HBO s-a oferit să plătească 250.000 de dolari hackerilor

Independent, 13 august 2017 12:56

Canalul american HBO, victima unui atac informatic de mare amploare, s-a oferit să plătească 250.000 de dolari grupului de hackeri care a furat documente confidențiale, printre care și scenarii inedite ale serialului „Urzeala tronurilor”, informează vineri AFP. The post HBO s-a oferit să plătească 250.000 de dolari hackerilor appeared first on Independent.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Independent

Acum 10 minute
20:50
O fotografie făcută de astronautul italian Paolo Nespoli pare să confirme ceea ce specialiștii susțin de aproape o săptămână: concentrația particulelor dăunătoare din aer a depășit cu mult valoarea normală, transmite corespondentul Digi24 în Italia. The post Smog în nordul Italiei. Norul uriaș se vede din spațiu, iar autoritățile au interzis până și grătarele appeared first on Independent.
Acum 30 minute
20:40
Spaniolul Fernando Alonso, dublu campion mondial de Formula 1, va continua în 2018 să piloteze pentru McLaren, a anunțat scuderia britanică joi, înaintea Marelui Premiu al Statelor Unite, de la Austin. The post Alonso rămâne și în continuare la McLaren. Anunțul făcut înainte de Marele Premiu al SUA la F1 appeared first on Independent.
Acum 2 ore
19:40
Între 100.000 și 120.000 de persoane ar urma să sosească în Germania într-un orizont de timp de luni sau câțiva ani în baza dreptului refugiaților de reîntregire familială, se estimează într-un studiu publicat joi de institutul german de cercetare a pieței muncii (IAB), prezentat de agenția EFE. The post Peste o sută de mii de migranți vor sosi în Gemania în timpul apropiat appeared first on Independent.
19:30
Rafalele puternice de vânt aduse de furtuna Ophelia au provocat un fenomen natural mai puțin obișnuit, inversând sensul de curgere al unei cascade din Marea Britanie, potrivit unui videoclip postat pe site-ul aol.co.uk. The post Furtuna Ophelia a făcut o cascadă din Marea Britanie să curgă „în sus” appeared first on Independent.
19:20
Ungaria s-a confruntat cu provocări enorme după sosirile masive de migranți și refugiați în 2015 și 2016, dar unele măsuri luate de Budapesta ca răspuns în fața acestei situații provoacă îngrijorări serioase în legătură cu protecția drepturilor omului și a libertăților fundamentale ale migranților și refugiaților, indică un raport al reprezentantului special al Consiliului Europei (CoE) privind migrația și refugiații, Thomas Bocek, publicat joi, relatează agenția MTI. The post Consiliul Europei, îngrijorat de măsurile luate de Ungaria în domeniul migrației appeared first on Independent.
Acum 4 ore
18:20
Cancelarul german în exerciţiu Angela Merkel îndeamnă la o reducere a ajutorului financiar acordat de Uniunea Europeană Turciei în vederea unei eventuale aderări, denunţând direcţia îngrijorătoare pe care au luat-o, în opinia ei, democraţia şi statul de drept în această ţară, relatează The Associated Press. The post Merkel cere ca UE să taie ajutoarele acordate Turciei în vederea aderării appeared first on Independent.
18:00
Janos Lazar, șeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban, a afirmat joi că miliardarul american George Soros a garantat condițiile de finanțare a planului său privind aducerea de migranți în Europa, donând o mare parte din averea sa fundațiilor sale, relatează agenția MTI. The post Acuzații la adresa lui Soros: A asigurat finanțarea planului său privind aducerea de migranți în Europa appeared first on Independent.
17:50
Membri ai Senatului SUA lucrează la un proiect de lege care vizează introducerea unor reglementări speciale privind activităţile platformelor online Facebook, Google şi Twitter, pe fondul suspiciunilor referitoare la ingerinţele Rusiei, informează site-ul Axios.com şi cotidianul Financial Times. The post Noi reglementări pentru Facebook, Google şi Twitter, propuse de Senatul SUA: „Legile învechite nu au reuşit să ţină pasul cu tehnologia” appeared first on Independent.
17:40
Magistrații Curții de Apel au respins recursul avocaților edilului suspendat al capitalei Dorin Chirtoacă, astfel acesta rămâne în arest la domiciliu, chiar dacă ne aflăm în campanie electorală, iar până la referendumul de demitere a acestuia a rămas exact o lună. The post Lovitură dublă pentru Chirtoacă. Curtea de Apel îl lasă în arest la domiciliu: „E circ. Râde UE de voi” appeared first on Independent.
17:30
Un șofer a fost reținut de oamenii legii, după ce ar fi amenințat cu arma un alt conducător auto. Evenimentul a avut loc astăzi dimineața, în jurul orei 08:40 pe... The post Șofer, reținut după ce a amenințat cu pistolul un alt conducător auto appeared first on Independent.
