Deținutul care a evadat din penitenciarul de la Goian, a fost prins

Deschide.md, 17 iulie 2017 21:36

Deținutul din Penitenciarul nr.10-Goian, anunțat în căutare astăzi, 17 iulie 2017, a fost reținut în jurul orei 19:30, în urma unor măsuri ample de căutare, desfășurate de către angajații sistemului penitenciar și colaboratorii de poliție, se arată într-un comunicat de presă emis de Departamentul Instituțiilor Penitenciare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 10 minute
17:00
Primăria municipiului Chişinău anunță că panourile publicitare de pe str. 31 august 1989, din perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni – Al. Puşkin, vor fi demontate şi evacuate, în termen de două zile.
Acum 15 minute
16:40
Marea actriță română Stela Popescu a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Artista de origini basarabene a fost găsită moartă în curtea casei în care locuia în București.
Acum o oră
16:20
Marea actriță română Stela Popescu a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Artista a fost găsită moartă în curtea casei în care locuia în București.
16:10
Începe a deveni clar de ce președintele Igor Dodon a investit sume uriașe în renovarea vilei Prezidențiale de la Condrița. Weekend-ul trecut, acolo s-a odihnit excentricul deputat rus Oleg Paholkov de la Partidul „Spravedlivaia Rosia”(Rusia dreaptă). În timpul petrecut la Condrița, Dodon i-a răsfățat pe ruși cu carne de porc proaspăt sacrificat, vinuri din beciul reședinței, călătorii cu ATV-ul prin pădurea Condriței și toate acestea pe fondalul imnului Rusiei în interpratarea corului bisericesc de la Mănăstirea Curchi. Deputatul rus este recunoscut ca fiind unul excentric, pagina de facebook a acestuia având multe postări cu arme de foc și femei dezgolite.
16:00
Începe a deveni clar de ce președintele Igor Dodon a investit sume uriașe în renovarea vilei Prezidențiale de la Condrița. Weekend-ul trecut, acolo s-a odihnit excentricul deputat rus Oleg Paholkov de la Partidul „Spravedlivaia Rosia”(Rusia dreaptă). În timpul petrecut la Condrița, Dodon i-a răsfățat pe ruși cu carne de porc proaspăt sacrificat, vinuri din beciul reședinței, călătorii cu ATV-ul prin pădurea Condriței și toate acestea pe fondalul imnului Rusiei în interpreatarea corului bisericesc de la Mănăstirea Curchi.
Acum 2 ore
15:50
Deputatul rus Oleg Paholkov care stătea cocoțat pe șaua din spatele ATV-ului condus de președintele moldovean Igor Dodon chiuia de bucurie, în timp ce mașina zigzaga printre copacii din pădurea din Condrița. Se ținea cu o mână de Igor Nicolaevici, iar cu cealaltă le făcea semne entuziasmate jurnaliștilor care fugeau din urma lor și-i filmau. Deodată, în fața mașinii a apărut cine știe de unde un dâmb, un dâmb pe care președintele moldovean nu l-a putut ocoli și deputatul rus s-a dezechilibrat și a zburat din șa, prăvălindu-se pe spate, pe pământul rece din pădure, de care s-a izbit cu ceafa, s-a izbit atât de tare că i-a alunecat din cap căciula sa de Astrahan. Cameramanul Vova care fugea din urma mașinii s-a poticnit și el de un ciot și a căzut într-o rână, lovindu-se cu capul de o altă buturugă, acoperită de frunzele aurii de la Condrița. În cădere, a reușit să țină camera deasupra capului și aceasta nu a avut de suferit. El ca el, important e că a rămas întreagă camera. A sărit în picioare ca ars, dar nu știa ce să facă mai departe, să filmeze sau nu.
15:40
Doi antreprenori ruși au primit o pedeapsă exemplară din partea unei instanțe de judecată din Yakuția. Pentru că, în stare avansată de ebrietate fiind, și-au dovedit vitejia în fața unor stâlpi de electricitate, cei doi au primit interdicție de a mai consuma alcool pe o perioadă de doi ani.
15:30
Relația dintre Republica Moldova și Alianța Nord Atlantică a fost discutată astăzi de prim-ministrul Pavel Filip și secretarul General NATO, Jens Stoltenberg. Cei doi oficiali au pus accent pe colaborarea dintre Alianță și Chișinău, securitatea regională dar și cea a R. Moldova. În cadrul conferinței s-a vorbit și despre Biroul de legătură NATO care urmează să fie deschis în luna decembrie la Chișinău. Totodată șeful Cabinetului de Miniștri de la Chișinău a menționat că R. Moldova este determinată să subscrie activ eforturilor de promovare a păcii și securității în Uniunea Europeană.
15:20
Mă întreba cineva din Iași de ce mulți moldoveni îl votează pe Dodon și îl simpatizează pe Putin. Întrebarea concretă a fost: ce le oferă aceștia? Sau ce le oferă aceștia față de Uniunea Europeană?
15:10
15:00
Acum 4 ore
14:50
14:20
Silvia Răileanu este o tânără de 35 de ani, născută în raionul Bălți, dar stabilită în România din timpul liceului. A terminat Facultatea de Drept în Timişoara, unde s-a și stabilit. Fără nicio experienţă în domeniul agriculturii, împreună cu soțul său a investit în construcția unei super-sere, scrie agro-business.ro.
