Ronaldo a câștigat al 5-lea Balon de Aur: TOP 30 cei mai buni fotbaliști în 2017

Independent, 8 decembrie 2017 00:30

Cristiano Ronaldo, fotbalistul portughez al lui Real Madrid, a câștigat joi pentru a cincea oară în cariera sa Balonul de Aur, informează AFP. The post Ronaldo a câștigat al 5-lea Balon de Aur: TOP 30 cei mai buni fotbaliști în 2017 appeared first on Independent.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Independent

Ieri
18:30
Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, l-a numit în funcția de director interimar al ÎM „Regia Transport Electric Chişinău” pe Dorin Ciornîi. Până acum, acesta a exercitat funcția de șef de producție în cadrul ÎM „Exdrupo”.
17:50
Delegația moldovenească în Comisia Unificată de Control a atras din nou atenția delegației Federației Ruse, a reprezentanților Ucrainei și Misiunii OSCE asupra faptului că realizarea practică de către structurile tiraspolene a intențiilor de a instala un nou „post vamal” în preajma podului din satul Bâcioc, va crea noi impedimente în calea liberei circulații a oamenilor de pe ambele maluri ale râului Nistru și va genera noi tensiuni în Zona de Securitate. Despre aceasta s-a discutat în cadrul ședinței CUC din 15 martie, care s-a desfășurat la Bender.
17:50
Bundestagul a respins vineri o moțiune depusă de partidul populist de extremă-dreapta „Alternativa pentru Germania” (AfD) prin care se cerea o reformă a măsurilor de control la frontiere, relatează vineri DPA.
17:10
Moțiunea simplă asupra politicii interne și externe în domeniul integrării europene realizate de viceprim-ministrul Iurie Leancă a fost respinsă. Leancă a venit în Parlament cu un raport la solicitarea PCRM și PSRM, care l-au acuzat de „atitudine iresponsabilă și anticonstituțională” atunci când acesta a declarat că „integrarea europeană se face doar cu România și prin România”.
16:40
Președintele Igor Dodon s-a răzgândit din nou! După ce anterior l-a exclus pe ministrul Apărării, Eugen Sturza, din componența Consiliului Suprem de Securitate, deși legea prevede că ministrul Apărării este membru „din oficiu” al CSS, acum șeful statului l-a inclus din nou pe acesta în componența CSS. Asta chiar dacă, anume de la refuzul de a accepta candidatura lui Eugen Sturza la funcția de ministru al Apărării, a început epopeea cu suspendările repetate ale șefului statului.
15:40
Potrivit datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în perioada 17-22 martie curent, pe teritoriul țării se prevăd condiții meteorologice complicate. Începând de mâine, 17 martie, vor cădea precipitații sub formă de ploaie, cu transformare în lapoviță și ninsori puternice - către zilele de 18-19 martie. Izolat va viscoli, se vor forma depuneri de lapoviță pe firele electrice și crengi, iar pe drumuri va troieni.
15:10
Parlamentul a aprobat, în ședința de astăzi, eliberarea din funcție, începând cu data de 10 aprilie 2018, a judecătorului Curții Supreme de Justiție, Petru Ursache, vicepreședinte al Curții Supreme de Justiție și președinte al Colegiului penal.
15:00
Mișcarea Populară Antimafie solicită Partidului Liberal și Platformei DA să-și retragă candidații din cursa electorală, necondiționat și fără încercări de identificare a unor soluții negociate cu Partidul Acțiune și Solidaritate, liderul căruia, Maia Sandu, este la moment „singurul candidat pro-european cu capital electoral, deci cu șanse să învingă candidatul partidului Socialiștilor”. La fel, Antimafie solicită altor partide pro-europene să nu-și propună candidați pentru funcția de primar, iar membrilor Partidului Democrat să depășească starea de ostatici ai lui Vlad Plahotniuc.
