Muzică, distracție și atmosferă magică. Winter Charity Ball te așteaptă la cea mai misterioasă mascaradă din această iarnă

#diez, 14 decembrie 2017 15:45

Misterul Crăciunului vine și în această iarnă cu atmosferă de poveste și multă distracție. Winter Charity Ball este evenimentul care îmbină muzica bună, balurile pompoase și caritatea! Articolul Muzică, distracție și atmosferă magică. Winter Charity Ball te așteaptă la cea mai misterioasă mascaradă din această iarnă apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 8 ore
20:15
Cu toate că puțini știu despre asta, dar în Marea Britanie activează un centru de caritate pentru copiii din Moldova. Centrul Phoenix a fost înființat de Victoria Dunford, o cetățeană a Republicii Moldova, care ulterior, pentru activitățile sale de voluntariat a fost decorată de regina Marii Britanii. Întru susținerea activității acestui centru, o echipă de trei maratoniști moldoveni participă la diverse curse. Cea mai recentă și dificilă distanță a avut loc la Andorra, în Barcelona. Tinerii au revenit cu bateriile pline de energie și gata să relateze despre activitatea sa. Articolul (foto) Au alergat 42 km pentru o cauză nobilă. Cum trei tineri din Moldova promovează voluntariatul în Marea Britanie apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
18:45
Serviciul Fiscal de Stat invită tineri absolvenți din domeniul economic să facă parte din echipa de administrare fiscală a țării. În acest sens se anunță un concurs de angajare pentru tineri specialiști care au terminat studiile în acest an. Articolul Ai absolvit recent o facultate cu profil economic? Serviciul Fiscal de Stat te invită să faci parte din echipa sa apare prima dată în #diez.
18:30
Începeți săptămâna cu cele mai frumoase și utile evenimente. Echipa #diez a selectat câteva evenimente care cu siguranță vă vor face începutul săptămânii cât mai frumos. Articolul Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru un început de săptămână cât mai reușit apare prima dată în #diez.
18:30
Absolvenții de liceu care vor să-și continuie studiile în universitățile din țară vor trebui să scoată din buzunare pentru taxele de studii sume care variază între 4 000 lei și 32 000 de lei. Cele mai scumpe taxe sunt la Universitatea de Medicină și Farmacie „N. Testimațeanu”, urmată de Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Și cei care vor să-și facă studiile la drept vor avea de plătit bani buni, aceasta fiind una dintre cele mai scumpe specialități, după medicină și arte. Cele mai puțin ieftine specialități sunt din domeniul pedagogic. Mai jos vedeți infografice cu taxele de studii de la cele mai importante universități din țară. Articolul (grafic) Cât te costă să fii student în Moldova. Iată care sunt taxele de studii la cele mai importante universități apare prima dată în #diez.
18:15
Moldoveanul a semnat contractul cu AC Torino în luna ianuarie 2018, însă a rămas să joace la Sheriff până în această vară. Iar începând cu ziua de astăzi, Vitalie Damașcan, este oficial jucătorul echipei italiene AC Torino. Suma transferului este evaluat la 1.5 milioane de euro. Articolul Vitalie Damașcan s-a alăturat echipei AC Torino. Din noul sezon va evolua în Seria A apare prima dată în #diez.
18:00
Până în data de 13 iulie curent, 195 de persoane au benefiat deja de credite in cadrul programului Prima Casă, iar alte 10 cereri au fost acceptate spre examinare, se stipulează într-un comunicat al Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, valoarea totală a creditelor acordate și acceptate pentru examinare depășeste suma de 92 milioane de lei. Articolul Programul „Prima Casă”: 195 de persoane au beneficiat deja de credite apare prima dată în #diez.
18:00
Probleme ce țin de îmbunătățirea alimentației copiilor și elevilor în grădinițe și școli au fost abordate astăzi într-o ședință la Guvern. Articolul Alocațiile bugetare pentru alimentația copiilor și elevilor vor fi majorate, începând cu 1 septembrie apare prima dată în #diez.
17:30
Organizaţiile neguvernamentale Asociația pentru Democraţie Participativă „ADEPT”, Asociaţia Presei Independente (API), Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei (CAPC) şi Centrul de Investigaţii Jurnalistice (CIJM) au lansat vineri, 13 iulie, Iniţiativa Civică „Pentru un Parlament Curat 2018”. Articolul Candidații la alegerile parlamentare din 2018 vor fi monitorizați de jurnaliștii de investigație în baza a 4 criterii. Care sunt acestea apare prima dată în #diez.
16:15
În perioada 18 iulie 2018 (ora 22.00) – 19 iulie 2018 (ora 6.00), va fi suspendat parţial traficul rutier pe str. Columna, intersecţie cu str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a reţelelor de apeduct şi canalizare. Articolul Atenție șoferi! Traficul rutier de pe strada Columna, intersecţie cu Bănulescu – Bodoni va fi suspendat apare prima dată în #diez.
