Încercarea lui Usatîi de a scăpa basma curată în cazul privind tentativa de omor a lui Gherman a EȘUAT

Today.md, 13 septembrie 2017 17:50

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a făcut uz de toate metodele pentru a scăpa basma curată în cazul privind tentativa de omor a lui Gherman Gorbunțov, eveniment care a zguduit Londra acum câțiva ani. Jurnaliștii proiectului de investigații Zeppelin anunță că Usatîi ar găsit un om, cunoscut drept Oleg, pe care l-a convins să ia asupra sa vina killerului Vitalie Proca pentru încercarea de a-l omorî pe omul de afaceri Gherman Gorbunțov.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Today.md

Acum 8 ore
17:50
Un consilier din cadrul primăriei orașului Codru a fos reținut de către procurori și ofițerii Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Național de Investigații a IGP, fiind suspectat de escrocherii în proporții destul de mari, abuz în serviciu, fals în acte public, dar și de fals de documente.
17:40
Locuitorii municipiului Bălți se arată indignați și revoltați de faptul că primăria orașului, condusă de la Moscova, prin skype, de Renato Usatîi a respins proiectul „Un copil sănătos”, inițiat de organizația municipală a Partidului Democrat din Moldova. Într-un reportaj video plasat pe pagina de facebook a OT PDM Bălți, mai mulți părinți, dar și profesori din Bălți și-au exprimat regretul privind respingerea acestui proiect pe care ei îl consideră unul benefic.
Acum 12 ore
15:50
Republica Moldova a primit din partea României ultima tranșă din împrumutul de 150 de milioane de euro. Anunțul a fost făcut de Ministerul Finanțelor.
15:20
Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, împreună cu ministrul Justiției, Vladimir Cebotari și șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, se vor afla în perioada 26-29 septembrie la Beijing, China, unde se desfășoară Adunarea Generală a Organizaţiei Internaţionale de Cooperare a Forţelor de Poliţie INTERPOL.
15:00
Un tânăr în vârstă de 19 ani originar din raionul Cahul, a fost reţinut de către ofițerii de investigații ai IP Râșcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pentru că ar fi atacat o tânără, deposedând-o de bunuri materiale.
12:20
Un băiat aflat sub tutela unui gimnaziu-internat din Capitală ar fi fost abuzat sexual de un om de afaceri. Toate au pornit din primăvara anului trecut, după ce directorul instituției de învățământ ar fi dat acordul acestor fărădelegi. Potrivit PCCOCS, pe atunci băiatul avea 14 ani.
11:50
Polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău în comun cu Procuratura municipiului Chișinău au desfășurat, pe parcursul unei luni de zile, acțiuni de documentare și, ulterior, reținere a unor tineri bănuiți de falsificarea unei vize SUA. În rezultatul operațiunii de investigație, echipa comună a identificat trei moldoveni implicați în fabricarea vizei contrafăcute, depistată la trecerea frontierei prin punctul de trecere Aeroportul Internațional Chișinău.
Acum 24 ore
11:30
Un locuitor al raionului Soroca a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru că şi-a incendiat concubina gravidă.
11:30
Șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, respinge versiunea jurnaliștilor de la RISE Moldova, conform căreia Ilan Șor ar putea fi amnistiat. Morari spune că acest lucru este imposibil din mai multe motive categorice.
10:40
Liderul PLDM, Viorel Cibotaru, consideră că actualul edil al capitalei, Dorin Chirtoacă, care este suspendat pe perioada în care este anchetat în dosarul parcărilor cu plată, trebuie să-și dea singur demisia. Potrivit lui Cibotaru, Chirtoacă nu mai reprezintă pe nimeni și a compromis toate cauzele pentru care lupta.
10:20
Un individ în vârstă de 31 de ani, originar din Floreşti, a fost localizat şi reţinut de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind bănuit de tentativă de viol.
09:10
Pompierii au fost alertați în această dimineață, în jurul orei 05:40, pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit pe strada Tudor Vladimirescu din Capitală, după ce o persoană a anunțat că un automobil de model „Hyundai” a fost cuprins de flăcări.
Ieri
22:30
Au apărut noi detalii despre tragicul accident care a avut loc în această seară la Soroca, după ce un Mercedes s-a izbit într-un copac.
19:30
O persoană a decedat, air altele au fost transportate la spital, după ce un Mercedes s-a izbit violent într-un copac. Tragedia a avut loc cu puțin tim în urmă, în apropierea localității Rudi din Soroca.
16:10
