BOP: Cetățenii Moldovei în continuare preferă să-i aleagă pe cei care îi reprezintă în baza listei de partid

#diez, 14 decembrie 2017 13:00

La 14 decembrie a avut loc prezentarea rezultatelor Barometrului Opiniei Publice, ediția noiembrie 2017. În care s-a încercat să se răspundă la mai multe întrebări pe care le au cetățenii Republicii Moldova. Articolul BOP: Cetățenii Moldovei în continuare preferă să-i aleagă pe cei care îi reprezintă în baza listei de partid apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum o oră
11:00
Lungmetrajul „Transformers: The Last Knight” a primit 9 nominalizări la Zmeura de Aur pentru cele mai proaste pelicule cinematografice ale anului 2017. De asemenea, printre nominalizări regăsim actori premiaţi cu Oscar precum, Jennifer Lawrence, Tom Cruise, Mel Gibson, dar şi Russell Crowe. Articolul (video) „Transformers: The Last Knight”, Darren Aronofsky sau Emma Watson. Lista nominalizărilor la „Zmeura de aur 2018” apare prima dată în #diez.
11:00
Doi jurnaliști ruși care veneau să ia un interviu președintelui Igor Dodon nu au fsot lăsați să intre în țară. Reporterii, care lucrau cu publicația rusă RTVI spun că au fost întorși deoarece nu au putut justifica vizita. Articolul Alți doi jurnaliști ruși au primit interzis în Moldova. Veneau să-l intervieveze pe Dodon apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
10:00
Victor Micu a fost reales în funcția de președinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Acesta a obținut 11 voturi din partea membrilor CSM. Candidatura lui Victor Micu a fost propusă de membrul CSM Petru Moraru și a fost singura înscrisă în concurs. Articolul Victor Micu, reales în funcția de președinte al Consiliului Superior al Magistraturii apare prima dată în #diez.
09:45
O tentativă de furt de bani din terminalele de plăți, a avut loc în această dimineață, la ora 03:20, într-un magazin din orașul Ungheni. Suspectul a fost prins datorita la declanșării de alarmă terminalului de plăți electronice, comunică poliția. Articolul Un bărbat din Ungheni ar fi furat o sumă de peste 21 de mii de lei dintr-un terminal de plăți. Ce pedeapsă riscă apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
08:15
Viața unui om contemporan nu poate exista în afara rețelelor de socializare. Instagram este una dintre aplicațiile care ne ajută să ne conectăm cu realitatea din diferite regiuni sub voalul filtrelor colorate. Datorită rețelei putem descoperi locurile pitorești și oamenii cu suflet mare din Moldova. Articolul (foto) Moldova, văzută prin filtrele de pe Instagram. Ialoveni – raionul cu tradiții seculare și miros de lalele apare prima dată în #diez.
08:00
Moore Widler este un londonez pasionat de fotografie. Artistul importalizează tinerii în etate care se evidențiază printr-o fire nonconformistă. Britanicii fotografiați de Moore sunt plini de viață, iar pielea „pictată” cu tatuaje și pasiunile neordinare le aduce un farmec deosebit.  Articolul (foto) Punkeri, rockeri, cu pielea „pictată” sau scuipând foc. Cum arată rebelii tineri în etate din Marea Britanie apare prima dată în #diez.
07:45
Te-ai gândit vreodată cum ar fi arătat viața dacă nu ai mai pierde timpul în rândurile de la magazin? Amazon Go a deschis magazinul care îți permite să achiziționezi produsele într-un mod mai simplu, tot de ce ai nevoie este aplicația instalată în telefon. Articolul (foto, video) Fără rânduri și casieri. Cum funcționează noul magazin Amazon din Seattle apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
07:15
Designul produsului influențează în mod direct asupra deciziei de achiziționare. Marketingul reprezintă „știința și arta de a convinge clienții să cumpere”. Pentru a fi la curent cu inovațiile în domeniu, îți prezentăm tendințele pentru anul 2018, selectate de opera.md. Articolul Personalizare, minimalism sau funcționalitate. Care sunt tendințele în materie de marketing pentru anul 2018 apare prima dată în #diez.
07:00
Consumatorii din mai multe străzi din capitală, vor rămâne marți, 23 ianuarie, fără apă la robinet. Furnizorul îndeamnă consumatorii de pe adresele indicate să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Articolul Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne fără apă potabile. Iată ce adrese sunt vizate apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
21:15
Modul sănătos de viață începe să devină din ce în ce mai popular. Pentru un corp sănătos oamenii optează în favoarea meniurilor vegane sau vegetariene. Dacă ești înfometat și ții un regim alimentar din care excluzi produsele animaliere, îți sugerăm câteva localuri Vegan Friendly, la care poți găsi meniuri vegetariene. În listă găsiți restaurante unde puteți consuma cele mai gustoase bucate din oraș. Articolul Vegan Friendly. Lista localurilor din Chișinău unde poți găsi un meniu vegan sau vegetarian elaborat pentru tine apare prima dată în #diez.
