Recomandări #diez. Evenimente magice la care să mergi vineri, 15 decembrie

#diez, 14 decembrie 2017 18:45

Ultima zi de muncă trebuie să fie una memorabilă. Pentru un sfârșit de săptămână cât mai colorat cu emoții pozitive, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente inspirate. Articolul Recomandări #diez. Evenimente magice la care să mergi vineri, 15 decembrie apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 2 ore
15:00
Docdoc.md este o platformă online unde cetățenii se pot programa gratuit la medicii solicitați, ulterior pot lăsa recenzii despre aceștia. Prin urmare, o listă de medici clasificați după ratingul realizat de către pacienți. Articolul Cauți un doctor bun? Lista medicilor din Chișinău cu cel mai mare rating pe docdoc.md apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
13:45
Guvernul a aprobat un proiect de lege privind modificarea și completare unor acte legislative în vigoare, prin care se intenționează soluționarea mai multor probleme cu care se confruntă asistența medicală primară ( AMP). Articolul Medicii de familie ar putea trece la practica individuală. Finanțările vor fi oferite în funcție de numărul de pacienți apare prima dată în #diez.
13:00
Facebook începe să pună în aplicare interdicţiile de vârstă pentru cei care nu pot demonsta că ce au declarat la crearea contului este real. Articolul Facebook va interzice accesul pentru unii utilizatori. Câți ani trebuie să ai ca să poți să-ți creezi un cont pe rețeaua de socializare apare prima dată în #diez.
12:30
Potrivit ultimului barometru european din 2017, 7% dintre suedezi sunt fumători activi. Dintre bărbații chestionați, fumează 5%, iar dintre femeile participante la studiu, fumează 9% - o statistică unică în lume după criteriul de gen. Deși potrivit aceluiași barometru, 52% au spus că nu au fumat niciodată, iar 41% au fumat, dar s-au oprit, totuși suedezii sunt renumiți pentru folosirea tutunului într-o formă alternativă. Considerată una dintre cele mai vechi metode de consum al tutunului, consumul oral este folosit de circa 20% dintre suedezi, Suedia fiind și unica țară membră a Uniunii Europene unde vânzarea produselor din tutun destinate consumului oral este legală. Articolul Cum au reușit suedezii să aibă cea mai mică rată a fumătorilor din Europa, printr-un produs interzis în întreaga Uniune Europeană apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
11:30
Echipele moldoveneşti de handbal masculin şi-au aflat adversarele din primul tur al Cupei Challenge, sezonul 2018-2019. Articolul Echipele moldoveneşti de handbal masculin şi-au aflat adversarele din primul tur al Cupei Challenge apare prima dată în #diez.
11:15
Ambasadorul agreat al Republicii Turcia în Republica Moldova, Gürol Sökmensüer, a prezentat secretarului de stat pentru afaceri bilaterale şi multilaterale, Tatiana Molcean, copiile scrisorilor de acreditare în calitate de șef al misiunii diplomatice în țara noastră. Articolul Nou ambasador al Turciei în Republica Moldova. Cine este Gürol Sökmensüer apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
09:45
Trupa britanică Muse a anunţat, vineri, că va lansa un nou album de studio, al optulea din carieră, care va ajunge în magazine în luna noiembrie, informează contactmusic.com. Articolul (video) Trupa Britanică Muse va lansa un nou album în luna noiembrie apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
19:15
Peste 70 de emojiuri vor apărea pe iPhone, iPad, Apple Watch și Mac într-o actualizare gratuită. Noile fețe vor avea păr roșu, gri, ondulat, dar și va fi însoțit de zâmbete care aduc mai multă expresie mesajelor expediate. Articolul (foto) Apple anunță că va introduce noi emojiuri în soft. Cum vor arăta acestea apare prima dată în #diez.
18:45
Persoanele care deţin funcţii de demnitate publică în cadrul administraţiei publice locale ar putea beneficia de plăţi de stimulare. Inițiativa aparține unui grup de deputați și a fost examinată, în cadrul ședinței de astăzi, a Parlamentului și votată în I lectură. Articolul Salarii mai mari în ajunul alegerilor parlamentare? Angajații din localitățile rurale vor beneficia de majorarea salariilor apare prima dată în #diez.
18:15
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică va stabili, la fiecare trei luni, preţurile plafon de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale. Parlamentul a aprobat astăzi, în prima și a doua lectură, modificări și completări ale Legii privind piaţa produselor petroliere. Articolul Deputații au aprobat. ANRE va stabili prețurile plafon la produsele petroliere la fiecare trei luni apare prima dată în #diez.
18:00
Obligativitatea deţinerii poliţei de asigurare obligatorie de asistență medicală, pe suport de hârtie, ar putea fi exclusă din legislația națională. Parlamentul, în ședința de astăzi, a aprobat, în prima lectură, modificări și completări ale unor acte legislative în acest sens. Articolul Deputații au examinat excluderea suportului de hârtie pentru polița medicală. Ce prevăd noile modificări apare prima dată în #diez.
