O femeie din satul Drăgăneşti, raionul Sângerei, a fost muşcată de un jder, bolnav de rabie

Canal2, 14 noiembrie 2017 20:20

O femeie din satul Drăgăneşti, raionul Sângerei, a fost muşcată de un jder, bolnav de rabie. Cazul a avut loc acum zece zile, în timp ce aceasta intrase în coteţul găinilor. În prezent, femeia se află sub supraveghere medicală, iar analizele de laborator au confirmat că animalul era, într-adevăr, turbat. Ana Ţutenco povesteşte că a […] Post-ul O femeie din satul Drăgăneşti, raionul Sângerei, a fost muşcată de un jder, bolnav de rabie apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum o oră
21:10
Post-ul Tema zilei din 23.02.2018 cu Petru Chiriac și Pavel Bortă apare prima dată în CANAL 2.
Acum 2 ore
20:50
Socialiştii au iniţiat astăzi o nouă moţiune, a 15-ea la număr. De astă dată, cel vizat a fost ministrul Economiei. Reprezentanţii PSRM susţin că, anul trecut, domeniul ar fi stagnat, lucru negat de Chiril Gaburici, care a preluat cârma ministerului abia în acest an. Într-un final, moţiunea nu a trecut de Parlament, iar socialiştii au […] Post-ul A 15 moțiune inițiată de socialiști împotriva unui ministru a picat apare prima dată în CANAL 2.
20:50
Foto: Canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 23 februarie 2018 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
20:30
Patru copii şi cinci maturi din Donduşeni au ajuns pe mâina medicilor, după ce au fost mușcați de maidanezi. Locuitorii oraşului spun că se tem uneori să meargă pe străzi, darămite copiii. Autoritățile spun că unica soluţie este să construiască un azil pentru câini, doar că acum nu au bani pentru acest proiect. Alexandru are […] Post-ul Maidanezii au băgat frica în locuitorii din Donduşeni apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Aproape două tone de carne au fost aruncate la gunoi de inspectorii Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor, în urma unui control la o fabrică din satul Nicoreni, Drochia.  Specialiştii au depistat că produsele din carne, inclusiv mezeluri, nu aveau acte de provinienţă, nici cele de calitate. De asemenea, o parte din marfă era cu termenul […] Post-ul La o fabrică din satul Nicoreni, Drochia, aproape două tone de carne au fost nimicite de inspectorii Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor apare prima dată în CANAL 2.
20:10
Reformele promovate de Guvern și Parlament, dar și prioritățile țării noastre pentru 2018 au fost principalele subiectele discutate în cadrul întrevederii dintre președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, şi Ambasadorul SUA în Moldova, James Pettit. Cei doi și-au manifestat interesul pentru intensificarea cooperării în mai multe domenii dintre Republica Moldova şi SUA. La începutul acestei săptămâni,congresmanii […] Post-ul Reformele promovate de Guvern și Parlament, dar și prioritățile țării noastre pentru 2018, discutate de Vlad Plahotniuc şi James Pettit apare prima dată în CANAL 2.
20:00
Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 23 februarie 2018 – Superstiţii de dragobete apare prima dată în CANAL 2.
20:00
Filip Kirkorov a venit în Moldova pentru a-i susţine pe membrii trupei „Doredos”, la preselecţia naţionala a Concursului Eurovision 2018. Artistul, care este şi compozitorul melodiei cu care moldovenii vor evolua la finala concursului, speră că DoReDos va cuceri publicul de acasă. Trupa DoReDos nu a renunțat la stilul care a consacrat-o, aşa că şi […] Post-ul Filip Kirkorov a venit în Moldova pentru a-i susţine pe membrii trupei „Doredos”, la preselecţia naţionala a Concursului Eurovision 2018 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
18:02
Foto: Canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 23 februarie 2018 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
15:50
Peste 150 de familii de militari din ţară au fost asigurate cu locuințe de serviciu în ultimii doi ani. Alte 335 sunt în aşteptare, iar visul urmează să le fie realizat pe parcursul anului viitor. Cei mai mulţi beneficiari sunt din Capitală, urmează oraşele Bălţi şi Cahul. Acum doi ani, familia Şved din Capitală a […] Post-ul Apartamente de serviciu pentru militari apare prima dată în CANAL 2.
