(foto) Ai avut mereu curiozitatea să vezi cum arată o plajă de nudiști? Câteva motive pentru care să alegi o astfel de destinație în vacanță

#diez, 13 august 2017 12:56

Corpurile goale au reprezentat dintotdeauna subiecte tabu, fie că a fost vorba de reviste, filme sau simplul stat la plajă fără costum de baie, deși, cam în toate cazurile nudismul este o alegere liberă făcută de către persoana care îl practică. Unul din cititorii #diez a fost recent la mare, acolo unde a ales să meargă la o plajă de nudiști. Deși nu se prea poate, ne-a trimis câteva fotografii din mica sa escapadă, împreună cu câteva motive pentru care o astfel de destinație este perfectă pentru câteva zile de vacanță. Articolul (foto) Ai avut mereu curiozitatea să vezi cum arată o plajă de nudiști? Câteva motive pentru care să alegi o astfel de destinație în vacanță apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 2 ore
19:15
Înveți într-o școală cu elevi activi și dornici de acțiune? Ai profesori care te susțin și acceptă ușor provocarea de a fi mentori ai inițiativelor tale? Dacă DA, atunci creează echipa ta și implică-te în programul Odyssey of the Mind. Implicându-te în program, vei avea ocazia să transformi activitățile tale extracurriculare într-un proces distractiv și continuu de învățare, îți vei fortifica spiritul de echipă și abilitățile comunicaționale, îți vei căli personalitatea și îți vei asuma mult mai ușor riscurile. Astfel, programul va servi drept trambulină în cariera profesională, în orice domeniu. Articolul Fii una dintre cele mai creative grupuri din liceu. Înregistrează-ți echipa la Odyssey of the Mind Moldova 2018 apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
18:45
Regina Elisabeta a II-a se află sub ochii presei încă din cele mai vechi timpuri. Cu toate astea, are dreptul să nu urmeze toate legile. Potrivit Brightside, iată o listă, realizată de one.ro, cu 10 legi pe care Regina le poate încălca. Articolul Nu ține cont de limita de viteză și poate porni un război. 10 legi pe care Regina Elisabeta a II-a are voie să le încalce apare prima dată în #diez.
18:45
Programul de Granturi Mici al Facilităţii Globale de Mediu, implementat de PNUD Moldova, invită ONG-urile din Moldova să participe la un program de instruire în domeniul practicilor inovatoare de agroecologie. Articolul Promovează practicile agro-ecologice inovative și participă la o sesiune în acest domeniu apare prima dată în #diez.
18:30
Regina Elisabeta a II-a se află sub ochii presei încă din cele mai vechi timpuri. Cu toate astea, are dreptul să nu urmeze toate legile. Potrivit Brightside, iată o listă, realizată de one.ro, cu 10 legi pe care Regina le poate încălca. Articolul Nu are nevoie de pașaport și poate porni un război. Cele 10 legi pe care Regina Elisabeta a II-a are voie să le încalce apare prima dată în #diez.
18:15
Nu și-a propus niciodată să scrie o carte, mai mult decât atât dragostea pentru acest mijloc de exprimare i-a venit pe neașteptate. Aurel Leahu la 17 ani a reușit să-și publice prima lucrare intitulată „Metamorfoza existențială”. Tânărul își face studiile la facultatea de drept din Bălți, iar timpul liber preferă să îl dedice artei. Articolul Interviu cu suflu artistic: tânărul Aurel Leahu la 17 ani relatează despre experiența în scriere apare prima dată în #diez.
18:00
Noi știm, știm că așteptați ziua de vineri cu mult drag și nerăbdare și pentru că am ajuns la sfârșit de săptămână noi îți urăm weekend frumos, să petreci timpul util și să profiți din plin de el. Iar pentru a colora acest sfârșit de săptămână noi venim cu câteva recomandări de evenimente numai bune pentru ziua de vineri, 20 octombrie. Articolul Colorează-ți ziua de vineri cu cele mai frumoase evenimente recomandate de echipa #diez apare prima dată în #diez.
17:45
Echipa #diez continuă să-și distreze cititorii fideli printr-o metodă interactivă și amuzantă. Chicește căror politicieni le aparțin următoarele declarații (perle). Menționăm că redacția noastră intenționat nu a rectificat textele, ele fiind originale. Citatele aparțin în exclusivitate politicienilor. Articolul (video) Hai să ne jucăm: Pasărea pe limba ei piere. Ghicește căror politicieni le aparțin următoarele perle apare prima dată în #diez.
17:30
Un copil de 10 ani a supraviețuit în mod miraculos după ce a căzut duminică în Cascada Niagara, în partea canadiană, la ora locală 16.30, informează site-ul Ouest-france.fr. Articolul Un băiat de 10 ani a supraviețuit în mod miraculos după ce a căzut în Cascada Niagara apare prima dată în #diez.