14:20
Avocații fostului premier, Vlad Filat, nu-și vor mai putea recupera datoriile de aproape 1,5 milioane de euro de la clientul lor (echivalentul a peste 30 de milioane de lei). Decizia a fost luată de Curtea de Apel care este una irevocabilă.
14:20
14:00
Un cortegiu în care s-ar fi aflat pretinsul lider al așa-numitei Republici Populare Luhansk (LNR), Igor Plotnițki, șeful administrației sale, Irina Teițman și un șir de alți pretinși funcționari RPL, ar fi părăsit Luhanskul și se îndreaptă spre Rusia, anunță publicația Novay Gazeta.
14:00
Reprezentanții a trei asociații moldoveniste, pro-ruse, și-au unit forțele și au făcut o conferință de presă în care ținta a fost Traian Băsescu. „Scutul Moldovei”, „Voievod” și „Urmașii lui Ștefan” au condamnat implicarea fostului președinte al României în politica din R. Moldova. Reacția președintelui executiv al Partidului Unității Naționale, Anatol Șalaru, a fost promptă.
13:40
Moldova va primi prima tranşă din suportul de 100 de milioane de euro oferit de Uniunea Europeană, în prima parte a anului 2018. Anunţul a fost făcut de Comisarul european pentru politica de vecinătate şi negocieri de extindere, Johannes Hahn, la o întrevedere cu jurnaliștii partipanţi la Summitul Parteneriatului Estic.
Acum 6 ore
12:50
Ambasada Rusiei în Republica Moldova protestează împotriva vandalizării monumentului din Fălești al poetului rus Alexandr Pușkin și solicită o anchetă minuțioasă în acest caz. Poetul rus a petrecut câțiva ani de autoexil la Chișinău, oraș căruia i-a dedicat și câteva versuri nu tocmai măgulitoare.
12:30
România este interesată de stabilitatea și modernizarea Republicii Moldova, de consolidarea instituțiilor și de menținerea parcursului european. Adoptarea agendei de asociere dintre Republica Moldova și UE demonstrează încă o dată voința Guvernului de la Chișinău de a continua parcursul său european. Declarațiile au fost făcute de către ministrul român al justiției, Tudorel Toader, în deschiderea celei de-a doua ediții a Forumului în domeniul justiției, care se desfășoară la București, transmite IPN.
12:20
La 24 noiembrie, în Republica Moldova este sărbătorită Ziua Agricultorului. Cu această ocazie, secretarul general de stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Iurie Ușurelu, a acordat un interviu pentru Deschide.MD. Oficialul vorbește despre problemele cu care se confruntă agricultorii, despre relațiile cu partenerii externi, abordează problema creditului polonez de 100 milioane de euro pentru modernizarea tehnicii agricole şi se referă la prevederile ce se vor regăsi în noul Cod Funciar, elaborarea căruia este, practic, finalizată.
12:20
Șeful Direcției Generale Transport Public și Căi de Comunicație (DGTPCC) Igor Gamrețchi nu este mulțumit de faptul că a scăpat de închisoare, fiind condamnat de Curtea de Apel la trei ani cu suspendare. Funcționarul a atacat decizia celei din urmă instanțe la Curtea Supremă de Justiție.
12:10
12:00
Doi bărbaţi din capitală au fost condamnaţi pentru violenţă în familie. Este vorba despre două cazuri unul a lovit-o pe sora sa iar altul când un bărbat și-a bătut concubina
11:50
Compania Facebook a decis ca să divulge utilizatorilor rețelei de socializare numele conturilor sau paginilor pe care Rusia le-a creat în scopuri propagandistice. Decizia drastică a administrației Facebook vine în urma unei sesizări a Congresului American, care vrea să lămurească subiectul amestecului autorităților de la Kremlin în alegeri prezidențiale americane de anul trecut.
11:50
Ședința Consiliului Municipal Chișinău (CMC) care urma să aibă loc astăzi amânată din motiv că cea mai mare fracțiune municipală, și anume cea a PSRM, nu au venit la primărie. Astfel s-au prezentat la ședință doar 23 de consilieri, astfel nu a fost întrunit cvorumul necesar pentru desfășurarea ședinței.
11:20
Echipa Zimbru U-19 a ratat calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor printre juniori, transmite IPN.
11:20
O româncă şi cei doi copii ai ei au fost salvaţi de carabinieri după ce a stat timp de zece ani sechestrată într-o localitate din Calabria, sudul Italiei. Din 2007 până astăzi, românca, acum în vârstă de 29 de ani, a fost ţinută captivă într-o cameră subterană, legată de pat şi abuzată sexual de nenumărate ori.
11:10
Rebelii pro-ruși au amplificat paza clădirii în care s-a baricadat pretinsul lider al Republcii Populare Luhansk (LNR), Igor Plotnițki, transmite agenția ucraineană UNIAN.
11:00
Modificarea art. 13 în Constituție a trecut „pozitiv”, ieri, la Comisia securitate naţională, apărare şi ordine publică. O surpriză în acest raport pozitiv o constituie votul fostului director al Serviciului de informații și securitate, ex-comunistul Artur Reșetnicov, care a votat în favoarea acestei modificări.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.