16:00
De curând, fabrica de cosmetice „Viorica” și-a deschis un Muzeu al frumuseții. Muzeul tinde să devină o atracție turistică importantă, iar pe lângă vizitarea acestuia, echipa de la „Viorica” organizează pentru curioși și un atelier de frumusețe, în care vă puteți face propriul scrub de corp, testa parfumuri și alte produse din gama fabricii. Fetele de la #diez au mers într-o astfel de vizită, iar la plecare am rămas aromatizate cu parfum de tulpini de bambus, iasomie, lavandă și patchouli. Mai mult, fiecare dintre noi ne țineam în mâini propriul produs aromat, nerăbdătoare să-l folosim. Articolul (foto) La Viorica miroase a lavandă, a tulpină de bambus și a patchouli. Cum e să-ți faci propriul scrub de corp și să-l iei acasă cu tine apare prima dată în #diez.
16:00
Chișinăuienii se pot bucura de încă o porțiune de stradă care a devenit „prietenoasă” pietonilor. Este vorba de instalarea unui set de mobilier urban la intersecția străzilor Veronica Micle cu intersecție cu Vlaicu Pârcălab. Articolul (foto) După strada Pușkin a venit rândul și pe strada Veronica Micle să apară bănci pentru pietoni apare prima dată în #diez.
15:45
Fotbal, mulți copii și distracție la maxim. În această duminică, pe data de 15 iulie, Aleea Colorată a fost gazda unui adevărat spectacol fotbalistic. Proiectul Parcul Meu a organizat „Campionatul Distracției pe Aleea Colorată”. Articolul (foto) Cel mai important meci de fotbal s-a dat la „Campionatul Distracției pe Aleea Colorată” apare prima dată în #diez.
15:15
Dacă gestionezi un site, ştii deja că promovarea pe Google nu este atât de ușoară precum pare la prima vedere. În condițiile în care internetul e arhiplin cu mii de pagini, produse și site-uri din nişa ta, cum faci să te evidențiezi, să fii vizibil? Costurile de achiziție a unui client sunt mult mai mici decât cele cheltuite pentru promovarea offline, dacă știi cum să beneficiezi de instrumentele și pârghiile puse la dispoziție de către Gigantul Google. Articolul Dorești să înveți cum să aduci mai mult trafic gratuit site-ului tău cu ajutorul lui Google? apare prima dată în #diez.
15:00
FIFA a decernat premiile tradiționale jucătorilor care s-au remarcat la Campionatul Mondial (CM) de Fotbal 2018 la diferite nominalizări. De asemenea, pe lângă fotbaliști, o țară primește premiul pentru un joc cinstit. Vedeți mai jos care sunt nominalizările și câștigătorii desemnați. Articolul Mbappe, Modric, Kane și alții au fost desemnați cu premii speciale după Campionatul Mondial de Fotbal apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
14:15
Sunteți în căutarea unui nou post de muncă în sectorul public? Aveți experiență suficientă pentru a face față noilor provocări? Atunci posturile vacante de mai jos vă pot oferi noi oportunități de creștere profesională.a Articolul Statul angajează specialiști în mai multe domenii. Grăbește-te să depui CV-ul apare prima dată în #diez.
14:00
Inspectoratul General de Poliție a lansat astăzi, 16 iulie, campania națională „Copil școlarizat - copil protejat”. În cadrul campaniei IGP își propune să sensibilizeze societatea prin implicarea în rezolvarea unei probleme strigente, ce ține de școlarizarea copiilor cu risc de abandon școlar și reducerea delicvenței juvenile.  Articolul (video) Au donat jumătate de salariu din luna august pentru o cauză nobilă. IGP a lansat Campania națională „Copil școlarizat-copil protejat” apare prima dată în #diez.
13:30
Sergiu Mașurceac, deși a ales domeniul IT oarecum nepremeditat, în timp, a înțeles că nu a greșit. Mai mult, nici nu vrea să plece din țară, pentru că e convins că poate să reușească și acasă. Articolul (video) „Știu ce vreau: am ales cariera IT”. Tânărul de 19 ani care deja activează în domeniu apare prima dată în #diez.
13:30
Astăzi, 16 iulie, a demarat admiterea la mai multe universități din țară. De dimineață, sute de tineri au format rânduri la centrele de admitere pentru a se înscrie la facultatea pe care doresc să o urmeze. Articolul (galerie foto) Start admitere 2018. Sute de tineri au luat cu asalt universitățile încă de la primele ore ale zilei apare prima dată în #diez.
12:45
Determinarea sau înlesnirea intenționată a sinuciderii unei persoane, inclusiv prin intermediul reţelelor de comunicaţii electronice, soldată cu sinuciderea, se va pedepsi cu închisoare de la 2 la 5 ani. Parlamentul a propus mai multe modificări și completări la Codul penal al Republicii Moldova. Articolul Cetățenii care vor determina minorii să se sinucidă riscă pedeapsă de până la 12 ani. Codul penal va fi modificat apare prima dată în #diez.
