Avertismentul a 15.000 de oameni de știință într-o „scrisoare către omenire”

UNIMEDIA, 14 noiembrie 2017 20:30

Planeta se apropie de punctul în care nu va mai putea susţine viaţa fără a suferi daune ireversibile, arată cercetătorii în revista BioScience.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 10 minute
21:40
Părțile s-au egalat, după ce peste 50 de primării au semnat declarații pro-statalitate și anti-unire, astăzi, Satul Cruzești din municipiul Chișinău este cea de-a 50-a unitate administrativ-teritorială din Republica Moldova care a votat o Declarație de Unire cu România.
Acum 30 minute
21:20
O benzinărie din capitală a vândut astăzi combustibil nu cu bani, dar cu flotări. Astfel, 10 litri de benzină au costat astăzi 70 de flotări.
Acum o oră
21:00
Un elev, de 15 ani, de la Liceul „Emil Racoviţă" din Galaţi, România se află în stare gravă, la Spitalul de Copii din localitate, cu arsuri pe 25% din corp, după ce a făcut un experiment, inspirat de pe internet.
Acum 2 ore
20:40
Trei cazuri de introducere ilegală în țară a bunurilor nedeclarate au fost depistate, pe parcursul unei zile. Mărfurile au fost reținute în regiunea de sud a țării, după ce ofițerii au stopat, la intervale de aproximativ două ore diferență, trei microbuze.
20:20
Cei care dorest să-și obțină permisul de conducere vor fi scutiți de obligativitatea prezentării unui șir de acte. Este vorba despre documentul ce confirmă modificarea datelor personale, cazierul contravențional privind lipsa interdicțiilor asupra dreptului de a conduce și copia actului de identitate.
20:10
Deja două orașe au votat Reunirea cu România. După Cimișlia, astăzi, orașul Călărași a semnat documentul în acest sens. Tot astăzi, comuna Copăceni din raionul Sângerei s-a alăturat grupului de semnatari. 
20:00
Cei care dorest să-și obțină permisul de conducere vor fi scutiți de obligativitatea prezentării unui șir de acte. Este vorba despre documentul ce confirmă modificarea datelor personale, cazierul contravențional privind lipsa interdicțiilor asupra dreptului de a conduce și copia actului de identitate.
Acum 4 ore
19:30
Patru mașini s-au tamponat în lanț pe strada Decebal din sectorul Botanica al capitalei. Vinovat se face un șoferul BMW-ului, care s-a urcat sub înfluența alcoolului la volan.
19:20
În Consiliul de Securitate al ONU a avut loc rotația regulată a președinției. Kazahstan, după o lună în fruntea organului cheie a celei mai importantă organizație internațională, a cedat locul Kuweitului.
19:10
Maia Sandu, a declarat în emisiunea sa de partid „PAS decisiv” că intenționează să înainteze un demers la BNM pentru ca să se publice raportul Kroll 2, iar dacă aceasta nu se va întâmpla, atunci formațiunea se va adresa în instanță.
19:00
Cu ocazia zilei de Sfântul Valentin, Smiley și-a bucurat fanii din Moldova cu două concerte incendiare. Astăzi, interpretul român a postat pe pagina sa de facebook un videoclip cu vizita sa în Chișinău
18:40
Reporterul RISE Moldova, Nicolae Cușchevici, comentează poziția co-fondatoarei KLumea, Nata Albot, față de investigația publicată recent, prin care se relevă despre două familii, care aduc acuzații în adresa unei clinici din Turcia, precum că le-ar fi operat copii, au primit banii adunați din donații, dar starea copiilor de sănătate fiind nesoluționată.
18:11
Noul Hyundai Santa Fe a fost prezentat în Coreea de Sud în noaptea zilei de 21 februarie şi urmărindu-l atent v-am relatat expres toate detaliile despre a patra generaţie a modelului.
18:02
Din curtea unui bloc din raionul Ialoveni au dispărut șase din șapte tomberoane în care locatarii își aduceau gunoiul. Dispariția avut loc în noaptea spre joi, 22 februarie.
