(galerie foto) Oamenii frumoși iubesc muzica bună. Cum s-a desfășurat La La Play Ucraineni la Cinișeuți

#diez, 17 iulie 2017 21:41

Oameni frumoși la chip și suflet s-au adunat astăzi, 17 iulie, pe stadionul local al satului Cinișeuți, Rezina pentru a-și delecta auzul cu muzică clasică. Orchestra Națională de Tineret a Moldovei a încântat publicul, iar aceștia la rândul lor i-au mulțumit cu aplauze, flori și cuvinte de laudă. Articolul (galerie foto) Oamenii frumoși iubesc muzica bună. Cum s-a desfășurat La La Play Ucraineni la Cinișeuți apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum o oră
13:00
Dezvoltarea infrastructurii rutiere, securitatea energetică și domeniul social – acestea sunt cele trei dintre prioritățile bugetului pentru anul 2018. Declarația a fost făcută de către purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari, după ședința săptămânală a formațiunii politice. Articolul Prioritățile la crearea bugetului național pentru 2018: Reparația drumurilor, securitatea energetică și domeniul social apare prima dată în #diez.
13:00
Aeroportul Heathrow a lansat tradiţionala sa reclamă de Crăciun, ce-i are ca protagonişti pe urşii Doris şi Edward. Anul acesta, povestea ne poartă pentru început către prima lor întâlnire, de Crăciun. Finalul poveştii este unul extrem de emoţionant. Articolul (video) Încă o reclamă emoționantă de Crăciun. Povestea aeroportului londonez Heathrow concurează cu cele mai bune din lume apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
12:45
O pagină a microbuzelor din Chișinău a apărut pe Facebook care se adresează atât locuitorilor din oraș, cât și consilierilor municipali. Aceștia spun că din cauza că prețul la călătoriile cu microbuzul nu a fost mărit în ultimii 10 ani, aceștia nu pot investi bani în dezvoltare. Articolul (foto) O pagină a microbuzelor din Chișinău a devenit activă pe Facebook. Se cere mărirea prețului pentru o călătorie apare prima dată în #diez.
12:30
De cele mai multe ori, pentru a face o fotografie impresionantă ai nevoie doar un de un aparat foto și de abilitatea de a-l mânui corespuzător. Dar asta nu e întotdeauna suficient. Uneori, e nevoie să fii în momentul potrivit, la locul potrivit. Articolul (galerie foto) Printr-o simplă coincidență. Cele mai curioase fotografii realizate accidental apare prima dată în #diez.
12:30
Ești în căutarea unui loc de muncă și aspiri la un salariu decent? Echipa #diez vrea să te ajute și îți sugerează câteva posturi vacante. Grăbește-te să depui dosarul. Articolul Locuri de muncă vacante la Chișinău. #diez îți recomandă următoarele joburi apare prima dată în #diez.
12:15
În 1900, artistul francez Jean-Marc Cote și-i imaginat cum va arăta viața în 100 de ani. Astfel, acesta a realizat o serie de ilustrații prezicătoare pe pachete de țigări. Unele presupuneri ne vor face să zâmbim, iar altele s-au îndeplinit de fapt.  Articolul (foto) Ilustrațiile prezicătoare. Cum credeau oamenii din secolul XIX că va arăta lumea în anii 2000 apare prima dată în #diez.
12:15
La 19 noiembrie 2017 au avut loc alegeri locale în unele localități din țară. Astfel, locuitorii din orașul Sângera din municipiul Chișinău, comuna Berlinți din raionul Briceni, comuna Zîrnești din raionul Cahul, comuna Plopi din raionul Cantemir, comuna Ștefănești din raionul Florești, satul Fundurii Noi din raionul Glodeni, comuna Lăpușna din raionul Hîncești, comuna Sărăteni din raionul Leova, satul Căpriana din raionul Strășeni și comuna Ghiliceni din raionul Telenești au ieșit la vot pentru a-și alege noii primari. Articolul Rezultate alegeri locale din 19 noiembrie: PDM are 8 noi primari care au câștigat din primul tur apare prima dată în #diez.
12:15
Un angajat al minei de piatră din satul Pașcani, raionul Criuleni, responsabil de exploatarea minieră, a fost reținut în baza a două cauze penale pornite pentru încălcarea regulilor de protecție a muncii și încălcarea regulilor de exploatare a minei. De asemenea, a fost audiat și proprietarul minei. Articolul Un angajat al minei de piatră din Pașcani a fost reținut. A fost audiat și proprietarul minei apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
11:15
O metodă ingenioasă au elaborat muncitorii care pregătesc str. 31 august pentru sărbătorile de iarnă. După ce au asfaltat porțiunea străzii, trotuarele mai mult semănau cu o tablă de șah, deoarece se evidenția foarte mult culoarea neagră pe porțiunea gri neasfaltată. Astfel, lucrătorii au hotărât să coloreze „pătratele întunecate” în gri. Iată cum arată acum strada 31 august din Capitală. Articolul (galerie foto) Din negru în gri. Cum au fost „colorate” trotuarele de pe strada 31 august din Capitală, după ce au fost asfaltate apare prima dată în #diez.
