Băsescu, despre dacă Dodon sau Plahotniuc sunt inamicii României: „Măcar Dodon e sincer”

Moldnova, 12 octombrie 2017 19:10

Republica Moldova reprezintă un coridor sanitar, atât pentru Rusia, cât și pentru Uniunea Europeană, crede Traian Băsescu, fostul președinte al României. „Rusia reacționează pentru... Post-ul Băsescu, despre dacă Dodon sau Plahotniuc sunt inamicii României: „Măcar Dodon e sincer” apare prima dată în moldNova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Moldnova

Acum 24 ore
10:53
Ministrul Comunicațiilor de la Moscova Nikolai Nikiforov a anunțat că Rusia va lansa foarte curând cripto-rubla, o monedă electronică bazată pe tehnologia bitcoin, care... Post-ul De ce își face Putin bitcoin rusesc? apare prima dată în moldNova.
09:24
Abandonat la naștere în Spitalul Raionul Orhei și imediat adoptat de către o familie din Republica Moldova, un bărbat de 47 de ani, stabilit... Post-ul Un moldovean din Franța își caută cu disperare mama. „Vreau să-i spun mulțumesc” apare prima dată în moldNova.
08:39
Republica Moldova este printre cele mai sărace state de pe continentul european. Datele Biroului Național de Statistică (BNS) demonstrează că moldovenii cheltuie, în medie,... Post-ul Statistica și realitatea, două lumi paralele la Chișinău apare prima dată în moldNova.
07:36
Peste 300 de companii au acumulat datorii de milioane la bugetul asigurărilor sociale de stat. Fiecare din acestea trebuie să plătească peste 100.000 de... Post-ul Știrile dimineții: Peste 300 de companii au datorii de milioane la bugetul asigurărilor sociale apare prima dată în moldNova.
Ieri
15:53
În Republica Moldova există două economii paralele, despre care nu se vorbește. Este vorba despre investitorii mari care nu au probleme cu Fiscul, cu... Post-ul Secretul despre businessmanii străini și fenomenul „minus un milion de moldoveni, plus 10.000 de birocrați” apare prima dată în moldNova.
13:43
Oportunitățile de afaceri din Republica Moldova pentru investitorii străini au fost prezentate pe larg la forumul ”Excelență în Business” organizat la București de Camera... Post-ul Chișinăul momește oamenii de afaceri din România apare prima dată în moldNova.
10:13
Regizorul Nae Caranfil și-a prezentat noul său film „6,9 pe scara Richter” în cadrul Zilelor Filmului Românesc la Chișinău care continuă proiecția producțiilor cinematografice... Post-ul Nae Caranfil a adus „6,9 pe scara Richter” la Chişinău. Cum a fost creat filmul apare prima dată în moldNova.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:20
Un avion de transport s-a prăbușit în mare în dreptul Coastei de Fildeș, conform BBC. Accidentul s-a produs în apropierea aeroportului Abidjan. Avionul transporta... Post-ul Patru cetățeni moldoveni morți într-un accident aviatic în Coasta de Fildeș. Alți doi moldoveni răniți apare prima dată în moldNova.
13 octombrie 2017
21:50
Fostul șef de la Cotroceni și actualul lider al Partidului Mișcarea Populară, precum și președintele de onoare al Partidului Unității Naționale, Traian Băsescu a... Post-ul Băsescu spune ce va face dacă nu va obține cetățenia Republicii Moldova apare prima dată în moldNova.
14:30
Igor Dodon se laudă de mai multe luni că relațiile Republicii Moldova cu Federația Rusă s-au îmbunătățit, produsele moldovenești ajungând în cantități cu mult... Post-ul Minciuna crasă a lui Dodon despre succesul înțelegerii cu Putin. Ce spun rușii despre importul fructelor moldovenești apare prima dată în moldNova.
12:20
Miniștrii și deputații moldoveni au aflat că în anul 2017 Moldova nu va primi vreun euro din partea Uniunii Europene. Vorbim despre faptul că... Post-ul Deputații și miniștrii au aflat că UE refuză să dea bani Republicii Moldova apare prima dată în moldNova.
11:40
Republica Moldova reprezintă un coridor sanitar atât pentru Rusia, cât și pentru Uniunea Europeană, crede Traian Băsescu, fostul președinte al României. „Rusia reacționează pentru... Post-ul Băsescu spune dacă Dodon sau Plahotniuc sunt inamicii României: „Măcar Dodon e sincer” apare prima dată în moldNova.
08:50
De ani de zile festivitățile dedicate Hramului Chișinăului încep cu depunerea de flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt și cu Sfânta... Post-ul Hramul Chișinăului: explozie, surprize și discursuri despre Unire. Cum a fost în ultimii ani apare prima dată în moldNova.
07:40
Președintele Igor Dodon a comentat propunerea mai multor deputați de la Chișinău de a modifica Articolul 13 din Constituție în vederea introducerii limbii române... Post-ul Știrile dimineții: Dodon a declarat că limba de stat a fost, este și va fi moldovenească apare prima dată în moldNova.
07:20
