(galerie foto) Oamenii frumoși iubesc muzica bună. Cum s-a desfășurat La La Play Ucraineni la Cinișeuți

#diez, 17 iulie 2017 21:41

Oameni frumoși la chip și suflet s-au adunat astăzi, 17 iulie, pe stadionul local al satului Cinișeuți, Rezina pentru a-și delecta auzul cu muzică clasică. Orchestra Națională de Tineret a Moldovei a încântat publicul, iar aceștia la rândul lor i-au mulțumit cu aplauze, flori și cuvinte de laudă. Articolul (galerie foto) Oamenii frumoși iubesc muzica bună. Cum s-a desfășurat La La Play Ucraineni la Cinișeuți apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 4 ore
00:41
Duetul Mikhaela Kalancha și Aleksandr Maltsev au câștigat medalia de Aur la proba dublu mixt liber, în cadrul Campionatului Mondial de natație 2017. Articolul O înotătoare originară din Republica Moldova a luat Aurul la Campionatul mondial de natație 2017 apare prima dată în #diez.
00:11
Mai mulți politicieni și artiști ruși, care urmau să participe la ceremoniile organizate de administrația separatistă de la Tiraspol cu ocazia celei de-a 25-a aniversări a operațiunii de menținere a păcii de pe Nistru, nu au fost lăsați să intre pe teritoriul Republicii Moldova. Poliția de Frontieră a Republicii Moldova susțin că aceștia nu au putut să-și justifice scopul vizitei, iar oficialitățile ruse și cele transnistrene se declară indignate de acest incident, scrie radiochisinau.md. Articolul Reținuți la Chișinău, mai mulți artiști și politicieni ruși au petrecut ore bune la aeroportul din Capitală apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
18:56
Nutriționiștii menționează că o dată pe săptămână puteţi mânca orice vă doriţi - 5 august va fi anume acea zi! Cheat Meal Fest va întruni restaurantele orașului, care vă vor bucura cu bucatele lor sănătoase și delicioase! Articolul Fără mustrări de conștiință! Cheat Meal Fest, evenimentul cu sute de rețete savuroase pe placul gurmanzilor apare prima dată în #diez.
18:11
„DearMe” este o campanie internațională devenită virală, care constă în adresarea unui mesaj sieși la vârsta de 16 ani. Personalități din întreaga lume, vloggeri sau pur și simplu oameni care au cont pe Youtube își adresează mesaje, un soi de scrisori către trecut cu diverse sfaturi pentru „eu la 16 ani”. Echipa #diez își propune să realizeze o versiune locală a proiectului dat. Articolul DearMe: Maia Sandu: Nu învăța pentru profesori apare prima dată în #diez.
17:41
„DearMe” este o campanie internațională devenită virală, care constă în adresarea unui mesaj sieși la vârsta de 16 ani. Personalități din întreaga lume, vloggeri sau pur și simplu oameni care au cont pe Youtube își adresează mesaje, un soi de scrisori către trecut cu diverse sfaturi pentru „eu la 16 ani”. Echipa #diez își propune să realizeze o versiune locală a proiectului dat. Articolul (video) Maia Sandu: Nu învăța pentru profesori apare prima dată în #diez.
17:26
Comisia Electorală Centrală a încetat pregătirile pentru desfășurarea referendumului republican consultativ asupra unor probleme de interes național, stabilit pentru data de 24 septembrie 2017. Articolul (video) CEC a încetat pregătirile pentru desfășurarea referendumului consultativ din 24 septembrie apare prima dată în #diez.
17:11
A fost o săptămână grea, dar productivă, e timpul să-ți iei o pauză și să te distrezi pentru a te revitaliza. #diez îți propune o serie de evenimente, la care te-ai putea detașa într-o zi de vineri. Articolul Recomandări de evenimente pentru vineri, 28 iulie, ziua care marchează sfârșitul săptămânii de muncă apare prima dată în #diez.
17:11
Nutriționiștii menționează că o dată pe săptămână puteţi mânca orice vă doriţi - 5 august va fi anume acea zi! Cheat Meal Fest va întruni restaurantele orașului, care vă vor bucura cu bucatele lor sănătoase și delicioase! Articolul Fără mustrări de conștiință! Cheat Meal Fest, evenimentul cu sute de rețete sauvuroase pe placul gurmanzilor. apare prima dată în #diez.
16:56
În perioada 27 - 28 iulie, în țară se prevede vreme cu caracter instabil. Astfel, se vor menține descărcări electrice, seara izolat se prevăd averse puternice cu grindină și vijelie 15-20 m/s. Articolul Cod galben de vreme instabilă. Se prevăd averse puternice cu grindină și vijelie apare prima dată în #diez.