11:00
La Shopping MallDova a avut loc cel mai hot eveniment al toamnei - Noaptea Reducerilor. Sute de amatori de shopping au făcut cumpărături la prețuri reduse și s-au distrat în același timp. Articolul (foto, video) Reduceri, distracție și multe premii! Cum a avut loc Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova apare prima dată în #diez.
10:45
În ultimii ani, rolul artei migrează tot mai mult spre facilitarea comunicării și ilustrării problemelor cu care se confruntă o societate. Arta a devenit un instrument important care ne ajută să vedem dincolo de aparențe. Aceasta ne prezintă realitatea într-o formă incomodă și dintr-un unghi cu care nu suntem obisnuiți s-o privim, iar viziunea artiștilor contribuie la o mai bună diagnosticare a problemei, prin urmare are potențialul de a identifica și posibile soluții. Articolul Calendarul și sărbătorile din Moldova văzute într-un mod neobișnuit. La Chișinău va avea loc Expoziția de Artă Contemporană „PostReal” apare prima dată în #diez.
10:30
Primii fulgi de nea deja au căzut în nordul republicii la Ocnița, Otaci și Briceni. Articolul (foto) În nordul republicii au căzut primii fulgi de zăpadă. Care este prognoza meteorologilor pentru următoarele zile apare prima dată în #diez.
10:15
„DearMe” este o campanie internațională devenită virală, care constă în adresarea unui mesaj sieși la vârsta de 16 ani. Personalități din întreaga lume, vloggeri sau pur și simplu oameni care au cont pe Youtube își adresează mesaje, un soi de scrisori către trecut cu diverse sfaturi pentru „eu la 16 ani”. Echipa #diez își propune să realizeze o versiune locală a proiectului dat. Articolul DearMe: Lilian Severin aka Lúrex: Nu lăsa maimuța din interiorul tău să stea liniștită apare prima dată în #diez.
10:15
Câştigătorul premiului Guvernului Republicii Moldova „Inventator remarcabil” a devenit renumitul chimist Victor Covaliov – doctor, conferenţiar universitar la Facultatea de Chimie şi Tehnologie Chimică a Universităţii de Stat din Moldova. El a fost apreciat pentru ciclul de invenţii în domeniul ecologiei. Laureatul se va învrednici de un premiu în valoare de 10 mii de lei. Articolul Gardianul purității. A fost premiat cel mai bun tânăr în etate inventator din Moldova apare prima dată în #diez.
10:15
Briefing de presă susținut de Procuratura Generală privind accidentul din satul Pașcani, raionul Criuleni. Articolul (video) Briefing de presă susținut de Procuratura Generală privind accidentul din satul Pașcani, raionul Criuleni apare prima dată în #diez.
10:00
Locuitorii de pe mai multe străzi din orașul Durlești vor rămâne temporar fără apă la robinete. Articolul Deconectări temporare de apă în Durlești. Pentru când sunt preconizate deconectările apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
09:45
Cum stai cu geografia? Ești gata să-ți verifici cunoștințele prin intermediul unui test interactiv, în care va trebui să ghicești drapelele diferitor țări? Cu această ocazie, echipa #diez a creat un joc pentru tine. Succes!! Articolul Hai să ne jucăm: Ghicește căror țări le aparțin următoarele drapele apare prima dată în #diez.
09:30
Prim-ministrul Pavel Filip a convocat în seara zilei de 20 noiembrie o ședință de urgenţă la Guvern pe tema accidentului petrecut la o mină din satul Pașcani, raionul Criuleni. Articolul (foto) Premierul Pavel Filip a convocat o şedință de urgenţă în legătură cu accidentul produs la o mină din Pașcani apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
06:45
„Pe vale, pe culme,/ Stau satele mele,/ Aproape de codru,/ Aproape de stele”, spunea Vieru. Moldova este țara visurilor, doinelor și dorului. Oamenii de aici se deosebesc printr-o inimă caldă și un suflet mare, iar din moment ce începi să explorezi ținuturile țării începi să percepi și frumusețea plaiului natal. Articolul (foto) Moldova, văzută prin filtrele de pe Instagram. Telenești – regiunea doinelor melodioase apare prima dată în #diez.
06:45
Cunoscută pentru picturile, artista din Los Angeles, Yaoyao Ma Van As, se mândrește cu un portofoliu profesional impresionant. În plus, pe lângă operele comandate, pictorița creează lucrări personale care relevă beneficiile vieții în singurătate. Articolul (foto) Haos creativ și gustări la miez de noapte. Cum arată viața solitară a persoanelor împăcate cu propriul eu apare prima dată în #diez.
