(FOTO) Ca de la cer la pământ: cum sunt hrănite în maternitate lăuzele din Japonia

ImpactTV, 12 octombrie 2017 19:10

În Țara Soarelui Răsare, aspectul alimentar este foarte important, iar această tradiție culinară pare să fie luată în serios chiar și spitale. O tânără mămică din Japonia a decis să arate lumii întregi, ce i s-a servit la masă, în maternitatea în care a născut. Mâncarea din spitale pare să aibă o reputație proastă indiferent […] Articolul (FOTO) Ca de la cer la pământ: cum sunt hrănite în maternitate lăuzele din Japonia apare prima dată în IMPACT TV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de ImpactTV

Acum 2 ore
11:30
Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, a convocat în această dimineaţă o ședință de lucru privind intervenția serviciilor municipale la deszăpezirea orașului ca urmare a condiţiilor meteo. La şedinţă au participat operatorii de salubrizare din cadrul administraţiei publice locale. După cum a raportat directorul ÎM Regia „Exdrupo”, Adrian Boldurescu, chiar dacă pe drumuri […] Articolul Confruntare între Silvia Radu şi Baba Dochia pentru controlul asupra Chişinăului apare prima dată în IMPACT TV.
Acum 4 ore
11:20
Aviaţia militară israeliană a efectuat un raid împotriva unei ținte Hamas în Fâșia Gaza noaptea trecută, după ce un dispozitiv exploziv a fost detonat lângă granița cu Israelul. „Organizația teroristă din Hamas este responsabilă de toate întâmplările în și din Fâșia Gaza”, au declarat Forțele de Apărare ale Israelului. Hamas este principala forţă islamistă palestiniană […] Articolul Avioanele israeliene atacă Gaza apare prima dată în IMPACT TV.
11:10
Aproximativ 25.000 de case au rămas fără curent în orașul Darwin din nordul Australiei, după ce un ciclon tropical a doborât copaci, a anulat zboruri, călătorii maritime şi a închis școli. Nu au fost raportate decese. Locuitorii au fost avertizați să își fiarbă apa ca măsură de precauție după ce ciclonul tropical Marcus a lovit […] Articolul Un ciclon lasă zeci de mii de gospodării fără electricitate apare prima dată în IMPACT TV.
11:01
Povestea astronautului Scott Kelly îți este cunoscută. S-a remarcat după ce o informație despre ADN-ul lui a ajuns în toate mediile. Doar că lucrurile nu stau chiar așa. Conform primelor informații, ADN-ul lui Scott Kelly s-a modificat cu aproximativ 7% din cauza călătoriilor spațiale. Însă, pare-se că și Kelly a aflat odată cu noi că […] Articolul Cât de grave sunt modificările genetice cauzate de aflarea în cosmos apare prima dată în IMPACT TV.
10:50
Forțele turce au început luptele stradale pentru a captura cel mai important oraș kurd din nordul Siriei, Afrin. Mişcarea este cruicială pentru efortul Turciei de a expulza din oraş luptătorii kurzi susținuţi de SUA. Susţinut de aliați puternici, președintele sirian Bashar al-Assad a reușit să reinstaureze controlul asupra unei mari părți a țării sale după […] Articolul Armata turcă a intrat în oraşul kurd Afrin din Siria apare prima dată în IMPACT TV.
10:40
Papa Francisc s-a rugat sâmbătă în fața moaştelor unuia dintre cei mai populari sfinți ai catolicismului, Padre Pio, un călugăr mistic, despre care se spune că s-a luptat cu diavolul. A fost prima vizită a lui Francisc ca papă la locaşul din sudul Italiei, care este un destinaţie cheie de-a lungul rutei pelerinajului ce leagă […] Articolul Călugărul care s-a luptat cu dracul. Papa i-a făcut o vizită apare prima dată în IMPACT TV.
10:20
Consumul regulat de cafea a fost asociat cu numeroase beneficii pentru sănătate, însă un studiu restrâns sugerează că acest obicei zilnic are un efect mult mai profund asupra metabolismului decât se credea anterior.  Cercetarea, efectuată pe 47 de persoane adulte care obişnuiau să bea cafea în mod regulat, a descoperit că o cantitate importantă de […] Articolul Ce legătură există între cafea şi metabolism apare prima dată în IMPACT TV.
