O femeie din satul Drăgăneşti, raionul Sângerei, a fost muşcată de un jder, bolnav de rabie

Canal2, 14 noiembrie 2017 20:20

O femeie din satul Drăgăneşti, raionul Sângerei, a fost muşcată de un jder, bolnav de rabie. Cazul a avut loc acum zece zile, în timp ce aceasta intrase în coteţul găinilor. În prezent, femeia se află sub supraveghere medicală, iar analizele de laborator au confirmat că animalul era, într-adevăr, turbat. Ana Ţutenco povesteşte că a […] Post-ul O femeie din satul Drăgăneşti, raionul Sângerei, a fost muşcată de un jder, bolnav de rabie apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum o oră
13:10
Un angajat al minei din Paşcani, responsabil de efectuarea lucrărilor de exploatare minieră, a fost reţinut. Tot pe acest caz au fost deschise două dosare penale. Unul pentru încălcarea regulilor de protecţie a muncii şi altul pentru încălcarea regulilor de exploatare minieră. „Au fost ridicate mai multe documente audiate un şir de persoane inclusiv din […] Post-ul Dosare penale în cazul tragediei de la Paşcani. Un angajat responsabil de efectuarea lucrărilor de exploatare minieră, a fost reţinut apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Moldovenii sunt nevoiţi să asiste la show-uri televizate, organizate de nişte criminali, iar acest lucru este condamnabil. Astfel a comentat preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, acuzaţiile aduse la adresa lui de către killerul Vitalie Proca în cadrul unui interviu la Jurnal TV. De asemenea, Plahotniuc spune că şi credibilitatea instituţiilor media, care au […] Post-ul Liderul PDM dezminte falsurile. În spatele acuzaţiilor aduse la adresa lui Plahotniuc de către Proca ar sta serviciile speciale din Federaţia Rusă apare prima dată în CANAL 2.
Acum 2 ore
12:20
Post-ul O nouă zi, 21 noiembrie 2017 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
11:20
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 21 noiembrie 2017 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Reforma curriculară este absolut necesară, iar în urma acestor modificări, sistemul de învățământ va deveni mai eficient pentru elevi. Este opinia cadrelor didactice din raionul Ungheni, care au avut o întrevedere cu ministrul Educației, Culturii și Cercetării Monica Babuc. În cadrul întâlnirii, ministrul a vorbit și despre finanțarea de către stat a stagiului de perfecționare […] Post-ul Iniţiativa Ministerului Educaţiei, discutată la Ungheni apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Creştinii ortodocşi de stil vechi îi cinstesc astăzi pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil. Ziua lor de prăznuire este menită să uşureze trecerea pe tărâmul celălalt a oamenilor aflaţi pe patul de moarte. Arhanghelul Mihail este considerat conducătorul oştilor cereşti, care triumfă asupra forţelor răului. În popor se spune că el poartă cheile Raiului. Totodată, […] Post-ul Creştinii ortodocşi de stil vechi îi cinstesc pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil apare prima dată în CANAL 2.
11:00
În cadrul Ministerului Economiei şi Infrastructurii vor fi formate două centre operative pe segmentul energetic şi drumuri, care în caz de necesitate, vor coordona echipele de intervenție rapidă în perioada rece a anului. Activitatea centrelor va fi condusă de secretarii de stat Anatol Usatîi și Vitalie Iurcu. În cadrul unei ședințe operative, vicepremierul Octavian Calmîc […] Post-ul Centre operative pentru perioada rece a anului apare prima dată în CANAL 2.
10:50
Spiritul sărbătorilor de iarnă se resimte la Casa Albă. Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii Melania Trump, împreună cu fiul său Barron au primit pomul de Crăciun, care va fi instalat în reşedinţa prezidenţială. Bradul a fost dus la Casa Albă într-o trăsură trasă de cai. Impresionantul pom de Crăciun are peste şase metri […] Post-ul Pomul de Crăciun a ajuns la Casa Albă apare prima dată în CANAL 2.
10:40
Accident la o mină de piatră din satul Pașcani din raionul Criuleni. Trei muncitori cu vârste cuprinse între 33 și 41 de ani au murit, aseară, după ce o bucată din tavanul minei s-a prăbușit peste ei. Doi dintre bărbați au decedat pe loc, iar al treilea muncitor s-a stins din viață în drum spre […] Post-ul Accident la o mină de piatră din satul Pașcani. Trei muncitori au murit, după ce o bucată din tavan s-a prăbușit peste ei apare prima dată în CANAL 2.