17:10
Leul moldovenesc se depreciază în raport cu moneda unică europeană, dar își continuă apreciară ușoară față de dolarul american. The post Leul se depreciază față de euro; Ratele de schimb pentru vineri appeared first on Independent.
17:00
Parlamentul European a adoptat joi o propunere de reformare a regulilor de primire a solicitanţilor de azil, propunere ce prevede un mecanism permanent de repartizare în cadrul UE, pentru a uşura povara ce apasă pe umerii ţărilor din prima linie, cum sunt Italia şi Grecia, informează AFP, conform agerpres.ro. The post Criza refugiaților: Europarlamentarii vor cote permanente în UE appeared first on Independent.
Acum 6 ore
16:50
Bloggerul de serviciu al Partidului Democrat din Moldova Veaceslav Balacci a publicat zilele trecute o nouă „investigaţie” în care face legături dintre Renato Usatîi şi politicianul german Bernd Fabritius, care este şi raportorul special al APCE privind sistemul Interpol. Într-un interviu oferit pentru publicaţia germană Deutsche Welle, Fabritius respinge insinuările lui Balacci, calificându-le drept „invenții totale”, iar autorul face „legături aberante”. Mai mult, cele două cazuri la care face referire Balacci, cel al politicianului moldovean Renato Usatîi, şi cel al oligarhului kazah Mukhtar Ablyazov, „NU au constituit obiectivul de cercetare, ci numai exemple pentru problemele sistematice constatate”. The post Raportorul special al APCE privind sistemul Interpol distruge orice insinuare a bloggerului Veaceaslav Balacci privind presupuse legături cu Renato Usatîi appeared first on Independent.
16:40
Așa-numitul executiv al regiunii separatiste transnistrene a decis majorarea accizelor. O hotărâre în acest sens a fost plasată pe site-ul instituției. Majorarea va viza în primul rând băuturile alcoolice și produsele din tutun. The post Transnistria majorează accizele la importul de băuturi și țigări appeared first on Independent.
16:40
Bloggerul de serviciu al Partidului Democrat din Moldova Veaceslav Balacci a publicat zilele trecute o nouă „investigaţie” în care face legături dintre Renato Usatîi şi politicianul german Bernd Fabritius, care este şi raportorul special al APCE privind sistemul Interpol. Într-un interviu oferit pentru publicaţia germană Deutsche Welle, Fabritius respinge insinuările lui Balacci, calificându-le drept „invenții totale”, iar autorul face „legături aberante”. Mai mult, cele două cazuri la care face referire Balacci, cel al politicianului moldovean Renato Usatîi, şi cel al oligarhului kazah Mukhtar Ablyazov, „NU au constituit obiectivul de cercetare, ci numai exemple pentru problemele sistematice constatate”. The post Raportorul special al APCE privind sistemul Interpol distruge orice insinuare a bloggerului Veaceaslav Balacci privind eventuale legături cu Renato Usatîi appeared first on Independent.
16:20
12 persoane cu vârsta cuprinsă între 20 – 46 de ani, au fost reținute în cadrul operațiunei desfășurate de ofițerii Direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații de comun cu Procuratura municipiului Chișinău Oficiul Principal, Serviciile de investigații infracțiuni din cadrul Inspectoratelor de Poliție și alte oficii ale Procuraturii din teritoriu. Operațiunea s-a desfășurat în perioada 17 – 18 octombrie 2017, iar persoanele sunt suspectate de comercializarea drogurilor. The post (VIDEO) 12 persoane reținute și 62 cercetate în stare de libertate, în rezultatul operațiunii antidrog din întreaga republică appeared first on Independent.
16:00
Fostul lider de la București, Traian Băsescu, declară că România poate suporta cheltuielile în cazul unirii cu Republica Moldova. Declarațiile au fost făcute în fața studenților și lectorilor de la Universitatea de Stat din Moldova, unde fostul lider de la Cotroceni a vorbit și despre integrarea europeană, Unirea cu România și costurile acestui proces, problema transnistreană și noul sistem electoral din Republica Moldova. The post Băsescu, la Chișinău: România poate suporta costurile reunificării appeared first on Independent.
15:50
Moscova califică drept „tendențioase și incorecte” concluziile Procuraturii olandeze în cazul doborârii avionului Boeing 777 de pe cursa Amsterdam – Cuala-Lumpur de asupra Donbasului. Declarația aparține reprezentantului oficial al Ministerului de externe din Rusia Maria Zaharova. The post Moscova dezaprobă concluziile Procuraturii olandeze în cazul doborârii avionului MH17 appeared first on Independent.