17:45
Cea mai așteptată zi din săptămână - sâmbăta, îți oferă o gamă de oportunități pentru a te relaxa de la jobul sau treburi personale. Alegeți ce îți este mai aproape de suflet și odihnește-te la maxim. Articolul Filme, discuții și concerte. #diez vă recomandă cele mai utile evenimente pentru ziua de sâmbătă, 21 iulie apare prima dată în #diez.
17:00
Doi tineri din Varnița s-au ambiționat și doresc să implementeze un proiect inovativ pentru țara noastră. Acesta constă în confecționarea meselor și a lămpilor din piese de la motoarele automobilelor si motocicletelor, combinate cu sticlă și dispozitive electrice. Articolul (foto) Doi elevi din Varnița confecționează mese și lămpi din piese de la automobile și motociclete apare prima dată în #diez.
17:00
Parlamentul a aprobat, în ședința plenară de astăzi, transmiterea  cu titlu oneros a terenului Stadionului Republican din municipiul Chişinău, pentru construcția noului sediu al Ambasadei Statelor Unite ale Americii (SUA). Proiectul a fost votat, în lectură finală, de către 65 de deputați din cei prezenți la ședință. Articolul „Suntem prima țară din lume care va avea 2 ambasade ale SUA într-o capitală”. Parlamentul a votat transmiterea Stadionului Republican ambasadei SUA apare prima dată în #diez.
16:30
Measurement Lab (M-Lab), un parteneriat între mai multe organizații de profil, printre care Open Technology Institute (SUA), Google Open Source Research și PlanetLab (Princeston University), au ilustrat clasamentul vitezei de internet fix la nivel mondial, unde Republica Moldova se regăsește pe locul 45 în lume și este lider în spaţiul CSI. Articolul StarNet, compania care livrează cea mai mare viteză de internet fix din Republica Moldova apare prima dată în #diez.
Ieri
16:00
Astăzi, 20 iulie, susținătorii partidului Șor, în frunte cu primarul de Orhei, Ilan Șor, au desfășurat un protest în centrul Capitalei, scandând slogane împotriva Maiei Sandu. Mai multe site-uri de știri, dar și Andrei Bolocan au transmis live-uri de la eveniment, menționând prețul ridicat a curelei pe care o purta Șor. După protest, Șor a postat un video pe Facebook în care a amenințat jurnaliștii care au scris astfel de știri, pe Andrei Bolocan, dar și pe Maia Sandu. Articolul (video) „Cu această cataramă îți voi da la fund”. Ilan Șor vine cu amenințări către jurnaliști și liderii de opoziție apare prima dată în #diez.
16:00
Curtea de Arbitraj Sportiv (CAS) din Lausanne a acceptat apelul avocaților echipei de fotbal AC Milano cu privire la anularea deciziei UEFA prin care echipa italiană a fost exclusă din cupele europene timp de 2 ani. Această pedeapsă a fost luată pentru încălcarea Fair Play-ului Financiar. Articolul (doc) Curtea de Arbitraj Sportiv a anulat decizia UEFA. AC Milano va putea juca în cupele europene din acest sezon apare prima dată în #diez.
14:30
Curiozitatea, dorința de a se afirma și de a fi auzită au făcut-o pe Amalia Capmari, o elevă din Chișinău, să lege o prietenie strânsă cu platformele online. La 14 ani, ea este un vlogger cunoscut în rândul adolescenților și a reușit deja să cucerească peste 10.000 de abonați, inclusiv din afara țării. Iar asta înseamnă că scopul ei de a-i face pe oameni să zâmbească a fost atins. În 2015, după o lună de la lansarea video blogului, autoarea a înregistrat primele 100 de vizualizări, iar în prezent, cel mai popular clip al său a depășit cifra de 100.000. Articolul (foto, video) „Mulți ar vrea cursuri despre siguranța pe internet”. O adolescentă cu zeci de mii de fani pe YouTube vorbește despre disciplinele necesare în școli apare prima dată în #diez.
14:15
Spiritul responsabilității a ajutat-o pe Nicoleta Arhiliuc, elevă din clasa a VII-a, din Chișinău, să ajungă în rândul celor care își doresc să schimbe lumea în bine. Datorită aptitudinilor sale, dar și a cunoștințelor obținute la cursurile de robotică, organizate de Tekwill Academy Kids, tânăra a creat un baston care i-ar ajuta pe nevăzători să evite obstacolele. Articolul „M-am gândit să echipez acest baston cu alfabetul Braille”. Cunoaște-o pe Nicoleta Arhiliuc, inventatoare la doar 12 ani apare prima dată în #diez.
14:00
Dacă ești pasionat de tot ce înseamnă film documentar, atunci depune dosarul până la 25 iulie la unul dintre cele trei ateliere MOLDOX LAB, care se vor desfășura între 31 august și 5 septembrie la Cahul. Aici vei avea posibilitatea să înveți de la producători de film și regizori internaționali cum se creează un documentar cu impact social. Articolul Ești pasionat de filmele documentare? Participă la atelierele de la MOLDOX LAB și învață gratuit cum să realizezi propriul film apare prima dată în #diez.
