Deținutul care a evadat din penitenciarul de la Goian, a fost prins

Deschide.md, 17 iulie 2017 21:36

Deținutul din Penitenciarul nr.10-Goian, anunțat în căutare astăzi, 17 iulie 2017, a fost reținut în jurul orei 19:30, în urma unor măsuri ample de căutare, desfășurate de către angajații sistemului penitenciar și colaboratorii de poliție, se arată într-un comunicat de presă emis de Departamentul Instituțiilor Penitenciare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum o oră
17:30
Grănicerii ucraineni au depistat o conductă subacvatică prin canalul „Dnestrovsk-Limanskoe”, din Republica Moldova spre malurile regiunii Odessa. Conducta a fost pregătită pentru contrabandă cu alcool etilic, transmite serviciul de presă al Serviciului de Frontieră al Ucrainei.
17:20
Iranul și-a închis granițele cu Kurdistanul irakian, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe iranian, în cursul unei conferințe de presă săptămânale, citat luni de agenția Tasnim, relatează AFP.
Acum 2 ore
17:00
Rusia comite încălcări „grave” ale drepturilor omului în Crimeea, inclusiv impunerea cetăţeniei şi deportarea deţinuţilor, arată un raport al ONU publicat luni, citat de Reuters.
17:00
Lansarea inițiativei privind colectarea semnăturilor pentru trecerea la forma de guvernământ prezidențială este o acțiune de PR, pe care PSRM și liderul „de facto” al acestuia, Igor Dodon, o folosesc pentru sustragerea atenției cetățenilor de la alte probleme mult mai importante pentru societate, susțin reprezentanții mai multor partide politice.
16:50
Președintele rus Vladimir Putin urmează să se întâlnească joi la Ankara cu omologul său turc Recep Tayyip Erdogan, a anunțat luni Kremlinul, după o convorbire telefonică a celor doi șefi de stat, informează Reuters.
16:50
Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), în comun cu Inspectoratul Național de Investigații, a efectuat astăzi, 25 septembrie, 27 de percheziții în cadrul unei cauze penale, pornită pe faptul evaziunii fiscale a întreprinderilor în proporții deosebit de mari, transmite PCCOCS.
16:30
Șeful Procuraturii Anticorupție desființează versiunea jurnaliștilor RISE Moldova potrivit căreia Ilan Shor ar putea cădea sub legea amnistiei. Într-un comentariu oferit reporterilor Deschide.MD, Viorel Morari explică - Ilan Shor nu poate fi amnistiat din mai multe motive categorice:
Acum 4 ore
15:40
Zăceam pe un pat de spital, cu piciorul în ghips, și mă uitam la televizor, când l-am văzut pe Andrei Năstase, pășind alături de Dodon și Usatîi, în fruntea unei coloane de demonstranți. Radu zapase din greșeală acolo și Iurie i-a strigat să nu schimbe canalul. Radu și Iurie erau după operație. Unuia i-a fost scoasă fierea, iar celuilalt i-a fost extirpat un furuncul. Narcoza le trecuse și le venise cheful să se uite la televizor. Iurie, căruia i s-a îndepărtat o bubă de pe spate, s-a întors spre mine și m-a întrebat:
15:10
Banca Națională a Moldovei (BNM) a inițiat un proces de reformare a sistemului de gestiune a resurselor umane. Această schimbare va fi realizată în cadrul unui vast proiect pus în aplicare cu ajutorul experților de la „KORN FERRY-Hay Group", lider internațional pe piața de servicii de consultanță în domeniu, este menționat într-un comunicat de presă.
14:50
Directorul Gimnaziului-internat nr.3, Igor Sandler, a fost reținut săptămâna trecută fiind cercetat într-un dosar pornit pe trafic pe copii (art 206, aliniat 3 Cod Penal). Reporterii Deschide.MD au obținut informația de la surse didactice și abia după câteva zile de insistențe am aflat că materialele sunt în gestiunea procurorilor PCCOCS, iar operațiunea a fost desfășurată în comun cu Centrul pentru combaterea traficului de persoane al IGP.
14:10
Pe fondul crizei economice și politice din regiunea transnistreană, ce provoacă nemulțumirea locuitorilor din zonă, așa-numitele autorități din stânga Nistrului încep să cedeze în fața celor de la Chișinău. Liderul separatist, Vadim Krasnoselski și așa-zisul ministru de externe Vitali Ignatiev au anunțat că Tiraspolul este gata să facă „compromisurile necesare”, pentru ca mijloacele de transport transnistrene să fie admise în traficul rutier internațional, adică acceptă „numerele neutre” propuse de către autoritățile moldovenești, transmite serviciul de presă a pretinsului președinte.
Acum 6 ore
13:50
(UPDATE 13:38) Două persoane au fost reținute până la această oră, conform informațiilor pe care ni le-au oferit ofițerii de la percheziții și confirmate ulterior de șeful adjunct al PCCOCS, Vitalie Busuioc. Operațiunea continuă...
13:50
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, James D. Pettit, îi lasă de înțeles președintelui Igor Dodon, într-un limbaj diplomatic, ca acesta să permită colaborarea internațională pe segmentul militar. De cealaltă parte, președintele moldovean se face că plouă și nu știe nimic.
