a fost lansat sistemul fotovoltaic instalat în cadrul Școlii Profesionale Nr.4 din municipiul Bălți. Echipamentul modern urmează a fi utilizat de către profesori în procesul de instruire a viitorilor specialiști.
15:40
Astăzi a fost lansat sistemul fotovoltaic instalat în cadrul Școlii Profesionale Nr.4 din municipiul Bălți. Echipamentul modern urmează a fi utilizat de către profesori în procesul de instruire a viitorilor specialiști.
15:10
În această primăvară, Yard Sale a reuşit să adune sute de persoane la Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală din capitală. Astfel, oamenii au reuşit să se odihnească în compania celor dragi, dar şi să participe la diferite master-classuri.
15:00
După 4 zile de la moartea celebrului Dj Avicii, familia acestuia a venit cu un mesaj pentru fani. Părinți săi au adus mulțumiri tuturor pentru omagiul adus artistului, dar și pentru intimitatea care le-a fost oferită în aceste zile.
14:50
Unite a primit certificarea de operator cu cea mai înaltă calitate voce, din ţară. În martie 2018, Systemics PAB - unul dintre liderii internaţionali în domeniul studiului calităţii reţelelor, a efectuat măsurări cu privire la experienţa în utilizarea serviciilor voce a tuturor operatorilor din ţară.
14:30
În această dimineață a fost făcut un atac cibernetic asupra site-ului Ministerului Energiei şi Industriei Cărbunelui din Ucraina. Acesta nu a afectat site-urile altor companii de stat din domeniul energetic.
14:30
Un puști cu vârsta de 12 ani, originar din Sydney, Australia, a furat cardul bancar al părinților, și-a păcălit bunica să-i dea pașaportul și a plecat în vacanță în Bali. Acesta, furios pe cearta din familia lui, a decis să se răzbune și să uite de supărare, așă că a făcut tot posibilul să ajungă acolo, unde de mult visa să călătorească.
14:20
Reprezentanții Primăriei Chișinău au ajuns la București, de unde urmează să preia două autobuze oferite de partea română. Cele două autobuze de model Mercedes vor circula pe străzile din Chișinău.
13:40
Peste 300.000 de flori roz și violete au făcut din orașul Herson un loc turistic, numit „Mica Olandă”. Cu un parfum delicat, câmpul de flori este un loc ideal pentru a face poze și a admira frumusețile primăverii, lucru de care profită sutele de turiști și localnici.
13:10
Turcia a fost zdruncinată astăzi de un cutremur puternic, care a dus la rănirea a cel puțin 39 de persoane și avarierea mai multor clădiri. Seismul a avut loc în provincia Adiyaman, din sud-estul Turciei.
Acum 24 ore
12:40
240 de pasageri, care se aflau la bordul unei aeronave a companiei Air India, au trăit momente de groază în timpul turbulențelor. Aceștia au fost nevoiți să stabilizeze un geam al avionului, după ce acesta a căzut din cauza zborului necontrolat
12:20
Astăzi, NASA sărbătorește 28 de ani de când a lansat telescopul spațial Hubble. De tot atâția ani, telescopul furnizează informații despre lucrurile nedescoperite din Univers.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.