17:00
Întreprinderea de Stat Compania Aeriană „Air Moldova” anunță lansarea unui nou zbor direct pe destinația Chișinău – Ekaterinburg, începând cu 28 aprilie 2018. Cursa nouă va fi operată cu o frecvență de trei ori pe săptămână în zilele de marți, joi şi sâmbătă. Articolul Ekaterinburgul va fi la distanța unui zbor datorită cursei directe din Chișinău. Cât vor costa biletele apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
16:45
Parlamentul a votat în prima lectură un proiect de lege care oferă instituțiilor medicale private dreptul să ofere servicii medicale de profilaxie, diagnostic, tratament şi supraveghere în domeniul oncologic, transmite IPN. Articolul Spitalele private vor putea oferi servicii medicale în domeniul oncologic apare prima dată în #diez.
16:30
Ambiguitate este în continuare cuvântul care caracterizează cel mai bine situaţia din Catalonia. Ultimatumul lansat de Madrid pentru Barcelona a expirat. Premierul catalan trebuia să spună dacă renunţă sau nu la orice intenţie de a declara independenţa regiunii. A preferat însă să trimită o nouă scrisoare către guvernul central, în care perspectivele nu par a se clarifica, informează digi24.ro. Articolul Noi proteste programate pentru sâmbătă în Catalonia. Madridul suspendă autonomia regiunii apare prima dată în #diez.
16:00
Doi piloți ai companiei Air Berlin ar putea avea probleme la locul de muncă, după ce au efectuat o manevră riscantă la aterizarea pe aeroportul din Dusseldorf, în timp ce la bordul avionului se aflau peste 200 de pasageri, relatează Reuters. Articolul (video) Piloții unui zbor Air Berlin, suspendați după ce „și-au luat rămas bun” cu o manevră riscantă apare prima dată în #diez.
15:45
Între 20 – 22 octombrie 2017, în spațiul nou din curtea Uptown, vor fi expuse 11 lucrări botanice de dimensiuni neașteptate, realizate de către artistul vizual autohton Vasiluța Vasilache. Vizitatorii sunt invitați într-o călătorie în sânul naturii, printre frunzele, tulpinile și florile verii. Articolul Vino la vernisajul expoziției „Visual Herbarium” și descoperă 11 plante pictate ca prin lupă de Vasiluța Vasilache apare prima dată în #diez.
15:15
S-a dat startul perioadei de înscrieri la categoria de premiere a Festivalului Voluntarilor 2017. În cadrul unei conferințe depresă, organizatorii au dat toate detaliile despre modalitățile de depunere a dosarelor de concurs, criteriile de jurizare, data limită de aplicare și orice alte informații utile despre „Gala de Premiere”. Articolul (video) S-a dat startul înscrierilor la „Festivalul Voluntarilor 2017”. Tot ce trebuie să știi dacă vrei să depui dosarul apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
14:45
Toți copiii din municipiul Chișinău, cu vârsta între 10 și 14 ani sunt invitați duminică, 22 octombrie, la un workshop gratuit, pentru a cunoaşte noţiuni elementare de programare informatică. Articolul SuperCoders vine în Biblioteca Ta. Iată când se va desfășura evenimentul apare prima dată în #diez.
14:15
Dorin Chirtoacă a comentat decizia CECC de a nu-l înregistra în calitate de participant la Referendumul privind revocarea sa din funcția de primar al capitalei. El susține că decizia este una ilegală și că toată această situație este, în opinia lui, „descreierito”. Articolul „La înmormântare fără mort”. Cum comentează Dorin Chirtoacă decizia CECC de a nu-l înregistra ca participant la Referendum apare prima dată în #diez.
14:00
Peste 45 de companii și organizații participă la Târgul de Cariere Chișinău, ce se desfășoară pe 31 octombrie-1 noiembrie, între orele 10:00-17:00, la Palatul Național “Nicolae Sulac”. Evenimentul se adreseză celor care vor să facă următorul pas în viața lor profesională. Companii importante vin să-i cunoască pe viitorii lor colegi și vor organiza mini-interviuri, workshopuri și concursuri pentru a-i atrage pe cei mai buni candidați. Articolul 3.000 de locuri de muncă și peste 45 de angajatori te așteaptă la Târgul de Cariere Chișinău apare prima dată în #diez.
13:45
Echipa #diez și-a adus aminte de ultimele cinci Miss Moldova care au reprezentat imaginea frumuseței moldovenești la Miss World. Vă invităm să faceți cunoștință cu aceste tinere și să ascultați cu ce mesaje au intrat în cel mai tare concurs al frumuseții de pe glob. Articolul (video) Cum s-au prezentat tinerele Miss Moldova la ultimele cinci ediții de Miss World . Ce idee le unește apare prima dată în #diez.
13:45
La 13 octombrie în cadrul ședinței Consiliului Municipal Orhei a fost adoptat cu vot majoritar regulamentului cu privire la introducerea măsurilor de stimulare a întoarcerii locuitorilor din Orhei care au fost nevoiți să plece peste hotare în căutarea unul loc de muncă. Articolul Moldovenii din Orhei care lucrează peste hotare și vor reveni acasă vor primi 10.000 lei și scutire de taxe locale apare prima dată în #diez.
