Băsescu, despre dacă Dodon sau Plahotniuc sunt inamicii României: „Măcar Dodon e sincer”

Moldnova, 12 octombrie 2017 19:10

Republica Moldova reprezintă un coridor sanitar, atât pentru Rusia, cât și pentru Uniunea Europeană, crede Traian Băsescu, fostul președinte al României. „Rusia reacționează pentru... Post-ul Băsescu, despre dacă Dodon sau Plahotniuc sunt inamicii României: „Măcar Dodon e sincer” apare prima dată în moldNova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Moldnova

Acum 6 ore
11:00
Legea anti-propagandă a fost dezbătută în mod public la Chișinău în cadrul unei conferințe organizate de agenția de presă IPN. Reprezentantul socialiștilor, Ion Ceban,... Post-ul Socialiștii nu cred în propagandă. Cum au fost dezbătute noile prevederi ale Codul Audiovizualului apare prima dată în moldNova.
10:00
Asociația de Psihanaliză a Legăturilor de Grup și Familie din Moldova organizează o dată la 3 săptămâni, în ziua de vineri, un cerc de... Post-ul Filmul „Her”, psihanalizat la Chișinău apare prima dată în moldNova.
Acum 8 ore
08:10
Ziua de 24 ianuarie a rămas în istoria românilor ca data la care s-a înfăptuit unirea dintre principatul român Moldova şi Ţara Românească, în... Post-ul Ştirile dimineţii: Unioniştii basarabeni pleacă la Iași apare prima dată în moldNova.
Acum 12 ore
06:50
Până în anul 2030 Moldova ar putea deveni o „țară în care să vrei să trăiești”, așa cum sună sloganul la care Guvernul de... Post-ul Poate deveni Moldova anului 2030 o țară în care să vrei să trăiești? apare prima dată în moldNova.
Ieri
10:01
Încălzirea pe bază de biomasă a devenit o alternativă de viitor în Republica Moldova. În ultimii 7 ani, multe şcoli şi grădiniţe din ţara... Post-ul Cum un sat poate convinge UE să dea bani ca să-și încălzească școala cu biomasă apare prima dată în moldNova.
08:50
Congresul Mondial al Familiei din 2018 se va desfășura la Chișinău în perioada 13-16 septembrie, a anunțat președintele țării, Igor Dodon. Cu această ocazie,... Post-ul „Avem o criză de reproducere”. Dodon vrea să apere familia cu Patriarhul Kiril apare prima dată în moldNova.
07:50
Jumătate dintre funcționarii publici vizați în 32 de cazuri de rezonanţă de încălcare a legii, semnalate de jurnaliştii de investigaţie în perioada 2014-2017, continuă... Post-ul Știrile dimineții: Funcționarii corupți din Republica Moldova sunt recompensați, în loc să fie pedepsiți apare prima dată în moldNova.
06:50
O nouă instituție publică ar urma să fie creată prin transformarea și fuzionarea a trei întreprinderi de stat – Centrul de Tehnologii Informaționale în... Post-ul Guvernul vrea o nouă instituție publică: remunerări excesiv de mari pentru șefi și ilegalități în activitate apare prima dată în moldNova.
22 ianuarie 2018
19:20
Agenții economici care nu fac curățenie pe trotuarele din preajma proprietăților pe care le dețin se vor alege cu amenzi de până la 9.000... Post-ul De ce „patinăm” pe trotuare sau câți agenți economici au fost amendați pentru că n-au curățat gheața de lângă sediu apare prima dată în moldNova.
18:20
Traian Băsescu va contesta hotărârea de la Chișinău care menține decretul lui Dodon pentru anularea cetățeniei moldovenești – și în același timp nu-i dorește... Post-ul Ce mai face Băsescu la Chișinău după ce judecătorii au menținut anularea cetățeniei moldovenești? apare prima dată în moldNova.
Mai mult de 2 zile în urmă
07:00
Canicula şi valurile de ger ameninţă în mod direct starea sănătăţii populaţiei din Republica Moldova. Pentru a lupta cu schimbările climatice și a reduce... Post-ul Guvernul își pregătește armele pentru a lupta cu gerul și canicula din următorii ani apare prima dată în moldNova.
30 ianuarie 2018
19:30
„Spune-mi ce ai citit în copilărie, ca să-ți spun cine ești acum” ar zice psihologii. Poveștile cu care cresc copiii nu sunt doar o... Post-ul „Copilul nu are nevoie de morală”. Ce sunt și cum funcționează poveștile terapeutice apare prima dată în moldNova.
14:40
Noii miniștri din Guvernul Filip au început să-și prezinte pe rând prioritățile de activitate, promițând lucruri care așteaptă demult să fie rezolvate sau vorbind... Post-ul Strategia reformei justiției din 2011 a fost un eșec. Alexandru Tănase vrea un DNA la Chișinău apare prima dată în moldNova.
09:20
Profesorul universitar Daniel David a ținut la Chișinău o prelegere cu tema „Tulburările de personalitate – de la ghidurile clinice la viața de zi... Post-ul Explicația psihologului: Ce fel de tulburări de personalitate dezvoltă românii, în comparație cu americanii apare prima dată în moldNova.
07:40