16:41
Jurnaliștii de la Europa Liberă au realizat un videografic, în baza unui studiu britanic, în care se arată cât trebuie să muncească un european ca să-și ia o bere. Potrivit cercetării, o persoană din Moldova trebuie să lucreze 33 de minute și 36 de secunde. Totuși, la coada clasamentului nu ne aflăm noi, dar Azerbaidjan, astfel, un azer trebuie să muncească 1 oră și 22 de minute. Articolul (videografic) De la 4 minute la o oră jumătate: Cât trebuie să lucreze un european pentru o bere apare prima dată în #diez.
16:41
Deputatul român PMP, Constantin Codreanu, va cere retragerea cetățeniei române pentru toți susținătorii președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. În acest sens, deputat a început colectarea de dovezi privind acțiunile și declarațiile românofobe ale acestora pentru a pregăti un dosar complet pe care să-l prezinte Autorității Naționale pentru Cetățenie. Anunțul a fost făcut pe pagina sa oficială de Facebook. Articolul Deputatul român Constantin Codreanu va cere retragerea cetățeniei române pentru toți susținătorii lui Dodon apare prima dată în #diez.
16:11
Începând de sâmbătă, 29 iulie 2017, postul de televiziune Realitatea TV își suspendă activitatea pentru o perioadă nedeterminată. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă. Motivul nu a fost invocat, dar amintim că, pe 30 martie, Parlamentul Republicii Moldova a votat modificarea Codul Audiovizualului. Articolul Realitatea TV își suspendă activitatea apare prima dată în #diez.
15:56
Aripa tânără a Partidului Acțiune și Solidaritate au încenat o scenă epică din finalul sezonului V de Game of Thrones prin care îndeamnă tinerii să iasă la protestul din 30 iulie. Articolul (video) Shame! Shame! Shame! Metoda inedită prin care Youth PAS cheamă tinerii la protestul din 30 iulie apare prima dată în #diez.
15:56
FIRST Global Challenge este un eveniment internațional de robotică, unde studenți din peste 160 de țări din întreaga lume s-au adunat la Washington pentru a concura într-o competiție angajată și colaborativă. Echipele au fost provocate să găsească soluții la o problemă globală reală, și anume accesul la apă curată. Republica Moldova pentru prima dată a participat la un concurs internațional de o astfel de amploare și a fost reprezentată de o echipă formată din șase participanți, conduși de un mentor. Aceștia au reușit să se claseze pe locul 41 din 163 de echipe participante. Articolul Au creat un roboțel pentru curățirea apei și s-au clasat în top 50. Cine sunt tinerii care au reprezentat Moldova la FIRST Global Challenge 2017 apare prima dată în #diez.
15:41
Fundația Bénéteau invită toți studenții la arhitectură, design și inginerie să participle la concursul de bursă și design. Scopul concursului din acest an - dezvoltarea unui catamaran. Articolul Viitorii arhitecți, designeri și ingineri sunt invitați să participe la un concurs în Germania. Premiul cel mare este de 6000 de euro apare prima dată în #diez.
15:26
Universitatea Tehnică din Moldova a publicat 20 de proiecte noi, care urmează să fie puse în funcțiune în anul de studii ce urmează. Articolul Universitatea Tehnică a Moldovei lansează 20 de proiecte unice. Care este costul fiecăruia și perioada în care urmează să fie finalizate apare prima dată în #diez.
15:26
Se spune că orele de la școală și cursurile de limbi străine nu ajuta la fel de mult ca serialele în procesul de învățare a unei limbi. 90% din tineri învață limba engleză prin intermediul serialelor. Care sunt acele show-uri britanice ce îmbogățesc vocabularul și îmbunătățesc accentul, aflați mai jos. Articolul Vrei să înveți engleza în vacanță? Cele mai bune seriale britanice care pot fi ușor privite online apare prima dată în #diez.
15:11
În scuarul Ghibu, spațiul din spatele Muzeului Naţional de Artă, reînvierea căruia este una dintre ideile de proiect propuse pentru a primi finanţare din fondul Bugetului Civil, ar fi trebuit să se construiască un depozit de păstrare a patrimoniului cultural al Muzelui Național de Artă. O decizie în acest sens a fost luată de Consiliul Municipal încă pe 19 noiembrie, 2015. Totuși, la insistențele consilierilor, decizia a fost anulată ieri, iar spațiul rămâne în proprietate municipală. Articolul În scuarul Ghibu ar fi trebuit să se construiască un depozit. Consilierii au anulat decizia, iar spațiul rămâne în proprietate municipală apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
13:26
Președintele Igor Dodon a reacționat la decizia Curții Constituționale de a declara neconstituțional decretul privind organizarea referendumului consultativ. Articolul Reacția președintelui Dodon la decizia Curții Constituționale: Este o sfidare în adresa cetățenilor apare prima dată în #diez.
12:56
Tradițional în perioada 13 februarie – 15 aprilie, Universitatea Tehnică a Moldovei a organizat concursul „Tânărul Creator”. Drept facilitate pentru elevii dornici de a inova în domeniul ingineriei, UTM oferă învingătorilor compartimentelor „Creativitatea tehnică” şi „Creativitatea artistică: arhitectură, design, desen artistic, pictură, sculptură”, oportunitatea, în caz că aceștia se hotărăsc să pășească în treapta universitară la UTM, de a fi primii în lista celor înmatriculați. Articolul Șase elevi au oportunitatea să fie primii în lista celor înmatriculați la UTM. Iată pentru ce merite apare prima dată în #diez.
