Unul din cei mai mari operatori internaționali de tichete de masă își anunță prezența în Republica Moldova

Moldova.org, 7 decembrie 2017 13:10

Grupul Up este un grup internațional, independent și solid care oferă servicii și produse adaptate piețelor locale, menite să îmbunătățească și să simplifice viața clienților săi: tichete și carduri de masă, cadouri, tichete sociale, aplicaţii mobile etc. în 19 țări. În luna octombrie 2017, grupul UP a deschis filiala sa în Republica Moldova și la […] The post Unul din cei mai mari operatori internaționali de tichete de masă își anunță prezența în Republica Moldova appeared first on Moldova.org.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Moldova.org

Acum 2 ore
20:30
Cele mai stringente probleme ale locuitorilor din raionul Fălești și soluțiile pentru depășirea acestora au fost discutate astăzi în cadrul unei ședințe comune a administrației publice centrale (APC) cu reprezentanții administrației publice locale (APL) din regiune. Premierul Pavel Filip a menționat că noul format de întrevederi, care presupune intervenția consolidată a echipei guvernamentale în fiecare […] The post Şedinţă comună a Guvernului şi a administraţiei din Făleşti, în cadrul unui nou format de întrevederi appeared first on Moldova.org.
20:20
Adunarea Generală a ONU aprobat astăzi rezoluţia depusă de ţara noastră şi de alte şapte state cu privire la retragerea armatei ruse de pe teritoriul Moldovei. Documentul cere Moscovei să încheie cât mai repede şi necondiţionat acest proces. În favoarea acestuia au votat 64 de state, 14 au fost împotrivă, iar 83 s-au abținut. În […] The post Important! ONU a aprobat rezoluția care prevede retragerea armatei ruse din Moldova appeared first on Moldova.org.
Acum 4 ore
19:01
O schemă de contrabandă cu mărfuri de larg consum a fost deconspirată de către serviciile specializate ale Vămii în Comun cu PCCOCS. Patru persoane au fost reținute pe acest caz, inclusiv un vameș de la postul vamal Sculeni, pe unde au fost introduse mărfurile. Gruparea a fost filată de către serviciile specializate ale Vămii, care […] The post Marfă de contrabandă, adusă de la „Dragonul Roșu” din București, ridicată în Moldova. Patru persoane, inclusiv un vameș, reținute appeared first on Moldova.org.
18:10
Inspectoratul General al Poliției s-a autosesizat pe marginea afirmațiilor liderului PAS, Maia Sandu, despre cuţite care ar fi fost depistate în gentile unor participanţi la o acţiune de protest din faţa Primăriei Chişinău. Instituţia precizează că, deocamdată, nu a fost depusă nicio plângere sau sesizare în acest sens. “Inspectoratul General al Poliției îndeamnă cetățenii care […] The post Cum a comentat IPG declarațiile Maiei Sandu privind obiectele străine în gențile protestatarilor appeared first on Moldova.org.
18:10
Curtea de Apel a prezentat decizia motivată de menținere a hotărârii Judecătoriei Chișinău cu privire la invalidarea alegerilor din 3 iunie. Astfel, în decizia Curții de Apel se arată că în cauza deferită justiției s-a stabilit că concurentul electoral Andrei Năstase , la 3 iunie, adică în Ziua tăcerii a efectuat agitație electorală prin intermediul […] The post Decizia motivată a Curții de Apel prin care s-a menținut hotărârea Judecătoriei Chișinău privind invalidarea alegerilor appeared first on Moldova.org.
Acum 6 ore
16:40
Peste 80 de tone de pesticide, stocate pe teritoriul raionului Ungheni, au fost astăzi evacuate pentru distrugere în Polonia. Stocul de pesticide va fi distrus termic la incineratorul SARPI Dabrowa Gornicza. Cele 86 de tone de pesticide stocate în depozitul de la Zagarancea au fost colectate din localităţile Alexeevca, Boghenii Noi, Cetîreni, Costuleni, Hîrceşti, Manoileşti, Negurenii Vechi, […] The post Peste 80 tone de pesticide, stocate pe teritoriul raionului Ungheni, au fost evacuate pentru distrugere în Polonia appeared first on Moldova.org.