20:15
Iarna este anotimpul în care am prefera mai bine să stăm „zgribuliți lângă sobă” decât să ieșim la plimbări în aer liber. Iată că nu toți sunt de aceeași părere. Cei de la Societatea Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii au făcut o plimbare în parcul Dendrariu ca să vadă cum o mai duc păsările în această perioadă a anului și care este comportamentul acestora în jurul hrănitorii instalate de SPPN. Articolul (foto) Cum arată păsările din Moldova pe timp de iarnă. Cei de la SPPN vin cu un raport foto de la Dendrariu apare prima dată în #diez.
19:30
Producătorii de clone de smartphone-uri nu stau niciodată degeaba. Uneori lansează o copie de telefon chiar înainte ca modelul respectiv să fie anunţat. Mai jos găsești câteva statistici interesante despre mărcile mari şi modelele de telefoane pe care producătorii de clone din China le-au vizat cel mai des în 2017. Articolul (infografic) Fii atent la cumpărături! Care au fost cele mai clonate branduri şi modele de smartphone-uri în 2017 apare prima dată în #diez.
19:00
ARC muzical-istoric, proiectul independent de redescoperire, conservare și difuzare a unui segment din patrimoniul istoric, intelectual și cultural în dispariție al Republicii Moldova – muzica clasică de la începutul/jumătatea sec. XX, revine cu două concerte de muzică clasică basarabeană. Articolul Muzica clasică basarabeană pe cale de dispariție din sec. XX va răsuna la Sala cu Orgă din Chișinău apare prima dată în #diez.
18:45
Concursul „Întrebarea anului” din cadrul Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale este o competiție cu tradiție. Întrebările intrate în competiție trebuiau propuse de autori sau jucători, apoi votate. Articolul Întrebarea anului 2017 de la C.U.C. este a lui Sergiu Iacob. Câte întrebări din top 5 puteți răspunde? apare prima dată în #diez.
18:45
Prima lună de iarnă se strecoară încet-încet de pe calendarul anului 2018, iar evenimentele devin din tot mai utile pentru voi. De data aceasta, echipa #diez a selectat locuri în Chișinău unde să plecați și să aflați lucruri noi, să vă odihniți ori să priviți un film excepțional la cinema Patria. Articolul Evenimente pentru toate vârstele recomandate de #diez pentru marți, 23 ianuarie apare prima dată în #diez.
18:30
Compania de transport de energie electrică a Moldovei, Moldelectrica, a primit o finanţare-împrumut de 270 de milioane de euro de la două instituţii internaţionale, Banca Mondială şi Banca Europeană de Investiţii, bani care vor fi utilizaţi pentru a realiza, în cinci ani, interconectarea permanentă cu România şi, implicit, cu Uniunea Europeană. Articolul Moldova va primi energie electrică din reţeaua românească. În acest sens se construiește un pod peste Prut apare prima dată în #diez.
18:15
În primele 11 luni (ianuarie-noiembrie) ale anului 2017, valoarea mărfurilor exportate a crescut cu 18,4% sau cu 341,1 milioane de dolari, faţă de aceeași perioadă din anul 2016, potrivit Ministerului Economiei și Infrastructurii. Articolul În 2017, Moldova a exportat de trei ori mai mult în UE, decât în spațiul CSI apare prima dată în #diez.
17:45
Ambasada Statelor Unite în Moldova a anunțat că pentru desfășurarea activităților reprezentanței diplomatice nu există fonduri alocate. În acest context Ambasada urmează să-și limiteze activitatea.  Articolul Ambasada SUA din Moldova își limitează activitatea în legătură cu blocajul instituțional de la Washington apare prima dată în #diez.
17:00
Născut în România, fotograful Aurel Paduraru nu-și poate imagina viața departe de țara sa. Prin fotografiile sale artistul își exprimă toată dragostea față de patrie. Colorate, sumbre sau romantice, imaginile surprinse de Aurel înglobează toate sentimentele pe care acesta le resimte atunci când aude undeva vorbindu-se despre România.  Articolul (foto) Munți, mare, apusuri, răsărituri și patru anotimpuri. Cum se vede România prin obiectivul fotografului Aurel Paduraru apare prima dată în #diez.
16:45
Primul permis de conducere a apărut odată cu primul autovehicol - Motorwagen. Persoana care a avut pentru prima dată în buzunar un astfel de act a fost Karl Benz. Evident, el nu a trebuit să rezolve teste auto la poliția rutieră sau să dea proba traseului, pentru a se bucura de el. Articolul Cine a fost deținătorul primului permis de conducere și cum se desfășurau examenele auto în anul 1911 apare prima dată în #diez.
