Ședința Parlamentului: Deputații au ținut un minut de reculegere în memoria Regelui Mihai

ImpactTV, 7 decembrie 2017 12:10

În debutul ședinței plenare de astăzi a Parlamentului Republicii Moldova, deputații au ținut un minut de reculegere în memoria Majestății Sale Regele Mihai I al României. Totodată, parlamentarii au exprimat condoleanțe Casei regale în legătură cu trecerea în neființă a Majestății Sale. Majestatea Sa Regele Mihai I a încetat din viață la 5 decembrie curent, […] Articolul Ședința Parlamentului: Deputații au ținut un minut de reculegere în memoria Regelui Mihai apare prima dată în IMPACT TV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de ImpactTV

Mai mult de 2 zile în urmă
15:50
Lucrările de demolare a clădirii fostului cinematograf „Gaudeamus” au fost sistate. O dispoziție în acest sens a fost semnată astăzi de către viceprimarul Nistor Grozavu. Alexandr Odinţov, consilierul municipal din PSRM a demonstrat încă odată care este metoda socialiștilor de comunicare și anume forța fizică. Acesta a venit astăzi la cinematograful Gaudeamus din capitală și […] Articolul VIDEO: „Mafia imobiliară”, din nou în atac. Bătaie ca în anii ’90 cu implicarea consilierilor socialiști, la cinematograful Gaudeamus apare prima dată în IMPACT TV.
8 iunie 2018
17:40
Guvernul a aprobat modificări în Contractul-model de achiziții publice semnat de Centrul pentru achiziții publice centralizate în sănătate. Modificările vizează răspunderea materială a operatorilor economici pentru întârzierile la realizarea livrărilor. Astfel, pentru primele 30 de zile calendaristice de întârziere penalitatea va constitui 0,1% din suma bunurilor nelivrate pentru fiecare zi de întârziere. Pentru următoarele zile […] Articolul Modificări în contractele pentru livrarea centralizată a medicamentelor. FIȚI ATENȚI apare prima dată în IMPACT TV.
14:10
Primarul comunei Băcioi, Vitalie Șalari, face apel către organizațiile internaționale și solicită azil politic ambasadelor acreditate la Chișinău, menționând că atât el, cât și familia sunt în pericol. Edilul susține că deputatul democrat Constantin Țuțu, dar și consilieri locali din Partidul Democrat și din Partidul Socialiștilor fac presiuni asupra sa. Astfel, spune Vitalie Șalari, are […] Articolul VIDEO: Primarul de Băcioi cere azil politic în oricare țară europeană, invocând presiuni din parte consilierilor PDM apare prima dată în IMPACT TV.
14:00
Primarul ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, recunoaște că a avut așteptarea că va acumula un scor mai bun în turul doi al alegerilor locale noi, dar aceasta nu înseamnă că ar fi nemulțumit. Potrivit lui, dacă la urnele de vot s-ar fi prezentat 50% dintre alegători, probabil rezultatul ar fi fost altul. Declarațiile au […] Articolul Andrei Năstase, recunoaște că a avut așteptarea că va acumula un scor mai bun în turul doi apare prima dată în IMPACT TV.
13:10
Trei intermediari care figurează în dosarul examenelor, tezelor anuale și de licență „cumpărate”, dar și atribuirea contra-cost de note pentru practica de producție la Academia de Studii Economice, au primit 30 de zile de arest preventiv. Doi profesori de la ASEM au primit 30 de zile de arest la domiciliu. Un al patrulea profesor va […] Articolul 30 de zile de arest pentru trei persoane implicate în dosarul examenelor „cumpărate” la ASEM apare prima dată în IMPACT TV.
13:10
Verificarea calității a benzinei și motorinei se va face nu doar în vamă, așa cum era anterior, dar și la stațiile PECO. Declarația a fost făcută de Iuliana Drăgălin, secretar de stat la Ministerul Economiei, în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune Moldova 1. Ea a răspuns astfel la pretențiile […] Articolul DE ASTĂZI, calitatea carburanților se va verifica nu doar în vamă, dar și la stațiile PECO apare prima dată în IMPACT TV.
