India: Șaizeci de copii au murit la spital din cauza epuizării rezervelor de oxigen

Agora.md, 12 august 2017 20:56

Şaizeci de copii au decedat într-un spital din nordul Indiei din cauza epuizării rezervelor de oxigen, scrie Mediafax cu referire la Reuters.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agora.md

Acum 8 ore
22:30
Hackathonul Wine Hacks by Purcari este în toi. Echipele participante mai au doar o zi la dispoziție pentru a crea un prototip de afaceri în industria vitivinicolă. Cele mai inovative idei vor fi premiate mâine, după ce acestea își vor prezenta ideile în fața unui juriu alcătuit din mentori și investitori. În continuare vă oferim lista celor șapte echipe care au ajuns în această etapă: 
Acum 12 ore
20:00
Într-o scrisoare emoționantă din 2001, Principesa Margareta vorbeşte despre Regele Mihai ca tată, ca rege şi ca „om care a supravieţuit duşmanilor lui şi chiar copiilor duşmanilor lui”.
19:20
Ana Munteanu, cea care aseară a câștigat cel de-al 7-lea sezon al concursului „Vocea României” anunță prima sa piesă intitulată „Măști”. Într-un mesaj postat pe Facebook, tânăra interpretă îi mulțumește antrenorului său pentru încredere, menționând că a câștigat „echipa Smiley”. 
18:10
Presa internaţională scrie despre zecile de mii de oameni care şi-au prezentat ultimele omagii la catafalcul regelui, iar peste Prut, unul dintre site-urile de ştiri marchează chiar cu doliu prima pagină, scrie digi24.ro.
17:20
Hackathonul Wine Hacks by Purcari este în toi. Echipele participante mai au doar o zi la dispoziție pentru a crea un prototip de afaceri în industria vitivinicolă. Cele mai inovative idei vor fi premiate mâine, după ce acestea își vor prezenta ideile în fața unui juriu alcătuit din mentori și investitori. În continuare vă oferim lista celor șase echipe care au ajuns în această etapă: 
17:20
În primele minute ale ședinței plenare a Parlamentului de vineri, 15 decembrie, a fost ținut un minut de reculegere în memoria lui Alexandru Moșanu, ex-președinte al Parlamentului, și a lui Vladimir Curbet, fostul conducător ansamblului „Joc”.La îndemnul lui Andrian Candu, deputații s-au sculat din fotoliile lor pentru solemnitate. Excepție a făcut liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, care a rămas așezat, cadru surprins de fotograful Constantin Grigoriță.
Acum 24 ore
16:30
Panourile publicitare ale unei firme de covoare de la noi au stârnit un val imens de comentarii și nemulțumiri pe rețelele sociale. Persoane publice, lideri de opinie, specialiști în PR și Publicitate, specialiști în Social Media Marketing au dezaprobat ideea reprezentată în imaginea de publicitate, catalogând-o drept sexistă și discriminatorie, scrie Ea.md. Alții, dinpotrivă, spun că e o acțiune de PR care va da rezultate, iar compania anume acest lucru și-a dorit.
15:50
Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, consideră că „cea mai bună strategie de ţară ar fi fost ca planul reîntregirii teritoriilor româneşti să fie un plan strategic de ţară”, scrie Adevărul Moldova. În acest context, edilul este de părere că unirea Republicii Moldova cu România trebuie să fie prevăzută în Constituţia României prin stipularea faptului că Basarabia şi nordul Bucovinei sunt teritorii româneşti.
14:50
Panourile publicitare ale unei firme de covoare de la noi au stârnit un val imens de comentarii și nemulțumiri pe rețelele sociale. Persoane publice, lideri de opinie, specialiști în PR și Publicitate, specialiști în Social Media Marketing au dezaprobat ideea reprezentată în imaginea de publicitate, catalogând-o drept sexistă și discriminatorie, scrie Ea.md. Alții, dinpotrivă, spun că e o acțiune de PR care va da rezultate, iar compania anume acest lucru și-a dorit.
14:10
Fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, a transmis un mesaj prin intermediul avocatului său, Igor Popa, după ce Curtea Supremă de Justiție a respins recursul în anulare.Mesajul a fost citit de Igor Popa, în direct, la emisiunea „Cutia Neagră” de la postul TV8.
14:00
Cel puțin două elemente decorative ale Târgului de Crăciun al Guvernului de pe strada 31 August 1989 au fost vandalizate. Un utilizator Facebook a publicat două imagini în care se pot observa stricăciunile. Fotografiile au fost făcute aseară.
