(video) Ei contribuie la afirmarea presei independente! Au fost premiați câștigătorii Topului „Jurnaliștii Anului 2017”

#diez, 14 decembrie 2017 20:45

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Comitetul pentru Libertatea Presei (CLP) au organizat pe 14 decembrie, cea de-a 23-a ediţie a Galei de decernare a premiilor „Jurnaliştii anului 2017”. Cei mai buni jurnaliști, care, prin activitatea lor în anul 2017, au contribuit la afirmarea presei independente, democratice și profesioniste din Republica Moldova, vor fi premiați cu tradiționalul măr. Articolul (video) Ei contribuie la afirmarea presei independente! Au fost premiați câștigătorii Topului „Jurnaliștii Anului 2017” apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 2 ore
00:00
Startul semifinalelor UEFA Champions League se dă pe stadionul Anfield, echipa Liverpool întâlnește pe teren propriu echipa AS Roma din Italia. Acest meci reedita finala Cupei Campionilor Europeni din 1984. Articolul (video) Spectacol fotbalistic pe Anfield. Mohamed Salah reușește dubla și două pase decisive apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
21:00
Psihologii spun că ziua de miercuri este cea mai complicată din toată săptămâna. Prin urmare, pentru a vă distrage de la monotonia ei, echipa #diez vă recomandă o serie de evenimente frumoase pentru o zi de miercuri reușită. Articolul Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru 25 aprilie, o zi de miercuri cu mult soare apare prima dată în #diez.
20:45
În această săptămână în fața Palatului Național „Nicolae Sulac” a apărut o farfurie uriașă care a atras atenția trecătorilor. Aceasta nu va rămâne acolo, ci invită locuitorii Chișinăului la o petrecere culinară. Articolul (foto) Ce caută o farfurie uriașă cu un cuțit și o furculiță în fața Palatului Național „Nicolae Sulac” apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
18:00
„Franzeluţa” S.A. vine cu o reacţie vizavi de postarea unui consumator pe o reţea de socializare, unde a prezentat câteva fotografii cu o pâine în ambalaj Franzeluţa, în care ar fi găsit un obiect străin. Compania se declară nevinovată. Articolul „Este practic imposibil să se întâmple așa ceva în procesul tehnologic”. „Franzeluța” vine cu o reacție la fotografiile postate pe rețelele de socializare apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
17:45
Chișinăul și Tiraspolul au ajuns la un consens în ceea ce privește mecanismul de admitere a autovehiculelor din regiunea transnistreană în traficul internațional. Decizia în acest sens a fost luată ieri în cadrul ședinței a grupurilor de lucru pentru dezvoltarea transportului auto și infrastructurii drumurilor. Articolul Chișinăul și Tiraspolul au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește admiterea autovehiculelor din regiunea transnistreană în traficul internațional apare prima dată în #diez.
17:30
Cele două autobuze donate de Primăria municipiului București vor ajunge în această săptămână la Chișinău. Anunțul a fost făcut de către Vitalie Butucel de la Direcția Transport a Primăriei Chișinău la ședința săptămânală a primăriei și de primara-general intermiară a Chișinăului, Silvia Radu, într-o postare pe Facebook.  Articolul (foto) Autobuzele donate de Primăria municipiului București vor ajunge în această săptămână la Chișinău. Pe ce traseu vor circula apare prima dată în #diez.
17:15
Vineri, 20 aprilie, la orele 17.00 în fața Teatrului Luceafărul a avut loc lansarea proiectului „Veronica Micle – stradă pietonală”. Ion Grosu a fost prezent la eveniment și a scris pe blog câteva idei despre acest proiect. Articolul Idei despre posibilitatea ca str. Veronica Micle să fie pietonală: „Toată esența străzii pietonale e conținută în denumirea ei” apare prima dată în #diez.
16:45
Olympic Fest – sărbătoarea sportului pentru toți, revine pe 19 mai la Chișinău. Festivalul este un eveniment de proporţii, ce întrunește în fiecare an în Piața Marii Adunări Naționale mii de oameni, indiferent de abilități sportive, vârstă sau ocupație, pentru a celebra valorile Olimpice de excelență, prietenie și respect. Articolul (video) OlympicFest revine la Chișinău. Care este harta traseului și când va avea loc evenimentul apare prima dată în #diez.
16:45
Startup Weekend Women invită tinerele și femeile să-și dezvolte ideile de afaceri timp de 54 de ore. Evenimentul va avea loc în perioada 18-20 mai, la Generator Hub. Articolul Dorești șă-ți creezi sau dezvolți propria afacere? Participă la prima ediție de Startup Weekend Women. Care sunt oportunitățile apare prima dată în #diez.
16:30
Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a aprobat, cu vot unanim, în cadrul ședinței din 24 aprilie, licența de emisie pentru postul de televiziune TVN care va activa în nordul țării, la Bălți. Postul de televiziune va avea conținut generalist. Articolul Încă un post de televiziune generalist va apărea la Bălți. Cum se numește și cine este fondatorul apare prima dată în #diez.