13:30
Igor Dodon continuă să împartă distincții. De data aceasta președintele Moldovei i-a oferit ambasadorului Rusiei la Chișinău, Farit Muhametșin, „Ordinul de Onoare”, în legătură cu încheierea mandatului în Moldova. Articolul O nouă distincție de la Igor Dodon. Șeful statului i-a oferit ambasadorului Rusiei la Chișinău „Ordinul de Onoare” apare prima dată în #diez.
12:45
Consiliul Național al Monumentelor Istorice a avizat pozitiv în ședința din 19 iulie schița de proiect a centrului socio-cultural și de agrement ce urmează a fi construit în locul cafenelei „Guguță” din Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”.Decizia Consiliului, luată cu votul a 7 din cei 13 membri, a nemulțumit societatea civilă, în special membrii „Occupy Guguță”, care organizează o acțiune de protest permanentă, scrie ZdG. Articolul (foto) O clădire cu 8 niveluri va fi construită în locul cafenelei Guguţă. Cum va arăta aceasta apare prima dată în #diez.
12:45
În ultimii 12 ani numărul de studenți s-a redus de două ori, de la 128 mii în anul de studii 2006-2007, la 63 mii în anul de studii 2018-2019, constată într-o analiză expertul IDIS Viitorul, Veaceslav Ioniţă. Articolul (studiu) În ultimii 12 ani numărul de studenți s-a redus de două ori. Principalii 2 factori care au cauzat această reducere apare prima dată în #diez.
12:30
Mass-media poate avea o influență foarte mare asupra fiecăruia, în special asupra tinerilor, încât poate să dicteze reguli de comportament și poate schimba mentalitățile oamenilor. Dana și Iuliana sunt două tinere care au fost influențate direct de materialele jurnalistice. Articolul Mass-media – o monedă cu două părți. Cum pot materialele jurnalistice să influențeze viața tinerilor apare prima dată în #diez.
12:15
Proiectul „A fost odată” îşi propune să aducă bucuria basmelor şi poveştilor copilăriei şi la copiii cu deficienţe auditive, prin intermediul unei platforme online. Articolul „Muzicanții din Bremen”, „Motanul încălțat” sau „Degețica”. Cele mai populare povești românești și universale au fost traduse în limbajul mimico-gestual apare prima dată în #diez.
11:45
Starul brazilian Neymar a anunţat joi că va rămâne la clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain în sezonul următor şi a pus astfel capăt speculaţiilor în legătură cu un eventual transfer, transmite AFP. Rămân, rămân la Paris, am contract'', a spus atacantul la Sao Paulo, cu prilejul unei licitaţii în beneficiul fundaţiei sale, care vine în ajutorul copiilor din cartierele defavorizate. Articolul Brazilianul Neymar rupe tăcerea. A anunțat unde va juca în noul sezon apare prima dată în #diez.
11:30
Producătorul britanic de motoare Rolls-Royce a proiectat un sistem de propulsie pentru un taxi zburător şi caută parteneri pentru dezvoltarea unui astfel de vehicul, care ar putea fi lansat pe piaţă cel mai devreme la începutul deceniului viitor, transmite Reuters.  Articolul (video) Compania britanică Rolls-Royce vrea să construiască un taxi aerian. Planifică să-l lanseze în anul 2020 apare prima dată în #diez.
11:15
În perioada 21-22 iulie în Bulgaria va avea loc Balcaniada de atletism pentru seniori. Mai jos vă prezentăm lista tuturor sportivilor care vor evolua la acest campionat. Articolul 30 de sportivi moldoveni vor reprezenta țara noastră la Balcaniada de atletism pentru seniori. Cine sunt aceștia apare prima dată în #diez.
10:00
Școala de Arte Vizuale (SVA.edu), în asociere cu COR – Asociația Industriilor Creative din Moldova, prezintă „Imagini Subterane: Posterele Subterane ale Școlii de Arte Vizuale din NY, de la 1947 până în prezent”. Această expoziție inivitată reunește intreaga serie de 63 de postere create la SVA pentru a fi afișate în vastul sistem de metrou din New York City, oferind o imagine a istoriei colegiului și a talentului colectiv al aclamatei facultăți de design, ilustrație și fotografie. Articolul Underground Images. Posterele Subterane ale Școlii de Arte Vizuale din New York vor fi prezentate la Chișinău apare prima dată în #diez.
10:00
După filmele Science Fiction ca Star Trek sau Star Wars, după lansarea rachetei SpaceX a lui Elon Musk, dorința de a cuceri spațiul cosmic nu a fost niciodată mai mare. Dar, în timp ce unii dintre noi doar visează călătoria în spațiu, o fată o face reală. Articolul (foto, video) Are doar 17 ani și urmează să fie primul om care ajunge pe Marte. NASA antrenează tânără pentru o misiune pe Planeta Roșie apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.