Ipoteză șocantă: Un savant contestă teoria Big Bang - Video

Sputnik, 8 decembrie 2017 00:20

Teoria „Big Bang" despre originile Universului este larg acceptată. Totuşi, un fizician brazilian o contestă şi susţine valabilitatea unei noi teorii despre apariția Universului

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 5 minute
05:30
Două automobile s-au ciocnit astăzi dimineața, chiar în centrul municipiului Chișinău, șoferii celor două autoturisme fiind internați la spital cu traumatisme.
Acum o oră
04:40
În Capitală magazinele, dar și persoanele fizice vând sute de kilograme de produse din carne și mezeluri cu termenul de valabilitate expirat și fără nici un act care să demonstreze că, în general, acestea sunt bune pentru a fi consumate de oameni.
Acum 2 ore
03:30
Vestea despre moartea mea este nițel exagerată, asta a anunțat interpretul de melodii populare Adrian Ursu.
Acum 4 ore
02:40
Poliția a pus mâna pe un cuplu din țara noastră care racola tinere pentru practicarea prostituției în Olanda. Cei doi le ofereau fetelor pe care reușeau să le convingă să se prostitueze sute de euro pe zi.
01:30
Două automobile s-au tamponat în această dimineață, în Capitală, în apropiere de fabrica ”Bucuria”.
Acum 6 ore
00:30
Temuta grupare criminală ”Patron” colectează bani de la oamenii simpli pentru completarea visteriei acestei organizații criminale, amenințându-și victimele cu violență fizică și moarte. Iată ce s-a întâmplat în raionul Strășeni.
Acum 8 ore
21:30
Cazierul contravențional privind lipsa interdicțiilor asupra dreptului de a conduce nu mai trebuie prezentat la obținerea carnetului de șofer, aceasta este decizia luată de Cabinetul de Miniștri la inițiativa Ministerului Economiei și Infrastructurii și a Agenției Servicii Publice.
Acum 12 ore
20:00
Bărbaţii trebuie să evite cearta cu femeile sau vor avea ghinion şi un an greu. Ce este „apa zânelor" şi al ce foloseşte.
18:40
Autoarea cărții "Lacrimile dragostei" şi textiera anului pentru şlagărul "Am uitat să uit de tine", interpretat de formația "Akord", scrie poezii de dragoste, care, indiferent de vârstă și ocupație, unește și înnobilează sufletele.
18:10
Să faci bine oamenilor. Acesta e crezul Ninei Costiuc, primarul comunei Budeşti din municipiul Chișinău
17:50
Un al doilea cutremur s-a produs în Vrancea, sâmbătă, activitate în creştere.
16:40
Moldoveanca Anastasia Cecati, actriţă şi model, a avut şi o apariţie video în serialul românesc "Las Fierbinţi", imagini pe care le puteţi urmări mai jos.
Acum 24 ore
16:00
Marea Britanie așteaptă vânturi geroase siberiene săptămâna viitoare, o explozie de temperaturi reci şi îngheţuri care a devenit cunoscută sub numele de "fiara din est", care vor coborâ până la -8 grade Celsius (17.6F), potrivit meteorologilor.
14:40
Banii primiți de peste hotare, de la rude sau prieteni, ne pot crea probleme. Șeful adjunct al Direcției Generale Metodologia Impozitelor și Taxelor din cadrul Serviciului Fiscal de Stat, Igor Stavinschi, a explicat în cadrul unui interviu pentru Sputnik Moldova ce trebuie să facem pentru a nu ajunge sub lupa instituției.
13:20
Șoferii care au obținut prin fraudă permisele de conducere vor rămâne fără ele, asta a decis Guvernul la cea mai recentă ședință a sa.
12:40
Presa de la Chișinău scrie că în data de 22 februarie 2018 a decedat cunoscutul traducător și poet Igor Crețu, la venerabila vârstă de 95 de ani.
11:30
Din nefericire, din cauza iresponsabilității șoferilor sau a neprofesionismului lor, în Republica Moldova, cum cade un pic de zăpadă pe drumuri, numărul accidentelor rutiere crește vertiginos, dar și a victimelor: atât răniți, cât și morți. Situația este și mai gravă când pe carosabil se depune polei.
10:50
Multă lume refuză să marcheze așa-zisa zi a îndrăgostiților, care este sărbătorită în data de 14 februarie, spunând că aceasta nu ne reprezintă, că este una de import, mai ales că în tradiția noastră populară avem o altă sărbătoare – Dragobetele.
09:40
Tot mai mulţi moldoveni îşi declară veniturile, arată datele Serviciului Fiscal de Stat. În anul 2017, peste 190 de mii de persoane şi-au declarat sumele incasate din salarii şi alte activităţi comerciale.
08:40
Deși, teoretic, procedurile de inițiere a unei afaceri au fost simplificate, dezvoltarea acesteia nu este o sarcină ușoară, afirmă expertul în economie Galina Șelari.
08:00
Proiectul de lege adoptat de Guvernul României introduce mai multe modificări şi completări la Legea nr. 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate.
06:50
Sistemul rusesc antirachetă și antiaerian S500, care depășește cele mai performante sisteme similare ale americanilor și care este considerată o armă a viitorului, va intra în curând în dotarea Armatei Rusiei.
05:30
Alimentele prăjite pot să nu fie atât de dăunătoare pentru sănătate cum se consideră. Însă multe persoane nu sunt conştiente de greşeala pe care o fac când prăjesc alimentele. Pentru a nu vă fi afectată sănătatea, trebuie să ţineţi cont de un truc.
Ieri
03:40
Părintele Calistrat spune care sunt cauzele eșecului în căsnicie, dar vorbește și despre vina pe care o poartă bărbații
02:40
Imaginea unei brunete sexy, ieșind dintr-o mașină de lux, care arată atât de bine, încât nici un bărbat nu poate să rămână indiferent, face furori pe unele site-uri ce ne „învață" cum putem deveni milionari în termeni record
01:20
Polițiștii nu mai au voie să îți ceară câteva documente, pe care aveai obligația anterior să le prezinți și pentru lipsa cărora puteai fi sancționat administrativ
00:30
Acum 88 de ani, ideea unui turneu care să determine cea mai puternică națională de pe mapamond, a căpătat nu numai contur, ci și realizare practică
23 februarie 2018
23:40
Evoluția progresivă este posibilă doar cu condiția existenței unei armate puternice, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.
22:30
Un bărbat din raionul Criuleni este cercetat penal pentru că ar fi încercat să agreseze sexual o minoră de 11 ani.
21:50
Polițistul a fost transportat la spital, alte persoane aflate la punctul de trecere a frontierei nu a fost rănite.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.