Zece grădinițe din capitală urmează să-și sisteze activitatea din cauza lucrărilor de reparație

#diez, 13 septembrie 2017 18:00

Direcția generală educație, tineret și sport a Primăriei Chișinău informează că 10 instituții de învățământ preșcolar și-au sistat temporar activitatea din cauza lucrărilor de reparație planificate. Articolul Zece grădinițe din capitală urmează să-și sisteze activitatea din cauza lucrărilor de reparație apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 5 minute
11:00
Recent vă povesteam despre Mad Marketers Conference, consacrată marketingului online: promovare pe Facebook, Instagram, Youtube, precum şi crearea contentului de calitate. Şase speakeri din cinci ţări, inclusiv fostul redactor-şef al Adme.ru, autorul unuia dintre cele mai populare bloguri pe Instagram Dnative.ru şi producătorul canalului popular pe YouTube - This Is Хорошо, vor relata cum se promovează eficient brandul pe reţelele sociale. Articolul „Harta pi dijeaba” – 13 metode online şi offline de a obţine bilete absolut gratuit la conferința Mad Marketers apare prima dată în #diez.
11:00
Deşi Michelle Obama a fost foarte deschisă în privinţa dietei familiei sale la Casa Albă, încurajând oamenii să mănânce sănătos, Melania Trump se dovedeşte a fi mult mai discretă. Articolul Ce mănâncă Prima Doamnă de la Casa Albă la micul dejun și care sunt alimentele ei preferate  apare prima dată în #diez.
Acum 30 minute
10:30
După fiecare atac asupra coloniilor de termite, furnicile din specia Megaponera analis îşi cară înapoi în muşuroi „soldaţii” răniţi. Articolul (video) Furnicile „paramedici”. Cum își tratează acestea camarazii și îi salvează de la moarte după ce sunt atacați de termite apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
07:30
Fiecare avea o jucărie preferată atunci când era mic. Fie era vorba despre un dinozaur din plastic, o mașinuță roșie sau un ursuleț de plus, simțeam o conexiune specială cu acea jucărie, pe care numaidecât o luam cu noi indiferent unde plecam. Artistul italian Gabriele Galimberti a fotografiat cele mai prețioase jucării ale copiilor din întrega lume, iar în funcție de regiune, putem observa cum numărul acestora variază. Proiectul inițiat de tânărul fotograf a durat 18 luni și a fost intitulat „Toy Stories”. Articolul (foto) „Toy stories”. Un artist italian a fotografiat cele mai prețioase jucării ale copiilor din întreaga lume apare prima dată în #diez.
07:15
Ești un părinte responsabil care reflectă asupra rolului său în familie și în societate? Participă la expoziția „Tații din Moldova și Suedia” cu o fotografie și o istorioară, și contribuie la promovarea imaginii unui tată modern.  Articolul Ai o relația tată-copil deosebit de strânsă? Participă la concursul de fotografie „Tații din Moldova și Suedia” apare prima dată în #diez.
07:00
Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne fără apă la robinete, în legătură cu executarea unor lucrări de înlocuire a robinetelor şi apometrelor. Furnizarea apei va fi întreruptă miercuri 21 februarie și joi 22 februarie. Articolul Mai mulți consumatori din Chișinău vor rămâne fără apă în robinete. Care sunt adresele vizate apare prima dată în #diez.
07:00
Finala celei de-a V-a ediție a competiției naționale Diamond Challenge Moldova a avut loc sâmbătă, 17 februarie 2018. În cadrul evenimentului a fost desemnată echipa ce va reprezenta Moldova la finala celei mai mari competiții de antreprenoriat din lume dedicate liceenilor, care va avea loc la Delaware, SUA. Articolul Diamond Challenge Moldova a desemnat echipele câștigătoare. Cine a mers acasă cu 1.000 de dolari apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
06:45
Moldova este o țară bogată în oameni plini de farmec, culoare și peisaje care îți taie respirația. Fiecare colțișor al țării își are un specific și este valorificat în funcție de unicitatea sa. Articolul (foto) Moldova, văzută prin filtrele de pe Instagram. Căușeni – localitatea monumentelor istorice apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
21:30
Primarul în demisie al capitalei, Dorin Chirtoacă spune că lui Plahotniuc i „s-a pus pata” pe el din cauza a mai multor proiecte imobiliare, dar și că a fost împotriva liderului actual al PD să fie prim-ministru. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Important de la TV21. Articolul Dorin Chirtoacă susține că este „prigonit” de Plahotniuc pe motiv că i-a refuzat mai multe „proiecte imobiliare”. Detalii apare prima dată în #diez.
