Hoții au dat iama în apartamentele din Capitală. – VIDEO

Sputnik, 12 octombrie 2017 19:20

Tot mai multe spargeri de apartament în Chișinău. Poliția Capitalei a venit cu un șir de sfaturi pentru proprietarii de locuințe ca aceștia să nu intre în capcanele hoților.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum o oră
12:30
CEC a înregistrat un atac DDOS asupra site-ul Comisiei, a declarat șeful Comisiei Electorale Centrale Ella Pamfilova.
Acum 2 ore
12:00
Poleiul de pe drumuri și ninsorile nu i-au oprit pe oameni să vină la secțiile de votare pentru a-și onora datoria de cetățean: cum decurge scrutinul în Chișinău?
11:20
Acum, în Capitală, aproape că nu vezi oameni și mașini pe străzi din cauza poleiului ce s-a depus noaptea. În Chișinău acum ninge și va continua să ningă, iar în restul țării, pe alocuri, și să plouă, în următoarele zile.
11:20
Președintele turc Recep Tayyip Erdoğan a anunțat preluarea controlului deplin asupra orașului sirian Afrin
Acum 4 ore
10:40
Cetățenii Federației Ruse care trăiesc în Republica Moldova participă activ în cadrul alegerilor prezidențiale din Federația Rusă
10:00
Preşedintele Federaţiei Ruse a votat la alegerile pentru şeful statului, transmite corespondentul RIA Novosti.
09:40
În cazul vaccinării copiilor în cadrul grădiniței și gimnaziului din Fundurii Vechi, raionul Glodeni, Ministerul Sănătății susține că părinții au fost informați cu privire la imunizare
Acum 6 ore
08:40
Dacă nu ai dragoste față de copii, nu poți fi profesor, susține Nicolae Chicuș
07:20
Cumpărăturile online au devenit un trend în ultima perioadă de timp. Dar tot mai puțini știu ce riscuri există atunci când comanzi un produs de pe internet.
Acum 8 ore
06:40
Flota de Nord a Federației Ruse testează un nou vehicul de teren.
05:30
Părintele Calistrat de la mănăstirea Vlădiceni de lângă Iași explică în una din ultimele sale predici, din ce cauză se nasc copii bolnavi
Acum 12 ore
03:40
Un șofer nervos a luat la bătaie un șofer de troleibuz din Capitală. Bătăușul, pe care îl caută poliția, a recurs la violență fizică pentru că ar fi fost deranjat de niște manevre efectuate de conducătorul troleibuzului.
02:40
Doi geofizicieni de la Universitatea din Leeds, profesorul Jon Mound şi profesorul Phil Livermore, cred că o inversare geomagnetică va avea loc în următorii două mii de ani.
Acum 24 ore
22:30
Anterior, Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice (OPCW), a declarat că nicio țară care a semnat Convenția privind interzicerea armelor chimice nu a anunţat despre prezența unui grup de substanțe toxice din clasa "Noviciok".
21:30
Coaliția americană este "ilegitimă" din punctul de vedere al dreptului internațional și al Cartei ONU, a spus Lavrov.
20:20
În timp ce în Europa produsele ecologice sunt la mare căutare, noi continuăm să consumăm legume și fructe turcești, care conțin nitrați și alte substanțe toxice. Și asta, chiar dacă Moldova este un stat agricol, iar de mai bine de 15 ani în țara noastră se practică și agricultura ecologică.
19:40
Comisia Electorală Centrală a stabilit, în ședința de 12 martie, data alegerilor locale noi pentru funcția de primar general în municipiile Chișinău și Bălți, dar și în alte cinci localități din Republica Moldova. Astfel, alegerile vor avea loc pe 20 mai curent
18:50
Substanța folosită pentru otrăvirea lui Srighei Skripal a fost cel mai probabil produsă de țările care studiază agentul neurotoxic "Noviciok", inclusiv Marea Britanie, Slovacia, Republica Cehă și Suedia, a afirmat Ministerul de Externe al Rusiei.
18:00
Analiza chimică a arătat că, din toate recipientele analizate, numai 17 nu conțineau urme de microplastic, în timp ce în celelalte cazuri s-au găsit până la 10.000 de particule din această substanță pe litru.
16:50
Peste 30 de state africane au cerut vineri Europei să închidă piața de fildeș pentru a salva elefanții africani
15:50
Ibuprofenul și acidul acetilsalicilic atacă sistemul imun
14:30
Potrivit Legii ocrotirii sănătății orice prestaţie medicală propusă (profilactică, diagnostică, terapeutică, recuperatorie) este necesar consimțământul pacientului sau al reprezentantului său legal. Ce s-a întâmplat în satul Fundurii Vechi, raiondul Glodeni?
13:30
Tinerii din Republica Moldova și cei din Ucraina vor fi instruiți în cadrul unui proiect cum să-și inițieze propria afacere. În total, de acest suport vor beneficia 60 de persoane.
Ieri
12:20
Xi Jinping a fost reales pentru al doilea mandat la preşedinţia Chinei, cu unanimitate de voturi a Adunării Naţionale Populare.
12:00
Deși am trecut de mijlocul lunii martie, vremea se schimbă radical, iar salvatorii îi avertizează pe moldoveni să dea dovadă de responsabilitate pentru a evita situațiile excepționale
10:50
Ministerul rus de Externe a anunțat termenul în care cei 23 de diplomați britanici urmează să părăsească teritoriul Federației Ruse
10:20
Ministerul rus al Apărării a anunțat că peste 11 mii de civili au părăsit deja Ghouta Orientală din Siria. Urmăriți în direct procesul de evacuare a persoanelor din această zonă de conflict
10:00
Deși prețul de achiziție oferit de către cei doi furnizori este mai mare decât cel din contractul precedent, tarifele plătite de cetățeni pentru energia electrică consumată nu se vor majora.
09:00
Părintele Calistrat Chifan de la mănăstirea Vlădiceni din România ne spune ce s-ar putea întâmpla dacă după 25 de ani de așa-zisă libertate democratică ne-am întoarce la sistemul comunist cu turnători
06:40
Antena Colectivă este o afacere cu adevărat genială și asta pentru că mii de locuitori din Capitală achită lunar pentru un serviciu inexistent
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.