08:30
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării îndeamnă elevii să nu cadă în capcana persoanelor care le propun spre vânzare teste de la probelele de bacalaureat. Atenționarea vine în contextul în care pe internet apar o sumedenie de astfel de oferte. Elevii susțin vineri, 8 iunie, examenul la limba de instruire. La această probă sunt înscriși 15,3 […] Articolul Atenție la escrocherii legate de BAC! ELEVI, NU CĂDEȚI ÎN CAPCANA „VÂNZĂTORILOR” DE TESTE apare prima dată în IMPACT TV.
08:20
În nordul şi centrul ţării, izolat, vor cădea ploi de scurtă durată însoţite de descărcări electrice. Ploile însă vor ocoli sudul ţării, acolo vom avea parte de cer variabil. Vântul, între timp, va sufla moderat din Sud-Est. Presiunea atmosferică va fi ridicată.  La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 24 de grade, la Bălţi vor […] Articolul METEO: Ce ne promit meteorologii penru astăzi și zilele de wekeend apare prima dată în IMPACT TV.
07:10
Horoscopul zilnic din 8 iunie recomandă acceptare. Nu tot ce credem că este rău în prezent este valabil și pentru viitor, dimpotrivă, el se poate transforma în bine la momentul oportun. O zodie se simte lovită din toate părțile și parcă trăiește cea mai neagră zi! Astrele îi dau o lecție importantă de viață! HOROSCOP 8 IUNIE […] Articolul Horoscop 8 iunie. Zodia lovită de astre! E cea mai neagră zi apare prima dată în IMPACT TV.
7 iunie 2018
17:00
O teamă de distrugere reciprocă ar trebui să împiedice relațiile dintre puterile globale să ajungă la un punct critic care poate degenera într-o a treia conflagrație mondială. Opinia a fost formulată de președintele Rusiei, Vladimir Putin, în cadrul maratonului anual de întrebări și răspunsuri. Despre eventualitatea unui al treilea război mondial, preşedintele rus a citat […] Articolul Ce spune Putin despre un al treilea război mondial apare prima dată în IMPACT TV.
16:40
Israelul a anunțat că vrea să organizeze Eurovisionul la Ierusalim. Ministrul israelian al Culturii spune că dacă acest lcuru nu va fi posibil, atunci Israelul nu va mai organiza concursul. Miri Regev spune că atât fanii cât și liderii politici cer ca Eurovisionul să se desfîășoare “în capitala israeliană ”, scrie inpolitics.ro. Declarația lui Regev vine la o […] Articolul Israel a decis: Eurovision va fi la Ierusalim sau nu va fi deloc apare prima dată în IMPACT TV.
16:30
La Spitalul Clinic Republican „Timofei Moşneaga” din Chișinău va fi aplicată o nouă metodă de vindecare a bolnavilor cu patologii cauzate de tulpini microbiene multidrog rezistente. Este vorba despre fagoterapie – terapia cu  bacteriofagi. Metoda a fost prezentată în cadrul unei conferințe de către microbiologul Universității din Hannover, Germania, Evghenii Rubalskii. Potrivit unui comunicat de […] Articolul O metodă nouă în tratamentul infecțiilor. Unde în Chișinău poți testa noua terapie apare prima dată în IMPACT TV.
16:30
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va efectua, la invitația președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, o vizită la Moscova, pentru a participa la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal. Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon spune că a discutat despre vizita sa la Moscova cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, cu […] Articolul Igor Dodon, interesat de fotbal? Președintele pro-rus merge la deschiderea Campionatului Mondial din Moscova apare prima dată în IMPACT TV.
11:50
Dacă își va dori, fostul primar al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, va fi următorul președinte al Partidului Liberal. Declarația a fost făcută de liderul formațiunii, Mihai Ghimpu, în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21. „Era una când Dorin Chirtoacă era primar general și e alta când nu mai are pe umerii săi […] Articolul Mihai Ghimpu: Cred că următorul președinte al PL va fi Dorin Chirtoacă apare prima dată în IMPACT TV.
