FCSB pierde, dar se califică în primăvara europeană

Deschide.md, 8 decembrie 2017 00:10

Bucureștenii de la FCSB au obținut o nouă calificare în primăvara fotbalului european. Echipa lui Nicolae Dică a jucat pe teren propriu împotriva elvețienilor de la Lugano, în ultimul meci al grupei G din Europa League,

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 8 ore
23:30
Trupa DoReDos va reprezenta Republica Moldova la concursul european de muzică Eurovision Song Contest 2018. Membrii trupei au obținut punctajul maxim atât de la juriu, cât și de la telespectatori.
Acum 12 ore
21:10
erviciul vamal francez a descoperit un tablou din secolul al XIX-lea de Edgar Degas, „Les Choristes", furat la sfârşitul lui 2009 la Marsilia, ascuns în compartimentul de bagaje al unui autobuz care circula în regiunea pariziană, au anunţat vineri autorităţile.
20:40
Peste o lună, Anastasia Orescu şi cei patru feciori vor începe să-şi facă bagajele. Nu, nu pleacă peste hotare. Pleacă … nicăieri, deocamdată. Cum spunea şi soţul său, Ion Budjeti, a şi uitat a câta gazdă vor trebui să o schimbe.
19:40
Unul din șase profesori care activează astăzi în școlile din Republica Moldova este de vârsta pensionării, arată datele oficiale. Criză de profesori se înregistrează, de regulă, în localitățile mici, unde absolvenții la Pedagogie refuză să vină. Acolo poți întâlni situații devenite obișnuință în Moldova – profesori pensionari readuși în școală sau dascăli care predau câte trei discipline diferite.
19:00
Raidurile regimului sirian au ucis în şapte zile peste 500 de civili, între care 123 de copii, în regiunea Ghouta de Est, fief al rebelilor în apropiere de Damasc bombardat fără oprire de la 18 februarie, a transmis sâmbătă organizaţia neguvernamentală Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO
18:30
18:10
Moscova s-a pronunţat sâmbătă pentru desfăşurarea unor convorbiri directe cu SUA în legătură cu situaţia din Coreea de Nord,
17:40
Un fost consilier de campanie al lui Donald Trump a pledat vineri vinovat de mărturie mincinoasă şi fraudă financiară în detrimentul statului american şi a acceptat să coopereze în ancheta privind presupusele ingerinţe ruse în alegerile prezidenţiale americane din 2016.
17:30
Un chef cu multă băutură s-a încheiat, aseară, tragic în oraşul Durleşti. Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a murit, după ce a fost bătut crunt de amicul său de pahar.
17:10
Estonia a început sâmbătă ceremoniile de marcare a 100 de ani de la proclamarea independenţei sale, printr-o serie de evenimente organizate în special în capitala ţării, Tallinn.
Acum 24 ore
16:40
Bărbatul arestat marţi în Franţa din cauza legăturilor sale cu Driss Oukabir, un presupus membru al celulei care a comis atentatele teroriste la Barcelona şi Cambrils în 2017, a fost inculpat la Paris în legătură cu o asociere de răufăcători teroristă penală şi încarcerat,
16:10
Muzică live, port popular și surprize! De aceasta s-au bucurat pasagerii care au ajuns, astăzi, la Gara feroviară din capitală.
15:40
Mercenari ruși s-ar afla în mijlocul luptelor din Siria, ajutând forțele armate ale președintelui Bashar al-Assad, relatează BBC. Un grup obscur este reprezentat de Compania Militară Privată Wagner care a ajuns în centrul presei internaționale după atacul din 7 februarie.
15:10
Pe 2 martie 2018, Chișinăul va găzdui Conferința interparlamentară "Republica Moldova, Georgia și Ucraina: Parteneriatul estic și provocările actuale de securitate".
14:30
Infanteriştii Brigăzii „Dacia” au sărbătorit Ziua Unităţii. În cadrul ceremoniei organizate cu ocazia aniversării a 26-a de la crearea Brigăzii „Dacia”, ceremonie care a avut loc în Piaţa Independenţei din Cahul, a participat și ministrul Eugen Sturza, se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării.