16:20
Astăzi Adunarea Generală ONU va examina proiectul rezoluției înaintate de Republica Moldova ”Retragerea completă și necondiționată a forțelor militare străine de pe teritoriul Republicii Moldova”. Documentul va fi prezentat comunității internaționale de către Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi. Reuniunea ONU, în care va fi supusă dezbaterilor rezoluția Republicii Moldova, va începe aproximativ […] The post Adunarea Generală ONU va examina astăzi rezoluția Republicii Moldova appeared first on Moldova.org.
16:10
Coaliția pentru Alegeri Libere și Corecte, formată din peste 30 de organizații reprezentative ale societății civile, se arată îngrijorată și alarmată de hotărârile emise de Judecătoria Chișinău și Curtea de Apel prin care nu s-a confirmat legalitatea alegerilor locale. Potrivit ONG-urilor, motivația deciziilor Judecătoriei Centru și a Curții de Apel este defectuoasă, neconcludentă și subminează […] The post Coaliția pentru Alegeri Libere și Corecte: Solicităm instanțelor judecătorești să revină la normalitate appeared first on Moldova.org.
Acum 8 ore
15:50
Antecontractul privind procurarea de către stat și deetatizarea a 41,09% din acțiunile nou emise ale băncii de importanță sistemică Moldova-Agroindbank S.A. între Guvernul Republicii Moldova și Consorțiul internațional de investitori (BERD, Invalda INVL, Horizon Capital) a fost semnat astăzi de către Agenția Servicii Publice (APP), și societatea de investiții HEIM PARTNERS Ltd, creată de către […] The post A fost semnat antecontractul privind cumpărarea și deetatizarea a 41,09% din acțiunile de la Moldova Agroindbank appeared first on Moldova.org.
15:30
Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai mare festival de film din România, revine la Chișinău, în perioada 12-15 iulie. Cele mai așteptate titluri ale anului, premiere, proiecții în aer liber și workshopurile dedicate cinefililor vor transforma Chișinăul, timp de patru zile, în capitala filmului. Cea de a III-a ediție TIFF Chișinău va fi găzduită […] The post TIFF revine la Chișinău și transformă orașul în capitala filmului appeared first on Moldova.org.
15:30
Aproximativ cinci kilograme de bijuterii din argint au fost depistate de polițiștii de frontieră din România într-un  microbuz condus de un moldovean. Oamenii legii au depistat inele, brăţări, cercei, pandantive, lănţişoare în bancheta destinată şoferului. Cazul a avut loc pe 21 iunie, când un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iaşi […] The post Aproximativ cinci kilograme de bijuterii din argint, depistate în bancheta unui microbuz condus de un moldovean// FOTO appeared first on Moldova.org.
14:40
Liderii PAS și PPDA Maia Sandu și Andrei Năstase au lansat astăzi un apel de participare a cetățenilor la un protest de amploare ce va avea loc duminică, cu începere de la ora 14:00, în față Primăriei municipiului Chișinău în legătură cu invalidarea scrutinului câștigat de Andrei Năstase. Ei au acuzat guvernarea PDM că ar […] The post Maia Sandu și Andrei Năstase cheamă la protest: Au îndrăznit să fure cel mai important drept al nostru, dreptul la vot// VIDEO appeared first on Moldova.org.
14:10
Viceprimarul din oraşul ucrainean Harkov, Andrei Rudenko, a fost aruncat efectiv la tomberonul de gunoi. Incidentul s-a petrecut, miercuri, pentru că viceprimarul nu le-a permis mai multor protestatari accesul la o şedinţă, scrie Mediafax. Revoltaţi, activiştii au pătruns cu forţa în sediul primăriei şi l-au luat pe sus pe Andrei Rudenko, l-au lovit şi l-au […] The post Viceprimar din Ucraina aruncat la gunoi, la propriu// VIDEO appeared first on Moldova.org.
14:01
Liderul PPDA Andrei Năstase a anunțat că încă nu a văzut decizia motivată a Curții de Apel, însă dacă aceasta va întârzia să apară, el va depune un recurs preliminar la Curtea Supremă de Justiție, pe care ulterior îl va completa cu motivele de drept și de fapt. Curtea Suprema de Justiție va avea trei […] The post Andrei Năstase: Nu am primit decizia motivată a Curții de Apel, dar stăm pregătiți cu un recurs la CSJ appeared first on Moldova.org.