11:40
Un bărbat de 35 de ani a murit în urma unui accident rutier produs aseară în jurul orei 22.35, în satul Măgdăceşti, Criuleni. Victima, din raionul Rezina, traversa strada regulamentar, la trecerea de pietoni. Cel care l-a accidentat este un bărbat de 42 de ani, din Strășeni.  Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Criuleni, […] Articolul TRAGEDIE LA MĂGDĂCEȘTI: Un bărbat a murit lovit de o mașină chiar pe trecerea pentru pietoni apare prima dată în IMPACT TV.
11:40
În municipiul Chișinău, circa 20 de mii persoane beneficiază de dreptul de a călători gratuit cu transportul public (troleibuze și autobuze). Cifra nu ia în calcul copiii de până la șapte ani, care se bucură de aceleași gratuități. Față de acum cinci ani, numărul beneficiarilor este în creștere, menționează Direcția generală transport public și căi […] Articolul În Chișinău, 20 de mii persoane călătoresc gratuit cu transportul public. CINE POATE BENEFICIA apare prima dată în IMPACT TV.
11:30
A venit și ziua „mult temută de multă lume” – utilizatorii de WhatsApp , Facebook, Skype și alte rețele sociale vor trebui să plătească o taxă zilnică dacă vor să utilizeze aceste platforme. Vestea bună este că măsura i se aplică doar unei țări africane. Parlamentul din Uganda a adoptat o lege prin care se […] Articolul Țara care te pune să plătești ca să folosești Facebook. Care e scopul apare prima dată în IMPACT TV.
10:10
Liderul fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul municipal Chișinău, Ion Ceban, și-a prezentat demisia din funcțiile de secretar și purtător de cuvânt al președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Anunțul l-a făcut miercuri, 6 iunie, la un briefing de presă. Totodată, a anunțat că de luni, 11 iunie, de la ora 08.00, inclusiv în zile de sâmbătă […] Articolul Ion Ceban renunță la funcțiile purtător de cuvânt al președintelui apare prima dată în IMPACT TV.
07:20
Horoscopul zilei din 7 iunie vă recomandă să vă stăpâniți primul impuls, acela al răzvrătirii. Este o zi în care tăcerea aduce un mai mare câștig decât verbalizarea a ceea ce gândim, deoarece lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par. O zodie câștigă ceea ce merită! Și știe ea DE CE! Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Horoscop 7 iunie Berbec Energia […] Articolul Horoscop 7 iunie. Zodia care câștigă ce merită! Își va aminti mereu de ziua asta apare prima dată în IMPACT TV.
06:50
În Capitală, astăzi se vor înregistra 24 de grade. Noaptea, în ţară, vor fi între 21 şi 26 de grade Celsius. La nord se vor înregistra 21 de grade. În centru meteorologii anunţă maxime de 23 de grade. La sud termometrele vor indica 25 de grade. În următoarele zile temperaturile vor urca din nou până […] Articolul METEO: ÎN weekend ar putea ploua. Ce temperaturi vom avea astăzi apare prima dată în IMPACT TV.
6 iunie 2018
21:00
Știri de ultimă oră: un accident aviatic în România a avut loc imediat după ora 14:00, miercuri, 06 iunie. Un avion utilitar a efectuat o aterizare forțată pe un câmp, în zona localității gălățene Băleni. Avionul a luat foc la aterizare. La bordul acestuia se aflau două persoane. Acestea au reușit să iasă din aparatul […] Articolul Avion prăbușit în România. Acesta a luat foc. DETALII apare prima dată în IMPACT TV.
20:50
Deși în general timpul pare să treacă mai repede pe măsură ce înaintăm în vârstă, adevărul este că zilele pe Pământ devin de fapt mai lungi pe măsură ce trece vremea și noi nu realizăm acest lucru. Se pare că lungimea zilelor pe Pământ este legată strâns de Lună. Un studiu a analizat relația dintre Pământ […] Articolul De ce zilele de pe Pământ nu mai au doar 18 ore, ca acum un miliard de ani apare prima dată în IMPACT TV.
