VIDEO. Carlas Dreams surprinde cun un nou videoclip senzual: Ascultă piesa „Beretta”

Agora.md, 12 octombrie 2017 19:10

După ce a zădărât fanii cu un teaser al noii piese „Beretta”, Carlas Dreams a și lansat noua producție. Videoclipul senzual al piesei a fost semnat de Roman Burlaca și BR Films.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agora.md

Acum 5 minute
15:40
Zeci de locuitori ai municipiului Strășeni au semnat astăzi Declarația de Reunire cu România. Evenimentul a avut loc în sediul Consiliului Municipal Strășeni. Printre semnatari a fost și fostul președinte al României, Traian Băsescu.
Acum 30 minute
15:20
Persoanele și organizații care s-au implicat activ în dezvoltarea și consolidarea sectorului turistic au fost premiați la Gala Turismului 2018. Evenimentul emblematic pentru industria turismului, ajuns la ediția a III-a, a avut loc în data de 23 martie, în prezența mai multor oficiali de rang înalt și reprezentanți ai misiunilor diplomatice acreditate în RM.
Acum o oră
14:40
Președintele partidului „Uniunea Salvați România”, Dan Barna, și-a confirmat participarea la Marea Adunare Centenară care va avea loc duminică la Chișinău. Oficialul va fi însoțit de o delegație formată din membrii partidului și se va întâlni cu politicienii moldoveni. 
Acum 2 ore
14:20
Trei bucătari din regiunea Bordeaux, Franța, au descoperit bucatele tradiționale moldovenești și au împărtășit experiența cu colegii lor din țara noastră, în cadrul exercițiului gastronomic „Slow Food. Wine. Life”, desfășurat în perioada 19-21 martie.
Acum 4 ore
13:10
În urma ninsorilor abundente din ultima vreme, pe traseele din Republica Moldova s-au produs mai multe accidente, informează Inspectoratul Național de Patrulare (INP).
12:40
Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a declarat că formațiunea pe care o reprezintă planifică să creeze un bloc comun cu Partidului Platforma Demnitate si Adevar (PPDA) în vederea alegerilor din municipiul Chișinău, candidatul anunțat al PPDA fiind avocatul Andrei Năstase.
12:10
Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a declarat că formațiunea pe care o reprezintă planifică să creeze un bloc comun cu Partidului Platforma Demnitate si Adevar (PPDA) în vederea alegerilor din municipiul Chișinău, candidatul anunțat al PPDA fiind avocatul Andrei Năstase.
Acum 6 ore
11:30
Bursele de valori din toată lumea au înregistrat ieri pierderi mari, informează analiștii Yahoo Finance. Investitorii se tem de escaladarea conflictului comercial între cele mai mari economii mondiale, Statele Unite și China, inițiat după ce Casa Albă a impus restricții comerciale la bunurile importate din China.
11:30
Camioane, tractoare și echipamentele Schmidt pentru curățarea zăpezii. Acestea sunt doar câteva dintre mijloacele tehnice folosite pentru asigurarea condițiilor normale de decolare și aterizare a avioanelor pe Aeroportul Internațional Chișinău.
11:10
Apple planifică să introducă emoticoane noi care ilustrează persoanele cu dizabilități, informează The Verge. Propunerea va fi analizată de către Unicode Consortium, compania care se ocupă de promovarea standardelor internaționale în domeniul software.
10:40
Judecătoria Râșcani din Capitală a pronunţat sentinţa prin care a fost condamnat un agent economic din capitală, fiindu-i stabilită pedeapsa cu amenda în mărime de 160 000 lei și confiscarea din contul acestuia în beneficiul statului a sumei de 10 153 111 lei.
10:10
Aleșii din ambele camere ale Congresului Statelor Unite au aprobat ieri legea bugetului, semnată cu mare reticență de către actualul președinte, Donald Trump, informează El País.
Acum 8 ore
09:30
Noul ministru al Justiției, Victoria Iftodi, a ținut un discurs în cadrul Adunării Generale a Judecătorilor. Potrivit ministrului, situația actuală din domeniul justiției esta marcată de probleme „grave și sistematice”.
09:20
Fotograful freelance Maxim Chumash a publicat pe pagina sa de Facebook fotografiile care arată aspectul Chișinăului în urma ninsorilor abundente din seara trecută. Străzile înzăpezite și luminițele troleibuzelor creează o atmosferă de Crăciun, cu toate că suntem în luna martie. 
08:30
Bursele de valori din toată lumea au înregistrat ieri pierderi mari, informează analiștii Yahoo Finance. Investitorii se tem de escaladarea conflictului comercial între cele mai mari economii mondiale, Statele Unite și China, inițiat după ce Casa Albă a impus restricții comerciale la bunurile importate din China.
Acum 12 ore
07:20