Două persoane au ajuns la spital cu multiple traumatisme, după ce șoferul unui Logan nu a cedat trecerea unui microbuz și s-a izbit în el. Coliziunea dintre cele două automobile a avut loc în după-amiaza zilei de luni, 25 septembrie, în jurul orei 14:10, la ieșirea din localitatea Izvoare din raionul Fălești.
15:30
Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), în comun cu Inspectoratul Național de Investigații, au demarat astăzi, 25 septembrie, circa 27 de percheziții în cadrul unei cauze penale pornită pe faptul evaziunii fiscale în proporții deosebit de mari.
15:10
Meteorologii prognozează înghețuri pentru sfârșitul acestei săptâmâni. Minimele vor coborî până la -2 grade.
12:50
Săptămâna trecută, Maia Sandu a respins, într-un mod deloc politicos, mâna întinsă a lui Andrian Candu, care i-a propus să se întâlnească împreună într-o confruntare publică pe temele majore ale Republicii Moldova. Subiectul a fost pe larg analizat de editorialistul de la Ziarul Național, Nicolae Negru.
12:20
Fiecare zi de întârziere a implementării reformei administrativ-teritoriale aduce pierderi la bugetul de Stat de patru milioane de lei. Este concluzia expertului economic Veaceslav Ioniță care într-un articol publicat pe blogurile IDIS-Vitorul, îndeamnă autoritățile să grăbească implementarea reformei.
11:20
Serviciul investigare fraude economice al SII a IP Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, ca urmare a investigării fenomenului privind achitarea salariului în plic precum și eschivarea de la achitarea taxelor și impozitelor către stat, a documentat activitatea unor agenţi economici ce prestează servicii de spălătorii auto și parcări auto în sectorul Botanica.
11:10
Trei minori sunt cercetați penal în stare de libertate, după ce poliţiştii sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au fost alertaţi de către un locuitor al Capitalei, care a declarat că i-ar fi fost răpit automobilul de model ,,Dacia Logan “ parcat pe strada Cahul din Capitală.
10:00
Inspectoratul Național de Patrulare menționează că, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, pe alocuri, vizibilitatea scăzând sub 100 - 150 de metri.
09:10
Conservatorii cancelarului Angela Merkel au câștigat alegerile legislative desfășurate duminică în Germania, obținând conform sondajelor efectuate la ieșirea de la urne procente cuprinse între 32,5% și 33,5%, cu circa 12 procente în fața social-democraților care au înregistrat un record negativ (20-21%), în timp ce extrema-dreaptă devine a treia forță politică, fiind cotată în aceste sondaje cu circa 13% din voturi, relatează agențiile internaționale de presă.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:00
Ofițerul de patrulare Adrian Leonte a participat ieri, 23 septembrie curent, la Competiția Națională AutoSlalom. Competiția s-a desfășurat în Piața Marii Adunări Naționale la care au partcipat circa 20 de persoane. La final, după ce toți participanții au trecut diferite obstacole, angajatul INP s-a clasat pe locul III, prima categorie.
10:30
Persoane necunoscute au dat buzna în biserica „Sfântul Arhanghel Mihail și Gavril, din localitatea Feștelița a raionului Ștefan Vodă, de unde au furat bani și mai multe bunuri.
09:50
Un bărbat a decedat, iar alte cinci persoane au decedat, după ce două automobile au fost implicate într-un accidnet rutier. Coliziunea dintre cele două autoturisme a avut loc în această noapte, în apropiere de localitatea Budești, municipiul Chișinău.
09:40
Trei persoane, dintre care echipajul medical al serviciului 903, au ajuns la spital cu mai multe traumatisme, după ce ambulanța cu care s deplasau a fost lovită lateral de un Mercedes. Accidentul a avut loc în această noapte pe strada Drumul Viilor din cartierul Telecentru al Capitalei.
00:10
Orice apariție publică a Maiei Sandu și Andrei Năstase este privită cu atenție de public. Iar unele devin subiecte de glume virale pe internet, din cauza competiției dintre cei doi politicieni, scrie politics.md.
23 septembrie 2017
23:40
Un bărbat a decedat, după ce a fost strivit de roțile microbuzului de pe ruta Chișinău - Hîrtopul Mare. Tragedia a avut loc în această seară în apropiere de localitatea Stăuceni, municipiul Chișinău.
21:30
Clipe de groază pentru o framacistă, după ce a văzut cum un automobil a intrat la propriu pe ușa unei farmaciei Hyppocrates. Accidentul a avut loc sâmbătă seara, 23 septembrie, în jurul orei 19:55, pe strada Calea ieșilor din municipiul Bălți.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.