Fructe de avocado fără sâmburi, vândute de Crăciun în magazine din Marea Britanie

UNIMEDIA, 7 decembrie 2017 23:00

Fructe de avocado fără sâmburi au fost puse în vânzare, începând de joi, în unele magazine din Marea Britanie în cadrul unei promoții de Crăciun, care se va desfășura timp de o lună, informează DPA, citat de Agerpres.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 4 ore
22:20
Preşedintele american Donald Trump a declarat că s-a exprimat greşit la conferinţa de presă comună cu Vlaidimir Putin şi că de fapt a vrut să spună că nu vede niciun motiv pentru care Rusia să nu fi fost cea care s-a amestecat în alegerile americane din 2016.
Acum 6 ore
21:20
Uniunea Europeană a lansat marţi procedura de evaluare a pregătirii Macedoniei şi Albaniei pentru începerea, în iunie 2019, a negocierilor de aderare la Uniunea Europeană, transmite agerpres.ro.
20:30
Silvia Radu spune că revenirea lui Mihai Moldovanu la Primăria Chișinău nu a suprins-o și că prin aceasta instituția arată că "revine încet dar sigur pe mâna mafiei".
Acum 8 ore
19:50
Primăria Chișinău a lansat un nou spot social prin care îndeamnă locuitorii capitalei să aibă grijă de oraș și să-l păstreze curat. 
19:40
Prinţul Harry al Marii Britanii şi proaspăta sa soţie, Meghan, au vizitat marţi o expoziţie ce marchează împlinirea a 100 de ani de la naşterea fostului preşedinte al Africii de Sud, Nelson Mandela, scrie agerpres.ro.
19:40
Primărchia Chișinău a lansat un nou spot social prin care îndeamnă locuitorii capitalei să aibă grijă de oraș și să-l păstreze curat. 
19:30
Gherghe Petic, fost angajat al Poliției de Frontieră, care anterior făcuse dezvăluiri despre scheme de contrabandă cu țigări care ar fi protejate de înalți funcționari, spune că i s-a încercat atacarea e-mailului personal. Mai mult, acestuia i-ar fi fost spart contul de Facebook, iar ulterior apăruse un mesaj în care scrie că acesta "a susţinut platforma DA doar din motive financiare".
19:00
Gherghe Petic, fost angajat al Poliției de Frontieră, care anterior făcuse dezvăluiri despre scheme de contrabandă cu țigări care ar fi protejate de înalți funcționari, spune că i s-a încercat atacarea e-mailului personal. Mai mult, acestuia i s-a spat contul de Facebook, iar ulterior apăruse un mesaj în care ar fi spus că "a susţinut platforma DA doar din motive financiare".
18:50
Un autobuz Ikarus 260 de producţie ungară, cel mai probabil care nu mai este folosit în calitate de transport public, a participat în cadrul unei competiţii sportive din preajma oraşului Polgar din Ungaria.
18:40
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță s-a autosesizat pe marginea informației difuzate în presă referitor la calitatea asistenței medicale acordate pacienților în cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfînta Treime”,  inclusiv în secția de reanimare și terapie intensivâ, precum și respectarea normelor sanitare în instituție.
18:20
Cererea de revizuire adresată la Curtea Supremă de Justiție de către liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase pe motiv că în dosarul electoral ar fi apărut circumstanțe noi, a fost restituită. 
18:20
Cel mai cunoscut clan mafiot din Roma, Casamonica, a fost vizat de o operaţiune majoră a poliţiei care a efectuat 31 de arestări pentru infracţiuni legate de Mafia, scrie agerpres.ro.
Acum 12 ore
18:00
AutoVAZ a dezvăluit modelul actualizat Granta Sedan, cel mai accesibil din gama Lada, într-o serie de imagini oficiale. Maşina îşi arată doar exteriorul care a fost adaptat conform limbajului estetic, aplicat deja pe Vesta sau crossoverul XRAY.
18:00
Cosmeticele, spre deosebire de cărţi şi fotografii, nu sunt pentru totdeauna şi, cu siguranţă nu-ţi doreşti să-ţi aplici pe ten produse expirate care ulterior îţi pot afecta pielea şi nici nu vor mai funcţiona la fel de bine ca la început.
17:50
Dacă ai primit un smartphone cadou sau îl ai pe al tău de foarte mult timp și te gândești să-l vinzi, ar fi bine să știi ce model de iPhone ai.