13:30
Manageri, facilitatori sau participanți la procesele decizionale ale organizațiilor IT & BPO, dar și freelanceri și antreprenori se vor reuni la cea de-a treia ediție a Summ-IT care va avea loc la Chișinău, în perioada 1-2 noiembrie, la Tekwill. Articolul Managerii companiilor IT & BPO se reunesc la Summ-IT. Cine sunt speakerii și care e agenda evenimentului apare prima dată în #diez.
13:00
Camera de Comerț și Industrie anunță aplicare deschisă pentru Programul de pregătire şi perfecţionare a managerilor de la întreprinderile din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova. Programul este destinat tinerilor manageri din cadrul companiilor moldovenești din orice domeniu de activitate, cu cunoștințe de limbă engleză. Articolul Ești manager într-o companie din țară? Participă la un program de stagiu în Germania și află secretele profesiei apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
12:45
Pe 9 noiembrie, Tekwill își deschide generos ușile pentru a întâmpina toți doritorii de a explora noțiunea de „startup” în cele mai diverse manifestări. Startup Battlefield, denumirea generică pentru cea de-a patra zi, e structurat în 5 evenimente distincte pentru participanții care intenționează să cunoască investitori și antreprenori, startupuri locale și să-și împrospăteze rețeaua de contacte. Toate evenimentele sunt parte din Chisinau Startup Week. Articolul Aflați ce evenimente captivante aduce a patra zi de Chisinau Startup Week 2017 apare prima dată în #diez.
12:30
SEO este una din cele mai interesante activități online, care poate ajuta orice site să devină mai vizibil, mai popular și mai relevant pentru useri. Pentru a atrage cât mai mulți entuziaști și pasionați în gașca experților SEO, compania SEOlium anunță cursuri care îi vor introduce pe participanți în acest domeniu. Articolul Învață să descoperi cum funcționează motoarele de căutare și cum să crești vizibilitatea unui site la cursurile SEOlium apare prima dată în #diez.
12:30
Irina Rîmeș, una dintre cele mai cunoscute artiste din Moldova, care s-a remarcat pe piața muzicală din România ne surprinde și de data aceasta cu ceva inedit. Înainte cu o zi de lansarea primului album din cariera sa, „Despre el” artista a dezvăluit în cadrul unui eveniment filmul albumului. Articolul (video) Irina Rîmeș lansează primul album din cariera sa. Vezi trailerul filmulețului „Despre el” apare prima dată în #diez.
12:30
În Chișinău răsar statui realizate de sculptorii moldoveni. După mult-discutata compoziție în bronz a artistului Pavel Obreja, ce reprezintă doi îndrăgostiți, amplasată pe strada pietonală Eugen Doga din Capitală, în curând va fi dezvelită o nouă lucrare. Este vorba despre o sculptură ce reprezintă doi tineri care se plimbă pe skateboard, realizată de tânărul sculptor Petru Glavan. Aceasta va fi amplasată în Parcul „Valea Morilor” la mijlocul lunii decembrie. Ambele lucrări fac parte din proiectul „Sculpturi care te privesc în ochi”. Articolul (foto) Doi tineri pe skateboard și un câine vor apărea în parcul „Valea Morilor”. Cum vor arăta sculpturile apare prima dată în #diez.
12:15
Decretul privind promulgarea legii cu privire la tichetele de masă, respins anterior de şeful statului, va fi publicat mâine în Monitorul Oficial. Articolul Decretul privind promulgarea legii cu privire la tichetele de masă va fi publicat mâine în Monitorul Oficial apare prima dată în #diez.
12:00
Vino duminică pe strada pietonală din Chișinău și primește o carte în dar. Mișcarea Civică Tinerii Moldovei va împărți gratuit o mie de cărți trecătorilor. Articolul 1.000 de cărți în limba română vor fi oferite absolut gratuit pe strada pietonală. Iată când va avea loc evenimentul apare prima dată în #diez.
12:00
La 13 septembrie curent primarul suspendat al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a depus un demers la Consiliul Electoral de Circumscripție pentru a fi înregistrat în calitate de participant la referendumul din 19 noiembrie. Articolul (video) Consiliul Electoral a respins cererea lui Dorin Chirtoacă de a fi înregistrat la referendum. Cum a fost motivată decizia apare prima dată în #diez.
11:45
Oficial, a venit toamna. În noaptea de 28 spre 29 octombrie 2017, se trece la ora de iarnă, ora 04:00 devine ora 03:00, iar ziua de 29 octombrie 2017 devine cea mai lungă din an. În loc de 24 de ore... te vei putea bucura de 25 și de mai multă lumină naturală! Pe lângă beneficiile pe care le oferă schimbarea, mai multe ore de somn, o zi mai lungă și lumina naturală pentru o mai mare parte a zilei, trecerea la ora de iarnă poate influența și starea de sănătate. Articolul Când trecem la ora de iarnă și ce efecte are asupra organismul uman? Iată câteva curiozități apare prima dată în #diez.
11:45
Unul dintre creatorii LifeHack Chișinău a publicat pe Facebook o știre în care se laudă că aplicația a fost modernizată. Iată care sunt update-urile mult așteptate. Articolul Update-uri importante la „LifeHack Chișinău”. Iată cum a fost îmbunătățită aplicația apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.