21:15
Brock Elbank este un fotograf din Londra, cunoscut pentru capacitatea sa de a accentua așa-numitele „imperfecțiuni” umane și de a le transforma în portrete fermecătoare. În prezent fotograful lucrează la o serie în care conturează frumusețea persoanelor diagnosticate cu vitiligo și continuă seria „Pistrui”. Articolul (foto) Sărutați de soare. Un fotograf din Londra a surprins frumusețea oamenilor cu pistrui apare prima dată în #diez.
19:00
Universitatea Tehnică a Moldovei se află în căutarea tinerilor talentați și dornici de a crea lucruri frumoase. An de an aceasta organizează concursul „Tânărul creator”, în cadrul căruia elevii şcolilor, liceelor şi colegiilor își pot prezenta creațiile în domeniile „Creativitatea tehnică” şi „Creativitatea artistică: arhitectură, design, desen artistic, pictură, sculptură”. Articolul Elevii pot participa la concursul „Tânărul creator”, organizat de UTM. Câștigătorii vor beneficia de facilităţi la admitere apare prima dată în #diez.
18:45
Bucuria micuților care își petrec copilăria în pereții penitenciarului de la Rusca, alături de mamele sale, nu a durat mult. Camera de joacă pentru copii, care a fost inaugurată acum un an, a ajuns să fie transformată într-un dormitor pentru deținute. La sesizarea acestor încălcări, Domnica Cemortan a adresat o scrisoare deschisă Ministrul Justiției din Republica Moldova, Alexandru Tănase. Activista a publicat scrisoarea pe Facebook.  Articolul (foto) Domnica Cemortan, scrisoare deschisă ministrului Tănase. De ce camera copiilor a fost transformată în dormitor pentru deținute apare prima dată în #diez.
18:15
Aleksandr Kruşelnitki, sportivul rus care participă la Jocurile Olimpice de la PyeongChang a fost depistat pozitiv cu meldonium, produs aflat pe lista de substanţe interzise de Comitetul Olimpic Internțional. Articolul Un medaliat olimpic rus a fost depistat pozitiv cu o substanță interzisă la Jocurile Olimpice din Pyeongchang apare prima dată în #diez.
18:00
Comitetul Olimpic Internațional, care a interzis mai multor sportivi ruși să participe la Jocurile Olimpice de Iarna din Pyeongchang din cauza suspiciunii de dopaj, a făcut o glumă pe seama Jocurilor Olimpice care au avut loc la Soci, în 2014. Articolul (foto) Cum arată pagina 404 pe site-ul oficial al Comitetului Olimpic Internațional apare prima dată în #diez.
18:00
Ziua de marți vine cu evenimente frumoase și mult soare. O săptămână reușită începe cu bună dispoziție, iar pentru asta ai nevoie de multă energie, pe care o poți obține la evenimentele de pe 20 februarie.  Articolul Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge pe 20 februarie, o zi frumoasă de marți apare prima dată în #diez.
17:45
Fii on air și online cu răspunsuri ingenioase pe whatsapp și viber (060 24 08 24), deoarece Kiss FM împărte cadouri tuturor celor care iubesc: cine romantice, dulciuri, plus tricouri cu mesaje de dragoste! Articolul Călătorește gratis la Istanbul! În luna dragostei Kiss FM lansează un concurs pentru toți îndrăgostiții – Kiss for Love apare prima dată în #diez.
17:45
Sâmbăta trecută, pe 17 februarie, Cramele Cricova au prins culoare, au oscilat pe ritmuri de muzică și aromă de izvar. A doua ediție a unicului festival subteran teatralizat din lume a adunat peste 6000 de vizitatori . Articolul Underland Fest 2018: Peste 6000 de oaspeți au descoperit unicul festival subteran din lume apare prima dată în #diez.
17:45
În anul 2017 a apărut filmul „The Black Prince”. În acest film tânăra moldoveancă Cătălina Carauș a obținut rolul de prințesă. Cătălina este o interpretă și actriță moldoveancă născută la Chișinău. Aceasta și-a început cariera la vârsta de 16 ani, când a debutat cu primul său videoclip. Articolul (foto, video) O moldoveancă joacă rolul prințesei în filmul internațional „The Black Prince”, producție despre ultimul rege al Punjabului și regina Victoria apare prima dată în #diez.
17:30
Un pisic o ajută pe stăpâna sa să comercializeze mai multe produse. Aceasta se întâmplă la un ghișeu situat pe strada pietonală. Motănelul poate fi găsit în fiecare zi alături de mâinile grijulii ale stăpânei.  Articolul (foto) „Mrrr, un ziar, vă rog”. Cum un prieten pufos o ajută pe stăpâna sa la muncă apare prima dată în #diez.