10:40
Primii fulgi de zăpadă au căzut noaptea trecută în nordul ţării. Imaginile cu prima ninsoare au fost surprinse în această dimineaţă de un martor ocular la Briceni. Acesta spune că cei mai mulţi fulgi au căzut la graniţa Moldovei cu Ucraina. Potrivit meteorologilor, în zona de nord a ţării se aşteptau ninsori slabe, însă la […] Post-ul Primii fulgi de zăpadă au căzut în nordul ţării apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
23:30
Prim-ministrul Pavel Filip a convocat în această seara o ședință de urgenţă la Guvern pe tema accidentului petrecut la o mină din satul Pașcani, raionul Criuleni. Potrivit primelor informații, trei persoane au intrat în schimb astăzi în mina care aparține unui agent economic. Toate  cele trei persoane au decedat în urma prăbușirii tavanului minei, dintre […] Post-ul Ședință de urgență la Guvern. Se caută responsabilii pentru accidentul de mină de la Pașcani apare prima dată în CANAL 2.
21:20
Post-ul Video:Tema zilei din 17.11.2017 cu VEACESLAV IONIȚĂ și SERGIU GAIBU apare prima dată în CANAL 2.
21:00
Foto: Canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 20 noiembrie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
20:50
Trei bărbaţi au murit, iar unul a fost transportat la spital, după ce un mal de la cariera  de piatră din satul Paşcani, raionul Criuleni, s-ar fi prăbuşit peste ei. Potrivit Inspectoratului General al Situaţiilor de Urgenţă, sub dărâmături s-ar putea afla mai multe persoane, despre care încă nu se cunoaşte nimic. La faţa locului s-au […] Post-ul Trei bărbaţi au murit, iar unul a fost transportat la spital, după ce un mal de la cariera de piatră din satul Paşcani, raionul Criuleni, s-ar fi prăbuşit peste ei apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 20 noiembrie 2017 apare prima dată în CANAL 2.
20:10
Premieră medicală în Republica Moldova. Medicii i-au înlocuit unui pacient articulaţiile umărului cu o proteză. Intervenţia chirurgicală a fost efectuată, astăzi, la Institutul de Medicină Urgentă de trei medici moldoveni şi unul din Franţa şi a durat în jur de trei ore. Primul pacient care a beneficiat de intervenţie este un bărbat în vârstă de […] Post-ul Premieră medicală în Republica Moldova. Medicii i-au înlocuit unui pacient articulaţiile umărului cu o proteză apare prima dată în CANAL 2.
20:00
Cel mai în vârstă lucrător medical din ţară a împlinit 80 de ani. Întâmplarea face că Nina Leancă este şi mama ex-premierului Iurie Leancă. Aceasta munceşte de 49 de ani felcer la spitalul de Urgenţă din Cimişlia și spune că fiecare viaţă salvată îi dă noi puteri de a merge înainte. Nina Leancă își amintește […] Post-ul Cel mai în vârstă lucrător medical din ţară a împlinit 80 de ani apare prima dată în CANAL 2.
20:00
Victorie sigură pentru candidaţii democraţi în alegerile locale noi. Ieri, în opt sate, reprezentanţii PDM au cucerit primăriile din primul tur. Încă în alte două sate, democraţii au ieşit în turul doi, acumulând cele mai multe voturi. Astfel,  în comuna Zârnești, raionul Cahul, reprezentantul PDM Nicolae Beju a fost ales cu aproape 90 la sută […] Post-ul Victorie pentru candidaţii democraţi în alegerile locale. în opt sate, reprezentanţii PDM au cucerit primăriile din primul tur apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Scandal în comuna Truşeni, municipiul Chişinău. Oamenii spun că în localitate sunt prea puţine autobuze şi microbuze care circulă spre Capitală. Aceştia se plâng că şoferii de microbuz de pe linia 135, cu staţia terminus în Truşeni, nu respectă graficul de lucru, iar în orele de vârf aceştia încarcă maşinile până la refuz. Disperaţi, oamenii […] Post-ul Scandal în comuna Truşeni, municipiul Chişinău. Oamenii spun că în localitate sunt prea puţine autobuze şi microbuze care circulă spre Capitală apare prima dată în CANAL 2.
