Ipoteză șocantă: Un savant contestă teoria Big Bang - Video

Sputnik, 8 decembrie 2017 00:20

Teoria „Big Bang" despre originile Universului este larg acceptată. Totuşi, un fizician brazilian o contestă şi susţine valabilitatea unei noi teorii despre apariția Universului

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 5 minute
16:10
Pe data de 22 iunie, în Republica Moldova, ca și în celelalte foste republici sovietice, este marcată Ziua Comemorării Victimelor Căzute pe Câmpul de Luptă în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Acum o oră
15:40
Spaniolii, dar și grecii sunt cunoscuți în întreaga lume pentru cele patru ore de somn din timpul zile. Specialiștii în somatologie spun că siesta are atât avantaje cât și dezavantaje.
Acum 2 ore
15:00
ONU urmează să examineze un proiect de rezoluție cu privire la retragerea trupelor ruse din regiunea transnistreană a Republicii Moldova.
14:40
O avocată din Capitală a fost reținută pentru trafic de influență și riscă ani grei de pușcărie.
Acum 4 ore
14:10
Contrabandă în proporții deosebit de mari - patru persoane, printre care și un vameș, au fost reținute.
13:30
Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a participat la o nouă rundă de negocieri în formatul 5-2, care s-a desfășurat la Roma, Italia.
13:00
În Moldova au loc acțiuni de comemorare a ostașilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
12:30
Femeia care a fost internată ieri la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier grav, a murit în această dimineață.
Acum 6 ore
12:10
Republica Moldova schimbă procedura de înregistrare a vapoarelor în Registrul de Stat al Navelor.
11:40
Polițiștii de patrulare și angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență au venit cu avertismente în această dimineață, în legătură cu schimbarea bruscă a vremii și eventualitatea unor fenomene meteo extreme.
11:20
Serviciul militar în termen va fi înlocuit cu cel prin contract, iar Armata Națională va deveni una profesionistă și bine dotată.
10:50
Trump a mai declarat anterior că intenționează să se întâlnească cu liderul rus.
Acum 8 ore
09:50
Vicepremierul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, invitata emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova
09:50
Odată cu începerea sezonului estival, numărul celor care solicită eliberarea pașapoartelor a crescut considerabil.
09:20
Închisoare de până la cinci ani sau amendă de peste 60 de mii de lei pentru actele de violență asupra cadrelor medicale.
09:10
Noutăţile dimineţii intră în casele dumneavoastră în fiecare zi, de la 09:00 la 11:00, prezentate şi comentate de membrii echipei Sputnik Matinal împreună cu invitați speciali.
08:50
Este mai simplu să previi decât să tratezi; toți medicii afirmă într-un glas acest lucru, inclusiv oamenii de știință din Toronto.
08:30
Astăzi creștinii ortodocși o cinstesc pe Sfânta Fericită Agafia de la Mănăstirea Cușelăuca - comunitatea Mănăstirii Cușelăuca îi așteaptă pe creștinii ortodocși la sărbătoarea Sfintei din Basarabia care este cinstită pe 22 iunie.
Acum 12 ore
08:00
O descoperire care ar putea fi una dintre cele mai marcante din istoria studiilor biblice a fost făcută în Israel. Arheologii susțin că au găsit sigiliul profetului Isaia.
06:40
Îngrijirea copiilor este un subiect de maximă importanță pentru orice tânăr care dorește să-și întemeieze o familie. Din păcate, în ziua de astăzi, aceste lucruri nu se învață în școală, iar în societate s-au răspândit mai multe obiceiuri în privința îngrijirii copiilor, care pot afecta sănătatea bebelușilor. Iată ce spun specialiștii.
05:40
Iată ce informații colectează Agenţia Naţională Pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice și Tehnologia Informaţiei atunci când apelezi serviciul 112. Informația este oferită gratuit de către furnizorii de rețele și servicii de comunicații electronice.
04:40
Sezonul estival a început deja, însă doamnele și domnișoarele, care vor să fie în pas cu moda, mai caută costumul de baie ideal, care să corespundă ultimelor tendințe în materie.
03:30
Zahărul se găsește, în mod natural, în aproape toate alimentele pe care le consumăm zilnic: de la pâine și cereale, până la ceapă și usturoi. În aceste condiții, pentru a urma tendința globală de ”harm reduction”, adică reducerea riscurilor pentru sănătate, medicii ne recomandă să alegem cu atenție produsele.
Acum 24 ore
02:50
Cercetătorii au descoeprit peste 60 de mii de structuri, incluzând piramide, palate și drumuri prin intermediul puterii tehnologiei laser de penetrare în sol
01:40
Este necesar să aplici o cremă de protecție solară sau nu dacă mergi la plajă sau te expui razelor solare? Iată care sunt recomandările doctorul cosmetolog Cristina Cotruța.
00:50
Specialiștii ne recomandă că consumăm cât mai multe salate în timpul verii pentru a ne lua doza zilnică de vitamine.
21 iunie 2018
23:30
În Primorie s-a născut o fetiță cu greutatea neobișnuit de mare, cântărind aproape șase kilograme.
22:30
Specialiștii buni sunt la mare căutare și în instituțiile penitenciare - iată care sunt cele mai solicitate profesii.
22:00
Una dintre cele mai longevive femei din SUA, care a depășit vârsta de 100 de ani, dezvăluie secretul vieții sale îndelungate.
21:10
Liderul rus a avut o convorbire telefonică cu președintele Ucrainei; Kremlinul a comunicat care a fost subiectul discuției.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.