Lecția de suveranitate a Ungariei - 11 state NATO reacționează

Sputnik, 7 decembrie 2017 13:00

Unsprezece state membre ale NATO și-au exprimat dezacordul cu blocarea de către Ungaria a tuturor inițiativelor alianței în care este vizată Ucraina

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 15 minute
20:30
Oamenii de afaceri din Moldova își doresc să sexporte mai multe produse în Rusia.
Acum o oră
20:00
Președintele Rusiei a vizitat parcul destinat educației militare și patriotice a tineretului, complex care activează în localitatea Odințovo din apropierea Moscovei.
Acum 2 ore
19:40
În cadrul Forumului Economic Moldo-Rus a fost semnat un acord de colaborare în valoare de 120 de milioane de dolari.
19:00
Nathan Gill, deputat în Parlamentul European din Marea Britanie, a explicat într-un interviu pentru Sputnik de ce locuitorii Moldovei nu trebuie să-și pună mari speranțe în aderarea țării la Uniunea Europeană.
Acum 4 ore
18:40
Oamenii de afaceri din Rusia și Moldova au semnat un șir de acorduri de colaborare în cadrul Forumului Economic Moldo-Rus.
18:30
Adunarea Populară a Găgăuziei a stabilit astăzi când va fi ales un nou bașcan al autonomiei.
18:10
Reprezentantul special al președintelui rus, Dmitri Kozak, s-a adresat participanților Forumului Economic Moldo-Rus -2018.
17:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prezentat prognoza meteo pentru umătoarele două zile.
17:10
Jurnaliștii de la Sputnik Moldova transmit pentru utilizatorii site-ului, în regim online, tot ce se întâmplă la Forumul Economic Moldo-Rus.
Acum 6 ore
16:30
Consilierul președintelui Republicii Moldova, Ion Perju, a vorbit despre așteptările sale în urma Forumului Economic Economic Moldo-Rus.
16:30
Președintele Republicii Moldova a prezentat un amplu raport în cadrul ședinței în plen a Forumului Economic Moldo-Rus, care se desfășoară zilele acestea la Chișinău.
16:00
De ce autoritățile executive de la Chișinău au evitat să participe la Forumul Economic Moldo-Rus care se desfășoară zilele acestea în Capitala Republicii Moldova? La această întrebare a răspuns economistul Veaceslav Ioniță, în cadrul unui interviu acordat pentru Sputnik Moldova.
15:30
Ce așteptări are mediul de afaceri rus în Moldova și care sunt speranțele antreprenorilor moldoveni legate de cooperarea cu Federația Rusă.
15:00
Directorul Institutului Național de Cercetări Economice, Alexandru Stratan, a declarat pentru Sputnik Moldova că "Forumul economic moldo-rus este o primă reușită în încercarea noastră de a redresa relațiile comerciale dintre Republica Moldova și Federația Rusă.
Acum 8 ore
14:40
Procuratura anticorupție conduce urmărirea penală în privința a cinci profesori de la Centrul de Excelență în Energetică și Electronică din Chișinău.
14:10
Moldova ar putea beneficia anual de investiții în valoare de un miliard de dolari.
13:40
Avionul militar IL-20 a fost doborât de o rachetă a complexului C-200 15 militari ruși și-au pierdut viața.
13:10
Ce a declarat Andrei Nazarov, copreședintele Asociației „Delovaia Rossia” și al comitetului organizatoric al Forumului Economic Moldo-Rus despre beneficiile pe care le va avea economia moldovenească în urma acestui eveniment.
12:50
Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din Moldova, Alexandru Juraveli, a declarat pentru Sputnik Moldova că "Forumul economic moldo-rus", care se desfășoară în aceste zile la Chișinău, este un eveniment important pentru Republica Moldova, inclusiv pentru operatorii turistici din ambele țări.
Acum 12 ore
12:40
De la combine pentru recoltarea strugurilor la produse cosmetice din ingrediente naturale produse în Republica Moldova.
12:10
Vineri presa internațională a anunțat decesul liderului vietnamez.
11:50
Summitul de două zile de la Salzburg s-a încheiat, iar liderii UE nu au reușit să facă progrese în negocierile privind Brexit, ambele părți rămânând mai încăpățânate ca niciodată.
11:40
Oamenii de afaceri din țara noastră au așteptări mari de la Forumul Moldo-Rus care se desfășoară astăzi în Capitală.
11:10
Principalul eveniment economic al anului: la Chișinău are loc primul Forum Economic Moldo-Rus. Ce așteptări au participanții.
11:00
Pe liniile de microbuz din capitală circulă vehicule care au defecte tehnice ale sistemului de frânare sau ale mecanismului de direcție, ale dispozitivelor de iluminare și ori semnalizare. Situația este la fel și în cazul autoturismelor care prestează servicii taxi.
10:10
Din 2021, serviciul militar în Republica Moldova nu va mai fi obligatoriu.
09:40
Margarita Polonik, conducătorul Asociației Turismului Cultural-Gastronomic din Federația Rusă, a povestit cât de atractive sunt destinațiile turistice din Moldova pentru locuitorii Rusiei.
09:40
Astăzi, a doua de zi în care se desfășoară Forumul Economic Moldo-Rus, lucrările se vor desfășura în cadrul a șapte grupuri de lucru.
09:10
Noutăţile dimineţii intră în casele dumneavoastră în fiecare zi, de la 09:00 la 11:00, prezentate şi comentate de membrii echipei Sputnik Matinal împreună cu invitați speciali.
08:20
Silicon Valley în Moldova. Reprezentantul asociației "Delovaia Rossia" Denis Gudkov consideră că în țara noastră există condiții prielnice pentru dezvoltarea sectorului IT.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.