(video) Drag race: Noul vs vechiul Ford F-150 Raptor by Hennessey Performance

UNIMEDIA, 17 iulie 2017 13:26

Două pick-up-uri Ford F-150 Raptor, unul de generaţie veche şi altul din cea mai nouă, au fost puse alături pe un poligon de teste pentru a se vedea care este mai rapid.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 30 minute
17:40
Directorul Gimnaziului-Internat Nr.3 din capitală a fost reținut fiind suspectat de trafic de copii. Șeful  Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații al IGP, Lilian Levandovschi, nu vrut să precizeze numele persoanei reținute, declarând că sunt date cu caracter persoanal. 
Acum o oră
17:30
Surprinzător de rezistent în testele de anduranţă, iPhone 8 devine problematic atunci când trebuie reparat, costul şi dificultatea intervenţiilor pentru înlocuirea componentelor deteriorate nefiind tocmai de trecut cu vederea.
17:20
În premieră în Rusia va fi vândut un hipercar Bugatti Veyron prin intermediul unei case de licitaţii online.
17:20
La moment în capitală sunt înregistrate accidente rutiere pe următoarele adrese: - Bd. Ștefan cel Mare intersecție cu str. V. Pârcălab; - Str. Uzinelor - 4, în apropiere de str. Negreșteni.
Acum 2 ore
17:00
Teatrul Național „Eugene Ionesco” te așteaptă la ultimile spectacole din luna septembrie.
16:50
Trei minori cu vârstele de 13, 14 şi respectiv, 16 ani, originari din Chișinău au fost reținuți de oamenii legii după ce ar fi furat un automobil de model Dacia Logan, parcat pe strada Cahul din capitală.
16:30
Primarul general suspendat din funcție Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu. Magistrații de la Curtea de Apel au respins astăzi, recursul avocaților și au menținut decizia instanței de fond.
16:30
Noua generaţie Audi RS 7 Sportback va fi disponibilă pentru achiziţie cu două sisteme de propulsie diferite. În premieră, unul dintre ele va fi hibrid şi va produce peste 700 de cai putere.
16:20
Chongjin este al treiela oraș ca mărime din Coreea de Nord și, ca mai toate spațiile urbane din „Regatul Ermit”, atrage atenția prin pustietatea de teritoriu-fantomă a străzilor și a șoselelor. Până în prezent, prezența telefoanelor inteligente ori a bicicletelor electrice făcea parte din viața cotidiană a capitalei nord-coreene, însă aceste aspecte tehnologice s-au extins acum și în provincie, semn că decalajul social dintre centru și periferii pare a fi luat o altă turnură, relatează publicația sud-coreeană Daily NK, citând surse sub acoperire din Coreea de Nord, scrie digi24.ro.
16:20
O actriță care a apărut în celebrul serial Game of Thrones a dezvăluit că a renunțat la cursurile facultății de drept pe care le urma pentru a juca în filme pentru adulți, fapt ce a ajutat-o să-și depășească complexele legate de aspectul fizic.
16:10
(update 15:58) Curtea de Apel a decis prelungirea mandatului de arestare la domiciliu în privința primarului suspendat, Dorin Chirtoacă. „Suntem în afara legii, urmează să ne adresăm la CEDO. Pe masa instanței lipseau materialele cauzei penale, iar din acest motiv cel puțin nu trebuia să se meargă pe prelungirea arestului la domiciliu. Dosarul este unul politic”, a declarat Dorin Chirtoacă. (15:35) Magistrații de la Curtea de Apel decid asupra menţinerii arestului la domiciliu în privința primarului general suspendat din funcție Dorin Chirtoacă. UNIMEDIA a transmis live evenimentul.
16:10
Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, în comun cu Inspectoratul Național de Investigații, a efectuat 27 de percheziții în cadrul unei cauze penale pornită pe faptul evaziunii fiscale a întreprinderilor, în proporții deosebit de mari.
16:10
Lilia Pogolșa, viceministra Educației, Culturii și Cercetării, și-a cumpărat anul trecut un apartament în valoare de trei milioane de lei, având un salariu declarat de 22 mii de lei, transmite moldovacurata.md. Mai mult, viceministra a vândut anul trecut un teren cu 40 de mii de lei, care însă nu apăruse în declarațiile de venit din anii trecuți. Lilia Pogolșa figurează într-un dosar deschis pentru îmbogățire ilicită.
16:10
Oleg Ogor, deputatul Partidului Liberal, care a anunțat pe Facebook că pleacă din PL și din fracțiunea parlamentară, rămânând în continuare se activeze în calitate de deputat neafiliat, și-a șters postarea.