10:10
Ministerul Economiei și Infrastructurii informează că drumurile publice naționale sunt practicabile. Odată cu intensificarea precipitațiilor sub formă de ninsori la Nordul și Centrul țării și lapoviță la Sud, întreprinderile specializate din teritoriu au demarat lucrări deszăpezire și combatere a lunecușului pe drumurile publice. Începând cu seara zilei de ieri, 17 martie, pe drumurile naţionale se […] Articolul Ministerul Infrastructurii a analizat starea drumurilor naționale. Concluzii şi recomandări apare prima dată în IMPACT TV.
10:01
Guvernul american acuză Rusia că ar fi ţintit de la distanță rețeaua de energie din SUA, ca justificare la noile sancțiuni impuse recent Rusiei. Departamentul pentru Securitate Internă (DSI) a dezvăluit detalii despre ceea ce a numit un efort multiplu al Rusiei care ţintea entități guvernamentale specifice și infrastructuri critice. Administrația Trump a anunțat joi […] Articolul De ce SUA au decis să intensifice sancţiunile împotriva Rusiei apare prima dată în IMPACT TV.
09:50
Rușii au început să-l realeaga azi pe Vladimir Putin într-un nou mandat de șase ani la Kremlin și să-i consolideze astfel statutul de cel mai puternic om din țară, în toiul unei reintensificari a tensiunilor cu Occidentul. Acuzat de Londra că a „ordonat” otrăvirea unui fost agent dublu rus în Anglia, criticat de ONU din cauza susținerii lui Bashar al-Assad în Siria, confruntat cu noi sancțiuni din Statele Unite vizând Moscova din cauza amestecului în alegerea lui Donald Trump în 2016, Putin a fost supus unui adevarant torent de critici, de o rară intensitate, în ultima să săptămâna de campanie. Dezmintiri, schimburi de acuzății și amenințări cu represalii reciproce care au marcat săptămâna rezumă un mandat marcat de o întoarcere în forță a […] Articolul Alegeri prezidenţiale în Rusia. Nu se aşteaptă surprize apare prima dată în IMPACT TV.
09:30
Berbec Este posibil că o afacere sau un proiect să evolueze sub așteptări și să aducă doar o parte din beneficiile pe care ați contat. Azi sunt șanse să primiți un ajutor nesperat din partea unei persoane apropiate. Relațiile cu colegii de muncă și cu partenerii de afaceri ar trebui să decurgă fără probleme. Este o zi bună pentru negocieri sau examene și pentru a lămuri eventualele neînțelegeri, atât în cămin, cât și la locul de muncă. Taur În prima parte a zilei, colegii v-ar putea ajută să gășiți soluția unei probleme care v-a dat bătaie de cap în ultima vreme. Este o zi bună pentru a susține examene sau proiecte. De asemenea, sunt favorizate interacțiunile sociale de toate felurile. Seară puteți să petreceți momente plăcute în compania persoanei iubite și a celor tineri din familie. Gemeni Azi puteți conta pe cooperarea colegilor sau a partenerilor de afaceri […] Articolul Horoscop. Zi bună pentru examene de tot felul apare prima dată în IMPACT TV.
09:30
Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, a prezidat sâmbătă şedinţa comisiei pentru situaţii excepţionale. La şedinţă au participat pretorii de sector şi operatorii de salubrizare din cadrul administraţiei publice locale a municipiului Chişinău.  Silvia Radu a atenţionat pretorii de sector, Regia „Exdrupo” şi Regia locativ-comunală să fie pregătite de intervenţie şi să acţioneze […] Articolul Autorităţile din Chişinău, pregătite de provocările meteorologice apare prima dată în IMPACT TV.
Acum 6 ore
09:10
Azi ninge în toată Republica Moldova. Vânt slab, din nord-est. În raioanele de nord temperatura aerului nu se va ridic a mai mult de -5 grade Celsius. În sudul ţării se va înregistra o maximă de 0 grade. La Chişinău dimineaţă erau -5 grade şi temperatura se va ridica până la -2 grade la amiaza […] Articolul Meteo. Baba Dochia a capturat R. Moldova apare prima dată în IMPACT TV.
Ieri
12:30
170 de bărbaţi îşi vor măsura puterile astăzi la Campionaul Naţional de Armwrestling, ediţia a 2-a. Evenimentul tocmai a început la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport din Chişinău. În acest an, au decis să-şi arate puterile de două ori mai mulţi participanţi comparativ cu prima ediţie. Campionatul este onorat de secretarul de stat pentru […] Articolul Cei mai vânjoşi moldoveni s-au adunat la campionatul de armwrestling apare prima dată în IMPACT TV.
