Alina Zotea este tare la matematică. Combate până și Guvernul

Sputnik, 14 noiembrie 2017 20:30

Deputatul liberal, Alina Zotea, a venit cu „plecăciuni" pline de „recunoștință" față de guvernul țării, despre care a spus ce crede pe o rețea de socializare

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 5 minute
09:40
Tot mai mulţi moldoveni îşi declară veniturile, arată datele Serviciului Fiscal de Stat. În anul 2017, peste 190 de mii de persoane şi-au declarat sumele incasate din salarii şi alte activităţi comerciale.
Acum 2 ore
08:40
Deși, teoretic, procedurile de inițiere a unei afaceri au fost simplificate, dezvoltarea acesteia nu este o sarcină ușoară, afirmă expertul în economie Galina Șelari.
08:00
Proiectul de lege adoptat de Guvernul României introduce mai multe modificări şi completări la Legea nr. 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate.
Acum 4 ore
06:50
Sistemul rusesc antirachetă și antiaerian S500, care depășește cele mai performante sisteme similare ale americanilor și care este considerată o armă a viitorului, va intra în curând în dotarea Armatei Rusiei.
Acum 6 ore
05:30
Alimentele prăjite pot să nu fie atât de dăunătoare pentru sănătate cum se consideră. Însă multe persoane nu sunt conştiente de greşeala pe care o fac când prăjesc alimentele. Pentru a nu vă fi afectată sănătatea, trebuie să ţineţi cont de un truc.
Acum 8 ore
03:40
Părintele Calistrat spune care sunt cauzele eșecului în căsnicie, dar vorbește și despre vina pe care o poartă bărbații
02:40
Imaginea unei brunete sexy, ieșind dintr-o mașină de lux, care arată atât de bine, încât nici un bărbat nu poate să rămână indiferent, face furori pe unele site-uri ce ne „învață" cum putem deveni milionari în termeni record
Acum 12 ore
01:20
Polițiștii nu mai au voie să îți ceară câteva documente, pe care aveai obligația anterior să le prezinți și pentru lipsa cărora puteai fi sancționat administrativ
00:30
Acum 88 de ani, ideea unui turneu care să determine cea mai puternică națională de pe mapamond, a căpătat nu numai contur, ci și realizare practică
23 februarie 2018
23:40
Evoluția progresivă este posibilă doar cu condiția existenței unei armate puternice, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.
22:30
Un bărbat din raionul Criuleni este cercetat penal pentru că ar fi încercat să agreseze sexual o minoră de 11 ani.
21:50
Polițistul a fost transportat la spital, alte persoane aflate la punctul de trecere a frontierei nu a fost rănite.
Acum 24 ore
20:40
Până la sfârșitul iernii calendaristice au rămas zile numărate, iar reprezentanții Moldsilva sporesc măsurile de protejare a florilor de primăvară pe care oamenii continuă pentru vânzare, în pofida riscurilor de a fi amendați.
19:50
Adresarea video a copiilor din Iakutsk este ca un răspuns la publicarea pe Instagram a mesajului alarmant al actorului în legătură cu gerurile cumplite din această iarnă, care nu au mai fost înregistrate în ultimii 15 ani în Siberia de Est. Copiii au ieșit afară, dezbrăcați până la brâu, turnându-și pe corp apă rece ca gheața, și rugându-l pe DiCaprio să nu-și facă griji pentru ei din cauza gerurilor-record din Republica Sakha....
19:20
Cabinetul de Miniștri a aprobat două documente de bază care prevăd noi măsuri privind combaterea violenţei faţă de femei şi a violenţei în familie.
18:40
Pe 31 martie expiră termenul în care funcționarii trebuie să depună declarațiile de avere și interese, iar Autoritatea Națională de Integritate este îngrijorată de faptul că nu toți cei care cad sub incidența legii se vor achita de această obligație în termenul stabilit.
18:20
Câteva zeci de persoane, înarmate cu răngi și purtând cagule pe față, au acaparat vineri blocul administrativ al unui sanatoriu din Odesa; mai târziu, oamenii legii au eliberat încăperile.
17:20
Sportivii ruși au reușit un prim succes răsunător la Olimpiada de iarnă de la Pyeongchang.
17:10
Oamenii de la sate vor fi amendați dacă vor angaja muncitori cu ziua. Ce lege a adoptat Parlamentul.
16:40
Postul îi ajută pe oameni să-și învingă viciile și să se apropie de Dumnezeu
16:00
Pe coridoarele puterii au existat mereu o mulțime de taine, pe una însă am reușit să o aflăm.
15:30
Este prognozată o temperatura medie a aerului cu 10-12 grade Celsius mai scăzută față de normele climatologice.
14:50
Agenția Servicii Publice planifică să deschidă, în anul 2018, 39 de centre multifuncționale, dintre care patru vor fi în Chișinău.
14:10
Seismul cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs noaptea trecută în zona județul Vrancea, fiind al doilea ca intensitate din acest an.
13:40
Asta chiar depășește orice limite: doi ofițeri ai Armatei Naționale, alături de un fost polițist, făceau parte dintr-un grup criminal extrem de periculos. La destructurarea lui, au participat nu doar ofițerii de la Antidrog, polițiștii Inspectoratului de Poliție Râșcani (Chișinău), dar și luptătorii Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger”.
13:00
La Chișinău a fost dat startul lucrărilor de reparație a clădirii Președinției care a fost devastată în timpul evenimentelor din 2009; Igor Dodon a spus când vor fi încheiate aceste lucrări și care va fi primul document pe care intenționează să-l semneze în cabinetul său din clădirea renovată.
12:30
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale propune o nouă formulă a concedierilor masive din întreprindere.
12:00
Termenul de valabilitate al pașaportului moldovenesc va fi extins de la 7 până la 10 ani.
11:01
Mai multe persoane au fost evacuate în această noapte din cauza unui incendiu
10:20
Rudele stomatologului Alexei Mitachi, care, potrivit versiunii Poliției, și-ar fi ucis înjunghiind-o cu cuțitul soția, modelul Anastasia Cecati, susțin că cei doi ar fi fost asasinați ambii de o a treia persoană. Însă Poliția respinge această versiune, dat fiind că apartamentul în care s-a produs tragedia era încuiat pe interior.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.