(video) Sheriff s-a impus fără emoții la Suruceni în partida cu Sfîntul Gheorghe. Pentru tiraspoleni urmează duelul cu Legia Varșovia

UNIMEDIA, 12 august 2017 22:26

Sheriff  Tiraspol a obținut a treia victorie consecutivă în Divizia, după victoria de la Suruceni cu Sfîntul Gheorghe. Echipa pregătită de Roberto Bordin s-a impus cu un scor sec de 3-0.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 30 minute
20:30
Comisia pentru organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a funcțiilor publice de conducere de nivel superior a selectat şapte secretari generali de stat în cadrul ministerelor, urmare a interviurilor susţinute de cei 44 de candidați admiși la această probă, anunță Cancelaria de Stat.
Acum o oră
20:10
Şeful Postului Vamal Centru al Oficiului Poştal MD2000 din municipiul Chişinău, împreună cu patru inspectori vamali, un operator poştal, doi agenți economici vor compărea pe banca acuzaţilor pentru trafic de influenţă și corupție, se arată într-un comunicat emis de Procuratura Generală.
Acum 2 ore
19:50
Un copil de 10 ani a supraviețuit în mod miraculos după ce a căzut duminică în Cascada Niagara, în partea canadiană, la ora locală 16.30, informează site-ul Ouest-france.fr, citat de agerpres.ro.
19:01
Președintele de onoare al Partidului Unității Naționale, Traian Băsescu, aflat astăzi la Chișinău, a organizat o dezbatere cu tema „Viitorul Republicii Moldova în contextul noilor evoluții geopolitice”. Într-un discurs, Băsescu a declarat că dacă ar fi președinte al României, nu l-ar primi pe Dodon la Cotroceni.
Acum 4 ore
18:01
De astăzi copiii de la Spitalul Clinic Municipal de copii "Valentin Ignatenco" vor avea parte de un spațiu de recreere propriu, amenajat cu o mini-bibliotecă, jocuri, televizor și canapele. 
17:50
Curtea de apel a respins recursul avocaților față de prelungirea mandatul de arestare pe numele primarului suspendat, Dorin Chirtoacă. Potrivit apărătorilor, această decizie este ilegală, iar astfel de hotărâri devin un obicei.
17:30
Curtea de apel a respins recursul avocaților față de prelungirea mandatul de arestare pe numele primarului suspendat, Dorin Chirtoacă. Potrivit apărătorilor, această decizie este ilegală, iar astfel de hotărâri devin un obicei.
17:20
Cunoaştem deja că Ford dezvoltă noua generaţie a modelului Focus. Un prototip de teste în caroserie break a fost văzut pe Nurburgring şi chiar dacă a fost camuflat aproape complet, datorită fotografilor Automedia care ne-au expediat aceste imagini exclusive avem ocazia să observăm câteva noutăţi.
17:01
Compania Mitsubishi Motors și studioul de tuning american West Coast Customs vor prezenta o versiune hibridă a primului model al mărcii japoneze – Model A, într-o ediție specială a show-ului Inside West Coast Customs pe 6 noiembrie.
Acum 6 ore
16:40
Președintele de onoare al Partidului Unității Naționale, Traian Băsescu, se află la Chișinău. Dânsul a organizat o dezbatere cu tema „Viitorul Republicii Moldova în contextul noilor evoluții geopolitice”.
16:40
Un șofer a fost reținut după ce ar fi amenințat cu arma un alt conducător auto. Incidentula avut loc astăzi dimineața, în jurul orei 08:40 pe strada Uzinelor din municipiul Chișinău, în intersecția Calea Basarabiei – Ismail.
16:20
O anvelopă Run-Flat este o anvelopă pneumatică, proiectată pentru a rezista dezumflării totale atunci când este înțepată și permite autovehiculului să fie condus în continuare la viteze de până la 90 km/h.
16:10
O moldoveancă a încercat să transporte din Polonia în Ucraina un tractor furat în valoare aproximativă de 40 mii zloți polonezi. 
16:02
Președintele de onoare al Partidului Unității Naționale, Traian Băsescu, se află la Chișinău. Dânsul a organizat o dezbatere cu tema „Viitorul Republicii Moldova în contextul noilor evoluții geopolitice”.
