FCSB pierde, dar se califică în primăvara europeană

Deschide.md, 8 decembrie 2017 00:10

Bucureștenii de la FCSB au obținut o nouă calificare în primăvara fotbalului european. Echipa lui Nicolae Dică a jucat pe teren propriu împotriva elvețienilor de la Lugano, în ultimul meci al grupei G din Europa League,

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum o oră
20:50
Acum 2 ore
20:10
Phenianul şi Seulul au convenit vineri să reia, în august, reuniunile familiilor despărţite de Războiul Coreei, primele întâlniri de acest fel din 2015, potrivit unui comunicat intercoreean publicat de Ministerul sud-coreean al Unificării.
20:10
Prim ministrul Pavel Filip a salutat adoptarea rezoluției ONU, prin care se cere retragerea trupelor ruse de ocupație din transnistria.
Acum 4 ore
19:30
Astăzi, Adunarea Generală ONU a adoptat rezoluția înaintată de R. Moldova, prin care se cere retragerea trupelor ruse de ocupație din transnistria.
19:10
ONU a votat rezoluția privind retragerea trupelor ruse de ocupație din transnistria. Proiectul a fost prezentat de ministrul de Externe, Tudor Ulianovschi.
18:50
Rușii cer ONU să amâne dezbaterea rezoluției privind retragerea trupelor de ocupație din transnistria. Reprezentantul de la Moscova a spus că aceasta este o acțiune de PR a guvernării de la Chișinău și că pe marginea acestui subiect nu există consens nici în interiorul R.Moldova, nici în cadrul Adunării ONU. Tot el a făcut referire la criticile aduse de Igor Dodon acestei inițiative.
18:20
Oportunitățile investiționale ale Republicii Moldova au fost discutate de ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, cu directorul general al companiei Mitsubishi Corporation, Kiev, Kohei Tagawa, și expertul Andrew Sophischenko.
18:10
17:50
17:50
Regulamentul privind modul de ridicare, transportare, depozitare şi restituire a mijloacelor de transport în procesul de constatare a contravenţiilor a fost publicat în Monitorul Oficial și, prin urmare, este în vigoare! Așadar, pregătiți-vă de o avalanșă de amenzi.
Acum 6 ore
17:10
După un egal puțin scontat în partida cu Elveția, naționala Braziliei nu concepea altceva decât victoria în meciul cu selecționata din Costa Rica, în cea de a doua etapă a Grupei E din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal.
16:30
Decizia motivată prin care au fost anulate alegerile locale din 3 iunie pentru funcția de primar general al Capitalei a ajuns în posesia redacției Deschide.MD
16:20
Mai mulți enoriași se vor adună sâmbătă, 23 iunie, la ora 18:00 în fața Catedralei Mitropolitane din Chișinău pentru a protesta împtoriva decretului Mitropoliei Moldovei de a-l înlătura de la oficierea slujbelor religioase pe părintele Maxim Melinti de la Ghidighici.
16:00
Acum 8 ore
15:40
15:40
Cunoscutul sociolog și antropolog român, cu multe studii publicate atât în România, cât și în străinătate, Sebastian Lăzăroiu, s-a lansat la sfârșitul anului trecut și în literatură.
15:40
Instituirea ordinii în transportul rutier de persoane în regim de taxi, achitarea călătoriei conform indicațiilor de pe contor, amendarea companiilor de taxi care activează ilegal au fost unele dintre subiectele discutate la ședința reprezentanților Ministerului Economiei și Infrastructurii și Agenției Naționale Transport Auto (ANTA) cu membrii Asociației Transportatorilor Auto în regim de Taxi (ATAT).
15:20
În ambele țări românești lumea e supărată rău și a ieșit în stradă. Mai există dubii că suntem aceiași și că ne supunem acelorași cicluri?
15:00
Liderii statelor membre UE vor extinde, săptămâna viitoare, sancţiunile impuse Rusiei în urma intervenţiei în Ucraina, acestea urmând să rămână în vigoare până la sfârşitul lunii ianuarie, au anunţat mai mulţi diplomaţi şi oficiali, informează site-ul agenţiei Reuters, scrie mediafax.ro
14:30
14:30
Politica Moscovei de a-şi extinde influenţa în ţările europene nu se mai reduce doar la susţinerea formaţiunilor eurosceptice şi de extremă-dreapta, ci vizează chiar distrugerea statului de drept. Iar Vestul are partea sa de vină.
13:50
13:50
Acum 12 ore
13:40
Unul din apropiații, lui Veaceslav Platon, supranumitul „Raiderul nr. în CSI” a fost reținut ieri de angajații Departamentului de combatere a crimelor economice din Kiev. Numele acestuia este Alexandru Balică și este unul dintre „asistenţii“ lui Veaceslav Platon în mai multe operaţiuni.
13:30
13:20
13:20
13:00
12:40
Guvernul Republicii Moldova a semnat cu Consorțiumul internațional de investitori (BERD, Invalda INVL, Horizon Capital) un antecontract care stipulează că acțiunile de la Moldova Agroindbank, cumpărate acum câteva zile de către stat vor fi vândute Consorțiului respectiv.
12:30
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.