Băsescu, despre dacă Dodon sau Plahotniuc sunt inamicii României: „Măcar Dodon e sincer”

Moldnova, 12 octombrie 2017 19:10

Republica Moldova reprezintă un coridor sanitar, atât pentru Rusia, cât și pentru Uniunea Europeană, crede Traian Băsescu, fostul președinte al României. „Rusia reacționează pentru... Post-ul Băsescu, despre dacă Dodon sau Plahotniuc sunt inamicii României: „Măcar Dodon e sincer” apare prima dată în moldNova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Moldnova

Acum 24 ore
10:00
Târgul de Crăciun de la Chișinău s-a deschis vineri seara pe strada 31 August 1989. Acesta a fost inaugurat cu genericul „Acasă de Crăciun”,... Post-ul FOTOREPORTAJ Târgul de Crăciun, inaugurat cu zâmbete și secrete la Chișinău apare prima dată în moldNova.
Ieri
08:50
Un kilogram de fier costă un leu, aluminiul costă 30 de lei kilogramul, iar fierul „colorat”, fierul conductor costă 60 de lei kilogramul. O... Post-ul REPORTAJ Cum supraviețuiește un boschetar în Chișinău apare prima dată în moldNova.
08:30
Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, o acuză pe Maia Sandu că face politică pe Facebook, poartă o mască şi joacă un show. „Una e să... Post-ul Ştirile dimineţii: Andrian Candu acuză, apoi îi întinde o mână Maiei Sandu apare prima dată în moldNova.
07:50
Cea de-a 23-a ediție a Galei „Jurnaliștii anului din Republica Moldova” s-a desfășurat joi la Chișinău în incinta Teatrului Național „Eugene Ionesco”, fiind oferite... Post-ul Jurnaliștii anului 2017, conform clasamentului Centrului pentru Jurnalism Independent apare prima dată în moldNova.
Mai mult de 2 zile în urmă
15:30
Președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, este cel mai corupt politician din Republica Moldova, potrivit unor sondaje și unul dintre politicienii care se bucură de... Post-ul Încrederea în Plahotniuc, ca și încrederea în sondaje apare prima dată în moldNova.
09:40
„A fi mamă singură este extrem de greu, dar nu imposibil. Nu voi mânca eu bucăția de pâine, îi voi da copilului, dar nu-l... Post-ul Luptă cu destinul nemilos. Povestea unei mame care-și crește singură fetița apare prima dată în moldNova.
08:50
În cele mai obscure tradiții ale lui Goebbels, propaganda țintește în subconștientul uman. Acționând ca un parazit, propaganda te face sclavul unor idei contagioase... Post-ul Cum să devii imun la propagandă apare prima dată în moldNova.
07:50
Guvernul a avizat pozitiv inițiativa privind modificarea Articolului 13 al Constituției prin care limba română să devină limbă oficială a statului. Într-o declarație postată... Post-ul Știrile dimineții: Dodon amenință din nou cu proteste masive apare prima dată în moldNova.
07:40
Centrele de pregătire lingvistică înfloresc în Chișinău, iar pliante despre cursuri de studiere a limbilor străine se găsesc pe toți stâlpii din oraș. Moldovenii... Post-ul Moldovenii se înghesuie să învețe limbi străine pentru a pleca din țară apare prima dată în moldNova.
06:50
Până a-i fi validat mandatul de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon dădea asigurări că nu va reprezenta doar un singur partid politic pentru... Post-ul Minciuna lui Dodon privind PSRM. Președintele ignoră Curtea Constituțională și nu va fi pedepsit apare prima dată în moldNova.
13 decembrie 2017
12:50
În anul 2002, la iniţiativa lui Vladimir Voronin, a fost creat Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei (CCCEC) cu scopul de a preveni... Post-ul Anchetele, declarațiile și averea lui Bogdan Zumbreanu, propus pentru șefia CNA apare prima dată în moldNova.
08:50
La aproape 3 ani de la „jaful secolului”, dosarul privind obținerea prin fraudă de către Voximar-Com a sumei de 164 milioane de dolari de... Post-ul O nouă decizie a magistraților privind o firmă din „grupul Șor” implicată în „jaful miliardului” apare prima dată în moldNova.
08:10
Ziariștii români cred că Vlad Plahotniuc este stăpânul absolut al Republicii Moldova. Cotidianul.ro scrie că pe străzile din Chişinău, de la oameni simpli la... Post-ul Știrile dimineții: Ce se scrie despre Vlad Plahotniuc în România apare prima dată în moldNova.
07:10
Moldovenii deportați au trăit îngrozitor de greu în Siberia. După anexarea Basarabiei în iunie 1940 de către Uniunea Sovietică, Stalin a dat start cruzimelor... Post-ul „Singura bucurie a fost atunci când a murit Stalin”. Confesiuni din Siberia de gheață apare prima dată în moldNova.
06:10