12:20
Microsoft a lansat două aplicaţii noi pentru Windows 10 pentru calculatoare. Ambele compilări includ suport pentru formatul fișierului de imagine de înaltă performanță (HEIF), dar ele trotuşi diferă. Este rar ca programul Windows Insider să aibă două noi opţiuni în aceeași zi, deși ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost acum o lună […] Articolul Noi opţiuni la Windows 10 apare prima dată în IMPACT TV.
12:10
După ce Biroul Naţional de Statistică a fixat creşterea rea economică a ţării la 4,5% în 2017, ministrul Economiei a făcut precizări. „Astfel, Republica Moldova a atins unul dintre cele mai mari ritmuri de creștere economică din regiune. În trimestrul patru al anului 2017 s-a înregistrat o creștere cu 6,4%, iar în trimestrul trei – […] Articolul Creşterea economică a R. Moldova s-a intensificat în a doua jumătate a lui 2017 apare prima dată în IMPACT TV.
11:50
Bărbatul, care și-ar fi omorât fosta soție, a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Decizia a fost luată vineri, 16 martie, de către magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani. Șeful Procuraturii municipiului Chișinău, Ștefan Șaptefrați, a menționat pentru CrimeMoldova că „suspectul este cercetat pentru omor și riscă de la 15 la 25 de ani […] Articolul 30 de zile de arest pentru bărbatul care a ucis femeia de la Buiucani apare prima dată în IMPACT TV.
11:40
Un cutremur cu magnitutidinea 3,9 grade pe scara Richter s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la o adâncime de 124 de kilometri, anunţă Institutul Naţional pentru Fizica Pământului din România. Cutremurul a avut loc la ora 2:22 în zona seismică Vrancea, având o magnitudine de 3,9 grade […] Articolul Cutremur în Vrancea apare prima dată în IMPACT TV.
11:20
Ministrul rus de Externe a ordonat expulzarea a 23 de diplomați britanici din Rusia ca răspuns la decizia Marii Britanii de a expulza emisarii ruși în legătură cu otrăvirea unui fost agent dublu rus și a fiicei sale pe teritoriul britanic. Diplomații britanici au o săptămână să plece, a spus ministerul. Ambasadorul britanic la Moscova, […] Articolul Riposta Kremlinului. 23 de ambasadori britanici îşi fac bagajele apare prima dată în IMPACT TV.
11:10
România se află pe primul loc în NATO la alocări bugetare pentru înzestrare, potrivit raportului anul al secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, transmite Ministerul Apărării Naţionale (MApN) din România. „MApN salută raportul anual al secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, făcut public ieri, 15 martie, la sediul Alianţei. Conform documentului, cheltuielile României în ceea […] Articolul Dintre membrii NATO, România alocă cel mai mult la apărare, relativ la buget apare prima dată în IMPACT TV.
10:50
Ministerul de Externe al Kazahstanului a respins propunerea Rusiei de a revizui regimul fără vize pentru cetățenii SUA. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat la Moscova pe 15 martie că acordul existent care permite americanilor să călătorească în Kazahstan fără viză ar trebui „coordonat” cu Uniunea Economică Eurasiatică, potrivit RFERL. Atât Rusia, cât […] Articolul Uniunea Eurasiatică nu e numai despre economie. Ce propunere indecentă i-a făcut Rusia Kazahstanului apare prima dată în IMPACT TV.
10:40
Institutul Naţional de Sănătate Publică din România a confirmat încă un deces cauzat de rujeolă, fiind vorba despre un copil de 11 luni, care nu era vaccinat, astfel, numărul totat de decese se ridică la 41. De la începutul epidemiei, au fost confrmate peste 11.300 de cazuri de rujeolă. în săptămâna 12.03 – 16.03.2018 au […] Articolul Bebeluş, răpus de rujeolă în România apare prima dată în IMPACT TV.
10:10
Ministerul de Externe al Rusiei l-a convocat în această dimineaţă pe ambasadorul britanic în Rusia într-o dispută severă din cauza unui atac cu agent neurotoxic asupra unui fost spion în Anglia. Se așteaptă ca Rusia să anunțe expulzarea diplomaților britanici și, eventual, alte măsuri ca ripostă. Premierul britanic Theresa Mai a ordonat în această săptămână […] Articolul Scandalul ruso-britanic. Moscova l-a convocat pe ambasadorul Londrei apare prima dată în IMPACT TV.
