(video) La sud, unde e mai dulce soarele! Orașul Cahul a fost desemnat Capitala tineretului în 2018

#diez, 12 august 2017 22:26

De Ziua internațională a tineretului, sărbătorită la Varnița printr-un concert deosebit, a fost anunțată Capitala tineretului în 2018. Prin urmare, titlul va merge la Cahul în anul ce urmează.  Articolul (video) La sud, unde e mai dulce soarele! Orașul Cahul a fost desemnat Capitala tineretului în 2018 apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 12 ore
20:30
Ultima zi din weekend trebuie să se încheie numaidecât cu dispoziție fermecată. Noi cunoaștem de ce aveți nevoie pentru a atinge culmea fericirii. Zis și făcut. iată ce evenimente mega interesante vă recomandăm pentru ziua de duminică, 16 decembrie. Articolul Recomandări #diez pentru duminică, 16 decembrie. Evenimente culturale, târguri și shopping apare prima dată în #diez.
20:30
Ana Munteanu, tânăra în vârstă de 16 ani, originară din Republica Moldova, a fost desemnată, pe 15 decembrie, câștigătoarea Sezonului 7 Vocei României.  În fiecare etapă, Ana interpeta piese cu care îi făcea să vibreze nu doar inimele juraților, dar și spectatorilor și telespectatorii. Articolul (video) Vezi toate evoluțiile Anei Munteanu la show-ul „Vocea României” 2017 apare prima dată în #diez.
20:15
Sămbătă, 16 decembrie, e ziua în care România s-a despărţit de ultimul său suveran. Odată cu trecerea sa la cele veșnice, Regele Mihai încheie o dinastie care a făcut România Mare, care a adus modernitatea, civilizația și a pus acest popor în rândul marii familii europene. Articolul (foto, video) România a rămas fără de ultimul său suveran. Regele Mihai I a fost înmormântat la Curtea de Argeș apare prima dată în #diez.
18:45
Echipa #diez a adunat cele mai memorabile și atmosferice piese de Crăciun care vă vor scufunda în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Cea mai reușită modalitate de a simți mai aproape Crăciunul, e să puneți pe repeat melodiile și să mâncați clementine. Articolul (video) Cele mai atmosferice piese de Crăciun care îți vor colora sărbătoarea apare prima dată în #diez.
18:00
Echipa #diez continuă să-și distreze cititorii fideli printr-o metodă interactivă și amuzantă. De data aceasta te provocăm să ghicești țările care produc cele mai populare mărci de automobile din lume.  Articolul Hai să ne jucăm: Skoda, Jaguar și Pagani. Care țări produc următoarele mărci de automobile apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
16:30
Monarhi şi membri din aproape toate casele regale din Europa și din lume sunt prezenţi la Bucureşti, la funeraliile regelui Mihai I. Printre care sunt Regele Juan Carlos I şi Regina Sofia ai Spaniei, precum şi prinţul Charles al Marii Britanii. Articolul (foto) Monarhi din marile familii regale din lume, prezenţi la funeraliile regelui Mihai I apare prima dată în #diez.
15:00
Persoanele care aleg bradul natural cunosc că acesta se ofelește/se usucă foarte rapid. Pentru a evita uscarea crengilor pe toată perioada sărbătorilor de iarnă și pentru a-i dărui „a doua viață” pomului de Crăciun, notați-vă următoarele sfaturi. Articolul Cum puteţi menţine în stare ideală ramurile unui brad natural în perioada sărbătorilor de iarnă apare prima dată în #diez.
14:30
Compania sud-coreeană a anunțat că va începe producția în masă a unui chip Universal Flash Storage de 512 GB. Memoria ar putea fi montată în noile telefoane Galaxy oferindu-le acestora spațiu de stocare generos. Articolul (video) Viitoarele smartphone-uri de la Samsung vor avea memorie de stocare internă de 512 GB apare prima dată în #diez.