16:15
Sportivul naturalizat Cristopher Horl și Nicolae Gaiduc vor evolua pentru Moldova la Jocurile Olimpice de iarnă din Pyeongchang, programate în perioada 9-25 februarie. Articolul Sportivii Nicolae Gaiduc și Cristopher Horl s-au calificat la Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea de Sud apare prima dată în #diez.
16:00
În perioada 12-16 ianuarie 2018, designerul moldovean, Evgheni Hudorojcov, a participat împreună cu brandul său „EHO by Evgheni Hudorojcov”, la săptămâna modei din China „Harbin Fashion Week”. Acolo designerul și-a etalat fermecata colecție de rochii numită „EXTRAVAGANZA”. Articolul (foto) Designerul din Moldova, Evgheni Hudorojcov, a fascinat publicul din China cu o colecție de rochii „EXTRAVAGANZA” apare prima dată în #diez.
15:00
Dacă îți dorești o experiență internațională în domeniul jurnalismului radio, o poți obține prin intermediul unui stagiu de voluntariat în Macedonia. Centrul Republican pentru Copii și Tineret  în colaborare cu Consiliul Tineretului din Prilep caută un voluntar pentru „SEV Prilep” în Macedonia. Articolul Îți dorești experiență internațională în domeniul jurnalismului radio? Participă la proiectul de voluntariat „SEV Prilep” în Macedonia apare prima dată în #diez.
14:45
Tom Hiddleston, Idris Elba şi James Norton au fost cu toţii vehiculaţi ca potenţiali succesori ai lui Daniel Craig, însă, potrivit Daily Star, rolul agentului 007 ar putea să fie interpretat de un actor mai tânăr şi mai puţin cunoscut în lumea filmului. Articolul Surpriză pentru fanii francizei „James Bond”. Următorul agent 007 ar putea fi un cunoscut cântăreț, în vârstă de 24 de ani apare prima dată în #diez.
14:15
Partidul PAS a organizat un protest la sediul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), cerând conducerii să reducă prețul la gazele naturale.  Articolul (video) PAS cere ANRE să reducă tariful la gazele naturale. Oamenii plătesc aproape cu 30% mai mult decât costul real apare prima dată în #diez.
14:15
OAG (Official Aviation Guide) a lansat clasamentul Punctualty League 2018, care cuprinde cele mai punctuale companii aeriene şi aeroporturi din lume, în privinţa eficienţei timpului. Articolul Hong Kong Airlines și airBaltic. A fost lansat topul celor mai punctuale companii aeriene din lume apare prima dată în #diez.
14:00
Cristiano Ronaldo a oferit imaginea zilei la meciul cu Deportivo La Coruna. Portughezul a cerut un telefon mobil pentru a vedea cum arată rana de lângă ochi, provocată de lovitura fundașului echipei Deportivo La Coruna. Articolul (video) Ronaldo a cerut de la doctorul echipei telefonul ca să-și vadă fața plină de sânge, după ce a fost lovit cu gheata în cap apare prima dată în #diez.
13:00
Guvernul a anunțat recent că cetățenii Republicii vor călători fără vize în alte șapte state: Antigua şi Barbuda, Uniunea Dominica, Statele Federale ale Microneziei, Republica Panama, Republica Peru, Sfîntul Vincent şi Grenadine, Statul Independent Samoa. Principala grijă pe care ar avea-o cetățenii Moldovei ar fi însă, nu atât viza, cât costul biletului la avion și potențiala oboseală a unui zbor de peste 14 de ore. Articolul Fără viză, dar prea scump. Cât ar cheltui un moldovean să ajungă în Peru, Samoa, Micronezia, Antigua și Barbuda apare prima dată în #diez.
12:30
Pregătirile pentru etapa națională a Concursului Internaţional Eurovision Song Contest 2018 sunt pe ultima sută de metri. Membrii Comitetului de organizare au verificat dosarele depuse de participanți. Astfel, din cei 28 de interpreți, care și-au depus dosarele, au fost selectați 27. Articolul Detalii despre etapa naționala a consursului Eurovision 2018. Cine din cei 28 de participanți, care și-au depus dosarele, nu a fost selectat apare prima dată în #diez.
12:00
Cea de a treia ediție a Târgului de Crăciun din Orhei s-a încheiat ieri printr-un concert grandios cu Vali Boghean, Kapushon și alți artiști, după 4 săptămâni în care Parcul Ivanos a fost transformat într-o adevărată poveste de iarnă, concerte și distracții. Articolul Concert grandios cu Vali Boghean, Kapushon și alți artiști la Orhei! Târgul de Crăciun, vizitat de peste 300 mii de oameni apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.