Acum 4 ore
16:00
Un şofer din Chişinău a început o nouă săptămână de muncă cu o bună dispoziţie, însă până la ora amiezii aceasta i-a dispărut.  Conducătorul s-a înfuriat după ce una din anvelopele sale noi a fost deteriorată de un obiect metalic ascuţit, pe care „l-a găsit” pe podul de pe strada Ismail.
15:40
Imagini cu aurora boreală au fost surprinse din spațiu de un astronaut italian. Video-ul de 30 de secunde a fost filmat din Stația Spațială Internațională.
15:40
„Familia canibală” din Krasnodar din Rusia mărturisește că a mâncat cel puțin 30 de oameni. Dmitri Bakshaev, în vârstă de 35 de ani, a declarat interogatorilor că canibalismul a început în 1999. Bărbatul și soția sa, Natalia, în vârstă de 42 de ani, o asistentă medicală, fac parte dintr-o „familie de canibali”, potrivit serviciului de știri Mash, despre care se știe că are legături cu organele de forță rusești.
15:40
Magistrații de la Curtea de Apel decid asupra menţinerii arestului la domiciliu în privința primarului general suspendat din funcție Dorin Chirtoacă. UNIMEDIA a transmis live evenimentul.
15:10
Cum vor arăta anvelopele auto în viitorul apropiat? Răspunsul la această întrebare ne-a fost oferit deja, asta pentru că în fiecare an renumiții producători prezintă concepte ale acestora.
15:00
Maia Sandu a felicitat-o pe Angela Merkel cu ocazia victoriei la alegerile din Germania. "Angela Merkel rămâne un exemplu al democrației, solidarității și integrității în viața publică", a scris președinta Partidului Acțiune și Solidaritate.
14:50
Un pasaj important din biblie a fost „adăugat mai târziu”, afirmă un cercetător american. Pasajul respectiv face referire la rolul femeii în Biserică și posibilitatea de a deveni preot.
14:40
O femeie în vârstă de 54 de ani din Glodeni a fost înjunghiată de propriul soț. Tragedia a avut loc sâmbătă în jurul orei 23:00 în urma unei cerți iscate între cei doi.
14:40
Cu ocazia celor 25 de ani de independență a Republicii Moldova, guvernarea a hotărât să elibereze de pedeapsă sau să reducă pedeapsa unei anumite categorii de deținuți, cu condiția „căinței sincere”, se arată în proiectul de lege privind amnistia în legătură cu aniversarea a 25-a de la adoptarea Declarației de Independență a Republicii Moldova. O investigație RISE Moldova face publică numele persoanelor care au beneficiat deja de Legea amnistiei, dar și o posibilă amnistiere a primarului de Orhei, recent condamnat de Judecătoria Buiucani.
14:40
Trei minori cu vârstele de 13, 14 şi respectiv, 16 ani, originari din Chișinău au fost reținuți de oamenii legii după ce ar fi furat un automobil de model Dacia Logan, parcat pe strada Cahul din capitală.
14:40
Lista artiștilor ruși care au evoluat de Ziua Independenței în Piața Marii Adunări Naționale a fost decisă de sponsorul principal, fundația "Edelweiss", iar Ministerul Educației, Culturii și Cercetării nu a avut obiecţii şi nici nu cunoaşte ce onorarii au fost plătite artiştilor, scrie Ziarul de Gardă. Pe 27 august, pe lângă artiștii anunțati în programu concertului, au cântat și trei artiști din Federația Rusă: Nikolai Baskov, Dmitri Malikov şi Polina Gagarina.
14:10
Jennifer Lopez va dona 1 milion de dolari din veniturile sale ca artist rezident în Las Vegas pentru ajutorarea victimelor făcute în Puerto Rico de uraganul Maria.
Acum 6 ore
14:00
După ce au anunțat Cod galben de pericol excepțional de incendiu, meteorologii au emis astăzi, o nouă avertizare. 
14:00
Jennifer Lopez va dona 1 milion de dolari din veniturile sale ca artist rezident în Las Vegas pentru ajutorarea victimelor făcute în Puerto Rico de uraganul Maria.
13:50
Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, va participa la o dezbatere la Moldova 1 cu vicepreședintele Partidului Democrat, Andrian Candu.
13:50
Partidul "Demnitate și Adevăr" spune că nu va colabora cu Partidul Democrat: "Un pact cu criminalii este inadmisibil, iar agendele noastre sunt complet diferite".   În urma protestelor din 17 septemrbie, Andrian Candu a spus că va veni cu propuneri pentru a consolida opoziția. "Vom veni cu unele propuneri că să oferim opoziției unele mecanisme de cooperare, de acces la informație, inclusiv la informații cu caracter de stat, ca să reușim să avem o opoziție consolidată".  
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.