15:40
Republica Moldova a trecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora oficială de iarnă, ora 4.00 devenind ora 3.00. Potrivit unor specialişti, efectul schimbării de oră în ultimul weekend al lunii octombrie nu durează, bucuria unui somn prelungit disparând în câteva zile. The post Ora de iarnă 2014: Efectele trecerii la ora oficială de iarnă appeared first on Independent.
15:30
În luna septembrie curent preţurile producătorului în industrie s-au majorat faţă de august curent cu 0,1%, faţă de septembrie 2016 – cu 3,9% și față de decembrie 2016 – cu 2,3%, conform datelor prezentate de Biroul Naţional de Statistică. The post Preţurile producătorului în industrie, în creștere față de anul 2016 appeared first on Independent.
15:20
Detalii incredibile despre arsenalul deținut de Coreea de Nord. Phenianul a efectuat, începând din luna februarie, nu mai puțin de 15 teste cu rachetă, cele mai multe dintre ele fiind reușite. The post Arsenal nuclear de speriat al lui Kim Jong-Un: Coreea de Nord deține rachete care pot lovi oricând România appeared first on Independent.
15:20
Guvernul a aprobat modificări în Regulamentul privind eliberarea actelor de identitate şi evidenţă a locuitorilor, în sensul simplificării procedurile de obţinere a actelor de identitate. The post Procedurile de eliberare a actelor de identitate se simplifică appeared first on Independent.
15:10
Jucătorii spanioli vor fi premiaţi de federaţie cu câte 114.000 de euro, sumă netă, dacă vor câştiga Cupa Mondială din Rusia, informează marca.com. The post Cât bani vor lua jucătorii Spaniei dacă vor câștiga CM 2018 appeared first on Independent.
Acum 8 ore
14:50
Pentru prima oară în ultimii 7 ani, numărul divorţurilor a crescut în Marea Britanie, iar motivul ar fi Brexit-ul. The post Brexit-ul a crescut rata divorţurilor în Regatul Unit appeared first on Independent.
14:50
Dacia va fi pregătită să vândă mașini electrice imediat ce clienții vor solicita acest lucru datorită tehnologiilor pe care le poate împrumuta rapid de la modele precum Renault Zoe sau Nissan Leaf din cadrul Alianței Renault-Nissan Mitsubishi. The post Dacia, pregătită să dezvolte mașini electrice appeared first on Independent.
14:40
Guvernul a sesizat Curtea Constituțională în vederea constatării circumstanțelor care justifică interimatul funcției de președinte în cazul desemnării ministrului Apărării. În acest scop, Cabinetul de miniștri s-a întrunit azi într-o ședință specială. Sesizarea aprobată se impune pentru depășirea blocajului instituțional generat de președintele țării prin încălcarea obligației constituționale de numire în funcție a ministrului Apărării la propunerea repetată a prim-ministrului. The post Guvernul cere Curţii Constituţionale suspendarea din funcție a lui Dodon appeared first on Independent.
14:40
Un copil de 10 ani a supraviețuit în mod miraculos după ce a căzut duminică în Cascada Niagara, în partea canadiană, la ora locală 16.30, informează site-ul Ouest-france.fr, preluat de Agerpres. The post La 10 ani a supravieţuit căderii în Cascada Niagara appeared first on Independent.
14:30
Guvernul a sesizat Curtea Constituțională în vederea constatării circumstanțelor care justifică interimatul funcției de președinte în cazul desemnării ministrului Apărării. În acest scop, Cabinetul de miniștri s-a întrunit azi într-o ședință specială. Sesizarea aprobată se impune pentru depășirea blocajului instituțional generat de președintele țării prin încălcarea obligației constituționale de numire în funcție a ministrului Apărării la propunerea repetată a prim-ministrului. The post Guvernul cere Curţii Constituţionale să constate interimatul funcţiei de preşedinte în cazul numirii ministrului Apărării appeared first on Independent.
14:10
În 2018, încă 100 de milioane de euro vor sprijini oraşele care investesc în soluţii de securitate. În contextul atacurilor recente din Barcelona, Londra, Manchester şi Stockholm, se recomandă şi deschiderea negocierilor cu Algeria, Egipt, Israel, Iordania, Liban, Maroc, Tunisia şi Turcia privind transferul a datelor cu caracter personal. The post UE oferă 18,5 milioane euro statelor care-şi protejează spaţiile publice împotriva terorismului appeared first on Independent.
14:10
Un copil de 10 ani a supraviețuit în mod miraculos după ce a căzut duminică în Cascada Niagara, în partea canadiană, la ora locală 16.30, informează site-ul Ouest-france.fr, preluat de Agerpres. The post La 10 ani a supravieţuit căderii în Cascada Niagara appeared first on Independent.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.