(video) Deputatul PD Constantin Țuțu, către activistul Anatol Mătăsaru: „Du-te și îți caută de treabă, deșteptule”

UNIMEDIA, 12 octombrie 2017 19:20

Deputatul democrat, Constantin Ţuţu, chemat în calitate de învinuit la ședinţa de judecată în dosarul asasinării lui Alexei Veretco, s-a arătat vădit deranjat atunci când a fost solicitat să se expună asupra cazului, în care a fost achitat de Judecătoria Orhei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 12 ore
20:30
Înmormântarea Regelui Mihai s-a încheiat. Circa 16 mii de oameni au asistat, la Curtea de Argeş, la slujba de înhumare a Regelui Mihai. Au fost trase 21 de salve de tun şi a fost intonat imnul naţional, în onoarea fostului suveran.
19:30
Duminică, 17 decembrie, în legătură cu organizarea Maratonului de Craciun 2017, traficul rutier va fi restricționat, iar bulevardul central al capitalei va fi închis pentru câteva ore.
19:20
A avut loc finala Concursului Internațional de Frumusețe „Miss Odesa Worldwide 2018”, unde câștigătoarea a fost  Ema Pilici, din Chișinău.
18:30
Presa intrenaţională scrie despre zecile de mii de oameni care şi-au prezentat ultimele omagii la catafalcul regelui. Digi24 a analizat ce scriu publicaţiile dinafara României despre funeraliile Regelui Mihai, fiind inclusă și Republica Moldova.
18:10
Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a afirmat vineri, 15 decembrie, la emisiunea „Ora Basarabiei” de la Iaşi TV, că România este pregătită pentru o eventuală unire cu Republica Moldova, în pofida afirmaţiilor că ţara nu ar fi încă gata să-şi asume acest proces.
18:00
Deputaţii din cadrul coaliţiei de guvernare au votat în lectură finală, în ședința de vineri, 15 decembrie 2017, cu o operativitate suspectă toate legile ce se referă la politica fiscală şi vamală pentru anul 2018, dar şi Legea bugetului de stat pentru anul 2018. 
17:20
Cea mai bătrână persoană din Europa a murit, vineri, la vârsta de 116 ani, într-un centru pentru îngrijirea bătrânilor din Barcelona.
Acum 24 ore
17:00
Întreprinderea Municipală  „Regia Transport Electric” a contractat şi achiziţionat 690 de anvelope noi pentru troleibuzele care circulă pe străzile oraşului.
16:40
Procuratura din oraşul rusesc Krasnoiarsk a emis un avertisment directorului unuia dintre saloanele auto din regiune, după ce a publicat pe internet un anunț despre vânzarea unui Bentley Continental Flying Spur şi a cerut în schimb criptovalută!
16:40
Emelle Lewis, în vârstă de 22 de ani, a început lupta cruntă cu anorexia de la 15 ani. Adolescentă se vedea urâtă și grasă și credea că dacă va slăbi își va schimba percepția despre sine.
16:10
Durere fără margini în familia unei femei din Moldova stabilită în Cehia. Aceasta a rămas singură cu trei copii, o fetiţă de cinci ani şi doi băieţi gemeni de doar şase luni, după ce soţul ei a decedat la data de 12 decembrie, fiind răpus de cancer la stomac.
16:00
Zeci de mii de oamenii au venit în aceste zile la Palatul Regal din București pentru a-și lua rămas bun de la ultimul rege al României, Regele Mihai. A fost un gest de mare respect și iubire pe care l-au putut manifesta românii pentru Regele lor.
15:40
Conferința Națională eTwinning Plus: Proiecte de succes – ediția 2017 are loc, sâmbătă, 16 decembrie, la Chișinău. Evenimentul este organizat de către Fundația Est-Europeană, în colaborare cu Agenția Națională de Suport eTwinning Plus Moldova.
15:40
Facebook testează o nouă funcţie care oferă utilizatorilor posibilitatea să schimbe mai uşor între conturi de utilizator diferite, configurate pe acelaşi PC.
15:00
Elementele de decor care sunt amplasate la Târgul de Crăciun, deja au apărut semne că sunt parțial distruse. Amintim că inaugurarea a avut loc abia aseară, iar imaginile sunt făcute la câteva ore de manifestație. 
14:30
(update) Peste 20.000 de oameni participă la funeraliile Regelui Mihai din București. Oameni care se află pe traseul spre Patriarhie aplaudă în momentul în care cortegiul trece prin faţa lor. Mii de flori albe au fost aruncate în faţa afetului de tun care transportă trupul neînsufleţit al Regelui Mihai I. 