13:30
Într-un interviu acordat pentru tribuna.md, noul șef al Centrului național Anticorupție a comentat informațiile potrivit cărora se știa din timp că el va deveni conducătorul CNA.„Oricine a îndeplinit condițiile a fost așteptat să se înscrie și, cred că, sunt mulți specialiști buni care îndeplineau acest condiții, inclusiv din zona societății civile. S-au înscris doar candidații pe care îi cunoașteți. Chiar unii dintre cei care speculează acum, ar fi putut să se înscrie. Dar discuția asta e ca în fotbal, e mai comod să comentezi din tribună, decât să te chinui în teren”, a declarat Bogdan Zumbreanu.
13:30
Primăria municipiului Chişinău informează că ÎM „Regia Transport Electric Chişinău” a contractat şi achiziţionat 690 de anvelope noi pentru troleibuzele care circulă pe străzile oraşului.Pe parcursul săptămânii curente întreprinderea a primit deja 270 de anvelope, celelalte urmând a fi livrate în următoarele zile. Anvelopele au fost achiziţionate direct de la o companie producătoare, din Republica Belarus, potrivit Primăriei.
13:10
Regele Mihai este condus sâmbătă pe ultimul drum. În Bucureşti au loc ample ceremonii funerare, iar traficul rutier este restricţionat.Trupul fostului suveran a fost scos din Palatul Regal şi aşezat pe un catafalc în Piaţa Palatului, după care, în semn de respect militar a fost aşezat pe un afet de tun şi dus la Patriarhie unde va avea loc slujba de înmormântare.Fostul suveran va fi înmormântat, în jurul orei 19.00, la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeş, unde va avea loc o slujbă scurtă de înmormântare, scrie Mediafax.
11:40
Fostul director al companiei Sun TV (Sun Communication — ulterior), John Maxemchuk, a preluat din 4 decembrie 2017, funcţia de Chief Operating Officer (COO) al grupului vinicol Purcari, scrie finewine.md.American de origine, John Maxemchuk este absolvent al Wharton School și Harvard Business School și s-a remarcat prin cariera sa profesională, cât și prin activitatea sa comunitară, în calitatea de co-fondator și președinte al East Europe Foundation și AmCham Moldova.
11:00
În urma primei sale prestații pe scena celei de-a șaptea ediții a concursului „Vocea României”, Smiley a afirmat că tânăra de 16 ani, Ana Munteanu, are mari șanse de a câștiga. Mai mult, acesta a spus că știe și piesa cu care acest lucru este posibil. Câteva luni mai târziu, adolescenta din Republica Moldova a cântat-o în finala de la „Vocea României”, iar scopul a fost atins: trofeul și premiul de 1000.000 de euro.
11:00
Românii îşi iau rămas bun de la Regele Mihai. Monarhi din casele regale ale Europei, printre care regele Juan Carlos şi prinţul Charles, sunt prezenţi la funeralii.Regele Mihai va fi înmormântat, sâmbătă, în jurul orei 19.00 la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeş unde va avea loc o slujbă scurtă de înmormântare. Traficul rutier va fi restricţionat, sâmbătă, în centrul Capitalei, pentru funeraliile Regelui Mihai, scrie Mediafax. Trupul fostului suveran va fi scos şi aşezat pe un soclu în Piaţa Palatului, după care, în semn de respect va fi aşezat pe un afet de tun şi transportat la Patriarhie unde va avea loc slujba de înmormântare.
09:30
Un studiu realizat de firma de consultanţă EPC Group arată că sunt şanse de 2,8 mai mari ca bărbaţii să folosească cuvântul „password/parolă”, pentru a-şi securiza un cont online, decât femeile. Cercetarea a fost realizată pe baza unui sondaj la care au participat 600 de persoane.Studiul relevă şi faptul că femeile tind să folosească numele persoanei iubite pe post de parolă, iar aproape un sfert dintre utilizatorii chestionaţi aleg aceeaşi parolă pentru toate conturile pe care le au, faţă de doar 14% care au combinaţii diferite pentru fiecare în parte. Totodată, 10% dintre utilizatori au recunoscut că folosesc aceeaşi parolă de cel puţin şapte ani, scrie go4it.ro.
08:50
Ion Cebotari din Nisporeni are o poveste de film hollywoodian. Pasionat de artă şi film, tânărul a reuşit să creeze un proiect original şi ambiţios, a animat „Luceafărul” în 3D. Tânărul spune că practic nu a dormit trei luni pentru a-şi realiza visul, scrie albasat.md.
