Iurie Leancă a avut o întrevedere cu şeful Delegației UE. Despre ce au discutat oficialii?

Zugo.md, 12 ianuarie 2018 23:20

Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, a avut astăzi o întrevedere cu şeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 8 ore
19:30
Într-o societate dezbinată, ca a noastră, limba vorbită este mereu subiect pentru conflicte. În cadrul unui proiect marca Reporter de Gardă, rapperul moldovean Mani a lansat un cântec, prin care accentuează faptul că limba vorbită este scoasă în prim-plan atunci când sunt probleme mult mai grave.
Acum 12 ore
18:30
Desființarea Stadionul Republican de pe strada Tighina 12 pentru a construi în locul acestuia un nou sediu pentru Ambasada Statelor Unite ale Americii, se va discuta la ședința de miercuri a Guvernului.
18:20
Fetița de opt ani din Florești, a cărei stare s-a înrăutățit, a decedat în după-amiaza zilei de astăzi. Mama copilei rămâne internată în spital, iar starea ei este medie gravă.
18:10
Un chișinăuian de 29 de ani ar fi amenințat în dimineața zilei de astăzi că se va sinucide. Bărbatul, care se afla în stare de ebrietate, ar fi urcat pe o macara de pe un șantier din sectorul Râșcani, intenționând să sară în gol.
17:50
Probleme ce țin de îmbunătățirea alimentației copiilor și elevilor în grădinițe și școli au fost abordate astăzi într-o ședință la Guvern, prezidată de prim-ministrul Pavel Filip. Printre principalele deficiențe ale sistemului au fost enumerate calitatea neadecvată a alimentelor, lipsa unui mecanism eficient de achiziție a produselor, nerespectarea regulilor sanitare de preparare a bucatelor, precum și normele financiare reduse pentru alimentația copiilor în instituțiile de învățământ.
17:40
Are doar 20 de ani și aproape un miliard de dolari în conturi. Kylie Jenner este cea mai tânără persoană de pe lista Forbes a femeilor din America îmbogăţite din forţe proprii. Revista a publicat miercuri noul top, care prezintă că averea netă a tinerei este estimată la 900 milioane de dolari.
17:40
Numărul beneficiarilor campaniei „O nouă viață” a fundației „Edelweiss” a ajuns la 17.000. Mămicile și micuții acestora au primit cutiile-cadou, cu lucrurile necesare pentru primele zile de viață ale bebelușilor.
17:00
O moldoveancă de 21 de ani s-a stins din viață într-un grav accident care a avut loc în Cipru. Tânăra a fost lovită din spate de o mașină. Accidentul s-a produs sâmbătă, în localitatea Larnaca.
16:40
Numărul beneficiarilor campaniei „O nouă viață” a fundației „Edelweiss” au ajuns la 17.000. Mămicile și micuții acestora au primit cutiile-cadou, cu lucrurile necesare pentru primele zile de viață ale bebelușilor.
16:20
Pe o porțiune de trotuar de la intersecția str. V. Micle și V. Pârcălab din Chișinău au fost amplasate șapte bănci, mai multe ghivece pentru flori și coșuri de gunoi. Astfel, zona a fost eliberată de mașinile parcate neregulamentar.
15:40
Un bărbat din raionul Briceni s-a stins din viață sâmbătă noaptea după ce a fost lovit de o mașină. Victima se plimba cu bicicleta, iar șoferul unui automobil de model Mazda l-ar fi tamponat în plin.
15:30
Moldoveanul Marcel Roșca, cunoscut ca un adevărat talent al muzicii și care a făcut mândră țara de mai multe ori, participând la mai multe concursuri internaționale, este câștigatorul marelui premiu în cadrul concursului „Slaveanskii Bazar” de la Vitebsk, Belarus.
15:10
Polițiștii Inspectoratului General împreună cu cei de Ștefan Vodă au depistat 1000 de plante de cânepă, pe un teren de 2 hectare din satul Crocmaz. Descoperirea a fost făcută în cadrul operațiunii speciale „MAC 2018”.
15:00
Jurnalistul Ion Terguță a fost ales vicepreședinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM). Acesta afirmă că formațiunea mai are multe de realizat.