15:50
Rusia sărbătorește astăzi Ziua Armatei Sovietice. În toate orașele au loc concerte, parade, expoziții și depuneri de flori. La Vladivostok, pe corăbiile care fac parte din Flota Pacificului, a fost arborat drapelul marinei rusești. Iar la Habarovsk, trupele speciale au organizat o demonstrație de forță. Și la Krasnoiarsk a fost sărbătorită ziua Armatei Sovietice. Autoritățile […] Post-ul Rusia sărbătorește Ziua Armatei Sovietice apare prima dată în CANAL 2.
15:40
Peste 50 de cetățeni ai Moldovei și României au fost eliberați din sclavie de poliția britanică. Aceștia au fost momiți în Regatul Unit de către un român, care le promitea un loc de muncă bine plătit. Acolo însă, oamenii erau ținuți în condiții greu de imaginat și obligați să facă muncă silnică pe șantierele de […] Post-ul Peste 50 de cetățeni ai Moldovei și României au fost eliberați din sclavie de poliția britanică apare prima dată în CANAL 2.
14:01
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 23 februarie 2018 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
13:50
Ziua de 23 februarie a fost, din nou, motiv de ceartă între parlamentari. Comuniştii şi socialiştii au felicitat bărbaţii cu ocazia zilei armatei sovietice. Atât le-a trebuit deputaţilor liberali, ca să sară cu replici. „Acum 100 de ani, a fost înființată Armata Roșie, prin urmare neînvinsa și legendara armată sovietică. Mulți cetățeni ai Republicii Moldova […] Post-ul Ziua de 23 februarie – motiv de ceartă între parlamentari apare prima dată în CANAL 2.
13:40
Proiectul ce prevede majorarea alocațiilor sociale pentru 78 de mii de moldoveni a fost votat de Parlament în prima lectură. Astfel, deputații și-au dat votul pentru majorarea cu 20 la sută a alocațiilor lunare pentru persoanele cu dizabilități din copilărie, dar și pentru copiii cu deficiențe de până la 18 ani. Plățile vor fi recalculate […] Post-ul Proiectul ce prevede majorarea alocațiilor sociale pentru 78 de mii de moldoveni a fost votat de Parlament apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Moldovenii ar putea rămâne în România mai mult de trei luni consecutive având și posibilitate de angajare. Un acord în acest sens urmează să fie discutat între guvernele de la Chișinău și București, declară viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, după o ce a avut o serie de întrevederi cu oficiali de peste Prut. „Am […] Post-ul Veşti de la Bucureşti. Moldovenii ar putea rămâne în România mai mult de trei luni consecutive având și posibilitate de angajare apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Serviciul de Informare și Securitate închide hotarul Republicii Moldova pentru 500 de persoane, implicate în activități teroriste și spălări de bani. Lista cu numele celor care nu vor avea acces pe teritoriul țării a fost publicată în ediția de astăzi a Monitorului Oficial. Majoritatea dintre cei vizați provin din țările Orientului Mijlociu. 300 sunt membri […] Post-ul Serviciul de Informare și Securitate închide hotarul Republicii Moldova pentru 500 de persoane, implicate în activități teroriste și spălări de bani apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Secția Primire Urgențe a Spitalului Raional Căușeni a fost modernizată și dotată cu utilaj de ultimă generaţie. Renovarea a fost posibilă datorită unui parteneriat dintre Consiliul raional și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare. „Avem cardiodifibrilatorul. Acesta este un aparat din cel mai sofisticat din care le avem. Mai avem și electrocardiograf cel mai nou care este […] Post-ul Secția Primire Urgențe a Spitalului Raional Căușeni a fost modernizată și dotată cu utilaj de ultimă generaţie apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Ministrul român al Justiţiei a propus revocarea din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi. Ministrul Tudorel Toader a acuzat-o de comportament excesiv de autoritar şi de implicare în anchetele altor procurori. „Declanşez procedura de revocare din funcţie a procurorului-şef DNA”, a declarat ministrul Justiţiei din România,  Tudorel Toader. Anunţul ministrului român al […] Post-ul Ministrul român al Justiţiei a propus revocarea din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi apare prima dată în CANAL 2.