Reprezentanții partidelor de opoziție au declarat că nu vor colabora și nu vor face o alianță cu PD după alegerile parlamentare. Potrivit ipn.md, Vladimir... Post-ul Știrile dimineții: PSRM, PAS și PPDA nu vor face coaliție cu PD după alegerile parlamentare apare prima dată în moldNova.
07:00
Autoritățile de la Chișinău admit că în viitorul apropiat aprovizionarea cu gaze naturale a Republicii Moldova ar putea fi în pericol din cauza că... Post-ul Scenariul Chișinăului: Rusia ar putea stopa livrările de gaze naturale în viitorul apropiat. Cum vor autoritățile să salveze situația apare prima dată în moldNova.
29 ianuarie 2018
18:30
Pe 29 ianuarie 2018 s-a stins din viață Ion Ciubuc, prim-ministru al Republicii Moldova în perioada 1997-1999. Pe parcursul vieții, Ion Ciubuc a activat în... Post-ul Ion Ciubuc, premierul „Kamikadze” care și-a dorit redresare economică și educație militar-patriotică apare prima dată în moldNova.
08:10
Guvernul de la Chișinău, dar și alte instituții publice planifică cheltuieli mari pe care nu le valorifică. Un raport al Ministerului Finanțelor arată că... Post-ul Știrile dimineții: Instituțiile statului planifică cheltuieli mari. Miliarde de lei nu sunt valorificate apare prima dată în moldNova.
26 ianuarie 2018
10:00
„Eu sunt șeful dumneavoastră și trebuie să ascultați!”, este replica emblematică a Silviei Radu, desemnată în funcția de primar general interimar al Chișinăului pe... Post-ul „Eu sunt șeful dumneavoastră” sau când unu plus unu egal cu cinci. Replicile Silviei Radu la Primărie apare prima dată în moldNova.
08:30
Liderul PD, Vladimir Plahotniuc, ar fi fost audiat de două ori în cadrul unui dosar penal deschis în Statele Unite pe marginea fraudei bancare... Post-ul Știrile dimineții: Plahotniuc ar fi fost audiat de două ori în SUA apare prima dată în moldNova.
25 ianuarie 2018
15:40
La ultima sa ședință, Guvernul Filip a aprobat un regulament care stabilește modul în care vor fi deservite delegațiile și persoanele oficiale străine. În... Post-ul Cum Guvernul îi va răsfăța pe oaspeții oficiali – hoteluri de 5 stele, dineuri de 900 de lei pentru o persoană apare prima dată în moldNova.
13:50
Prim-ministrul Pavel Filip a constatat că 2016 a fost un an mai bun decât 2015, şi 2017 a fost mai bun decât 2016. Într-un... Post-ul Lauda de sine: „2016 a fost un an mai bun decât 2015 şi 2017 a fost mai bun decât 2016” apare prima dată în moldNova.
08:50
Peste 100 de copii din mai multe instituții rezidențiale din țară și-au găsit un loc în familiile lor biologice sau au fost plasați sub... Post-ul Guvernul închide patru școli-internat din Republica Moldova apare prima dată în moldNova.
07:20
După ce anterior ex-vicedirectorul CNA, Cristina Țărnă, a declarat că „butonul roșu” de la instituție a fost dezactivat, ceea ce a făcut posibil ca... Post-ul Știrile dimineții: Cine a dezactivat „butonul roșu” de la CNA când s-a furat miliardul apare prima dată în moldNova.
06:50
Centrul de Politici și Reforme (CPR Moldova) a adresat ieri, 24 ianuarie, o solicitare către noul ministrul al Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici. Organizația... Post-ul Gaburici este solicitat să intervină. Este vorba despre secretele privind privatizarea Hotelului „Codru” și furtul miliardului apare prima dată în moldNova.
24 ianuarie 2018
17:30
Sistemul de sănătate din Republica Moldova este imprecis, cu urmări directe asupra stării de sănătate a populației. Pacienții au parte de tratamente ineficiente, lipsă... Post-ul „De la Briceni la Chișinău nu există niciun spital public pentru pacienții care fac infarct cerebral și miocardic” apare prima dată în moldNova.
22 ianuarie 2018
11:00
Traian Băsescu rămâne fără cetățenia Republicii Moldova. Judecătoria Chișinău a decis ca decretul de retragere a cetățeniei acestuia, semnat de președintele Republicii Moldova, Igor... Post-ul Traian Băsescu rămâne fără cetățenia Republicii Moldova apare prima dată în moldNova.
08:10
Weekendul care a trecut a fost marcat de protestele masive din România, când zeci de mii de români au ieșișt în stradă pentru a... Post-ul Știrile dimineții: Ce prejudiciu a adus prezența armamentului și trupelor ruse în Moldova apare prima dată în moldNova.
07:10
Cifra de afaceri, profitul, litigiile și datoriile sunt doar câteva informații comerciale pe care un om de afaceri ar trebui să le cunoască despre... Post-ul De ce informațiile comerciale ale firmelor reprezintă un secret în Moldova apare prima dată în moldNova.
19 ianuarie 2018
13:40
Consiliul Municipal Bălţi, întrunit vineri în şedinţă, a votat o decizie care prevede data când se va organiza un referendum local privind revocarea primarului... Post-ul Referendumul se mută la Bălți. Locuitorii orașului, chemați la un vot anti-Usatîi apare prima dată în moldNova.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.