16:30
Toți iubitorii de tot ce înseamnă retro își dau întâlnire de pe 28 aprilie până pe 1 mai la Vatra! A II-a ediție a festivalului „MAI RETRO” propune un program extrem de bogat și divers, care la sigur va satisface gusturile și preferințele tuturor vizitatorilor, de la copii până la bunici. Articolul Ești pasionat de tot ce înseamnă retro? Atunci participă la cea de a doua ediție a festivalului „Mai Retro” la Vatra apare prima dată în #diez.
16:30
Prima conferință regională de scară largă, Rockit Moldova 2018 a ajuns în acest an la cea de-a 7-a ediție și se va desfășura pe 27 aprilie la Radisson Blu Leogrand Hotel, Chișinău. Evenimentul va reuni specialiști din domeniu, dar și cei mai inovativi tineri din Republica Moldova care vor pune inovația într-o lumină nouă și vor susține o serie de discursuri și workshop-uri bazate pe inovații și tehnologii, creativitate, comunicare, antreprenoriat și startup-uri. Articolul (foto) Rockit Moldova 2018. Cine sunt speakerii internaționali care vin la Chișinău apare prima dată în #diez.
16:15
Institutul Cultural Roman „Mihai Eminescu” la Chișinău în colaborare cu Teatrul de Poezie „Alexei Mateevici” din Chișinău organizează spectacolul de teatru „Țara mea de glorii, Țara mea de dor”, pentru a marca Anul Centenar în Republica Moldova. Evenimentul va avea loc pe data de 26 aprilie, ora 18.00, la Teatrul de Poezie „Alexei Mateevici” din Chișinău. Articolul Program dedicat Centenarului Unirii. Teatrul Poetic „Alexei Mateevici” vă invită la spectacolul „Ţara mea de glorii, Ţara mea de dor” apare prima dată în #diez.
16:15
În majoritatea țărilor occidentale, moda de nuntă, în ceea ce ține de vestimentație, este modestă, conservatoare și destul de banală. De regulă, mirele poartă un costum clasic în tonuri întunecate, iar mireasa poartă o rochie albă. Doar recent în materie de nuanțe au mai fost adăugate câteva, care diluează tonul general alb-negru. Lucrurile diferă în unele țări, în care globalizarea nu s-a infiltrat încă pe deplin, iar tradițiile mai sunt onorate. În aceste țări îmbrăcămintea de nuntă este mult mai originală.  Articolul (foto) Colorate și inspirate din folclor. Cum arată îmbrăcămintea tradițională de nuntă din mai multe țări ale lumii apare prima dată în #diez.
15:45
După 2 ani de așteptare, Rock'n'Haret vine să te invite la ediția a VI-a a celui mai incendiar ultim sunet alternativ! Articolul Rock’n’Haret ediția a VI-a. Ce preț vor avea biletele pentru concert și de unde pot fi procurate apare prima dată în #diez.
14:45
La Școala Profesională Nr. 4 din municipiul Bălți a avut loc, pe 24 aprilie, lansarea sistemului fotovoltaic. Echipamentul modern va fi utilizat de către profesori/maiștri electricieni în procesul de instruire a viitorilor specialiști.  Articolul La Școala Profesională nr.4 din Bălți a fost lansat un sistem de energie solară fotovoltaică apare prima dată în #diez.
13:45
Duminică, 29 aprilie este marcată „Ziua Faptelor Bune”, iar misiunea Centrul Republican al Voluntarilor Misiunea este dezvoltarea proiectelor de voluntariat, sociale, culturale și educaționale în Republica Moldova. Astfel, pentru eveniment, strada pietonală Eugen Doga va fi divizată în 6 zone: Articolul (foto) Ziua Faptelor Bune: Umplem țara cu un val de bunătate, zâmbește și bucurie apare prima dată în #diez.
13:45
La Tudora, Ștefan Vodă, nu întâlnești om care să nu îl cunoască pe Dorin Țapu. Tânărul este proprietarul unui tractor performant, procurat pe bani europeni. Cu ajutorul acestei tehnici Dorin cultivă zeci de hectare de teren în fiecare primăvară și toamnă. Sătenii îi bat la poartă ori de câte ori au nevoie să facă lucrări mecanizate în câmp sau livadă. Articolul (foto) Istoria de succes a unui student din Ștefan Vodă. Și-a deschis o afacere prosperă în domeniul agriculturii, pe bani europeni apare prima dată în #diez.
13:45
Lilia Fisikovici a câștigat Maratonul Internațional din Cracovia, Polonia. Sportiva din Tiraspol este aproape de actualul record al Moldovei la maraton, stabilit de Tatiana Zueva. Articolul Lilia Fisikovici este câștigătoarea Maratonului Internațional din Cracovia. Care este rezultatul înregistrat de sportivă apare prima dată în #diez.