Acum 6 ore
17:40
Președintele Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, s-a întâlnit astăzi cu ambasadorul Statelor Unite în Republica Moldova, James Pettit.
17:30
Compozitorul și interpretul rus, Filip Kirkorov, a venit în Republica Moldova pentru a susține grupul „DoReDos” în selecția națională a concursului „Eurovision-2018”. Defapt, Kirkorov este și compozitorul piesei cu care trupa concurează. 
17:20
Serviciul „InfoTrafic” al Inspectoratului Național de Patrulare, informează că la moment în capitală este înregistrat un accident rutier la intersecția străzilor: A.Mateevici – A.Pușkin.
17:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că de astăzi se încep frigurile pe tot teritoriul republicii.
16:50
Cu ocazia zlei de 23 februarie, fosta zi a armatei societice și ziua apărătorilor patriei în Rusia, doamnele din Poliția Republicii Moldova, și-au felicitat într-un mod original și inedit colegii de breaslă.
16:20
„Modelul 911 nu este pur și simplu o mașină sport. Este baza de funcționare a întregii companii. A fost atunci. Este acum. Și va fi în viitor”. Astfel începe un scurt interviu în care ni se oferă o primă descriere oficială a noii generaţii a modelului 911.
16:10
Reprezentanții Medical Park în Moldova, Ali Sirikci și soția acestuia, Doina, se arată deranjați de modul în care a fost făcută investigația RISE și au anunțat că vor ataca în judecată redacția RISE. Soții Sirikci au recunoscut că interceptările care apar în investigație sunt reale, dar, potrivit celor doi - au fost folosite în context greșit. 
16:00
În general, Apple lansează căte un model nou din fiecare categorie de produse în fiecare an, însă căştile AirPods au rămas neschimbate încă de la lansarea din 2016. Se pare însă că anul 2018 va fi cel care va aduce o versiune nouă şi îmbunătăţită, în timp ce deja există planuri pentru o nouă variantă şi mai bună pentru anul 2019. Cele două revizii vor adăuga funcţii pe care mulţi fani le vor aprecia, însă cu siguranţă preţul, de departe cel mai mare dezavantaj al căştilor wireless de la Apple, nu va coborî prea curând.
15:50
Conferință de presă susținută de FC Zimbru.
Acum 8 ore
15:40
(update 15:00) Moțiunea simplă împotriva lui Chiril Gaburi a căzut. Deputații au respins inițiativa socialiștilor de a-l demite pe Ministrul Economiei și Infrastructurii Drumurilor.Niciun deputat nu a susținut moțiunea. De menționat că și formațiunile PCRM și PL au părăsit ședința.UNIMEDIA amintește că fracțiunea PSRM a înaintat o moțiune simplă împotriva ministrului Chiril Gaburici. Deputații spun că sunt nemulțumiți de „situația dezastroasă” în care se află Republica Moldova.(update 14:48) Deputații Partidului Socialist au boicotat ședința, părăsind sala în semn de protest. Asta după ce au realizat că moțiunea simplă împotriva lui Chiril Gaburici nu va susținută.  
15:31
Mâine se va decide cine va reprezenta Republica Moldova la competiția Eurovision Song Contest 2018.
15:20
Trei bărbați au ajuns de urgență la spital, după ce mașina în care se aflau s-a tamponat violent într-un stâlp. Totul a avut loc aseară, în jurul orei 22:10, în orașul Orhei.
15:20
În această seară Inspectoratul Național de Patrulare va desfășura operațiunea „Nopți Albe”.
15:10
Conferință de presă susținută de FC Zimbru.
15:00
(update 14:48) Deputații Partidului Socialist au boicotat ședința, părăsind sala în semn de protest. Asta după ce au realizat că moțiunea simplă împotriva lui Chiril Gaburici nu va susținută.  
15:00
McLaren F1 Team şi-a prezentat astăzi, 23 martie 2018, monopostul numit MCL33 şi pregătit pentru a fi pus în luptă în noul sezon al campionatului Formula 1. 
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.