Republica Moldova va primi prima tranșă din asistența macro-financiară de 100 milioane de euro oferită de Uniunea Europeană. Banii ar putea ajunge în țara... Post-ul 28 de condiții pentru 100 de milioane de euro. Care sunt șansele îndeplinirii acestora la Chișinău apare prima dată în moldNova.
12 decembrie 2017
12:40
Discursul președintelui Igor Dodon în fața jurnaliștilor despre ceea ce a făcut pe parcursul unui an de când se află în funcție s-a bazat... Post-ul Ce le-a spus nou Dodon jurnaliștilor apare prima dată în moldNova.
10:50
Podul de la Gura-Bâcului – Bâcioc s-a redeschis la jumătatea lunii noiembrie pentru traficul rutier. Acum aflăm că transnistrenii pun bețe-n roate în ceea... Post-ul Circulație cu năbădăi. Tiraspolul a deschis un „terminal vamal” la podul Gura Bâcului-Bâcioc apare prima dată în moldNova.
08:10
La funeraliile Majestății Sale Regele Mihai al României, Parlamentul de la Chișinău va fi reprezentat de președintele Andrian Candu și vicepreședintele Iurie Leancă, precum... Post-ul Știrile dimineții: Cine sunt deputații moldoveni care vor participa la funeraliile Regelui Mihai I apare prima dată în moldNova.
07:40
Chișinăuienii au fost martorii din nou a unui dialog absurd la Primăria Chișinăului. După ce s-a constatat că la grădinițele din Capitală lipsește săpunul... Post-ul „Avem nevoie de un program la nivel de stat”. Cine trebuie să aibă grijă de ascensoarele din Chișinău apare prima dată în moldNova.
06:40
Curtea Supremă de Justiție urmează să se pronunțe astăzi asupra cererii de recurs în anulare, depusă de fostul premier Vlad Filat, condamnat pentru corupție... Post-ul Ultima sentință în dosarul Filat apare prima dată în moldNova.
06:40
Multă lume știe că dintr-o râmă tăiată de cazma rezultă două râme. Fals, dar așa umblă vorba. Iurie Roșca este sigur că Republica Moldova,... Post-ul Râma lui Iurie Roșca apropie Moscova de Bruxelles apare prima dată în moldNova.
11 decembrie 2017
07:40
Curtea Constituțională de la Chișinău urmează să se pronunțe astăzi asupra demersului majorității parlamentare, controlată de PD, de a înscrie imperativul integrării europene în... Post-ul Știrile dimineții: „Integrarea europeană”, în Constituție – a fi sau a nu fi apare prima dată în moldNova.
07:00
De la destrămarea URSS, respectiv obținerea independenței Republicii Moldova și până în prezent influența Moscovei asupra acestui teritoriu s-a menținut constant: direct sau indirect.... Post-ul 12 acte semnate de președinții ruși care vizează Republica Moldova apare prima dată în moldNova.
8 decembrie 2017
18:40
Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, și Secretarul general adjunct al NATO, Rose Gottemoeller, au inaugurat astăzi la Chișinău Oficiul de Legătură al NATO. Acesta... Post-ul În grabă sau cu întârziere? Oficiul NATO cu statut de ambasadă a fost inaugurat la Chișinău apare prima dată în moldNova.
16:10
Una dintre cele mai jucate piese din dramaturgia românească este montată pentru a doua oară pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Chișinău. „Steaua... Post-ul Lupta între materialism și sentiment se dă pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu” apare prima dată în moldNova.
14:10
Alexandru Moșanu a fost primul președinte al Parlamentului Republicii Moldova. A fost și va rămâne una dintre personalitățile marcante din istoria țării noastre. Pe... Post-ul „În noi a rămas nestinsă scânteia spiritului românesc”. Discursul lui Alexandru Moșanu la Marea Adunare Națională din 1991 apare prima dată în moldNova.
11:20
O nouă lege votată în Parlamentul Republicii Moldova este motiv de încordare a relațiilor între autoritățile din UTA Găgăuzia și puterea centrală de la... Post-ul Irina Vlah: Posturile TV rusești vor continua să difuzeze în Găgăuzia programul lor complet apare prima dată în moldNova.
07:50
Istoricul Alexandru Moșanu a pierdut ieri, 7 decembrie, lupta cu boala incurabilă de care suferea și a decedat în apartamentul său. Potrivit ziarulnațional.md, Alexandru... Post-ul Știrile dimineții: Alexandru Moșanu, primul președinte al Parlamentului, s-a stins din viață apare prima dată în moldNova.
07:40
Proiecte de milioane de euro lansate de stat și oamenii de afaceri nu au fost duse la bun sfârșit, se arată într-un raport al... Post-ul Cum statul face investiții cu ajutorul businessmanilor: promisiuni neonorate și informații secrete apare prima dată în moldNova.
07:00
Expresia ”război hibrid” a prins aripi în ultima vreme, mai ales în legătură cu războiul din Ucraina. În realitate ne păcălim cu niște vorbe... Post-ul Războiul hibrid nu există apare prima dată în moldNova.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.