Rosselhoznadzor a interzis aproape 20 de tone de mere din Republica Moldova

Today.md, 7 decembrie 2017 13:10

Autoritatea fitosanitară din Rusia a interzis intrarea pe teritoriul Federației Ruse a circa 20 de tone de mere din Moldova. Informația a fost comunicată de către Direcția Rosselhoznadzor pentru regiunile Oriol și Kursk.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Today.md

Acum 2 ore
20:40
Liderul PAS, Maia Sandu, nu scapă nicio ocazie de a se umple de penibil, iar ultima sa declaraţie este de-a dreptul halucinantă. Aceasta a spus, fără a clipi, că ordinea publică de la acţiunile de protest ar fi fost vegheată inclusiv de poliţişti aduşi de peste hotare.
20:30
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării organizează duminică, 24 iunie, cea de-a III-a ediție a Zilei Naționale a Portului Popular, care se va desfășura la Palatul Republicii, între orele 11:00 – 16:00.
20:10
Adunarea Generală a ONU aprobat astăzi rezoluţia depusă de ţara noastră şi de alte şapte state cu privire la retragerea armatei ruse de pe teritoriul Moldovei. Documentul cere Moscovei să încheie cât mai repede şi necondiţionat acest proces. În favoarea acestuia au votat 64 de state, 14 au fost împotrivă, iar 83 s-au abținut.
Acum 4 ore
18:20
Un bărbat în vârstă de 30 ani, originar din mun. Chișinău, este cercetat penal pentru furt. Bărbatul a fost observat de un echipaj mobil al Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, în această noapte, pe bd. Dacia din sectorul Botanica, în timp ce manifesta un comportament suspect.
Acum 6 ore
17:40
Liderul PPDA, Andrei Năstase, îi consideră provocatori pe oamenii care au participat ieri la acţiunea de protest din faţa Primăriei Capitalei. Astfel a reacţionat Năstase la întrebarea jurnaliştilor despre artiştii ambulanţi, agresaţi de un grup de simpatizanţi ai Platformei DA, notează democracy.md.
17:00
Nu muncește de câțiva ani și declară zero venituri, dar spune că a obosit și vrea în vacanță. Este vorba despre liderul PPDA, Andrei Năstase, care în ultimul timp afirmă că a trăit din salariul soției și indemnizațiile pentru copii.
16:10
Instituirea ordinii în transportul rutier de persoane în regim de taxi, achitarea călătoriei conform indicațiilor de pe contor, amendarea companiilor de taxi care activează ilegal au fost unele dintre subiectele discutate la ședința reprezentanților Ministerului Economiei și Infrastructurii și Agenției Naționale Transport Auto (ANTA) cu membrii Asociației Transportatorilor Auto în regim de Taxi (ATAT).
16:10
Guvernul a aprobat vânzarea a peste 40 la sută din acţiunile Moldova Agroindbank către un consorțiu internaţional. Un antecontract semnat astăzi precede organizarea ulterioară a unei licitaţii transparente.
16:00
Liderul PPDA, Andrei Năstase, și-a ieșit din pepeni, în momentul în care a fost întrebat de reporter despre agresarea tinerilor cântăreţi ambulanţi, de culoare, de către protestatarii din faţa Primăriei Chişinău.
Acum 8 ore
13:50
O schemă de contrabandă cu mărfuri de larg consum a fost deconspirată de către Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, în comun cu ofiţerii Serviciului Vamal. În rezultatul documentărilor realizate, au fost reţinute patru persoane, inclusiv un vameş, colaborator al postului vamal „Sculeni”, pe unde au fost introduce mărfurile de contrabandă.
Acum 12 ore
13:40
Jurnaliştii portalului de investigaţi RISE Moldova au identificat o nouă conexiune a oligarhului condamnat Veaceslav Platon la schema de spălare de bani din Europa de Est – Laundromatul rusesc. Una din firmele offshore, implicate în schemă şi controlată de Platon, prin intermediari, este “Vizalot Limited”.
13:30
Adunarea Generală a ONU va dezbate astăzi proiectul de rezoluţie depus de ţara noastră şi de alte şapte state cu privire la retragerea armatei ruse de pe teritoriul Moldovei. Documentul cere Moscovei să încheie cât mai repede şi necondiţionat acest proces.
13:10
Începând de astăzi, 22 iunie, lista medicamentelor compensate din fondurile de asigurare obligatorie de asistenţă medicală (AOAM) a fost extinsă cu 11 denumiri comune internaţionale. Este vorba despre preparate pentru tratarea diabetului zaharat, glaucomului, bolilor cardiace, pentru pacienți hipertensivi.
12:40
Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei a aprobat acordarea īmprumutului de 12 milioane euro, Republicii Moldova, pentru reînnoirea parcului de ambulanțe al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.
11:20
Adunarea Generală a ONU va dezbate astăzi proiectul de rezoluţie depus de ţara noastră şi de alte şapte state cu privire la retragerea armatei ruse de pe teritoriul Moldovei. Documentul cere Moscovei să încheie cât mai repede şi necondiţionat acest proces.
11:10
Compensaţiile în cadrul Programului de stat „Prima casă 2”, vor fi acordate începând de astăzi, 22 iunie. În bugetul pentru acest an, pentru acordarea compensațiilor sunt prevăzute 20 milioane de lei.
11:00
Eveniment de excepţie la Complexul Etno-Cultural Vatra. Pe 23-24 iunie, aici se va desfăşura cea de-a 4-a ediție a Festivalului Medieval.
10:20
Viceprimarul din oraşul ucrainean Harkov, Andrei Rudenko, a fost aruncat efectiv la tomberonul gunoi. Incidentul s-a petrecut, miercuri, pentru că viceprimarul nu le-a permis mai multor protestatari accesul la o şedinţă.
09:30
Gestionarea dosarelor și cererilor de judecată ar putea fi efectuată doar prin Programul integrat de gestionare a dosarelor. Modificări și completări ale unor acte legislative în acest sens au fost examinate joi de Parlament.
Acum 24 ore
08:30
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de schimbare bruscă a vremii care intră în vigoare în după-amiaza zilei de astăzi.
08:10
Inspectoratul Național de Patrulare anunță că astăzi vor acționa cu mașinile capcană pentru depistarea șoferilor ce depășesc limita de viteză admisă.
21 iunie 2018
22:50
Membrii unei formații de artiști ambulanți au fost îmbrânciți și loviți cu picioarele de către simpatizanții lui Andrei Năstase, în fața primăriei, unde fostul candidat al PPDA-PAS-PLDM striga lozinci pline de înjurături. Incidentul s-a produs în preajma sediului Poștei Moldovei, vizavi de primărie și a fost filmat de trecători.
Ieri
21:00
Curtea de Apel a menținut hotărârea emisă de către Judecătoria Chișinău prin care au fost invalidate rezultatele alegerilor locale noi din 3 iunie. Astfel, primarul ales Andrei Năstase rămâne fără mandat. El spune că va ataca decizia la Curtea Supremă de Justiție.
19:30
În ședința de judecată din 19 iunie, Andrei Năstase a recunoscut că a chemat oamenii la vot, așa cum au spus și socialiștii, deși în fața susținătorilor săi a negat totul.
19:00
Bursierii Fundației Edelweiss au primit astăzi felicitări din partea liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Într-o postare pe Facebook, fondatorul Edelweiss a scris că este mândru de reușitele celor 100 de tineri și că fundația va continua să investească în dezvoltarea acestora.
17:30
Parohul Bisericii „Acoperământul Maicii Domnului”, Maxim Melinti, din satul Ghidighici, mun. Chișinău, a fost oprit de a oficia slujbe. Mitropolia Chișinăului și a întregii Moldove a emis un decret în acest sens. Parohul Bisericii „Acoperământul Maicii Domnului” din s. Ghidighici, mun. Chișinău, este oprit de a oficia cele sfinte
17:00
Compania Naţională de Investiţii din România, aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a semnat ieri contractul pentru demolarea Stadionului Steaua din cartierul bucureştean Ghencea cu firma Construcţii Erbaşu.
15:40
Ministerul Economiei și Infrastructurii a lansat astăzi harta online „Drumuri bune pentru Moldova”, care poate fi vizualizată pe site-ul www.drumuribune.md. Astfel, cetățenii vor avea posibilitatea să vizualizeze, în regim online, informația actualizată despre lucrările de reabilitare și construcție a drumurilor naționale și locale, în cadrul proiectului „Drumuri bune pentru Moldova”.
15:30
Un bărbat din Bălți a fost reținut și este cercetat penal de ofițerii și procurorii anticorupție, fiind bănuit de trafic de influență.
15:10
Parlamentarii europeni sunt dezinformați în mod premeditat de liderul PPDA de la Chișinău, Andrei Năstase, și președintele PAS, Maia Sandu. Drept dovadă servesc informațiile false prezentate la ședințele de astăzi ale Comisiei de Comerț International (INTA) și Comisiei de Afaceri Externe (AFET) din Parlamentul European, în cadrul cărora a fost abordată chestiunea invalidării alegerile din 3 iunie, din Chișinău.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.