12:30
În dimineața zilei de ieri angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați pentru a scoate o fetiță în vârstă de 4 ani lăsată fără supreveghere de una singură într-un apartament de la etajul 4. Acțiunea de salvare a minorei  a avut loc într-un bloc de pe strada Dacia din mun. Chișinău. Articolul (video) Vecinii au auzit un copil plângând lângă ușa apartamentului la ora 5 dimineața. Au alertat pompierii apare prima dată în #diez.
12:30
Direcția generală, educație, cultură, tineret și sport a municipiului Chișinău informează că oferă elevilor cu reușite deosebite oportunitatea de a se bucura, gratuit, de o vacanță de șapte zile pe litoralul Mării Negre. Proiectul se înscrie în Programul de Cooperare în domeniul educației București – Chișinău pentru elevii treptei gimnaziale și de liceu din cadrul instituțiilor de învățământ din municipiul Chișinău, transmite IPN. Articolul Elevii cu reușite deosebite au oportunitatea să se odihnească gratuit la mare. Unde pot fi depuse dosarele și ce trebuie să conțină apare prima dată în #diez.
12:00
Cornel Andrieș și Victor Șterpu au obținut câte o medalie de bronz la Cupa Europei la judo printre juniori, care s-a desfășurat în Ungaria. Ambii au evoluat în categoria de greutate 73 kg și s-au duelat în turul trei, unde câștig de cauză a avut-o Cornel Andrieș. În semifinale, Andrieș a fost învins de viitorul campion, ungurul Endre Gunics, dar în meciul pentru medalia de bronz a dispus de italianul Mattia Prosdocimo. Articolul Doi tineri din Moldova au obținut medaliile de bronz la Cupa Europei la judo printre juniori apare prima dată în #diez.
11:45
Astăzi, 16 iulie, începând cu ora 11:00, punctul de trecere comun Criva-Mamaliga și-a sistat activitatea în legătură cu efectuarea unor lucrări tehnice la baza de date a Serviciului Vamal al Ucrainei. Articolul Atenție! Un punct de trecere a frontierei și-a sistat activitatea din motive tehnice apare prima dată în #diez.
11:15
Începând cu ziua de azi, 16 iulie, majoritatea universităților din țară și-au deschis ușile pentru tinerii absolvenți de liceu care vor să-și continuie studiile universitare în Republica Moldova. Mai jos vedeți câte zile aveți la dispoziție pentru a depune actele la facultatea pe care dorești să o studiezi. Articolul Universitățile din țară au dat start procesului de admitere. Câte zile aveți la dispoziție pentru a depune actele apare prima dată în #diez.
11:15
De astăzi, la mai multe universități din țară a început procesul de admitere. Dacă tot suntem în secolul în care rețelele de socializare ocupă un loc important în viața fiecărui cetățean, unele universități au hotărât să transmită live procesul de admitere.  Articolul (foto, video) Imagini în direct. Unele universități transmit live pe Facebook procesul de admitere apare prima dată în #diez.
11:15
Cele patru fotografii au fost realizate de artistul britanic Matt Holyoak la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului William şi a ducesei Catherine de Cambridge, după ce prinţul Louis a fost botezat la capela regală de la palatul Saint James din Londra. Articolul (foto) Au fost publicate fotografiile de la botezul prinţului Louis al Marii Britanice. În imagini apare întreaga familie regală apare prima dată în #diez.
11:00
Primăria municipiului Chişinău informează că din data de 12 iulie a început procedura de vot pentru proiectele depuse spre finanțare din fondul Bugetului Civil. Perioada de votare pentru proiectele înaintate de cetăţeni se va încheia pe data de 2 august, ora 17.00.    Articolul Chișinăuienii pot vota proiectele sociale depuse de cetățeni. Acestea urmează a fi finanțate din bugetul civil apare prima dată în #diez.
10:45
Elevii din Republica Moldova au obținut trei medalii de bonz și trei mențiuni de onoare în cadrul Olimpiadei Internaționale de Matematică, desfășurată în perioada 03 – 14 iulie, în Cluj-Napoca, România. Medaliații cu bronz la acest concurs sun: Mihail Lavric, clasa a X-a, Gabriel Cojocaru, clasa a XI-a, Alexandru Lopotenco, clasa a X-a, elevi ai Liceului Teoretic „Orizont” din mun. Chișinău. Articolul Elevii moldoveni au obținut medalii de bronz la Olimpiada Internațională de Matematică din Cluj-Napoca apare prima dată în #diez.
10:30
Fotbalistul moldovean, Virgiliu Postolachi, a marcat în debutul său pentru PSG într-un meci amical pe care campioana Franței l-a pierdut, duminică, cu scorul de 4-2, în fața formației Chambly, din liga a treia. Articolul (video) Moldoveanul Virgiliu Postolachi a înscris primul gol pentru PSG. Buffon a debutat pentru echipa franceză apare prima dată în #diez.
10:15
Selecționata Franței este noua campioană mondială la fotbal. Albaștrii au învins în finală echipa similară a Croației cu scorul final de 4-2, astfel selecționata Franței și-a trecut în palmares al doilea trofeu al Cupei Mondiale. Articolul (foto) Cele mai victorioase meme-uri după ce selecționata Franței a devenit Campioana Mondială la Fotbal apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.