Ronaldo a câștigat al 5-lea Balon de Aur: TOP 30 cei mai buni fotbaliști în 2017

Independent, 8 decembrie 2017 00:30

Cristiano Ronaldo, fotbalistul portughez al lui Real Madrid, a câștigat joi pentru a cincea oară în cariera sa Balonul de Aur, informează AFP. The post Ronaldo a câștigat al 5-lea Balon de Aur: TOP 30 cei mai buni fotbaliști în 2017 appeared first on Independent.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Independent

Mai mult de 2 zile în urmă
18:20
Un cetățean ucrainean este documentat pentru deținerea a trei procuri falsificate, iar un cetățean moldovean cercetat pentru defrișarea ilegală a arborilor în zona de frontieră. Ambele cazuri au fost înregistrate de angajații Sectorului Poliției de Frontieră Otaci, în ultimele 48 de ore.
17:40
Un moldovean anunțat în căutare de Poliția de Frontieră a fost reținut în rezultatul schimbului operativ de informații și conlucrării cu omologii din Ucraina. Bărbatul de 37 de ani a fost surprins în timp ce traversa ilegal frontiera, din Ucraina în Republica Moldova.
17:20
O fetiță în vârstă de 5 ani internată la Institutul Mamei și Copilului din capitală, diagnosticată cu intoxicație acută cu paracetamol, a fost preluată de un echipaj SMURD Galați și transportată pe cale aeriană la București. Intervenția aero-medicală a avut loc în această după-amiaza pe stadionul „Dinamo” din Chișinău.
16:30
Parlamentul a votat, în două lecturi, transmiterea cu titlu oneros a teritoriului fostului stadion republican Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova. Pentru susținerea acestui proiect au votat 65 de deputați, socialiștii au părăsit, în semn de protest, ședința Parlamentului înaintea punerii la vot, iar mai mulți deputați, deși au criticat intenția, au votat pentru adoptarea acesteia.
15:50
Câteva mii de persoane, susținători ai „Partidului Șor”, au protestat azi în centrul capitalei, mergând în coloană spre sediul Partidului Acțiune și Solidaritate. Potrivit unor „calcule” ale organizatorilor, în total au fost peste zece mii de persoane, inclusiv pensionari, care au scandat „Jos mâinile de pe magazinele sociale”. De altă parte, un șofer a surprins pe traseul Chișinău-Orhei mai multe microbuze în momentul în care unele persoane transmiteau participanților la protest sacoșe, cel mai probabil cu produse alimentare.
15:20
Organizatorii Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo din anul 2020 au anunțat, vineri, prețurile biletelor, care se vor situa între 15 euro și 2.292 euro, tarife similare cu cele de la Londra.
15:20
O tentativă de mituire a unui inspector de patrulare a ajuns în vizorul ofițerilor și procurorilor anticorupție, după ce polițistul a denunțat cazul la CNA. Potrivit omului legii, un tânăr din municipiul Ceadîr-Lunga a fost stopat pe traseu, fiind suspectat de conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, produsă de substanțe stupefiante.
15:00
Ambasadorul rus la Atena a criticat vineri guvernul grec, acuzându-l că „dezamăgește” Moscova, pe fondul unei dispute bilaterale privind integrarea Fostei Republici Iugoslave a Macedoniei în NATO, relatează France Presse.
14:30
Locuitorii unui mic sat din Groenlanda au fost evacuați după ce un aisberg gigant s-a apropiat de țărm, crescând riscul de tsunami și inundații.
14:30
Promo-LEX susține modificările propuse de un grup de deputați la Codul electoral prin care se cere ca să fie permis cetățenilor din diaspora să participe la alegeri cu orice act de identitate care confirmă statutul de cetățean al Republicii Moldova, atât în baza pașaportului, cât și în baza buletinului de identitate, chiar dacă sunt expirate. Poziția este expusă într-un comunicat de presă, citat de IPN.
13:50
Controversatul summit dintre președintele american Donald Trump și cel al Federației Ruse, Vladimir Putin, este subiectul noului număr al celebrei reviste americane Time. Jurnaliștii au pus pe copertă o imagine în care chipul lui Vladimir Putin și cel al lui Donald Trump se contopesc. Rezultatul: un președinte american din care ies la iveală trăsăturile lui Vladimir Putin.
12:40
Conducătorul auto, care acum doi ani a accidentat mortal un cuplu care traversa strada în apropiere de satul Pașcani, a fost condamnat la 4 ani închisoare, cu executare, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de 5 ani.
12:30
Președintele rus Vladimir Putin a avertizat joi NATO împotriva cultivării unor legături mai strânse cu Ucraina și Georgia, declarând că o astfel de politică este iresponsabilă și ar avea consecințe nespecificate pentru alianță, în timp ce a promis să reacționeze proporțional la asemenea acțiuni, relatează Reuters și Xinhua.
12:20
Proiectul de sesizare a Curții Constituționale privind organizarea alegerilor, înaintat ieri de societatea civilă, a fost depus astăzi la CC. Sesizarea a fost semnată de către cei cinci deputați liberal-democrați, precum și deputatul liberal Lilian Carp.
12:10
Proiectul de sesizare a Curții Constituționale privind organizarea alegerilor, înaintat ieri de societatea civilă, a fost depus astăzi la CC. Sesizarea a fost semnată de către cei cinci deputați liberal-democrați, precum și deputatul liberal Lilian Carp.
12:00
Formatul protestelor organizate de partidele de opoziție trebuie schimbat. Acestea trebuie să devină antiinstituționale și permanente. De această părere este directorul de programe al Centrului de Politici și Reforme, Ștefan Gligor, exprimată în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.