06:30
Niciodată nu este prea devreme să începi să te pregătești pentru examenul de bacalaureat. În acest an, absolvenții treptei liceale vor susține proba la limba de instruire pe data de 8 iunie. Cu toate că pe parcrsul anilor, inevitabil s-au produs numeroase modificări, privind desfășurarea examenelor și a itemilor acestuia, rezolvarea cât mai multor teste va contribui la pregătirea ta pentru susținerea cu brio a examenului maturității. #diez îți prezintă toate testele pe care le-au avut absolvenții la limba de instruire, în ultimii 5 ani. Articolul BAC 2018: Pregătește-te de examenul la Limba de Instruire și rezolvă testele ce au fost în ultimii 5 ani apare prima dată în #diez.
06:15
Interesul arătat de colecționari față de obiectele care i-au aparținut împăratului Napoleon I nu se dezminte: după un bicorn vândut cu peste 1,8 milioane de euro, o frunză de aur din coroana lui Napoleon I a fost adjudecată duminică pentru peste 600.000 de euro, relatează AFP. Articolul (foto) O frunză de aur adjudecată la licitație. Piesa din coroana lui Napoleon a fost vândută cu 625.000 de euro apare prima dată în #diez.
06:15
Anual International SOS și Control Risks lansează hărți în care stipulează gradul de risc la care te expui actunci când hotărăști să vizitezi o țară nouă. Dacă planifici o excursie pentru anul 2018, nu ezita să consulți aceste hărți, pentru a te asigura că viața ta nu este în pericol. Articolul (foto) Siguranța rutieră și securitatea personală. Urmărește pe hartă care sunt cele mai riscante destinații turistice apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
00:15
În această seară, în jurul orei 20:00, salvatorii au fost alertați și informați de către poliție, referitor la o situație ce s-ar fi întâmplat în această după-amiază în apropiere de satul Pașcani, raionul Criuleni, într-o carieră de piatră. Articolul (foto) O mină de calcar s-a surpat la Criuleni. Accidentul a luat viața a trei persoane apare prima dată în #diez.
20 noiembrie 2017
22:00
Acum câteva ore, în Shanghai a avut loc cea mai așteptată prezentare de lenjerie intimă, Victoria’s Secret Fashion Show 2017. Articolul (foto, video) Victoria’s Secret Fashion Show 2017. Cum au defilat în acest an cei mai în vogă „îngerași” apare prima dată în #diez.
21:15
Prima amintire din copilărie la mulți dintre adulții de azi se asociază cu weekendurile petrecute alături de părinți la parcurile de distracție. Timpurile au trecut, iar caruselele au rămăs „vii” și colorate doar în amintiri, acum fiind sub straturi groase de vopsea. Cu toate imperfecțiunile, ele și-au lăsat amprenta în memoria mai multor generații și vor continua să o facă în ceea ce urmează.  Articolul (foto) „Roata viziunii” și „Romanița” sub zeci de straturi de vopsea. Cum arată parcurile de distracții din Chișinău apare prima dată în #diez.
20:15
Brian Kesinger este un artist, care are în spate o activitate de mai bine de 20 de ani în industria filmelor animate. Mai nou, acesta a încercat să facă desene puțin mai diverse. Acestea nu se deosebesc prin caracterul sau esența picturii, dar prin materialul pe care îl utilizează pentru a picta - acesta fiind ceaiul. Articolul (foto) Cu gust și culoare. Un artist impresionează prin desenele sale realizate cu ceai apare prima dată în #diez.
19:45
În perioada 16-20 noiembrie 2017 la Complexul Olimpic Român din Izvorani, România, a avut loc Campionatul European la fotbal-tenis la categoriile de vârstă (seniori, senioare, juniori și U-21) la care au participat 24 de țări. În clasamentul general pe echipe, Moldova s-a situat pe locul 3, care îi oferă dreptul să participe fără preliminarii la Campionatul Mondial 2018. Articolul Lotul național al Moldovei s-a clasat pe locul trei la Campionatul European la fotbal-tenis apare prima dată în #diez.
19:30
A fost publicat teaserul noului spot de promovarea al Republicii Moldova. Internauții spun că eroul din spot este Brad Pitt sau cel puțin, că seamănă izbitor cu acesta. Articolul (video) Internauții speculează precum că Brad Pitt s-ar fi filmat în noul spot de promovare al Republicii Moldova apare prima dată în #diez.
18:45
Zilele de toamnă ne bucură cu apusuri spectaculoase și răsărituri roz-arămii. Pentru un început frumos de săptămână, echipa #diez îți recomandă o serie de evenimente, la care poți să te alimentezi cu hrană spirituală într-o zi de marți. Articolul Recomandări #diez. Evenimente la care poți să mergi marți, o zi colorată de toamnă apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.