14:00
Începând cu 2015, anual se premiază cele mai neobișnuite și amuzante fotografii din lumea sălbatică. Premiul „Comedy Wildlife Photography” este deja la a treia ediție și cu această ocazie vă prezentăm fotografiile câștigătoare. Articolul (foto) Cele mai amuzante fotografii ale lumii sălbatice din anul 2017, potrivit Comedy Wildlife Photography Awards apare prima dată în #diez.
13:45
Fostul internaţional brazilian Ronaldinho, în vârstă de 37 de ani, va candida pentru Senat pe listele unui partid de extremă dreapta, din ţara natală. Alegerile în Brazilia vor avea loc în luna octombrie 2018, informează O Globo. Articolul (foto, video) Ronaldinho va candida la alegerile pentru Senat din Brazilia apare prima dată în #diez.
13:00
Roeselien Raimond, o artistă olandeză, renumită pentru fotografiile sale uimitoare cu vulpi sălbatice în sânul naturii. Dragostea față de acest animal i-a venit în 2010, când pentru prima oară a văzut câteva vulpi într-o pădure. Roeselien a rămas fascinată de frumusețea și eleganța acestui animal, reușind să facă până acum o serie de fotografii spectaculoase cu aceste vulpi sălbatice. Articolul (foto) O fotografă din Olanda portretizează emoțiile seducătoare ale vulpilor care se distrează în zăpadă apare prima dată în #diez.
12:15
S-a dat oficial startul primului Târg de Crăciun din Chișinău, de pe strada 31 august. Este organizat în cele mai bune tradiții de iarnă. Miile de luminițe s-au aprins după ieri seara, 15 decembrie.  Articolul (galerie foto) 40 de mii de beculețe au colorat strada 31 august din Chișinău. Cum s-au distrat oamenii la Târgul de Crăciun apare prima dată în #diez.
11:30
După ce Melania Trump a dat startul sărbătorilor de iarnă cu decorul de poveste de la Casa Albă pentru primul Crăciun în calitate de Primă Doamnă,  iată că regalitățile britanice au pregătit palatul pentru sosirea lui Moș Crăciun. Articolul (video) „Crăciunul a ajuns la Palatul Buckingham”. Cum a fost decorată reședința reginei din Londra în ajunul sărbătorilor apare prima dată în #diez.
11:15
Spania riscă excluderea de la Campionatul Mondial de anul viitor, din Rusia. FIFA a avertizat Federaţia Spaniolă de Fotbal (FSF), prin intermediul unei scrisori, că îi va suspenda din toate competiţiile, dacă se va dovedi implicarea politicului în alegerile prezidenţiale din cadrul FSF. Articolul Spania riscă excluderea de la Campionatul Mondial 2018, din Rusia. Italia speră la participare apare prima dată în #diez.
10:30
Regele Mihai I va fi astăzi, 16 decembrie, înmormântat în Noua Catedrală din Curtea de Argeş, la funeralii urmând să participe reprezentanții mai multor familii regale și imperiale. De asemenea, este așteptat să ia parte la slujba de înmormântare de la Catedrala Patriarhală și președintele Klaus Iohannis.  Articolul (live video) Regele Mihai I va fi înmormântat astăzi, la Curtea de Arges apare prima dată în #diez.
10:00
Ana Munteanu, câștigătoarea trofeului Vocea României 2017, a lansat primul single din carieră. Pe parcursul celui de-al șaptelea sezon, concurenta lui Smiley s-a concentrat asupra competiției, având un parcurs constant, fiind votată masiv de către telespectatori. În același timp, a lucrat și la prima ei melodie „Măști", pe care o puteți asculta mai jos. Articolul „Uităm să trăim, să simțim”. Ana Munteanu a lansat primul videoclip pentru piesa „Măști” apare prima dată în #diez.