20:40
Hong Kong bate record după record pe piaţa imobiliară – un loc de parcare s-a vândut cu 760.000 de dolari. Locul respectiv are 14 metri pătraţi şi este situat în centrul regiunii autonome. Deserveşte un complex rezidenţial de lux, în care preţul unui apartament depăşeşte trei milioane de dolari. Anul trecut, un cuplu cumpărase locul […] Articolul Loc de parcare vândut cu 760.000 de dolari apare prima dată în IMPACT TV.
19:50
Înainte de a lua decizia de a contracta un credit, se impune evaluarea necesității acestuia, dar și selectarea produsului potrivit. Persoana trebuie să ajusteze cantitativ și temporal graficul de rambursare în concordanță cu veniturile personale. O evaluare neadecvată a creditului și o eventuală îndatorare excesivă poate afecta istoria de credit a debitorului. Atenționările se regăsesc […] Articolul La ce trebuie să atragem atenția când contractăm un credit apare prima dată în IMPACT TV.
14:20
Simona Halep, 26 de ani, a făcut un anunț despre retragerea din cariera profesionistă. Numărul 1 WTA joacă la ora 15:00 cu Angelique Kerber, în sferturile de finală de la Roland Garros. Simona Halep a mărturisit că, atunci când va naște, va pune punct carierei profesioniste. „Când voi avea un copil, atunci mă voi retrage. Asta […] Articolul Simona Halep, anunț bombă despre retragere apare prima dată în IMPACT TV.
14:00
Euronews a publicat o înregistrare video cu momentul în care un ofițer de poliție din Guatemala salvează un bebeluș dintre dărâmăturile unei case, pe 4 iunie. Cel puţin 192 de persoane sunt date dispărute şi alte 75 au murit în urma erupţiei vulcanului Fuego din Guatemala, duminică, iar marţi o nouă erupţie a propulsat gaze […] Articolul VIDEO: Momentul în care un polițist salvează un bebeluș dintre dărâmăturile unei case apare prima dată în IMPACT TV.
14:00
Un cetățean american a dispărut în zona Crucii Caraiman din Bucegi. Jandarmeria Prahova infromează că dispariția americanului a fost anunțată pe data de 6 iunie, în jurul orei 9.00, la numărul unic de urgență 112. Trei persoane s-au lansat într-un zbor cu parapanta din zona Crucii, iar una dintre persoane (turistul american) nu a mai […] Articolul România: Un american a dispărut după ce a zburat cu parapanta în munți apare prima dată în IMPACT TV.
13:50
Șoferii s-au adunat miercuri, 6 iunie, la o nouă acțiune de protest în Piața Marii Adunări Naționale pentru a cere scăderea prețurilor la carburanți. Deși ANRE a suspendat ultima decizie de majorare a prețurilor plafon, șoferii consideră că prețurile oricum rămân exagerate și îi cer Agenției să explice detaliat ce a stat la baza majorărilor. […] Articolul Șoferii din nou LA PROTEST! În PMAN se cere ieftinirea carburanților apare prima dată în IMPACT TV.
13:30
Furt la o staţie PECO din Capitală. Mai multe persoane necunoscute au intrat în benzinărie şi au sustras din aparatul de casă 38 de mii de lei.  Potrivit poliţiei, totul s-a întâmplat noaptea trecută pe strada Petricani din sectorul Râşcani. De asemenea, indivizii au agresat angajaţii benzinăriei care se aflau în acel moment la lucru, […] Articolul FURT la o benzinărie din Chișinău. Hoții au agresat angajații și au ieșit cu 38.000 de lei. CUM S-A ÎNTÂMPLAT apare prima dată în IMPACT TV.
12:40
Reprezentanții Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) și-au desemnat deja candidatul pentru Primăria Chișinău la alegerile din 2019, chiar dacă noul primar, Andrei Năstase, nici nu a preluat mandatul adjudecat duminică în fața socialistului Ion Ceban. Socialiștii vor merge iarăși pe mâna lui Ion Ceban, chiar dacă acesta nu a putut să-l învingă duminică pe […] Articolul ULTIMA ORĂ: Socialiștii și-au DESEMNAT deja candidatul pentru Primăria Chișinău la alegerile din 2019. DODON: „Sunt sigur că va CÂȘTIGA” apare prima dată în IMPACT TV.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.