14:50
Tinerii cu vârsta între 18-35 ani din Republica Moldova, care vor să se lanseze în domeniul afacerilor, sunt invitați să aplice la Proiectul „Joint Opportunities in Business for Youth” (JOBS4Youth), gestionat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).
Acum 24 ore
14:00
În perioada 16 - 19 iulie, Președintele Macedoniei, Gjorge Ivanov, însoțit de prima doamnă, Maja Ivanov, vor efectua o vizită oficială în Republica Moldova. Astfel, pe mai multe străzi din Chișinău, accesul va fi limitat, iar întrunirile solicitate de persoanele fizice și juridice care și-au exprimat intenția de a desfășura întruniri, sistate.
13:50
Șefa interimară a Direcției generale educație, cultură, tineret și sport (DGETS) și primarul interimar al municipiului Chișinău au anunțat că vor să motiveze angajații grădinițelor. Astfel, lefurile tuturor cadrelor din instituțiile preșcolare vor fi majorate cu 500 de lei.
13:30
Proiectul „Prima Casă” devine tot mai popular. Până la data de 13 iunie, 195 de persoane au beneficiat de credite pentru a-și procura o locuință. Alte 10 familii așteaptă ca cererile lor să fie aprobate.
13:00
Cetățenii țărilor care circulă fără vize în statele europene ar putea fi verificați în viitor înainte de a ajunge în UE. Despre aceasta a informat Parlamentul European printr-un comunicat de presă.
13:00
Primăria Chişinău a stabilit programul zilnic și adresele unde vor avea loc lucrări de salubrizare, infrastructură şi întreţinere a străzilor, planificate pentru ziua de 16 iulie curent.
12:50
Primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, cere ca toate informațiile privind cheltuielile din instituțiile preșcolare să fie făcute publice, deoarece părinții se plâng că li se cer bani suplimentari.
12:30
Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost eroii unei fetițe de doar patru ani, care a fost lăsată ieri fără supraveghere într-un apartament din sectorul Botanica al capitalei.
12:30
O tânără din Oregan, dispărută acum o săptămână, a fost găsită și salvată de pe niște stânci marine. În urma unui accident, victima a căzut cu mașina pe care o conducea, iar în tot acest timp, a supravețuit cu apa din radiatorul maşinii distruse.
11:50
Primăria municipiului Chişinău informează că de astăzi, 16 iulie, ora 14:00, va începe procedura de vot pentru proiectele depuse spre finanţare din fondul Bugetului Civil. Perioada de votare pentru proiectele înaintate de cetăţeni se va încheia la 2 august, ora 17.00.
11:40
În cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei Chișinău, primarul interimar al capitalei l-a luat la rost pe Ion Burdiumov, şeful Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare. Ruslan Codreanu s-a arătat nemulțumit de un caz care a avut loc ieri la stația de lângă centrul comercial „Malldova”.
11:30
Cei din familia regală britanică au un motiv în plus de a fi fericiți după ce a fost botezat cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge, prințul Louis. Al șaselea în ordinea succesiunii la tron, micuțul a apărut în primele sale poze oficiale alături de toți cei apropiați.
11:30
Finalul Cupei Mondiale s-a încheiat dramatic pentru Rusia. Stadionul construit de aceștia special pentru Campionat a rezistat exact până în ultima zi, atunci când o ploaie torențială de câteva ore s-a abătut peste regiune.
11:30
Mai mulți oameni s-au adunat astăzi în fața sediului Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” pentru a protesta. Manifestanții au cerut polițiștilor să se alăture poporului și să-l aresteze pe liderul PD, Vlad Plahotniuc.
10:40
Finalul Cupei Mondiale s-a încheiat dramatic pentru Rusia. Stadionul construit de aceștia special pentru Campionat a rezistat exact până în ultima zi, atunci când o ploaie torențială de câteva ore s-a abătut peste regiune.
10:30
Vlad Filat, fiind condamnat la nouă ani de închisoare, va ataca decizia luată de instanțele din Republica Moldova la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului. Astfel, învinuit de trafic de influență și corupere pasivă, fostul premier anunță într-o postare publică că și-a schimbat avocatul care îi va apăra interesele fostului premier la CEDO.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.