Ieri
00:15
Ana Munteanu este o tânără din Republica Moldova pentru care muzica reprezintă o parte din viață. La doar 16 ani a reușit cu vocea ei complexă să cucerească publicul din România, Ana a devenit câștigătoarea celui de-al 7-lea sezon al concursului Vocea României. La etapa audițiilor pe nevăzute Smiley a mărturisit că nu a apăsat pe buton atât de repede niciodată, iar ulterior acesta i-a devenit antrenor. Articolul (video) Tânăra din Moldova Ana Munteanu este câșigătoarea Sezonului 7 Vocea României apare prima dată în #diez.
15 decembrie 2017
21:15
Într-o atmosferă de mister, intrigă și suspans, sute de vizitatori descoperă în profunzime subtilitățile Vinului Moldovei, la „Vinul unei nopți de iarnă”. Evenimentul are loc la Palatul Republicii, iar somelierii celebri care au fost invitați, conturează eleganța și rafinamentul evenimentului, care și-a propus să promoveze un nou concept de cultură a vinului de calitate. Articolul (foto) Vernisajul Vinului 2017. Cum se vede „Vinul unei nopți de iarnă” pe rețelele de socializare apare prima dată în #diez.
20:00
În această seară toți chișinăuienii și oaspeții Capitalei au fost prezenți la deschiderea oficială a Târgului de Crăciun cu genericul „Acasă De Crăciun”. Vedeți mai jos o serie o fotografii publicate pe rețelele de socializare, care transmit toată căldura și atmosfera de sărbătoare de pe strada 31 august. Articolul (foto) Cum arată Târgul de Crăciun din Chișinău pe rețelele de socializare apare prima dată în #diez.
19:00
Ce poți face într-o zi de sâmbătă? #diez știe. Ia-ți prietenii și fuga la distracții, unde vei socializa și îți vei crea buna dispoziție. Vă așteaptă dulciuri, cadouri, cacao fierbinte și o atmosferă inedită, ruptă din poveste. Go afară! Articolul Evenimente generoase și prietenoase pentru toți, sâmbătă, 16 decembrie. #diez recomandă să te abții de lene apare prima dată în #diez.
18:30
YouthCareer este un proiect destinat elevilor cu scopul de a-i informa referitor la modalitățile de identificare a profesiei potrivite. La acest eveniment ei vor cunoaște despre oportunităților de angajare, despre instituțiile responsabile de consultarea tinerilor, dar și tehnici de redactare a unui CV și sfaturi pentru un interviu reușit. Articolul Dorești să ai o carieră acasă? Vino la YouthCareer și vei cunoaște care sunt oportnitățile de angajare apare prima dată în #diez.
18:00
În secolele trecute, covorul nu lipsea din zestrea fetelor. Ele erau confecționate manual, iar fiecare ornament și culoare avea o semnificație aparte. Gospodinele munceau cu zor pentru a realiza o adevărată operă de artă, care adesea era expusă pe peretele din casa mare. Pentru a onora datinile strămoșești, la Chișinău, în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”, deja al patrulea an consecutiv are loc Târgul Național al Covorului cu genericul „Covorul Dorului”. Ediția din acest an urmează să fie în data de 17 decembrie 2017, între orele 11:00-16:00. Articolul Cele mai frumoase covoare se vor alinia la cea de-a VI-a ediție a Târgului Național cu genericul „Covorul dorului” apare prima dată în #diez.
17:30
Lumea copilăriei nu este lipsită de griji și nevoi. Proiectul Chișinău is Me a adus o notă de culoare la Spitalul Clinic Municipal de Copii Valentin Ignatenco. Astfel, pereții gri s-au metamorfozat, prin intermediul pensulelor și paletei cromatice într-o lume a zâmbetelor.  Articolul (foto, video) Palmieri, curcubeu și balon cu aer cald. Chișinău is Me a adus „lumea copilăriei” la spitalul Valentin Ignatenco apare prima dată în #diez.