14:10
Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat în ședință publică, diminuarea tarifelor și prețurilor reglementate la gazele naturale pentru anul 2018, în medie de 20,3%.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:30
Noul judecător al Curții Constituționale, Mihai Poalelungi, care și-a depus azi jurământul în fața Parlamentului, a fost ales în calitate de președinte al CC pe un termen de trei ani. Decizia a fost luată în ziua depunerii jurământului în cadrul unei ședințe plenare a Curții Constituționale pe un termen de trei ani.
13:20
Coreea de Sud și Statele Unite vor să reducă amploarea exercițiilor lor militare anuale comune, dată fiind deschiderea diplomatică în relația cu Phenianul, a relatat vineri agenția de presă sud-coreeană Yonhap, preluată de AFP.
13:10
Banca Națională refuză să publice raportul Kroll-2 privind furtul miliardului. Despre aceasta relevă răspunsul oferit de Banca Națională la solicitarea „Partidului Nostru”. Astfel, formațiunea intenționează să solicite publicarea raportului privind furtul miliardului prin intermediul instanței de judecată.
12:30
Forțele de ordine au documentat activitatea ilegală a unui individ în vârstă de 29 ani locuitor al capitalei, care se ocupa cu comercializarea substanțelor narcotice, anterior judecat pentru infracțiuni similare. În urma percheziției autorizate polițiștii au depistat cantități impunătoare de droguri „etnobotanice”, o parte din droguri ambalate care ulterior urmau să fie realizate la preț de 200 de lei pentru un pachețel și un aparat confecționat artizanal.
11:31
Fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a înaintat în ședința în plen a Parlamentului de azi o moțiune simplă asupra activității și politicilor ministerului sănătății, muncii și protecției sociale. Aceasta este deja a treia moțiune simplă din acest an, după ce moțiunea înaintată pe numele ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a căzut, iar cea pe numele vicepremierului pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă urmează a fi examinată în după-amiaza ședinței de astăzi a Parlamentului.
11:00
Postul de televiziune BTV din Bălți a atacat în judecată întreprinderea de stat „Moldtelecom” în legătură cu refuzul, deja de trei ani, de a include BTV în rețeaua de distribuție IPTV (televiziunea digitală cu transmiterea datelor prin Internet Protocol). După cum a anunțat directorul BTV, Rodica Deleu, administrația postului de televiziune a adresat solicitări operatorului de cablu de cinci ori, dar așa și nu a mai primit niciun răspuns. Prima ședință de judecată în dosarul „Televiziunea din Bălți împotriva Moldtelecom” va avea loc pe 4 aprilie.
10:50
Fostul președintele al Curții Supreme de Justiție, Mihai Poalelungi, înaintat de către Consiliul Superior al Magistraturii în funcția de judecător al Curții Constituționale, a depus astăzi, 16 martie, jurământul în fața plenului Parlamentului. Potrivit președintelui Parlamentului, Andrian Candu, deputații nu votează pentru numirea candidatului CSM la funcția de magistrat al CC, iar jurământul ține mai mult de „solemnitate”.
10:30
Astăzi se împlinesc șase ani din ziua în care Parlamentul a ales președintele Republicii Moldova cu votul a 61 de deputați, depășind astfel criza politică de atunci care dura mai bine de doi ani și jumătate. Pentru alegerea lui Nicolae Timofti, atunci președinte al Consiliului Superior al Magistraturii, au votat 58 de deputați ai Alianței pentru Integrare Europeană, dar și trei membri ai Partidului Comuniștilor - Igor Dodon, Zinaida Greceanîi și Viorica Abramciuc, care au anunțat atunci formațiunea comunistă și au aderat la Partidul Socialiștilor din Republica Moldova.
10:00
Directorul unei școli profesionale din Chișinău a fost reținut de CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de abuz de serviciu. Șeful instituției este bănuit că, timp de mai bine de un an, i-ar fi deposedat pe unii angajați de-ai săi de cardurile salariale și, respectiv, de bani.
15 martie 2018
18:20
Pretorul şi vicepretorul sectorului Ciocana au fost demiși din funcție azi printr-o dispoziție a primarului general interimar Silvia Radu. Motivele pentru care au fost eliberați cei doi nu se menționează într-un comunicat al Primăriei, care informează despre acest lucru.
