Spectacolul Perseidelor va culmina în această noapte. De unde puteți admira „stelele căzătoare”

Agora.md, 12 august 2017 21:16

Curentul de meteori Perseide va înregistra un maxim în noaptea de 12 spre 13 august, perioada de activitate a acestuia fiind începută pe 17 iulie şi urmând să se încheie pe 24 august.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agora.md

Acum 8 ore
23:40
Președintele Parlamentului, Andrian Candu spune că a călătorit la Washington cu o cursă comercială operată de compania Lufthansa. Întrebat cu ce a ajuns președintele PD, Vlad Plahotniuc la Washington, Candu a spus că nu știe și că nu discută așa subiecte cu acesta. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ÎnProfunzime de la ProTV Chișinău.
Acum 12 ore
21:30
Preotul satului Copăceni din raionul Sângerei și soția sa, s-au stins din viață aseară în urma unui teribil accident rutier. S-a întâmplat după ce un automobil de model Audi 100 s-a ciocnit violent într-un Opel Vectra. În cadrul aceluiași accident, un tânăr a fost transportat de urgență la spital.
20:50
Președintelui Igor Dodon i-a fost dedicată o piesă în cadrul galei celor mai buni jurnaliști din Moldova din acest an. Urarea, interpretată de un grup de actori ai teatrului „Mihai Eminescu” îi readuce aminte lui Dodon de călătoriile repetate în Rusia, dar și de celebre „perle” cum ar fi „beți ceai și nu vă diorgăiți” și „nu vă jucați cu focul”
20:30
Președintelui Igor Dodon i-a fost dedicată o piesă în cadrul galei celor mai buni jurnaliști din Moldova din acest an. Urarea, interpretată de un grup de actori ai teatrului „Mihai Eminescu” îi readuce aminte lui Dodon de călătoriile repetate în Rusia, dar și de celebre „perle” cum ar fi „beți ceai și nu vă diorgăiți” și „nu vă jucați cu focul”
19:50
Astăzi au fost premiați cei mai buni 10 jurnaliști ai anului. Numele acestora s-a aflat în cadrul galei anuale organizate de Centrul pentru Jurnalism Independent.
18:30
În această seară, la Teatrul „Eugene Ionesco”, sunt selectați cei mai buni jurnaliști ai anului care se scurge. TV, radio, online, presă scrisă - fiecare domeniu din jurnalism va avea câștigătorul său. Urmăriți LIVE transmisiunea evenimentului.
18:30
Liderul PD, Vlad Plahotniuc nu a dat nici un răspuns cu privire la dosarul deschis acestuia în Federația Rusă. Întrebat de jurnaliști la finalul briefingului de presă de dosar, Plahotniuc a trecut ca de obicei pe lânngă jurnaliști și nu a răspuns la nici o întrebare. 
18:20
Liderul PD, Vlad Plahotniuc susține un briefing de presă după ședința Consiliului Național Politic al PD. 
18:10
Liderul PD, Vlad Plahotniuc susține un brieffing de presă după ședința Consiliului Național Politic al PD. 
18:00
Franţa a identificat 150 până la 200 de „bancheri oculţi” ai Statului Islamic (SI), în principal în Liban şi în Turcia, anunţat marţi Tracfin, serviciului Guvernului însărcinat cu lupta împotriva spălării de bani şi împotriva finanţării terorismului, relatează AFP, potrivit News.ro, scrie digi24.ro.
17:50
21,8% din respondenții sondajului BOP, realizat în perioada 18 noiembrie-5 decembrie, ar vota pentru Unirea Republicii Moldova cu România, în cazul desfășurării unui referendum la acest subiect.În același timp, 56,2% spun că ar vota împotriva inițiativei, iar altele 12,7 la sută sunt persoanele indecise.
17:40
Vin sărbătorile și nu știi ce să le cumperi celor dragi? Anul acesta îți propunem să susții producătorii autohtoni. Nu este nevoie de a face cumpărături online și a cheltui sume colosale pe brand-uri străine când poți lua un cadou frumos, original și practic made in Moldova, sugerează EA.md.
Acum 24 ore
16:50
În contextul apariției informației potrivit căreia Chișinău-Moscova, singura rută feroviară rusească care trece prin Ucraina, va fi anulată, Calea Ferată a Moldovei vine cu precizări.Î.S. „Calea Ferată din Moldova” informează că nu a recepționat nici un act confirmativ din partea administrației căilor ferate din Ucraina care ar proba informațiile apărute în spațiul mediatic.
16:20
România a îmbrăcat haine de doliu, pentru trei zile. Regele Mihai a ajuns astăzi pentru ultima dată acasă, în România. Mihai Bologan, directorul executiv al companiei iData, prezintă cele mai importante cifre care caracterizează viața și domnia Regelui. 
16:10
Sesiunea de toamnă-iarnă a Parlamentului se va încheia în ziua de vineri, 22 decembrie. Anunțul a fost făcut de președintele Parlamentului, Andrian Candu, în cadrul unei conferințe de presă susținută acum câteva minute.
16:10