17:15
În 1950 Marilyn Monroe era desemnată etalonul frumuseții. Cu toate acestea, cunoaștem că standardele se modifică pe an ce trece, iar acum, probabil tinerei Monroe i s-ar fi sfătuit să slăbească un pic și să-și vopsească părul într-o culoare mai naturală. Polemicile despre frumusețe au existat mereu, dar acest lucru nu împiedică desemnarea miss-urilor. Febra „cine e mai frumos” se răsfrânge și asupra copiilor, părinții îi promovează în diferite moduri, iar aceștia ajung să aibă sute de mii de followeri pe rețelele de socializare. Prezentăm în cele ce urmează topul celor mai frumoși și de succes copii din lume.  Articolul (foto) Au sute de mii de followeri pe rețelele de socializare. Topul celor mai frumoși și de succes copii din lume apare prima dată în #diez.
17:00
Cât poate ajunge să coste o maşină nouă sau la mâna a doua dacă ar fi să facem o căutare prin multitudinea de oferte disponibile pe piaţă? Preţul acestora poate până la câteva sute de mii de euro. Mai jos puteți vedea o listă cu cele mai scumpe mașini puse spre vânzare pe site-urile de profil din Moldova. Articolul (foto) Zece cele mai scumpe maşini care pot fi cumpărate prin anunţuri auto din Moldova apare prima dată în #diez.
16:30
A rămas fără ușa din față de la mașină. Este vorba despre un șofer din capitală, care din neatenție a provocat un accident. Încidentul s-a întâmplat la intersecția străzii Petru Movilă și bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Articolul (foto) Din neatenție a rămas fără ușa din față. O Toyota și un Mercedes, implicate într-un accident în Capitală apare prima dată în #diez.
16:15
Tot mai mulți absolvenți aleg să-și continue studiile peste hotare. Fie că-și doresc un viitor mai bun, studii de calitate, diplome recunoscute la nivel internațional sau salarii mai bune după absolvire, mii de tineri aleg să-și trăiască visurile departe de Moldova. Constantin Vlas nu este o excepție. A mers să învețe la Iași, însă ceea ce îl deosebește de mulți alții este faptul că în pofida nenumeroaselor posibilități pe care le avea în față, a decis să se reîntoarcă în țară. Articolul (video) Cunoaște-l pe Constantin Vlas, cel mai tânăr vicepreședinte de raion din Moldova, care a contribuit la elaborarea mașinii AVAI apare prima dată în #diez.
16:15
Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai 2018, a anunțat Palatul Kensington. Ceremonia va avea loc la Palatul Windsor, Saint George's Chapel, informează BBC. Articolul A fost anunțată data nunţii a Prinţului Harry cu actriţa americană Meghan Markle apare prima dată în #diez.
16:00
Tot mai mulți absolvenți aleg să-și continue studiile peste hotare. Fie că-și doresc un viitor mai bun, studii de calitate, diplome recunoscute la nivel internațional sau salarii mai bune după absolvire, mii de tineri aleg să-și trăiască visurile departe de Moldova. Constantin Vlas nu este o excepție. A mers să învețe la Iași, însă ceea ce îl deosebește de mulți alții este faptul că în pofida nenumeroaselor posibilități pe care le avea în față, a decis să se reîntoarcă în țară. Articolul (video) Cunoaște-l pe Constantin Vlas, cel mai tânăr consilier din Hîncești, care a contribuit la elaborarea mașinii AVAI apare prima dată în #diez.
15:15
Îmbătrânirea este un proces natural, nimeni nu îl poate evita, dar dragostea adevărată niciodată nu va avea ridurile specifice vârstei. Cuplurile care se iubesc nu țin cont de vârsta fizică, deoarece în timp, ca și vinul, ea devine mai prețioasă.  Articolul (foto) Ca în prima zi. Cum arată cuplurile a căror dragoste a persistat în timp apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.