Cum va fi la vremea de apoi? Pr. Argatu spune că deja semnele sunt vizibil

EuroTV, 13 august 2017 12:45

”La vremea de apoi, curvia va fi la drumul mare, în ziua mare fără nici un fel de rușine; fetele vor avea servicii de-și vor ridica poalele pentru șefii lor; vor fi lacrimi în toate casele și griji pentru servici”, afirmă părintele Argatu.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de EuroTV

Acum 5 minute
16:15
Unitatea de Implementare a Proiectului Băncii Mondiale ”Ameliorarea Competitivității” a aprobat alte 17 dosare pentru finanțare. Pînă în prezent au fost acceptate în total peste o sută de dosare, alte 10 sînt în examinare, informează MOLDPRES.
Acum 2 ore
14:55
Belgia va solicita despăgubiri în scandalul ouălor contaminate în urma căruia au fost retrase din magazine milioane de ouă de găină în multe state europene, au anunțat autoritățile, transmite Reuters, preluată de AGERPRES și MOLDPRES.
14:45
Ambasada Franței la Chișinău a lansat astăzi concursul de proiecte mici ”Cooperarea decentralizată Franța–R. Moldova”. ”Ambasada e lider de proiect pentru dezvoltarea Strategiei dezvoltării regionale și dorește în continuare să fie un partener pentru dezvoltarea regională”, a declarat Jérémie Petit, prim consilier, Consilier de cooperare şi acţiune culturală al misiunii diplomatice franceze la Chișinău, informează MOLDPRES.
14:35
Potrivit datelor statistice din ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a hotarului fluxul de persoane a constituit aproape 75 de mii de traversări
14:35
Un incendiu de proporții a izbucnit dimineață devreme la o piață de fructe din orașul scoțian Glasgow, după producerea unei explozii
14:25
Banca Națională a Moldovei a stabilit pentru astăzi următorul curs al principalelor valute
14:25
Patru persoane, între care o femeie și trei copii minori, au fost lovite de un tren, joi dimineața, în România, pe linia de cale ferată București-Constanța.
14:25
Această minune de la Țâpova a fost înregistrată datorită efectului time-laps
Acum 4 ore
13:35
Forțele armate canadiene (FAC) trimit aproximativ 135 de militari și patru avioane de vînătoare CF-18 Hornet ale Aviației regale canadiene la Constanța, în România, pentru a lua parte la activitățile poliției aeriene a NATO din septembrie pînă în decembrie 2017, informează, joi, site-ul de știri 45enord.ca, transmite AGERPRES, citată de MOLDPRES.
13:15
Opt membri ai unei grupări criminale transfrontaliere specializate în producerea şi comercializarea substanţelor anabolizante au fost reţinute în cadrul unei operaţiuni speciale organizate de SIS, Procuratură şi Vamă, comunică MOLDPRES.
13:06
Medicii din ţară au atestat în ultimele luni o agravare semnificativă a situației epidemiologice prin sporirea cazurilor de toxiinfecţii. Numărul bolnavilor a depăşit cifra de 200, comunică MOLDPRES.
12:35
Un angajat al Inspectoratului de Poliţie Ungheni a fost condamnat recent la şase ani și şase luni de închisoare pentru tortură, relatează MOLDPRES.
12:25
Raportul Curţii de Conturi privind auditul situaţiilor financiare consolidate ale Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor şi ale unor entităţi din subordine va fi publicat mîine în Monitorul Oficial al Republicii Moldova, comunică MOLDPRES.
Acum 6 ore
12:15
Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii a primit-o astăzi pe ambasadorul agreat al Republicii Federale Germania în Republica Moldova, Julia Monar, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.
12:05
În cadrul ședinței Consiliului Suprem de Securitate, președintele Dodon a anunțat despre elaborarea unei noi strategii de securitate națională
11:55
Cunoscutul savant şi specialist în domeniul oenologiei, Boris Găină, doctor habilitat în ştiinţe tehnice, membru titular al Academiei de Ştiinţe a Moldovei, membru de onoare al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, a împlinit astăzi 70 de ani, informează MOLDPRES.
11:55
Taxe de protecție sub formă de bani, produse alimentare, băuturi alcoolice și țigări erau percepute de un polițist din Ceadâr-Lunga
11:05
Legea pentru ratificarea Acordului dintre R. Moldova şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare pentru susţinerea proiectului „Modernizarea serviciilor guvernamentale” va fi publicată mîine în Monitorul Oficial, relatează MOLDPRES.
10:55
Deseori, părinții își pedepsesc copiii prin bătaie. Recent, un caz groaznic s-a întâmplat la Ungheni: un tată și-a ucis în bătaie fiul de 11 ani din cauză că acela nu a făcut anumite lucrări în gospodărie.
10:55
Cutremur important de suprafață produs în acest an în România, chiar la Frontiera cu Republica Moldova, și creșterea magnitudinii cutremurelor în cea mai sensibilă zonă seismică din țara vecină
10:55
Decretul Preşedintelui Igor Dodon privind instituirea Consiliului societății civile va fi publicat mîine în Monitorul Oficial al Republicii Moldova, comunică MOLDPRES.
10:45
Legea ce prevede modificarea şi completarea Codului Muncii va fi publicată mîine în Monitorul Oficial al Republicii Moldova, transmite MOLDPRES.
Acum 8 ore
10:05
Textul noii legi cu privire la biblioteci va fi publicat mîine în Monitorul Oficial al Republicii Moldova, comunică MOLDPRES.
10:05
Solidaritatea între oamenii aflați pe o plajă din stațiunea Eforie a salvat viața a două surori, care riscau să fie înghițite de valuri
10:05
În Grecia au avut loc în ultimele zile câteva incendii de proporții, iar autoritățile consideră că acestea au fost provocate deliberat. Urmăriți imagini de la fața locului.
09:45
Legea ce prevede crearea unui Registru de stat al adreselor va fi publicată mîine în Monitorul Oficial al Republicii Moldova, informează MOLDPRES.
09:35
Reacția nervoasă a directorului executiv al Congresului Autorităților Locale (CALM), Viorel Furdui, față de retragerea municipiului Orhei din această organizație, nu face decât să confirme atât concluziile noastre privind conducerea CALM, cât și corectitudinea deciziei pe care am anunțat-o.
09:35
Președintele sud-coreean Moon Jae-In a asigurat joi că nu va exista război în Peninsula Coreeană, în pofida tensiunilor exacerbate în jurul programelor nuclear și balistic nord-coreene, relatează France Presse, comunică MOLDPRES cu referire la AGERPRES.
09:25
Donald Trump s-a arătat satisfăcut de decizia pe care a luat-o liderul Nord-Coreean, Kim Jong-Un
09:25
Pe 29 ianuarie 1886, Carl Benz a solicitat brevetul pentru "vehiculul său propulsat de un motor cu gaz". Brevetul - numărul 37435 - poate fi considerat certificatul de naștere al automobilului. În iulie 1886, ziarele scriau despre prima apariție publică a Benzului cu motor cu trei roți, Model nr. 1.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.