17:30
Cei peste 1800 de copii din grădinițele din municipiul Orhei sunt alimentați mai sănătos și mai gustos. Astfel, începând cu mijlocul lunii iulie, în toate cele 7 grădinițe mâncarea va fi pregătită și livrată în mod centralizat de la un restaurant care a fost pregătit în modul corespunzător pentru această misiune. Mâncarea corespunde tuturor normelor dietetice și igienice pentru alimentația copiilor.
17:20
Amintim că cu vizita oficială în Republica Moldova se află Președintele Republicii Macedonia, respectiv în capitală, va fi sistată temporar circulația rutieră, pe anumite străzi. Totodată, la moment, în capitală sunt înregistrate patru accidente rutiere și un flux majorat de transport.  
17:20
Decizia Silviei Radu de a-l demite din funcție pe șeful Dorecției Sănătate, Mihai Moldovanu, a fost anulată de către Judecătoria Chișinău, cu sediul Centru. O decizie în acest sens a fost anunțată astăzi de către judecătoarea Zinaida Talpalaru.
17:20
Partidul Liberal Democrat din Moldova susține că „amenințarea ridicolă” a lui Ilan Șor de contestare la Comisia Electorală Centrală a mandatelor celor cinci deputați PLDM nu are nici un suport juridic, se arată într-o declarație oficială a PLDM.
17:10
Situaţiile periculoase şi accidentele pot surveni în traficul din Chişinău practic în orice moment dacă nu există atenţie. Un conducător auto din capitală s-a convins de acest lucru chiar în această dimineaţă.
17:00
Garda financiară din Italia a informat luni că a confiscat 20 de automobile de lux printre care mai multe Ferrari-uri şi un Lamborghini de la un bărbat care încercat să evite o datorie fiscală de 1 milion de euro, informează DPA.
17:00
Se pare că ex-primarul de Bălți și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, are planuri să se întoarcă în Republica Moldova după ce la data de 24 octombrie a fost dat în căutare internațională din cauza unui dosar penal deschis la Chișinău. 
16:50
(update 16: 44) În total, 23 de persoane sunt cercetate penal pentru corupere pasivă, activă şi abuz în serviciu, 12 dintre care au fost reţinute. (15:33) 23 de angajaţi ai „Gărilor şi staţiilor auto”, dintre care 11 au fost reţinuţi, cercetaţi penal pentru fapte de corupţie. Milioane de lei, colectate ilegal, de persoane publice pentru acoperirea neregulilor din domeniul transporturilor.
16:40
Zeci de jocuri video populare, printre care "Grand Theft Auto V", "Assassins Creed 2" şi „Witcher", au fost interzise în Arabia Saudită, după ce au murit doi copii, potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter.
16:30
Sergio Ramos se însoară cu Pilar Rubio. Căpitanul de la Real Madrid a anunțat, marți, pe rețelele de socializare ca a cerut-o în căsătorie pe Pilar Rubio, femeia cu care are o relație de 6 ani. Cuplul are împreuna trei copii.
16:30
Temperaturile extreme din Japonia au omorât cel puţin 14 persoane în timpul weekendului prelungit şi au îngreunat intervenţiile în zonele afectate de inundaţii, scrie Reuters.
16:30
Mere cu miros de tutun - aceasta este cea mai recentă descoperire a poliţiştilor de frontieră, în bagajul unei femei din Republica Moldova, scrie stirileprotv.ro. 
16:20
Sergio Ramos se însoară cu Pilar Rubio. Căpitanul de la Real Madrid a anunțat, marți, pe rețelele de socializare ca a cerut-o în căsătorie pe Pilar Rubio, femeia cu care are o relație de 6 ani. Cuplul are împreuna trei copii.
16:20
Ministerul Afacerilor Externe al Românie a precizat, referitor la românul răpit în Libia, că pe lângă activarea celulei de criză, România a cerut sprijinul partenerilor internaţionali. MAE a adăugat că a avut loc întrevedere cu reprezentantul ambasadei Libiei la Bucureşti.
16:20
Un scenariu scris de celebrul regizor Stanley Kubrick şi de romancierul Calder Willingham, considerat pierdut vreme de 60 de ani, a fost redescoperit, potrivit independent.co.uk.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.