11:30
Şi-au găsit apartamentele pline cu apă, după ce s-a înfundat o țeavă de canalizare. De o astfel surpriză au avut parte, aseară, locatarii unui bloc de pe strada Sucevița din sectorul Buiucani al Capitalei. În total, au fost inundate trei apartamente, iar oamenii spun că vor acţiona în judecată întreprinderea Apă Canal. Proprietarii celor trei […] Post-ul Şi-au găsit apartamentele pline cu apă, după ce s-a înfundat o țeavă de canalizare apare prima dată în CANAL 2.
11:30
Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 23 februarie 2018 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
11:20
Gazul s-ar putea ieftini cu 20,3 la sută, arată calcule ale Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică. Potrivit noii metodologii de calcul, tariful mediu la gazele naturale pentru consumatorul final va fi de patru lei și 42 de banii pentru o mie de metri cubi, față de tariful actual de cinci lei 54 de bani. […] Post-ul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică : gazul s-ar putea ieftini cu 20,3 la sută apare prima dată în CANAL 2.
11:20
Nouă oameni, printre care cinci copii, au fost evacuați de pompieri, în această noapte, dintr-un bloc din orașul Căușeni. Operaţiunea a avut loc în urma unui incendiu, care a izbucnit în scara casei. O fetiță de doar câteva luni a fost transportată la spital, pentru investigații. Incendiul a izbucnit la miezul nopții. Potrivit Inspectoratului General […] Post-ul Nouă oameni, printre care cinci copii, au fost evacuați de pompieri din calea focului apare prima dată în CANAL 2.
10:00
Foto: canal2.md Post-ul O nouă zi, 23 februarie 2018 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
21:10
Post-ul Tema zilei din 22.02.2018 cu Anatolie Topală și Valeriu Ghileţchi apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Foto: Canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 22 februarie 2018 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Guvernul a interzis polițistilor să ridice plăcuțele de înmatriculare de la mașinile parcate neregulemantar. Vor rămâne în vigoare doar amenda și cele două puncte de penalizare. Experiența ne-a demonstrat că scoaterea numerelor nu disciplinează șoferii, declară ministrul de Interne. „Se constată că această practică este ineficientă și nu oferă soluții pentru combaterea acestui fenomen, ba […] Post-ul Guvernul a interzis polițistilor să ridice plăcuțele de înmatriculare de la mașinile parcate neregulemantar apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Numărul mare de alcoolici, încălcarea regulilor de circulaţie şi câinii maidanezi sunt problemele, care îi deranjează pe cetățeni și cărora polițiștii ar trebui să le atragă o atenție sporită. Aşa arată rezultatele sondajului „Poliţia Comunitară” făcut, astăzi, public. Potrivit studiului, încrederea oamenilor în poliţişti a crescut semnificativ. Potrivit sondajului, în topul problemelor menţionate de oameni […] Post-ul Încrederea oamenilor în poliţie, în creştere apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Municipiul Bălţi ar putea intra din nou în criza deşeurilor. Singurul agent economic care gestionează groapa de gunoi din oraş a anunţat astăzi Primăria că o va închide din data de 1 martie. În aceste condiţii, deşeurile nu vor fi evacuate, întrucât deocamdată nu există o altă alternativă. Consilierii municipali din Bălţi au cerut ajutorul […] Post-ul Municipiul Bălţi ar putea intra din nou în criza deşeurilor apare prima dată în CANAL 2.
19:40
O fetiţă în vârstă de şapte ani se alfă în stare gravă la spital, după ce a fost lovită în plin de o maşină. Accidentul s-a produs produs în satul Cureşniţa Veche, raionul Soroca. Copila se întorcea de la şcoală din localitatea vecină. După ce a coborât din microbuz, fata a fost lovită de un […] Post-ul Accident în satul Cureşniţa Veche, raionul Soroca. O fetiţă în vârstă de şapte ani se alfă în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de o maşină apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.