19:50
O grupare criminală specializată în fraude financiare internaționale a prejudiciat mai mulți moldoveni cu peste un milion de dolari. Potrivit Procuraturii Generale, infractorii se prezentau drept brokeri și reprezentanți ai unor companii străine, ce administrează platforme de investiții. Aceștia au convins victimele să transfere sume importante de bani pe conturile lor sub pretextul că investesc […] Post-ul O grupare criminală specializată în fraude financiare internaționale a prejudiciat mai mulți moldoveni cu peste un milion de dolari apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Peste 350 de gospodării din satul Copceac, raionul Ceadîr Lunga, vor avea acces la o staţie de epurare a apelor uzate şi un sistem nou de canalizare. Proiectul a fost implementat cu suportul partenerilor de dezvoltare externi, iar astăzi a fost inaugurat. La eveniment a participat şi ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko. […] Post-ul Peste 350 de gospodării din satul Copceac, raionul Ceadîr Lunga, vor avea acces la o staţie de epurare a apelor uzate şi un sistem nou de canalizare apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Veaceslav Platon, numit şi raiderul numărul 1 în CSI, care îşi ispăşeşte pedeapsa pentru că a furat din Banca de Economii peste 800 de milioane de lei, mai riscă alţi 16 ani de închisoare. Procurorii anticorupţie au cerut 10 ani de puşcărie pentru tentativă de escrocherie în proporţii deosebit de mari şi şase ani – […] Post-ul Încă 16 ani de puşcărie pentru Veaceslav Platon apare prima dată în CANAL 2.
19:30
Nouă persoane, între care primarii satelor Ghelăuza şi Găleşti, raionul Străşeni, dar şi un şef de direcţie de la Fondului Ecologic Naţional, au fost reţinute pentru 72 de ore. Asta după ce ofiţerii CNA împreună cu procurorii au descins la mai multe primării din ţară, dar şi la Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Persoanele […] Post-ul Percheziţii CNA într-un dosar de trucare a licitaţiilor apare prima dată în CANAL 2.
17:30
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 20 noiembrie 2017 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
17:20
Dosarul din România este, de fapt, o plângere făcută de condamnatul Platon şi ghidată de FSB. Iar motivul ar fi că serviciul special al Federaţiei Ruse este supărat pe guvernarea de la Chişinău după ce a fost făcută public schema de spălare a celor 22 de miliarde de dolari SUA din Rusia. Este declaraţia făcută […] Post-ul Vlad Plahotniuc: Dosarul din România este o plângere făcută de condamnatul Platon şi ghidată de FSB apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Victorie sigură pentru candidaţii democraţi în alegerile locale noi. Ieri, în opt sate, reprezentanţii PDM au cucerit primăriile din primul tur. Încă în alte două sate, democraţii au ieşit în turul doi, acumulând cele mai multe voturi. Astfel, în comuna Zârnești, raionul Cahul, reprezentantul PDM Nicolae Beju a fost ales cu aproape 90 la sută […] Post-ul Alegeri locale. Candidaţii democraţi au cucerit primăriile în opt sate apare prima dată în CANAL 2.
16:20
Unele partide politice au început deja campania electorală, fiind deranjate de faptul că PDM este tot mai aproape de cetăţeni şi caută soluţii pentru rezolvarea problemelor acestora. Însă, până la următoarele alegeri, oamenii vor înţelege care, de fapt, este scopul fiecărei formaţiuni. Este părerea preşedintelui Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, exprimată într-un interviu pentru Ziarul […] Post-ul Vlad Plahotniuc: Obligația Partidului Democrat nu este să facă promisiuni, ci să obțină rezultate și cu asta să meargă în fața oamenilor apare prima dată în CANAL 2.
16:10
Tragedie pe strada Munceşti din Capitală. Un bărbat de 47 de ani a murit pe loc după ce a fost lovit de un taximetru. Potrivit poliţiei, victima era originară din raionul Anenii Noi şi traversa strada neregulamentar. Conducătorul auto în vârstă de 22 de ani, nu ar fi observat pietonul din cauza vizibilităţii reduse. Taximetristul […] Post-ul Tragedie pe strada Munceşti din Capitală. Un bărbat a murit pe loc după ce a fost lovit de un taximetru apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 20 noiembrie 2017 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
13:50
Funcţionarii mai multor primării din ţară sunt vizaţi într-un dosar de trucare a licitaţiilor privind construcţia şi reparaţia apeductelor. Procurorii anticorupţie, în comun cu ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie, efectuează 28 de percheziţii la sediile administraţiilor publice locale, de unde au ridicat mai multe acte. Potrivit Centrului Național Anticorupție, descinderile au loc şi la Primăria municipiului […] Post-ul Percheziţii în dosarul licitaţiilor trucate privind construcţia şi reparaţia apeductelor apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.