08:40
Pentru cei cărora le este lene să se spele pe dinţi sau pentru care această activitate este neplăcută, o companie a lansat un dispozitiv care curăţă dantura fără ca utilizatorul să depună vreun efort.
Ieri
00:20
Ana Munteanu, din Republica Moldova, a câștigat concursul muzical Vocea României 2017.Locul 2 în finala Vocea României, sezonul 7, a fost ocupat de Meriam Jane, locul 3 de Zsuzsana Cerveni, iar locul 4 - de Andrada Crețu.
15 decembrie 2017
23:30
Moldveanca Ana Munteanu a interpretat piesa „La Boheme” în finala concursului Vocea României.„Ești un copil, dar ce copil!", a fost remarca lui Pavel Bartos dupa încheierea reprezentației concurentei din Echipa Smiley. Artistul le-a multumit parinților Anei pentru educatia pe care i-au oferit-o, scrie protv.ro.
21:00
Salarii mai mari pentru conducerea Curții de Conturi. Deputații au votat astăzi, în primă lectură, proiectul de lege prin care leafa lunară a președintelui instituției va depăși 25.000 de lei. Mai mult, cu tot cu sporuri, salariul său ar putea sări de 34.000 de lei.Inițiativa legislativă prevede completarea cu un nou articol a legii cu privire la sistemul de salarizare în sectorul bugetar.
20:50
Premierul Pavel Filip a expediat o scrisoare oficială președintelui Parlamentului, Andrian Candu, în care i-a adresat necesitatea de a reduce numărul de viceprim-miniștri din Guvern.Declarația a fost făcută de Andrian Candu la sfârșitul ședinței plenare de astăzi a Legislativului. În același timp, democrații au propus, pe ultima sută de metri, includerea chestiunii în ordinea de zi.
20:50
Legislativul a votat în a doua lectură, cea finală, proiectul bugetului de stat pentru anul 2018. Față de varianta din prima lectură, au fost modificate bugetele pentru câteva ministere, acceptându-se circa 20 de amendamente la proiect, din cele 70 propuse.Documentul prevede o creștere economică de 3%. Exporturile ar urma să se majoreze cu 8%, iar importurile - cu 6%.
20:30
Premierul Pavel Filip a expediat o scrisoare oficială președintelui Parlamentului, Andrian Candu, în care i-a adresat necesitatea de a reduce numărul de viceprim-miniștri din Guvern.Declarația a fost făcută de Andrian Candu la sfârșitul ședinței plenare de astăzi a Legislativului. În același timp, democrații au propus, pe ultima sută de metri, includerea chestiunii în ordinea de zi.
20:10
Încăpățânarea și optimismul se numără printre trăsăturile de caracter care pot reprezenta secretul longevității, conform unui nou studiu efectuat în Statele Unite, publicat marți în jurnalul „International Psychogeriatrics”, relatează UPI, citat de Agerpres.O echipă de oameni de știință aflată în căutarea unor indicii cu privire la longevitate și-a concentrat cercetările în zona a nouă sate îndepărtate din regiunea Cilento din sudul Italiei unde sute de locuitori au peste 90 de ani.
20:00
Premierul Pavel Filip a expediat o scrisoare oficială președintelui Parlamentului, Andrian Candu, în care i-a adresat necesitatea de a reduce numărul de viceprim-miniștri din Guvern.Declarația a fost făcută de Andrian Candu la sfârșitul ședinței plenare de astăzi a Legislativului. În același timp, democrații au propus, pe ultima sută de metri, includerea chestiunii în ordinea de zi.
19:50
Premierul Pavel Filip a expediat o scrisoare oficială președintelui Parlamentului, Andrian Candu, în care i-a adresat necesitatea de a reduce numărul de viceprim-miniștri din Guvern.Declarația a fost făcută de Andrian Candu la sfârșitul ședinței plenare de astăzi a Legislativului. În același timp, democrații au propus, pe ultima sută de metri, includerea chestiunii în ordinea de zi.
18:40
Reprezentativa Spaniei ar putea exclusă de la Cupa Mondială din 2018, din cauza ingerinţei politice în alegerile pentru conducerea federaţiei, informează News.ro citând Marca, scrie digi24.ro.Potrivit sursei citate, Consiliul Superior al Sportului s-a implicat în procesul de alegere al preşedintelui federaţiei din luna mai. Denunţul la FIFA ar fi fost făcut chiar de fostul preşedinte Angel Maria Villar (67 de ani), în funcţie din 1988 şi reales în mai, dar care apoi a fost suspendat pentru corupţie.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.