Dosarul Talmaci // Procurorii verifică sinceritatea fostului guvernator BNM

Deschide.md, 14 noiembrie 2017 20:40

Fostul guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, Leonid Talmaci, se află în continuare sub control judiciar din cauza problemelor de sănătate pe care acesta le invocă. În același timp, procurorii verifică sinceritatea declarațiilor acestuia.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 5 minute
09:50
Din cauza lucrărilor de defrişare şi curăţare sanitară a arborilor, Primăria municipiului Chişinău anunţă că astăzi este suspendat traficul rutier pe str. Ion Creangă, în perimetrul străzilor Eugen Coca – Vissarion Belinski, pe data de 24 februarie 2018, între orele 7.00 – 16.00.
Acum 15 minute
09:40
Președintele Igor Dodon s-a arătat din nou a fi preocupat de securitatea R. Moldova, pe care o vede periclitată de unioniști și armelele letale care ar urma să intre în dotarea Armatei Naționale. Prezent în studioul emisiunii „Glavnîi vopros” de la televizunea de casă, NTV, Dodon a anunțat data în care va fi convocat Consiliul de Securitate.
Acum o oră
09:00
Ultimul week-end al lunii februarie va fi unul de iarnă autentică. Mercurul din termometre va scădea mult sub zero grade și se vor înregistra precipitații sub formă de ninsoare.
Acum 12 ore
22:30
21:50
Statele Unite au denunţat joi "responsabilitatea" Rusiei în bombardamentele lansate de regimul de la Damasc care, începând de duminică, au făcut peste 400 de morţi în enclava rebelă Ghouta Orientală din Siria, relatează vineri AFP.
21:10
Consiliul Superior al Magistraturii atenționează instanțele judecătorești să respecte prevederile Regulamentului privind modul de publicare a hotărârilor judecătorești pe paginile web ale instanțelor. Regulamentul vizat prevede că în hotărârile judecătorești publicate nu trebuie să fie ascunse: numele părților la proces, informațiile despre instanță, denumirea persoanelor juridice.
21:00
Din cauza lucrărilor de defrişare şi curăţare sanitară a arborilor, Primăria municipiului Chişinău anunţă că va suspenda traficul rutier pe str. Ion Creangă, în perimetrul străzilor Eugen Coca – Vissarion Belinski, pe data de 24 februarie 2018, între orele 7.00 – 16.00.
Acum 24 ore
20:50
20:40
20:00
19:30
Satul de baștină al poetului român Adrian Păunescu, Copăceni din raionul Sângerei, a votat Declarația de Unire cu România, devenind astfel a 47-a localitate care și-a exprimat dorința de reîntregire a neamului românesc.
18:50
Două persoane au fost ucise în oraşul Zurich, dar situaţia este acum sub control, a anunţat vineri după-amiază Poliţia elveţiană.
18:40
Maia Sandu spune că partidul ei va acționa Banca Națională în judecată dacă instituția nu va publica raportul Kroll - 2. Declarația a fost făcut în cadrul emisiunii sale de partid - „PAS decisiv”.
18:40
18:20
Prim-ministrul Pavel Filip a avut astăzi o întrevedere cu reprezentanții grupului german Fritzmeier Group, care intenționează să investească în zona economică liberă „Bălți". Pentru început, compania planifică amenajarea unei suprafețe de producție de 2000 de metri pătrați.
18:00
De săptămâna viitoare, în municipiul Chișinău începe curățenia generală de primăvară, iar acțiunile de salubrizare din cadrul campaniei se vor desfășura până la începutul lunii aprilie. În această perioadă, subdiviziunile municipale urmează să efectueze lucrări de salubrizare în spațiile pe care le au în gestiune. O dispoziție în acest sens a fost semnată de către primarul interimar, Silvia Radu.
18:00
17:40
17:30
Autoritățile publice locale acuză un control administrativ excesiv. De asemenea, se plâng pe lipsa angajaților în cadrul administrațiilor locale, din cauza salariilor mici. Acestea solicită descentralizarea politicii de cadre şi a sistemului de remunerare. Problemele cu care se confruntă primarii în localități au fost discutate în cadrul unei ședințe comune a Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM) cu membrii cabinetului de miniștri, în frunte cu premierul Pavel Filip.
17:10
Grupul de inițiativă privind desfășurarea referendumului republican legislativ privind anularea votului mixt a depus astăzi actele de înregistrare.
17:00
16:50
16:20
Un alt oraș important din R. Moldova a semnat documentul prin care își exprimă dorința de revenire la România. 16 din cei 23 de consilieri ai orașului Călărași au semnat Declarație de Unire, devenind astfel a 46-a localitate care, în mod simbolic, aderă la spațiul și valorile românești.
16:10
45 la sută dintre cetăţeni nu-şi cunosc poliţistul de sector şi doar 14 la sută dintre cetăţeni au auzit despre Poliţia Comunitară, arată datele unui sondaj sociologic cu aceeaşi denumire.
15:50
Consilierii raionali din Telenești au respins propunerea redacției Deschide.MD de a ajuta un azil de bătrâni și au adoptat, în cadrul ședinței extraordinare de astăzi, un proiect ce prevede încasarea de către aleșii locali a unor indemnizații și premii în valoare de câteva sute de mii de lei.
15:40
Ministrul Economiei și Infrastructurii Chiril Gaburici a scăpat de moțiunea simplă de cenzură după nici-un deputat nu a votat pentru acest exercițiu.
15:30
Astăzi de dimineață nu știam ce dată e. Nu că aș fi chiar atât de aerian, dar e o dată ca oricare alta. O zi obișnuită. Mai degrabă mă bucur că e vineri, că vine weekend-ul.
15:20
15:10
Deputații socialiști au părăsit astăzi ședința Parlamentului exact în momentul în care urma să fie supusă votului moțiunea de cenzură împotriva ministrului economiei Chiril Gaburici, înaintată, tot de PSRM.
15:00
Deputații socialiști au părăsit astăzi ședința Parlamentului exact în momentul în care urma să fie supusă votului moțiunea de cenzură împotriva ministrului economiei Chiril Gaburici, înaintată, tot de PSRM.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.