14:10
Numărul localităților care, în Anul Centenarului, au semnat Declarații de Unire cu România a ajuns la 53. Aleșii locali din satul Păulești, raionul Călărași și satul Sinești, raionul Ungheni au adoptat documente prin care, în mod simbolic, își exprimă dorința de Unire cu România.
13:40
Camerele de supraveghere dintr-o gară din Marea Britanie au surprins imagini cu un bărbat în stare de ebrietate care a reuşit să scape ca prin minune de un accident mortal de tren întinzându-se între şine,
13:30
Cele mai mari pericole pentru securitatea Republicii Moldova sunt unionismul, Alianța Nord-Atlantică și lipsa unei soluționări a problemei transnistrene. Declarația a fost făcută de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.
13:20
Site-ul IPN-ului a găzduit zilele acestea un articol semnat de Dionis Cenușă de la Expert Forum, articulat ca parte a unui proiect intitulat „Integrarea europeană ca idee națională cu potențial de consolidare a societății moldovenești”, sprijinit de Fundația germană Hanns Seidel.
13:00
În ciuda piedicilor, idealul unionist nu are odihnă nici măcar în zilele de week-end. Primarul, secretarul primăriei și consilieri ai satului Tănătari, raionul Căușeni, au semnat Declarația de Unire cu România.
12:40
Şeful adjunct al Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), Viktor Kononenko, a declarat, vineri, că serviciile speciale ruse au planificat incendierea a două școli cu predare în limba română din regiunea Cernăuți.
12:10
V-ați întrebat vreodată cât de sănătoase sunt produsele de patiserie (covrigi calzi, croissante, foitaj, gogoși etc.) și ce ingrediente conțin? Cu siguranță, ați observat că multe dintre gheretele de patiserie din Chișinău se află în apropierea instituțiilor de învățământ, parcurilor, devenind astfel o tentație pentru copiii de toate vârstele.
11:50
Instanța de judecată a emis mandat de arest pentru 30 de zile pe numele unui bărbat din Mălăieștii Noi, raionul Criuleni, suspectat că a încercat să determine o minoră de 11 ani să întrețină un raport sexual.
11:20
Premierul bulgar, Boiko Borisov, a denunțat egoismul ţărilor care se opun admiterii țării sale și a României în Spațiul Schengen . La summitul informal desfăşurat la Bruxelles, Borisov și-a exprimat speranța că cele două state vor adera simultan la Spaţiul UE de liberă circulaţie.
11:10
Tinerii liberali au făcut zilele trecute panaramă în holul Primăriei, imputându-i primarului interimar Silvia Radu o seamă de gafe de exprimare. Gestul e şi curios, şi penibil.
10:40
O femeie a intrat cu maşina într-o barieră de securitate din vecinătatea Casei Albe, dar nicio persoană nu a fost rănită,
10:30
În aceste momente, aproximativ 500 de persoane s-au adunat în Casa de Cultură din satul Tomani, Autonomia Găgăuză. Tema principală care urmează a fi dezbătută este cea a dezvoltării curentului unionist din R. Moldova.
10:10
O femeie a intrat cu maşina într-o barieră de securitate din vecinătatea Casei Albe, dar nicio persoană nu a fost rănită,
09:50
Din cauza lucrărilor de defrişare şi curăţare sanitară a arborilor, Primăria municipiului Chişinău anunţă că astăzi este suspendat traficul rutier pe str. Ion Creangă, în perimetrul străzilor Eugen Coca – Vissarion Belinski, pe data de 24 februarie 2018, între orele 7.00 – 16.00.
09:40
Președintele Igor Dodon s-a arătat din nou a fi preocupat de securitatea R. Moldova, pe care o vede periclitată de unioniști și armelele letale care ar urma să intre în dotarea Armatei Naționale. Prezent în studioul emisiunii „Glavnîi vopros” de la televizunea de casă, NTV, Dodon a anunțat data în care va fi convocat Consiliul de Securitate.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.