Rosselkhoznadzor găsește și iarna molia orientală în merele moldovenești. A interzis încă 20 de tone

Deschide.md, 7 decembrie 2017 13:10

Serviciul Federal rus Rosselkhoznadzor anunță că a interzis, pe data de 5 decembrie, intrarea în Rusia a 20 de tone de mere din Republica Moldova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 10 minute
16:20
Mai mulți enoriași se vor adună sâmbătă, 23 iunie, la ora 18:00 în fața Catedralei Mitropolitane din Chișinău pentru a protesta împtoriva decretului Mitropoliei Moldovei de a-l înlătura de la oficierea slujbelor religioase pe părintele Maxim Melinti de la Ghidighici.
Acum 30 minute
16:00
Acum o oră
15:40
15:40
Cunoscutul sociolog și antropolog român, cu multe studii publicate atât în România, cât și în străinătate, Sebastian Lăzăroiu, s-a lansat la sfârșitul anului trecut și în literatură.
15:40
Instituirea ordinii în transportul rutier de persoane în regim de taxi, achitarea călătoriei conform indicațiilor de pe contor, amendarea companiilor de taxi care activează ilegal au fost unele dintre subiectele discutate la ședința reprezentanților Ministerului Economiei și Infrastructurii și Agenției Naționale Transport Auto (ANTA) cu membrii Asociației Transportatorilor Auto în regim de Taxi (ATAT).
Acum 2 ore
15:20
În ambele țări românești lumea e supărată rău și a ieșit în stradă. Mai există dubii că suntem aceiași și că ne supunem acelorași cicluri?
15:00
Liderii statelor membre UE vor extinde, săptămâna viitoare, sancţiunile impuse Rusiei în urma intervenţiei în Ucraina, acestea urmând să rămână în vigoare până la sfârşitul lunii ianuarie, au anunţat mai mulţi diplomaţi şi oficiali, informează site-ul agenţiei Reuters, scrie mediafax.ro
14:30
14:30
Politica Moscovei de a-şi extinde influenţa în ţările europene nu se mai reduce doar la susţinerea formaţiunilor eurosceptice şi de extremă-dreapta, ci vizează chiar distrugerea statului de drept. Iar Vestul are partea sa de vină.
Acum 4 ore
13:50
13:50
13:40
Unul din apropiații, lui Veaceslav Platon, supranumitul „Raiderul nr. în CSI” a fost reținut ieri de angajații Departamentului de combatere a crimelor economice din Kiev. Numele acestuia este Alexandru Balică și este unul dintre „asistenţii“ lui Veaceslav Platon în mai multe operaţiuni.
13:30
13:20
13:20
13:00
12:40
Guvernul Republicii Moldova a semnat cu Consorțiumul internațional de investitori (BERD, Invalda INVL, Horizon Capital) un antecontract care stipulează că acțiunile de la Moldova Agroindbank, cumpărate acum câteva zile de către stat vor fi vândute Consorțiului respectiv.
12:30
12:30
Acum 6 ore
11:30
11:20
Când se confruntau cu o situație inexplicabilă, conaționalii noștri, din moși-strămoși, dădeau vina pe forțele malefice. Și-a băgat dracul coada, spuneau oamenii.
11:20
Șeful Comitetului anti-doping american, Travis Tygart, a cerut FIFA să verifice fotbaliștii naționalei Rusiei în acest sens după seria de victorii din grupa A la CM 2018.
11:10
Când se confruntau cu o situație inexplicabilă, conaționalii noștri, din moși-strămoși, dădeau vina pe forțele malefice. Și-a băgat dracul coada, spuneau oamenii.
11:10
Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei a aprobat acordarea īmprumutului de 12 milioane euro, Republicii Moldova, pentru reînnoirea parcului de ambulanțe al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.
11:00
10:50
10:50
Avocata care a fost reținută aseară de Procuratura Anticorupţie şi Centrul Naţional Anticorupţie este Lilia Prodan. Aceasta nu e la prima abatere de acest gen, avocata a rămas fără licență în luna februarie 2018 după ce un client s-a plâns că, deși i-a plătit mii de euro, aceasta nu și-a îndeplinit atribuțiile.
10:30
Acum 8 ore
10:10
Reprezentanții Partidului Liberal, Partidului Socialiștilor și Partidului Liberal Democrat sunt nedumeriți de faptul că instanța de apel Chișinău a menținut hotărârea instanței de fond privind nevalidarea scrutinului electoral local, transmite IPN.
10:00
Integritatea teritorială a R. Moldova, Georgie și Ucrainei a ajuns în Congresul Statelor Unite ale Americii. Conform unei rezoluții prezentată de mai mulți congresmani americani, SUA susțin integritatea teritorială a celor 3 state și efortul acestora de a-și menține granițele intacte și de a avea suveranitate politică
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.