10:01
Ucraina i-a avertizat vineri pe alegătorii ruşi că nu le va permite accesul la consulatele ţării lor pentru a vota duminică în cadrul scrutinului prezidenţial rus, organizat după patru ani de la anexarea peninsulei Crimeea de către Moscova. Ministrul de interne Arsen Avakov a anunţat pe pagina sa de Facebook că forţe ale poliţiei vor […] Articolul Fără secţii de votare ruseşti pe teritoriul Ucrainei apare prima dată în IMPACT TV.
09:50
Un bărbat în vârstă de 43 de ani a decedat, după ce bicicleta cu care se deplasa, a fost spulberată de pe șosea de un automobil. Tragedia a avut loc ieri, 16 martie, în jurul orei 19:50, la intrarea în localitatea Cialic din raionul Taraclia. Potrivit poliției, bărbatul se deplasa cu bicileta, când a fost […] Articolul (foto) Moartea l-a găsit pe bicicletă. Un biciclist a fost lovit mortal la Taraclia apare prima dată în IMPACT TV.
09:20
Berbec Este de așteptat să fiți într-o formă foarte bună și să aveți realizări frumoase în afaceri, în călătorii și pe plan sentimental. Cu sănătatea și cu moralul ar trebui să stați foarte bine. Ar fi bine să va oferiți câte un răgaz de meditație și relaxare. În a două parte a zilei s-ar putea să fiți tentat să ajutați dezinteresat pe cineva din anturaj. Gestul ar fi benefic pentru dumneavoastră din punct de vedere karmic, așa că va sfătuim să nu ezitați. Taur Luna Nouă marchează începutul unei perioade în care ar fi bine să va revizuiți prioritățile și să va stabiliți noi obiective, care să corespundă cu speranțele dumneavoastră. Este posibil să fiți invitat să participați la întrunirea unui grup sau a unei organizații cu care aveți interese sau aspirații comune. Nu este exclus să legați noi relații de prietenie. Vă recomandăm să evitați speculațiile și să țineți cont de intuiție. Gemeni La locul de muncă, este posibil să se vorbească despre o schimbare în conducere sau că urmează să aveți un superior ierarhic nou. Dacă aveți o afacere proprie, este o zi bună pentru activități de promovare. Dacă vă doriți să începeți o afacere, acum […] Articolul Lună Nouă: Cum va influenţa viaţa nativilor din toate zodiile apare prima dată în IMPACT TV.
09:00
Vreme cu soare în Republica Moldova, dar până la sfârşitul zilei vom avea ploi şi frig. Vânt moderat din nord-vest. Maxima la Chişinău va ajunge la 15 grade. În raioanele de nord: până la 10 grade  Celsius, iar în cele de sud: până la 18. De mâine vremea se răceşte brusc, iar săptămâna viitoare va […] Articolul Ziua începe cu soare, dar se încheie cu ploi apare prima dată în IMPACT TV.
16 martie 2018
22:01
Imagini de coșmar în Brăila. O mașină a fost spulberată de un tren, iar cei doi oameni care se aflau înăuntru au murit.  Șoferul nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată. Timp de câteva ore, traficul feroviar între Constanța și Galați a fost blocat. Scena de groază a fost surprinsă de camerele […] Articolul (video) Trenul a făcut praf un autoturism în România. Sunt victime apare prima dată în IMPACT TV.
21:30
Ataşaţii apărării, acreditaţi în Republica Moldova, au vizitat astăzi Brigada de infanterie motorizată „Ştefan cel Mare” din Chişinău, pentru a se documenta cu activitatea unităţii. În cadrul vizitei, cei 16 diplomaţi militari din România, Ucraina, SUA, Polonia, Belorusia, Federaţia Rusă, Germania, Lituania, precum şi din cadrul Misiunii OSCE în Republica Moldova au fost informaţi despre structura, rolul şi misiunile brigăzii, obiectivele […] Articolul Diplomaţii militari au vizitat Brigada „Ştefan cel Mare” apare prima dată în IMPACT TV.
21:00
Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, l-a numit în funcţia de director interimar al ÎM „Regia Transport Electric Chişinău” pe Dorin Ciornîi. Dorin Ciornîi, care ocupă funcţia de şef de producţie în cadrul ÎM „Exdrupo”, a fost detaşat, începând cu data de 16 martie a.c., să asigure interimatul funcţiei de director al ÎM […] Articolul Silvia Radu l-a numit pe Dorin Ciornîi în funcţia de director interimar al Regiei Transport Electric Chişinău apare prima dată în IMPACT TV.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.