Acum 12 ore
13:50
Începând de astăzi, 22 iunie, lista medicamentelor compensate din fondurile de asigurare obligatorie de asistenţă medicală (AOAM) a fost extinsă cu 11 denumiri comune internaţionale. Este vorba despre preparate pentru tratarea diabetului zaharat, glaucomului, bolilor cardiace, pentru pacienți hipertensivi. Astfel, printr-un ordin comun al Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale şi Companiei Naţionale de Asigurări […] The post Lista medicamentelor compensate a fost extinsă cu 11 denumiri. Care sunt acestea appeared first on Moldova.org.
13:50
Au străbătut țara noastră în lung și în lat, au parcurs sute de kilometri și au vizitat 10 locuri de interes turistic din Moldova. Timp de aproape o săptămână două grupuri de jurnaliști din Polonia și Italia, invitați să scrie despre frumusețile țării noastre, s-au bucurat de o călătorie pe cinste – o combinație reușită […] The post Moldova – perla turistică a Europei. Jurnaliștii străini din Polonia și Italia au fost fascinați de călătoria prin țara noastră appeared first on Moldova.org.
12:01
Compensaţiile în cadrul Programului de stat „Prima casă 2”, vir fi acordate începând de astăzi, 22 iunie. În bugetul pentru acest an, pentru acordarea compensațiilor sunt prevăzute 20 milioane de lei. De compensaţii de 50 la sută din creditul ipotecar vor putea beneficia angajații autorităţilor și instituţiilor publice finanţate integral din bugetul public naţional, ai […] The post De astăzi începe plata compensaţiilor în cadrul Programului de stat „Prima Casă 2” appeared first on Moldova.org.
12:01
Banca de Dezvoltare  a  Consiliului  Europei  a aprobat acordarea unui împrumut de 12 milioane euro Republicii Moldova pentru reînnoirea parcului de ambulanțe al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească. Astfel, urmează să fie achiziționate 168 de ambulanțe, dintre care 35 unități de tip “C” (Ambulanțe terapie intensivă) și 133 tip “B” (Ambulanțe de prim […] The post Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei va acorda 12 milioane euro R.Moldova pentru reînnoirea parcului de ambulanțe appeared first on Moldova.org.
11:50
Fostul candidat al PSRM la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, a declarat astăzi că revolta oamenilor după decizia de ieri a Curții de Apel este argumentată, întrucât nu poate un complet de judecători să decidă în numele a 250 mii de oameni, cei care au participat la scrutinul din 3 iunie. Potrivit lui, […] The post Ion Ceban, după decizia Curții de Apel: De ce trebuie un om sau un complet de judecători să decidă în numele a 250 mii de oameni? appeared first on Moldova.org.
11:50
În ajunul Zilei Naționale a Portului Popular, care se va desfăşura duminică, 24 iunie, o parte din angajaţii Spitalului Clinic Republican “Timofei Moșneaga” au realizat un filmuleț, în care sunt promovate straiele naţionale. Protagonistele filmuleţului sunt îmbăcate în tradiţionala ie moldovenească, iar, la un moment dat, se prind într-o horă. Ziua Portului Popular se va […] The post Ziua Portului Popular: Angajații Spitalului Clinic Republicat au realizat un video în care promovează portul popular appeared first on Moldova.org.
11:30
Eveniment de excepţie la Complexul Etno-Cultural Vatra. Pe 23-24 iunie, aici se va desfăşura cea de-a 4-a ediție a Festivalului Medieval. Organizatorii îşi propun că reconstituie istoric obiceiurile și tradițiile de nuntă, iar vizitatorii sunt aşteptaţi la cel mai mare Ospăț Medieval organizat vreodată. În cadrul unei scene teatralizată de Nuntă la Curtea Domnească, sute […] The post Ediția a 4-a: Ce aduce anul acesta Festivalul Medieval appeared first on Moldova.org.
11:00
Statele Unite susțin Moldova, Ucraina și Georgia în efortul lor de a-și menține integritatea teritorială și suveranitatea politică. O rezoluție în acest sens a fost prezentată Congresului SUA de mai mulți legislatori, în frunte cu Ted Poe, și urmează să fie supusă votului în legislativul american. Conform documentului, Statele Unite își reafirmă susținerea pentru integrarea […] The post Rezoluție la Congresul SUA care îndemnă Rusia să respecte integritatea teritorială a Moldovei, Georgiei și Ucrainei appeared first on Moldova.org.