19 iulie 2018
18:20
Un proiect de sesizare a Curții Constituționale a fost înaintat Coaliției Civice pentru Alegeri Libere și Corecte pentru promovare de către Asociația Comunitatea „WatchDog.MD”. În proiect, autorii atenționează asupra potențialelor riscuri în următoarele alegeri parlamentare, care vor avea loc într-un sistem electoral mixt. Reprezentanții Coaliției spun că proiectul este bine argumentat și va fi promovat pe platforma www.alegeliber.md, tot de acolo acesta poate fi preluat de subiecții cu drept de sesizare la CC, pentru a-l înregistra la Înalta Curte, transmite IPN.
18:10
Mai mulți politicieni democrați din SUA au cerut ca translatoarea președintelui american Donald Trump din timpul summitului de la Helsinki cu omologul său rus Vladimir Putin să depună mărturie în fața unei comisii a Congresului, relatează joi BBC.
17:50
Strada 31 August, 1989, alături de alte două artere din zona centrală a capitalei urmează a fi reparate capital în cadrul celei de-a II-a etape a Programului de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere. Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a inspectat astăzi str. 31 August, 1989, în contextul începerii lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zonă.
17:10
Judecătorul spaniol însărcinat cu ancheta asupra tentativei de secesiune a Cataloniei, în octombrie anul trecut, a retras joi mandatele de arestare internaționale emise pe numele lui Carles Puigdemont și ale altor cinci lideri separatiști catalani care au fugit în străinătate, transmite AFP.
16:50
În Ucraina a demarat faza activă a exercițiului multinațional de menținere a păcii „Sea Breeze 2018”, cu participarea militarilor din 16 țări, inclusiv din Republica Moldova. Potrivit comandantului contingentului moldovenesc, maior Grigore Adam, în perioada 17-19 iulie, ofițerii și subofițerii moldoveni au fost implicați la acțiunile de verificare la punctul de control mobil, alături de militarii din contingentul ucrainean.
16:30
Președintele rus Vladimir Putin a denunțat joi „forțele” din SUA care sunt „gata să sacrifice relațiile ruso-americane”, la două zile după summitul de la Helsinki cu omologul său american Donald Trump, relatează AFP şi Reuters.
16:00
Două tineri din capitală de 23 și 25 de ani, membri ai unui grup infracțional, au fost reținuți fiind suspectați de contrabandă și comercializarea drogurilor în proporții deosebit de mari. Timp de o lună de documentare, ofițerii Direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații în conlucrare cu procurorii Procuraturii municipiului Chișinău, oficiul Rîșcani, au stabilit că suspecții comercializau pastile ecstazy pe teritoriul municipiului.
15:40
Uniunea Europeană apreciază că ridicarea stării de urgență în Turcia este „un pas în direcția cea bună”, dar o consideră insuficientă din cauza puterilor extraordinare acordate autorităților și a menținerii mai multor elemente restrictive pentru libertăți, relatează AFP.
15:20
Partidul Liberal Democrat din Moldova își convoacă Congresul VIII al formațiunii, programat pentru ziua de duminică, 9 septembrie curent. Deocamdată nu este clar dacă actualul președinte al formațiunii, Viorel Cibotaru va rămâne în funcție sau va fi înlocuit. Cu siguranță însă va fi însă „o competiție”, afirmă cel mai proaspăt vicepreședinte al PLDM Ion Terguță.
14:30
Consiliul Afaceri Externe al Uniunii Europene subliniază necesitatea de a intensifica, în cele șase țări din Parteneriatul Estic, reformele în domenii precum guvernarea, justiția, lupta împotriva corupției, reforma economică și mediul de afaceri. Miniștrii de externe a statelor UE își exprimă îngrijorarea deosebită față de situația din Republica Moldova, transmite IPN.
14:20
Comisia Europeană a confirmat miercuri îndeplinirea de către Kosovo a ultimelor două cerințe în materie de liberalizare a vizelor, și anume ratificarea Acordului de delimitare a frontierei cu Muntenegru și obținerea unor rezultate consolidate în lupta împotriva criminalității și a corupției. Prin urmare, Kosovo îndeplinește toate criteriile de referință prevăzute în foaia de parcurs privind liberalizarea vizelor, a informat executivul european într-un comunicat de presă.
13:20
Adolescenții britanici preferă să petreacă timp cu familiile lor și să aibă relații romantice pe internet decât să aibă relații sexuale, arată un nou studiu. O altă concluzie a acestui studiu este că acești adolescenți tind să consume mai puțin alcool.
13:00
Comisia Europeană avertizează cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, excluzând Marea Britanie, că trebuie să fie pregătite în legătură cu posibilitatea de a nu se ajunge la un acord cu Londra privind Brexit-ul, relatează joi Press Association.
12:50
Un baraj mobil de protecție cu lungimea de 1.100 metri și capacitatea de reținere a apei de peste un metru înălțime va fi adus în țară noastră la sfârșitul lunii august. Astfel angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI vor putea interveni mai prompt la protejarea zonelor cu pericol de inundații în caz de ridicare a nivelului apei. Tot în acest scop, salvatorii moldoveni au participat recent la un curs de instruire în cadrul proiectului moldo-ceh „Îmbunătățirea competențelor operaționale și profesionale în domeniul prevenirii inundațiilor”, desfășurat în colaborare cu Detașamentul salvatori și pompieri din orașul Zbiroh, Republica Cehă.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.