În cadrul Săptămânii Internaționale a Educației Financiare, care s-a desfășurat în perioada 12 - 18 martie 2018, compania Microinvest a organizat o serie de activități educative. În filiala din or.Cahul a fost organizată Ziua ușilor deschise.În toate reprezentanțele Microinvest, clienții au primit diverse consultații, iar pe pagina de Facebook a companiei au fost postate pastile video informative despre aspectele la care clienții trebuie să atragă atenția atunci când doresc să ia un credit.
06:50
Jurații emisiunii „Românii au talent” au rămas perplecși în urma spectacolului oferit de iluzionistul moldovean Garry Cozma și soția acestuia, Cristina, informează Ea.md.
06:30
Tânăra care s-a filmat în timp ce se deplasa cu 200 de kilometri pe oră la volanul unui BMW va fi identificată și sancționată, susțin sursele din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare.
Acum 24 ore
22:00
Cofondatoarea proiectului Caritate.md, Svetlana Sainsus, a scos la licitație rochia cu care s-a afișat pentru a-și ridica premiul „Omul Anului” la petrecerea VIP Magazin, informează Ea.md. Potrivit Svetlanei, toți banii din vânzare vor fi donați pentru a ajuta un copil care are nevoie de o inimă nouă. 
21:20
Zeci de militari și mai multe unități de tehnică din cadrul Armatei participă la lucrările de deszăpezire şi deblocare pe drumurile naţionale, scrie într-un comunicat al Ministerului Apărării.
20:40
Astăzi a avut loc ședința Celulei de criză a Ministerului Afacerilor Interne, dedicată stării vremii. Reuniunea a fost condusă de primul ministru, Pavel Filip. La eveniment a fost prezentă și primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu. 
20:20
Creatorul monedei virtuale Diet Bitcoin, care promite să devină o alternativă mai rapidă a Bitcoin, este fratele biologic al traficantului de droguri Pablo Escobar, afirmă purtătorul de cuvânt al Escobar Inc, citat de descopera.ro.
20:00
Aeroportul Chișinău este deschis în continuare, iar traficul aerian se desfășoară în condiții normale, în pofida ninsorilor puternice de astăzi, scrie într-un comunicat de presă emis de compania care gestionează aeroportul.
19:20
Reprezentanții companiei de telefonie Moldcell au venit cu o reacție după ce directorul general al Turkcell (unul dintre proprietarii Moldcell) a declarat că vrea să vândă compania din Moldova. 
18:30
În acest sfârșit de săptămână, Inspectoratul Național de Patrulare lansează o campanie de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de adormirea la volan. Totodată, poliția vine cu sfaturi pentru șoferii care se simt obosiți.Urmăriți mai jos în ce constă campania INP.
18:20
Proiectului Ameliorarea Competitivității (PAC), lansat de Guvernul Republicii Moldova, oferă întreprinderilor mai multe servicii în vederea activităților de export, unele dintre ele fiind accesibile la jumătate de preț. Indiferent de domeniul de activitate, beneficiarii PAC se bucură de consultanță necesară pentru a ajunge pe piețele externe.
17:20
Refuzul de înregistrare de către Comisia Electorală Centrală (CEC) a (practic) aceluiași grup de cetățeni - care au cerut inițierea referendumului de revenire la alegerea deputaților în baza sistemului proporțional - este bazat pe abateri procedurale neînsemnate, dar și pe interpretarea restrictivă a legislației în detrimentul dreptului cetățenilor Republicii Moldova de a iniția un referendum legislativ. Concluzia a fost expusă într-o Opinie a asociației Promo-LEX, care vine și cu constatări privind desfășurarea întregului proces dar și cu recomandări în vederea depășirii deficiențelor constatate.
Ieri
13:50
(UPDATE 13.45) Persoana decedată este un angajat al supermarketului. Potrivit primarului localității, în magazin nu mai sunt ostatici. Este doar răpitorul și un jandarm.(UPDATE 13.40) Cel puțin o persoană a murit prin împușcare, anunță LeFigaro. „Din păcate, avem prezumția unui deces, dar nu putem obține un medic la fața locului pentru a verifica”, a declarat generalul Jean-Valéry Letterman.
13:50
Condițiile meteorologice continuă să îngreuneze circulația pe mai multe străzi din Capitală. Ninsori abundente reduc vizibilitatea și cauzează restricționarea traficului rutier, potrivit datelor Inspectoratului Național de Patrulare. În unele cazuri, circulația a fost sistată complet, în timp ce în altele au existat incidente care obstrucționează trecerea mașinilor.
22 martie 2018
21:10
IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” vine cu o explicație privind poza din toaleta din Secția Medinică Nucleară postată pe rețelele de socializare. Aceasta suprinde o ușă de la toaleta unui spital din Capitală pe care este lipit un anunț pentru pacienți: „Atenție! În WC se permite doar urinarea”. „Este un veceu special, de care se folosesc doar bolnavii injectați cu preparate farmaceutice ce conțin un izotop radioactiv”, a explicat Valeriu Pripa, șeful Secției medicină nucleară. 
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.