13:15
Premieră în UEFA Champions League. Pentru prima oară după aproape un deceniu, patru ţări vor fi reprezentate în semifinalele Ligii Campionilor. Premier League va fi reprezentată de Liverpool, Real Madrid va reprezenta La Liga, Serie A o are în semifinală pe AS Roma, iar Bayern Munchen va reprezenta Bundesliga. Articolul (video) Premieră în UEFA Champions League. Patru campionate de top din Europei au câte o echipă în semifinală apare prima dată în #diez.
13:00
Guvernatorul Băncii Naționale, Sergiu Cioclea, a ridicat în 2017 un salariu de 104 315 lei pe lună, aproape dublu decât în anul precedent. Aceste date se conțin în declarația sa de avere și interese personale, dată publicității pe site-ul Autorității Naționale pentru Integritate (ANI), deși salariul pare foarte mare, totuși există cineva cu unul mai mare la Banca Națională - viceguvernatoarea BNM și membră al Comitetului executiv - Cristina Harea cu 115.107 lei lunar. Articolul (doc) Cine este persoana cu un salariu mai mare decât cel al Guvernatorului Băncii Naționale: Peste un milion de lei anual, 8 apartamente și 3 mașini apare prima dată în #diez.
13:00
Unite a primit certificarea de operator cu cea mai înaltă calitate voce, din ţară. În martie 2018, Systemics PAB - unul dintre liderii internaţionali în domeniul studiului calităţii reţelelor, a efectuat măsurări cu privire la experienţa în utilizarea serviciilor voce a tuturor operatorilor din ţară. Potrivit rezultatelor, Unite a obţinut cel mai mare scor în cadrul testării, dintre toţi operatorii şi oferă cea mai înaltă calitate şi experienţă voce. Articolul Operatorul numărul 1 în calitate voce. Unite a primit certificarea de operator cu cea mai înaltă calitate voce din ţară apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
12:45
Serviciul AMU a primit 10 ambulanțe noi din totalul de 69 procurate, altele 59 urmează să fie livrate până la sfârșitul lunii. Ambulanțele vor fi repartizate în 32 de puncte medicale de urgență prespitalicească din zonele Centru, Nord, Sud și Găgăuzia. Articolul (foto) Serviciul AMU a primit primele 10 ambulanțe noi din cele 69 procurate. Unde vor fi repartizate acestea apare prima dată în #diez.
11:45
Pe parcursul zilei de astăzi, 24 aprilie 2018, pe anumite străzi va fi suspendat temporar traficul rutier, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie şi întreţinere curentă a infrastructurii rutiere. Despre aceasta a comunicat Primăria municipiului Chișinău. Articolul Atenție șoferi! Străzile pe care astăzi va fi suspendat temporar traficul rutier apare prima dată în #diez.
11:45
Pe data de 22 aprilie, Marin Domente a publicat pe pagina sa de Facebook două fotografii în care se vede că în pâinea procurată de el se află un șoarece. Articolul (foto) „Fie pâinea cât de rea, tot cu șoareci în țara mea”. Un bărbat din Chișinău a găsit un șoarece în pâinea fabricată de Franzeluța apare prima dată în #diez.
11:30
Compania americană Apple a anunţat că va înlocui acumulatorii unor modele de MacBook Pro a căror baterie s-a umflat deja sau care prezintă riscul de umflare. Aceste modele au fost produse între octombrie 2016 şi octombrie 2017, iar operaţiunea de înlocuire este complet gratuită. Articolul Apple înlocuieşte gratuit bateriile defecte din anumite modele de MacBook Pro. Care sunt acestea apare prima dată în #diez.
11:30
Fotograful rus, Dmitri Markov, care a început ca un fotograf amator, în prezent are un cont de Instagram care este premiat cu Getty Images Instagram Grant и Photo Philanthropy Activist Awards și peste 200 mii de abonați. Articolul (foto) Cum arată în realitate viața cetățenilor ruși din afară orașelor mari, despre care autoritățile nu vorbesc apare prima dată în #diez.
11:30
Asociația ARTIS din Iași și Asociația Obștească MIA din Chișinău vor lansa, la Chișinău proiectul Centenarul Filmului Românesc. Evenimentul va avea loc vineri, 27 aprilie, la ora 17.00 și va fi găzduit de Cinema Odeon, Chișinău. Articolul 100 de ani, 100 de filme, 100 de orașe: Centenarul filmului românesc se lansează la Chișinău. Care sunt localitățile vizate apare prima dată în #diez.
11:15
FinComBank S.A. pune în circulație cardul suplimentar destinat unei categorii speciale de clienți: părinți cu copii minori. Noul produs poate fi solicitat de orice deținător al unui card de bază, deschis la FinComBank S.A., pentru copiii săi cu vârsta de la 7 ani. Articolul Oferă-i copilului tău bani de buzunar direct pe card. Fincombank pune în circulație cardul suplimentar pentru copii minori apare prima dată în #diez.
11:00
Determinarea factorului Rh al viitorului copil în baza analizei de sânge a gravidei este acum posibilă în laboratorul medical Alfa Diagnostica. Articolul Pe piața din Moldova a apărut un test de sarcină revoluționar care îți permite să vezi factorul Rhesus al viitorului copil apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.