13:50
Dezbaterea publică între președintele Parlamentului, Andrian Candu, și președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, ar putea avea loc la sfârșitul acestei săptămâni. Despre acest lucru speakerul a anunțat pe pagina sa de Facebook. Reacția liderului PAS nu s-a lăsat așteptată. Ea anunță că este de acord să participe la un duel politic, chiar dacă l-a așteptat pe Vlad Plahotniuc.
13:40
13:10
Inspectoratul Național de Patrulare (INP) informează, conform modificărilor HG nr.341 din 26 mai 2017, au loc lucrări de instalare a săgeților de culoare verde la semafoarele din capitală, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a IPN
13:00
Grindina care a făcut ravagii acum câteva zile în nordul țării, a căzut în limita zonelor protejate cu rachete antigrindină. Totodată pagubele încă urmează să fie evaluate de autoritățile locale iar ulterior vor fi prezentate la Ministerul Agriculturii pentru ca acestea să fie acoperite financiar.
12:50
Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) şi Inspectoratul Național de Investigații, efectuează în aceste momente 27 de percheziții în cadrul unei cauze penale, pornită pe evaziune fiscală în proporții deosebit de mari. Este vizat un un grup de agenți economici, care administrează mai multe restaurante și cafenele, inclusiv rețeaua „Taxi Blues”, care are filiale în toate sectoarele capitalei. Potrivit surselor Deschide.MD, aceștia ar fi prejudiciat bugetul de stat - doar în ultimii doi ani - cu aproximativ 6 milioane de lei.
12:30
Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) în comun cu Inspectoratul Național de Investigații, efectuează în aceste momente 27 de percheziții în cadrul unei cauze penale pornită pe evaziune fiscală în proporții deosebit de mari. Este vizat un un grup de agenți economici care administrează mai multe restaurante și cafenele, inclusiv rețeaua „Taxi Blues” care are filiale în toate sectoarele capitalei. Potrivit surselor Deschide.MD aceștia ar fi prejudiciat bugetul de stat - doar în ultimii doi ani - cu aproximativ 6 milioane de lei.
Acum 8 ore
11:30
Consilierul municipal Chișinău, Oleg Onișcenco, și-a depus mandatul „din propria inițiativă”. Cererea de demisie a fost publicată de fostul său coleg din fracțiunea PSRM din CMC, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.
11:00
10:50
Până la urmă, muntele lui Dodon s-a scremut și a născut un șoarece. Ce-i drept, unul bolnav și foarte contagios.
10:30
Poliția suedeză a reținut doi ofițeri navali ruși care au eșuat o navă lungă de 80 de metri, transportând 44.000 litri de motorină, anunță Aftonbladet.
10:30
În Găgăuzia, societatea civilă le cere autorităţilor din regiune să nu se implice în conflictul dintre şeful statului şi coaliţia majoritară de guvernământ. Mai mult decât atât: să boicoteze alegerile parlamentare şi prezidenţiale din Republica Moldova până când Executivul de la Chişinău nu-şi va onora promisiunile făcute Autonomiei.
10:10
Aproximativ 1100 de microbuze care circulă pe itinerariile din Capitală, acest lucru însemnând că numărul acestora s-a diminuat îăn ultima perioadă cu aproximativ 600 de unități.
Acum 12 ore
10:00
Duminică au loc alegeri generale în Germania. Cineva ar spune alegeri fără istoric, odată ce sondajele arată rezultate ce mențin stabilitatea postului Cancelarului Angela Merkel dar și, cel mai probabil, pe cea a Ministrului Finanțelor, cel mai important ministru în Germania.
10:00
Conservatorii cancelarului german Angela Merkel - Uniunea Creștin-Democrată (CDU) și ramura sa bavareză Uniunea Creștin-Socială (CSU) - au obținut o victorie netă, mult mai largă decât se aștepta, la alegerile parlamentare federale de duminică, în timp ce dreapta naționalistă, Alternativa pentru Germania (AfD), a înregistrat un scor ce-i permite intrarea în parlament, relatează AFP.
09:40
Ruslan Codreanu, președintele fracțiunii Partidului Popular European din Moldova (PPEM) în Consiliul municipal Chișinău (CMC), a cerut repetat demisia șefului Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC), Gheorghe Morgoci, în legătura cu lipsa atitudinii față de problemele financiare și a managementului defectuos a întreprinderii municipale. Acesta subliniază necesitatea comasării RTEC cu Parcul Urban de Autobuze (PUA), fapt care ar stopa furturile de milioane de lei, potrivit unui comunicat de presă al PPEM.
09:40
Rezultatele alegerilor germane de duminică și anunțul social-democraților că vor merge în opoziție lasă doar o opțiune viabilă de coaliție: o inedită colaborare tripartită la nivel federal între conservatori, liberali și verzi, la fel de exotică precum numele său, "Jamaica", scrie agenția EFE.
09:30
Compania „Energomontaj Grup” din Pitești va livra și instala trei turbine moderne la „CET-Nord”. Un acord în acest sens a fost semnat săptămâna trecută, după ce compania românească a câștigat un tender, notează publicația SP din Bălți.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.