17:50
Marea Britanie, Germania, Franța și Statele Unite au declarat joi că responsabilitatea Rusiei este singura explicație „plauzibilă” în cazul otrăvirii fostului spion rus Serghei Skripal și a cerut Moscovei să furnizeze toate informațiile cu privire la programul său de arme chimice Noviciok, relatează AFP.
17:40
Moțiunea simplă asupra politicii în domeniul integrării europene exercitată de vicepremierul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, înaintată de PCRM și PSRM, va fi examinată în ședința de mâine a Parlamentului. O decizie în acest sens a luat azi Biroul permanent al Parlamentului, care a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru perioada 16-23 martie 2018.
17:20
După ce ieri un bărbat din Bălți a fost reținut într-un dosar pornit pe trafic de influență, încă un bărbat și o femeie din capitala de nord a țării au fost reținuți de ofițerii DGT Nord a CNA și procurorii anticorupție, la fel, într-un dosar de trafic de influență pentru organizarea eliberării unui permis de conducere.
17:00
Trei subiecte referitoare la Republica Moldova vor fi discutate de Comisia de la Veneția la prima sesiune plenară din 2018, din perioada 16-17 martie. Parlamentul va fi reprezentat în discuțiile cu experții Comisiei de către deputații din Comisia juridică, numiri și imunități, Igor Vremea și Sergiu Sîrbu.
16:50
La data de 28 februarie curent, Banca Națională a Moldovei a pus oficial în circulație monedele cu nominalul de 1, 2, 5 și 10 lei. Deși nu au apărut încă pe piață, modelul prezentat al celor patru monede pare a fi unul plagiat. Este vorba despre „designul novator unic”, care prin alăturarea monedelor, pe revers „reconstituie imaginea stemei de stat a Republicii Moldova”. În fapt, un asemenea model de monede a fost elaborat de Marea Britanie încă acum zece ani.
15:30
Un avion care transporta 10 tone de aur, platină și diamante și-a pierdut o parte din încărcătură, la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul Yakutsk din Rusia. Aeronava cargo AN-12 a Nimbus Airlines a avut probleme la decolare, iar prețioasa încărcătură a început să cadă pe pistă.
15:10
Un locuitor al capitalei, anterior reținut de nenumărate ori pentru trafic ilicit cu bunuri, introduse ilegal în țară prin regiunea transnistreană, cu ocolirea posturilor vamale interne de control, a fost reținut din nou în momentul în care a încercat să aducă în Chișinău 280 de perechi de încălțăminte, procurate din Ucraina. De această dată, bărbatului i-au fost aplicate trei amenzi – una pentru tentativa introducerii ilegale în țară a bunurilor, iar restul două – pentru nesupunerea cerințelor legale ale funcționarilor vamali de a stopa pentru efectuarea verificărilor.
14:20
Fostul deputat liberal-democrat Chiril Lucinschi riscă 6,5 ani de detenție în penitenciar de tip semiînchis. Anume această sentință a cerut pentru fiul fostului președinte moldovean procurorul Procuraturii Anticorupție Eugen Rurac în cadrul ședinței de astăzi, 15 martie.
14:00
Ofițerii de investigații ai Inspectoratului de Poliție a sectorului Centru întreprind acțiuni speciale pentru a identifica și reține individul care apare în imagini. Acesta este căutat pentru furt.
13:30
Un bărbat de 24 de ani suspectat de simpatii teroriste a fost arestat în apropiere de Roma în urma unei atenționări inițiale din partea Statelor Unite, a anunțat joi poliția italiană, potrivit dpa.
13:20
Compania Ford recheamă în fabrică 1,4 milioane de mașini din America de Nord, din cauza unor probleme la volan, care i-ar putea face pe șoferi să piardă controlul asupra mașinii. Potrivit ABC News, un avertisment a venit din partea Ford Romania, care a afirmat că are cunoștințe despre două coliziuni și o rănire cauzate de această problemă.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.