11:00
Statele Unite susțin integritatea teritorială și suveranitatea politică a Moldovei, Ucrainei și Georgiei, precum și reafirmă suportul pentru guvernările alese democratic și oamenii din cele trei țări, se arată într-o rezoluție înregistrată în Congresul SUA. Documentul stipulează angajamentul SUA de a susține cele trei state pe parcursul integrării europene, asigurarea securității energetice și intensificarea cooperării […] The post Congresul SUA a înregistrat o rezoluție în susținerea Moldovei, Georgiei și Ucrainei appeared first on Moldova.org.
10:50
Ieri, prieteni buni la proteste, astăzi, cei mai mari dușmani. Vorbim de președintele Igor Dodon care a declarat în timpul unei transmisiuni directe pe o rețea de socializare că nu vrea să facă nicio coaliție cu Renato Usatîi. Șeful statului a menționat că va discuta cu formațiunea “Partidul Nostru” doar când va avea altă conducere. […] The post Dodon despre Usatîi: Să plece mai bine în Taiga să prindă urși appeared first on Moldova.org.
10:10
Președintele Igor Dodon a declarat că este gata să se despartă de centura, despre care internauții au scris că este din seria Stefano Ricci și care ar costa 1.895 de lire sterline sau aproximativ 2.250 de euro. Șeful statului a spus că este dispus să-i ofere cadou această curea, cu autograful său, celui care a […] The post Igor Dodon: M-a sunat mama și m-a întrebat ce fel de centură port appeared first on Moldova.org.
09:50
O avocată din Chișinău a fost reţinută în flagrant delict, ieri seara, în momentul primirii sumei de 5 mii de dolari de la un inculpat. Aceasta a fost reținută pentru trafic de influenţă, cu primirea de bunuri în proporţii deosebit de mari. Temei pentru iniţierea respectivului proces penal a servit plângerea depusă de către un […] The post O avocată din Chișinău a fost reţinută în flagrant delict, în momentul primirii sumei de 5 mii de dolari appeared first on Moldova.org.
09:40
Delegația Federației Ruse la CUC  a justificat deplasarea celor trei coloane de tehnică militară în Zona de Securitate  printr-o notă în care se arată că această decizie a fost luată pentru a întări securitatea la depozitele din localitatea Colbasna, în legătură cu desfășurarea Campionatului Mondial la fotbal. În nota părții ruse se menționează că „potrivit informațiilor […] The post Cum a explicat Delegația rusă la CUC deplasarea unor coloane de tehnică militară în Zona de Securitate appeared first on Moldova.org.
09:00
Președintele Igor Dodon a declarat că este gata să se despartă de centura, despre care internauții au scris că este din seria Stefano Ricci și care ar costa 1.895 de lire sterline sau aproximativ 2.250 de euro. Șeful statului a spus că este dispus să-i ofere cadou această curea, cu autograful său, celui care a […] The post Igor Dodon: M-a sunat mama și m-a întrebat ce centură port appeared first on Moldova.org.
Acum 24 ore
07:40
Mai mulți membri ai Bisericii Ortodoxe din Moldova au lansat o petiție online în care îi cer Mitropolitului Vladimir să anuleze decretul de oprire de la slujire a preotului Maxim Melinti, parohul Bisericii „Acoperământul Maicii Domnului” din satul Ghidighici. „Decizia a fost luată în grabă fără a investiga cazul amănunțit, din care cauză decretul nu […] The post Creștinii cer restabilirea preotului Maxim Melinti: Îl vrem pe părintele Maxim Melinti înapoi! appeared first on Moldova.org.
07:00
După prima zi a protestului „Până aici! Ne-am săturat!”, desfășurat în fața Primăriei, iar apoi în fața sediului PDM, mai multe persoane au relatat că au ajuns acasă și au găsit în gențile lor obiecte străine, inclusiv cuțite de tăiat hârtia, a menționat liderul PAS Maia Sandu la emisiunea „În profunzime” de la PRO TV. Potrivit […] The post Maia Sandu: Mai multe persoane ne-au raportat că au ajuns acasă și au găsit în gențile lor obiecte străine, inclusiv cuțite appeared first on Moldova.org.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.