FOTO // Rusia emite o nouă bancnotă pe care sunt imprimate imagini din Crimeea

Deschide.md, 12 octombrie 2017 19:20

Rusia a prezentat joi o nouă bancnotă pe care sunt imprimate imagini din Crimeea, peninsula ucraineană anexată de Moscova în 2014, informează AFP. Bancnotele vor intra în circulație în luna decembrie.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 12 ore
20:30
România s-a despărțit de Regele Mihai I. Sicriul cu trupul neînsuflețit al Majestății Sale a fost coborât în Noua Necropolă de la Curtea de Argeș, după o ceremonie religioasă grandioasă, la care au asistat mii de persoane. Regele Mihai a fost înmormântat cu onoruri militare, în onoarea sa fiind trase 20 de salve de tun, în timp ce se intona imnul național al României.
19:20
18:40
18:30
17:40
17:30
Presa intrenaţională scrie despre zecile de mii de oameni care şi-au prezentat ultimele omagii la catafalcul regelui, relatează jurnaliștii Digi24.ro. Sursa citată începe reportajul cu faptul că site-ul nostru, Deschide.MD, marchează chiar cu doliu prima pagină.
Acum 24 ore
17:00
Patriarhul Daniel a declarat sâmbătă, în timpul slujbei de înmormântare a Regelui Mihai, că Majestatea Sa a fost un om credincios, dar din cauza exilului forţat nu s-a putut întoarce timp de 45 de ani să se roage în biserica în care a fost uns Rege al României în 1940.
15:30
15:10
Ingerinţele în campaniile electorale din Rusia reprezintă ceva frecvent, iar Statele Unite sunt implicate în mod special în acest lucru, a declarat, vineri, ministrul de Externe rus Serghei Lavrov în faţa membrilor Casei Superioare a Consiliului Federal, informează site-ul agenţiei de presă Tass.
14:40
14:20
Rugăciunea care l-a impresionat cel mai mult pe regele Mihai a fost găsită de acesta pe o foaie de hârtie, nu știa cine îi este autorul sau cine a scris-o, însă a păstrat-o lângă el de-a lungul întregii vieți.
14:00
13:40
13:00
12:50
12:40
12:10
Ucraina cel mai probabil îl va extrăda pe fostul preşedinte georgian Mihail Saakaşvili, însă el ar putea fi judecat in situ dacă decizia privind apelul său de a rămâne în ţară este întârziată, a declarat vineri Procurorul General al Ucrainei, Iuri Luţenko, potrivit Reuters.
11:50
11:40
Institutul de Marketing şi Sondaje IMAS atrage este supus presiunilor și șantajului din partea unor politicieni și reprezentanți ai unor ONG-uri, deranjați de rezultatele ultimelor cercetărilor sociologice.
11:40
Preşedintele Klaus Iohannis, prim-ministrul Mihai Tudose, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi cel al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, au ajuns, sâmbătă dimineaţă, la Palatul Regal din Bucureşti, pentru a-i aduce un ultim omagiu regelui Mihai I.
11:00
10:40
10:10
09:50
09:50
09:30
Primăria Chișinău anunță că a finalizat ancheta de serviciu în care a fost vizat pretorul sectorului Centru, Pavel Rusu. Investigațiile au fost demarate urmare a investigației „Regele gheretelor de la Pretura Centru", publicat în Ziarul de Gardă. Artcolul releva un eventual conflict de interese al pretorului sectorului Centru în partea ce ține de avizarea și eliberarea actelor permisive pentru amplasarea și funcționarea mai multor gherete.
09:00
Sicriul Regelui Mihai va fi dus de la București la Curtea de Argeș, acolo unde va fi înmormântat, cu Trenul Regal. De asemenea, Casa Regală a anunţat că în ziua înmormântării, sâmbătă, 16 decembrie, după ceremonia din Piaţa Palatului Regal, trupul neînsufleţit al Majestăţii Sale va fi dus pe un afet de tun până la Patriarhie.
08:30
Regele Mihai I va fi înmormântat sâmbătă seară în Noua Catedrală din Curtea de Argeş. Ceremoniile vor începe la ora 10:25 cu o slujbă religioasă de 10 minute oficiată în Sala Tronului, de ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române alături de un sobor de preoţi, aceasta fiind urmată de o alta săvârşită la catafalcul aşezat în Piaţa Palatului Regal. Deschide.MD va transmite evenimentele în direct.
08:30
Polonezul Kazimierz Piechowski, un prizonier care a evadat în mod spectaculos din lagărul nazist de concentrare de la Auschwitz furând maşina decapotabilă a comandantului lagărului, a murit vineri la 98 de ani la Gdansk, a anunţat Institutul Memoriei Naţionale - IPN din Polonia.
Ieri
00:30
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.