Deși trebuie să administreze sume importante din bugetul de stat și sunt responsabili de corectitudinea cheltuirii fiecărui bănuț, autoritățile administrației publice centrale nu prezintă... Post-ul Guvernanții ascund de moldoveni cum le cheltuie banii apare prima dată în moldNova.
07:10
Republica Moldova se îndreaptă cu pași mici, dar siguri către alegerile din anul 2018, atunci când pentru prima dată va fi folosit sistemul de... Post-ul Votul decisiv din Găgăuzia. Cum PD vrea să câștige cele trei mandate din autonomie apare prima dată în moldNova.
12 octombrie 2017
19:10
Republica Moldova reprezintă un coridor sanitar, atât pentru Rusia, cât și pentru Uniunea Europeană, crede Traian Băsescu, fostul președinte al României. „Rusia reacționează pentru... Post-ul Băsescu, despre dacă Dodon sau Plahotniuc sunt inamicii României: „Măcar Dodon e sincer” apare prima dată în moldNova.
15:30
Deputatul liberal-democrat, Tudor Deliu a declarat astăzi, 12 octombrie că șeful Centrului Național Anticorupție (CNA), Viorel Chetraru și cel al Serviciului de Informații și... Post-ul Salariul lui Chetraru a crescut de 3,6 ori, ajungând la 27.900 de lei. Cu ce averi pleacă șefii SIS și CNA apare prima dată în moldNova.
13:50
După ce Uniunea Europeană (UE) a anunțat că nu mai dă bani pentru reforma justiției, deoarece autoritățile de la Chișinău nu au făcut ceea... Post-ul Sumele enorme irosite în numele reformei justiției și avertizările UE. Ce urmează apare prima dată în moldNova.
09:40
Totul a fost bine și frumos în căsnicie până soția și-a schimbat serviciul, unul mult mai bine plătit, și, de prestigiu. Acest fapt l-a... Post-ul Un bărbat din Chișinău a divorțat de soția sa din cauza că nu-i plăcea profesia acesteia apare prima dată în moldNova.
08:50
În satul Costești se construiește un complex sportiv de 7.000 de metri pătrați, la spitalul raional din Călărași se instalează panouri solare, iar în... Post-ul Stadion în Costești și panouri solare în Călărași. Ce proiecte se implementează în centrul țării apare prima dată în moldNova.
08:01
Actuala guvernare s-ar face vinovată că Republica Moldova a pierdut 28 de milioane de euro pentru reforma justiție, dar nu partidul PLDM, cum au... Post-ul Știrile dimineții: PLDM declară că nu este vinovat de ratarea finanțării privind reforma justiției apare prima dată în moldNova.
07:00
Antreprenorii iscusiți dezvoltă afaceri din comorile lăsate de istorie. Conacele boierești din Republica Moldova ar putea deveni adevărate atracții turistice, dacă s-ar găsi oameni... Post-ul Conacele boierești din Republica Moldova, între afaceri de nişă, neîncredere și ruine apare prima dată în moldNova.
11 octombrie 2017
17:40
Cultura în Republica Moldova continuă să rămână „a cincea roată la căruță”, chiar dacă în ultimii ani evenimentele culturale iau amploare. Spre exemplu, numai... Post-ul Filmul românesc, ignorat la Chișinău apare prima dată în moldNova.
14:50
Presa rusă a scris despre promisunile făcute de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, la Soci, despre faptul că s-a întâlnit cu liderul de la... Post-ul Presa rusă pune la îndoială credibilitatea lui Igor Dodon apare prima dată în moldNova.
09:20
O nouă ședință a Comisiei naționale pentru constituirea circumscripțiilor uninominale s-a desfășurat marți fără vreun rezultat. Membrii Comisiei nu și-au îndeplinit angajamentul luat la... Post-ul Socialiștii acuză democrații că vor să lase diaspora fără mandate în viitorul Parlament apare prima dată în moldNova.
08:10
Republica Moldova este, practic, nefinanţabilă și izolată, iar România riscă foarte mult atunci când susține ceea ce are loc la Chișinău. Sociologul Dan Dungaciu crede... Post-ul Știrile dimineții: România riscă atunci când susține binomul Plahotniuc-Dodon apare prima dată în moldNova.
07:40
Directorul arhivei Serviciului de Securitate și Informații din Ucraina (SBU), Andrei Kogut, a fost la Chișinău și a vorbit în cadrul unui seminar deschis... Post-ul Cum au fost desecretizate arhivele KGB în Moldova, Ucraina, Georgia, Azerbaidjan, Armenia și Belarus apare prima dată în moldNova.
07:01
Emil Druc a deținut mai multe funcții în cadrul Ministerului Afacerilor Externe în perioada 1992-2010. A fost ambasador al Republicii Moldova în Regatul Suediei,... Post-ul Ambasadorul Republicii Moldova la Paris spune ce ar trebui să învețe moldovenii de la francezi apare prima dată în moldNova.
10 octombrie 2017
16:00
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a cedat marți și nu a aprobat noul regulament cu privire la modul de publicare a hotărârilor judecătoreşti pe... Post-ul Stimate membru CSM, sunteți o greșeală în justiția moldovenească apare prima dată în moldNova.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.