16:01
Aşezarea Cucuteni din judeţul Iaşi, România, devine încet, încet un muzeu în aer liber. Un grup de artişti şi copii pictează porţile şi casele cu motive reprezentative ca să atragă atenţia asupra culturii vechi, în încercarea de a schimba peisajul şi de a atrage mai mulţi turişti în zonă. Iar rezultatul strădaniei lor, care merită toată aprecierea, este impresionant, scrie ONE.ro.
16:01
Un acord privind drepturile cetăţenilor europeni, inclusiv ale românilor, din Marea Britanie după Brexit este foarte aproape. Afirmaţia îi aparţine premierului britanic Theresa May şi contrazice declaraţiile oficialilor europeni, potrivit Realitatea TV. 
15:50
Specialiștii au identificat alte şase cazuri pozitive de rabie la câini şi bovine, anunţă Agenţia Naționale pentru Siguranța Alimentelor.
15:40
Imagini incredibile din China. O cameră de supraveghere video de pe o magistrală din provincia Guangdong a înregistrat cum brațul gigantic al unei macarale de construcții a căzut peste un automobil aflat în circulație.
15:40
Ședință la Curtea de Apel. Avocații au contestat decizia de a prelungi mandatul de arestare pe numele primarului suspendat.
15:20
Cu pancarte în mâini pe care scria „Eu am dreptul”, „Executați decizia Catan: un milion de euro este mai puțin decât un tanc” etc., elevii de la Liceul „Ștefan cel Mare” din Grigoriopol, care sunt nevoiți să facă zilnic naveta până la Doroțcaia ca să învețe în limba română au venit astăzi, în fața Ambasadei Federației Ruse de la Chișinău, ca să protesteze. 
15:10
Cel mai celebru ceasornic din lume, Big Ben, va reîncepe să bată orele, la ocazii speciale, anunță The Telegraph.
15:01
Producătorul de supercar-uri şi atelierul de tuning american Hennessey Performance a publicat recent un teaser pe o reţea de socializare.
Acum 8 ore
14:50
Accident violent în capitală. O femeie în vârstă de 54 de ani a fost transportată la spital după ce a fost lovită de o mașină. Impactul a avut loc pe strada Calea Moșilor, în apropiere de Gara de Nord.
14:40
Ședință cu ușile închise la Guvern. Cabinetul de miniștri s-a întâlnit astăzi într-o ședință specială pentru a aproba sesizarea adresată Curții Constituționale privind constatarea circumstanțelor pentru instituirea interimatului funcției de președinte al Republicii Moldova în cazul desemnării ministrului Apărării, se arată într-un comunicat emis de Executiv.
14:30
Cea mai detaliată şi cea mai precisă copie la scară mică (1:4) a celui mai complex motor montat vreodată pe o maşină de serie a fost făcută de compania britanică Amalgam.
14:01
(update 13:22)Deputații examinează ultimul proiect de pe ordinea de zi, după care trec la procedura de vot.  (update 11:00) Din ordinea de zi au fost eliminate cinci proiecte de lege.  (10:00) Deputații se convoacă într-o nouă ședință parlamentară. Pe ordinea de zi sunt 11 subiecte.  UNIMEDIA transmite evenimentul live. 
13:50
Compania norvegiană Nautiluz Creation, specializată pe sistemele audio şi montarea acestora într-un mod unic în mașini, a decis să construiască o mașină expozițională neobişnuită. Este vorba despre un SUV BMW X5 care este de fapt făcut din două astfel de modele sudate.
13:50
Anul acesta a fost al doilea cel mai călduros din istoria Terrei de când a început înregistrarea temperaturilor, a anunțat miercuri Administrația Națională pentru Oceane și Atmosferică a SUA (NOAA).
13:50
Parlamentul a adoptat astăzi modificări la proiectul de lege privind Legea ocrotirii sănătății despre asistența medicală pentru bolnavii cu maladii oncologice. Proiectul de lege a fost votat în lectura I. 
13:40
Ancheta Contrastelor este un proiect #altfel, care are scopul de a culege mai multe răspunsuri la întrebări simple, de la persoane diferite, de la copil la persoană în etate, de la elev la profesor, de la un om de afacere, la portar, astfel putem depista valorile fiecărui.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.