14:30
Asasina de la metroul din București, care a împins sub roțile metroului o tânără, a fost închisă singură, într-o celulă specială, capitonată a Spitalului Penitenciar Jilava, scrie libertatea.ro. 
14:00
Președintele, Igor Dodon a refuzat să declare zi de doliu național pentru sâmbătă, când în România au loc funeraliile Regelui Mihai. Despre aceasta a anunțat speakerul parlamentului, Adrian Candu.
13:20
Punctul de trecere de tip debarcader Soroca (interstatal) și-a reluat activitatea, după ce vineri, 15 decembrie, trecerea prin acest punct, dar și prin altele două, „Vasilcău” și „Cosăuți, a fost sistată din cauza nivelului ridicat al apei în râul Nistru, transmite IPN.
13:10
Liderul mondial Simona Halep a câştigat, vineri, premiul WTA de Favorită a Fanilor în 2017, într-o anchetă realizată de site-ul circuitului profesinist de tenis feminin, voceabasarabiei.md.
12:50
Deşeurile electronice au crescut până la un volum record de 45 milioane de tone în întreaga lume în 2016, risipind metale valoroase, cum ar fi aurul şi cuprul. Încă prea puţine televizoare, telefoane mobile sau alte electrocasnice au fost reciclate, arătă un studiu finanţat de ONU.
12:40
Artist polivalent, Paul Surugiu-Fuego dă un plus de originalitate  spectacolelor sale dedicate Crăciunului, turneul care este intitulat „Scrisoare de decembrie”, implicându-se chiar în decorarea propriilor ținute de scenă.
12:20
(update) Peste 20.000 de oameni participă la funeraliile Regelui Mihai din București. Oameni care se află pe traseul spre Patriarhie aplaudă în momentul în care cortegiul trece prin faţa lor. Mii de flori albe au fost aruncate în faţa afetului de tun care transportă trupul neînsufleţit al Regelui Mihai I. În jurul orei 12.50 va avea loc slujba de înmormântare oficiată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.Regele Mihai va fi înmormântat, astăzi, în jurul orei 19.00 la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeş unde va avea loc o slujbă scurtă de înmormântare.
12:20
Un bărbat în vîrstă de 47 de ani și-a pierdut viața într-un incendiu produs ieri în localitatea Izvoare, raionul Fălești.
12:10
Atmosferă feerică pe str.31 Augusut din capitală. Guvernul Republicii Moldova a inaugurat Târgiul de Crăciun, unde zeci de locuitori au venit să savureze culorile a miilor de luminițe, tarabe cu plăcinte și vin roșu fiert. 
11:40
Nu-i stă bine unui președinte de Parlament să mintă. Astfel de declarație a făcut într-o postare pe facebook, jurnalistul Vitalie Călugăreanu. Asta după ce speakerul a precizat în emisiunea „În Profunzime” de la PROTV, că Viorel Cibotaru ar face parte din juriul BOP.
11:00
Regele Mihai va fi înmormântat, astăzi, în jurul orei 19.00 la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeş unde va avea loc o slujbă scurtă de înmormântare.Românii își iau rămas bun de la Regele Mihai I. Sicriul este deja scos în Piaţa Palatului din București. Reprezentanţii cultelor religioase îşi iau rămas bun trecând prin faţa catafalcului unde este aşezat sicriul cu trupul regelui.
10:40
Parlamentul Republicii Moldova l-a numit, vineri, pentru un mandat de cinci ani, pe Bogdan Zumbreanu în funcția de director la Centrului Național Anticorupție. Noul șef a oferit primul său interviu, în această calitate, portalului TRIBUNA, unde a vorbit despre planurile sale pentru CNA cât și despre aspectele din activitatea sa.
10:00
Fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, a transmis un mesaj prin intermediul avocatului său, Igor Popa, în cadrul emisiunii „Cutia neagră” de la TV8. Mesajul a fost scris, după ce Curtea Supremă de Justiție a respins recursul în anulare în dosarul fostului premier.
09:30
Ana Munteanu, câștigătoarea trofeului „Vocea României” din 2017, a lansat primul single din carieră. Pe parcursul celui de-al șaptelea sezon, concurenta lui Smiley s-a concentrat asupra competiției, fiind votată masiv de către telespectatori. În același timp, a lucrat și la prima ei melodie „Măști".
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.