17:15
RISE Moldova va depune o plângere la Procuratură Generală referitor la acțiunile de intimidare în lanț, presiuni și atac la persoană făcute de reprezentanții „Caritate.md” asupra jurnaliștilor RISE Moldova. Asta după ce ieri, la scurt timp, Alexandru Rusnac, unul dintre fondatorii Fundației „Sfântul Gheorghe” – proprietara Caritate.md, i-a trimis reporterei RISE, Liuba Șevciuc, mai multe mesaje, anunțând că, „Grupul Criminal Organizat vă dedică platforma dumnevoastră. Eu nu mai vreau să mai ajut pe nimeni. Caritate.md”. Articolul RISE Moldova va depune o plângere la procuratură pentru atacurile Caritate.MD asupra jurnalistei Liuba Șevciuc. Ce declară proprietarul site-ului apare prima dată în #diez.
16:30
Tinerii interpreți Maxim Zavidia și Samir Loghin au cântat piesa lui Carla's Dreams „Eroina” în prima etapă a show-ului rusesc „Песни на ТНТ”.  Băieții au primit câte un „Nu” din partea lui Timati și Maxim Fadeev, în timp ce Semeon Slepakov le-a oferit o șansă să se manifeste în etapa a doua. Articolul Doi tineri din Moldova au tecut în etapa a doua a show-ului „Песни на ТНТ”, intepretând piesa „Eroina” apare prima dată în #diez.
16:15
Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove discriminează persoanele cu dizabilități, întrucât lăcașurile sfinte nu ar fi accesibile pentru majoritatea persoanelor cu deficiențe locomotorii. Articolul Lăcașurile sfinte nu sunt accesibile pentru majoritatea persoanelor cu deficiențe locomotorii apare prima dată în #diez.
16:15
Roger Federer a devenit cel mai vârstnic lider mondial din istorie. Elveţianul va fi, începând de luni, numărul unu ATP la 36 de ani, şase luni şi 11 zile. Roger l-a depăşit astfel pe Andre Agassi, cel care avea 33 de ani şi patru luni, în 2003, când era pregătit de Darren Cahill. Articolul (video) Federer este cel mai vârstnic jucător de tenis din istorie care ajunge pe primul loc în lume apare prima dată în #diez.
16:00
Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove discriminează persoanele cu dizabilități, întrucât lăcașurile sfinte nu ar fi accesibile pentru majoritatea persoanelor cu deficiențe locomotorii. Articolul Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove discriminează persoanele cu dizabilități apare prima dată în #diez.
16:00
Pe 20 februarie se dă startul atelierului de regie DOCUMENTAR cu Thomas Ciulei – regizor, operator, producător din România, autorul documentarului „Podul de Flori”. Articolul Ești pasionat de film documentar? Participă la un atelier de regie cu regizorul, operatul și producătorul Thomas Ciulei apare prima dată în #diez.
14:45
Una din persoanele vizate în reportajul RISE Moldova cu privire la „schema de caritate”, Svetlana Sainsus acuză jurnaliștii că au primit bani pentru investigație. Într-o postare pe facebook, aceasta o atacă pe autoarea reportajului, Liuba Șevciuc și spune că nu a luat salarii din urma activității sale. Articolul Svetlana Sainsus reacționează la investigația RISE: Mi s-a cerut „20.000” să nu fie publicat materialul apare prima dată în #diez.
14:45
Tenismena moldoveană, Alexandra Perper, a câștigat primul trofeu al anului. Sportiva de 26 de ani a triumfat la Manacor, Mallorca, competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari. Articolul Tenismena din Moldova, Alexandra Perper, a câștigat turneul din Manacor, dotat cu premiul de 15.000 de dolari apare prima dată în #diez.
14:30
După 20 de ani, cele șapte grădinițe din orașul Orhei vor fi dotate cu paturi noi, moderne și comode. În acest sens, primarul Ilan Șor a semnat o dispoziție. Articolul (foto) După 20 de ani, șapte grădinițe din Orhei au fost dotate cu pătucuri noi apare prima dată în #diez.
14:15
Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Sala cu Orgă organizează o seară de romanţe din creaţia celebrului compozitor Eugen Doga. Articolul O seară de romanţe pe versurile lui Mihai Eminescu, Veronica Micle și Grigore Vieru. Maestrul Eugen Doga va susține un concert de Dragobete apare prima dată în #diez.
13:30
În cel de-al patrulea articol „Redescoperim Moldova împreună cu #diez” vă vom relata despre trei destinații istorice pentru Moldova. Veți cunoaște satele Rașcov și Vadul- Rașcov, dar și renumita Cetate Hotin, care a fost ridicată de românii moldoveni. Chiar dacă nu se află pe teritoriul țării noastre, totuși, vă sugerăm să o vizitați. Articolul „Podul Diavolului”, smaraldul nedescoperit de pe Nistru și Cetatea Hotin. Redescoperim Moldova împreună cu #diez (IV) apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2018 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.