Președintele Dodon nu va declara zi de doliu în memoria regretatului Rege Mihai I al României. Reacția a venit din partea constultantei principale a Serviciului de presă al Președinției, Carmena Sterpu.
15:50
Directorul IDIS Viitorul, Igor Munteanu, s-a expus astăzi asupra problemei corupției în sectorul achizițiilor publice, în cadrul unei dezbateri pe tema respectivă. 
15:50
33% dintre cetățeni ar vota pentru unirea Republicii Moldova cu Rusia, arată rezultatele Barometrului Opiniei Publice, realizat de Institutul de Politici Publici.În același timp, 40,3% dintre respondenți ar vota împotrivă, în cazul inițierii unui referendum la acest subiect.Conform aceluiași sondaj, pentru Unirea cu România ar vota aproape 22%.
15:40
Președintele rus Vladimir Putin l-a numit pe opozantul principal al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, un „Saakashvili în variantă rusească”. Așa a răspuns Putin la întrebarea Kseniei Sobchak de ce Navalnîi nu este admis la alegerile prezidențiale din 2018, transmite Radio Svoboda.
15:20
Sesiunea de toamnă-iarnă a Parlamentului se va încheia în ziua de vineri, 22 decembrie. Anunțul a fost făcut de președintele Parlamentului, Andrian Candu, în cadrul unei conferințe de presă susținută acum câteva minute.
15:00
Dacă ai de-a face cu promovarea, vânzările pe online, content management sau activități similare acestora, nu strică să bifezi în agendă, la categoria „să nu ratez”, zilele de 16 și 17 decembrie. Tekwill Academy te invită la un workshop practic, pefect ajustat necesităților, așteptărilor și agendei tale.
15:00
Președintele Parlamentului a anunțat că va face un demers președintelui Igor Dodon pentru a declara ziua de sâmbătă, 16 decembrie, doliu național în Republica Moldova.Solicitarea este legată de trecerea în neființă a Regelui Mihai I al României.
14:50
Cea mai mare parte a imperiului media deținut de magnatul Rupert Murdoch ajunge în mâinile lui Mickey Mouse, scrie ironic cotidianul spaniol El Mundo. Murdoch a vândut o parte a activelor sale audiovizuale companiei Disney la un preț de 52,4 miliarde de dolari (aproximativ 44,3 miliarde de euro). 
14:30
Mii de persoane - de la șomeri și activiști de partid, până la prosperi oameni de afaceri - se numără printre sponsorii partidelor politice din Moldova. În timp ce unii au donat doar 20 de lei, alții s-au despărțit de sume de ordinul sutelor de mii ca să își susțină formațiunea pe care o simpatizează.Deși Comisia Electorală Centrală (CEC) ține în secret toate informațiile despre cei care finanțează partidele, disponibile fiind doar numele și prenumele acestora, reporterii Centrului de Investigații Jurnalistice au depistat cine sunt cei mai generoși sponsori ai politicii moldovenești.
14:00
Președintele rus Vladimir Putin, care a anunțat săptămâna trecută că va candida pentru un nou mandat la alegerile din martie anul viitor, a explicat joi că va candida ca independent, dar speră să fie susținut de mai multe formațiuni politice, relatează Reuters și dpa, citați de Agerpres.
13:50
Parlamentul Republicii Moldova a trimis o delegație la ceremonia de reculegere a Regelui Mihai. Corina Fusu, Alina Zotea, Adrian Candu, dar și Valeriu Munteanu au fost doar câțiva dintre membrii ce au participat la funeraliile ultimului Monarh a României.
13:30
De la introducerea subiectului modificării sistemului electoral pe agenda publică, moldovenii se pare că s-au încurcat cu totul în sisteme electorale. Jumătate de an în urmă, 58% dintre cetățenii țării știau ce înseamnă votul uninominal. Acum, 51% NU știu ce prezintă acesta. Ba mai mult, majoritatea celor chestionați vor să aleagă deputații pe vechi - pe liste de partid.
13:00
Mâine va fi lansată prima cursă aeriană directă Chișinău-Geneva, ca urmare a semnării Acordului bilateral privind serviciile aeriene între Republica Moldova și Consiliul Federal Elvețian. Compania Air Moldova urmează să opereze câte două zboruri în fiecare săptămână.
12:30
Mâine va fi lansată prima cursă aeriană directă Chișinău-Geneva, ca urmare a semnării Acordului bilateral privind serviciile aeriene între Republica Moldova și Consiliul Federal Elvețian. Compania Air Moldova urmează să opereze câte două zboruri în fiecare săptămână.
12:00
Din totalul cetățenilor care ar participa la sigur la un scrutin parlamentar, majoritatea ar alege socialiștii. Astfel, PSRM s-ar bucura de voturile a 26 la sută din totalul celor deciși. Pe locul doi se situează formațiunea condusă de Maia Sandu, iar pe locul trei, la limita pragului electoral de 6%, în Legislativ ar intra și PPDA, condus de Andrei Năstase.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.