12:56
După argintul cucerit de Vasile Diaconu (69 kg) și bronzul adjudecat de Maxim Bostan (42 kg), a venit rândul altor doi luptători de stil liber să urce pe podium la Campionatul European de lupte libere, greco-romane și feminine, care se desfășoară la Sarajevo (Bosnia și Herțegovina). Articolul Moldova a câștigat încă două medalii la europenele de lupte printre cadeți apare prima dată în #diez.
12:41
Ben Hawkey, actorul care l-a jucat pe Hot Pie în „Game of Thrones”, a deschis o brutărie la Londra. Denumirea patiseriei este cât se poate de corespunzătoare: „You know nothing John Dough”. Articolul Un actor din „Game of Thrones” și-a deschis propria patiserie tematică. Care este denumirea originală pe care i-a atribuit-o apare prima dată în #diez.
12:26
Camparea cu cortul reprezintă o alternativă pentru tinerii îndrăgostiți de călătorii, care doresc să viziteze cât mai multe locuri posibile cu un buget mai redus. Deși e foarte populară la moment, camparea cu cortul presupune și unele riscuri, pe care le poți evita dacă ai grijă să pui la punct orice detaliu ce ține de locația aleasă, numărul de persoane cu care mergi, cât și detaliile ce țin de caracterul vremii pentru a lua echipamentul corespunzător. Articolul Recomandări: Ce trebuie să știi atunci când te pornești la o campare cu cortul apare prima dată în #diez.
11:56
În urma unei sesizări făcute de Partidul Liberal, Curtea Constituțională a decis astăzi că referendumul consultativ ce trebuia să se desfășoare pe 24 septembrie, nu va avea loc.  Articolul Curtea Constituțională a decis că referendumul consultativ propus de Igor Dodon nu va avea loc apare prima dată în #diez.
11:26
Autoritățile responsabile de gestionarea traficului transfrontalier propun revizuirea mai multor aspecte ale organizării controlului la trecerea frontierei, astfel încât să fie optimizată durata de traversare a acesteia de către toate categoriile de unități de transport. Măsurile identificate de reprezentanții Vamei au fost discutate în cadrul unei ședințe de lucru. Articolul Controlul vamal va fi efectuat inclusiv de către șefii posturilor vamale. Ce alte măsuri vor fi introduse pentru fluidizarea traficului transfrontalier apare prima dată în #diez.
11:26
Dacă ești interesat de cultură, mai ales de muzică (rock, pop, electro, hip hop, reggae, petrecere dj), ești flexibil, sociabil, serios și ai vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, nu ezita să participi într-un program de voluntariat în Elveția. Ai oportunitatea să cunoști cultura și să explorezi ținuturile țării pentru o perioadă de 6, 10 sau chiar 12 luni. Articolul Primește o bursă lunară în sumă de 270 euro și explorează Elveția în cadrul unui program de voluntariat apare prima dată în #diez.
11:26
Pe 30 iulie, începând cu ora 18:00, toți iubitorii artelor sunt invitați la o expoziție de tablouri cu scop caritabil. Însă vernisajul nu vine singur, ci la pachet cu multe alte distracții și surprize. Articolul Tablouri, poezii și muzică clasică. „Artă pentru Artă” este evenimentul care unește caritatea și măiestria apare prima dată în #diez.
10:56
Rețeaua națională a consiliilor locale ale tinerilor din Moldova lansează un apel către autoritățile publice, grupurile de inițiativă, societatea civilă, privind procesul de constituire a Consiliilor raionale/municipale ale tinerilor. Inițiativa vine în urma Programului privind dezvoltarea centrelor de tineret, lansat de Ministerul Tineretului și Sportului.  Articolul Până în luna octombrie, vor fi create Consilii ale tinerilor pe 80% din teritoriul țării. Ce trebuie să faci ca să ai unul în localitatea ta apare prima dată în #diez.
10:26
Reprezentanții ineditului Muzeu al Kitsch-ului din Capitală (Romanian Kitsch Museum) invită vizitatorii paginii oficiale a instituției să voteze „cele mai relevante kitsch-uri din istoria română", până la finalul lunii iulie, printre personalitățile și operele propuse numărându-se Elena Ceaușescu, Dracula, Casa Poporului sau peștele de sticlă de pe televizor. Articolul Romanian Kitsch Museum: Votați online pentru cele mai relevante kitsch-uri din Istoria Românilor apare prima dată în #diez.
09:26
Consilieul municipal Ilian Cașu a publicat o fotografie prin care anunță precum Apă-Canal a instalat o fântână țîșnitoare de băut apă potabilă. Articolul (foto) În Parcul Catedralei a fost instalată o fântână țîșnitoare de băut apă potabilă apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.