(video) Drag race: Noul vs vechiul Ford F-150 Raptor by Hennessey Performance

UNIMEDIA, 17 iulie 2017 13:26

Două pick-up-uri Ford F-150 Raptor, unul de generaţie veche şi altul din cea mai nouă, au fost puse alături pe un poligon de teste pentru a se vedea care este mai rapid.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 5 minute
14:00
Centrul orașului Lugansk a fost capturat de un grup de oameni înarmați, îmbrăcați în forme militare neidentificate. Aceștia au blocat accesul spre instituțiile administrative, scrie inforesist.org.
Acum 10 minute
13:50
Guvernul Republicii Moldova vrea să îi ofere regiunii transnistreană „Statut Special” în componența unei Republici reintegrate, fără a oferi mai multe detalii despre ce ar însemna acest lucru.Cel puțin asta s-a discutat ieri în urma întrevederii dintre Pavel Filip, reprezentantul special al Președinției austriece a OSCE în procesul de reglementare a problemei transnistrene, și cu Michael Scanlan, Șeful Misiunii OSCE în Moldova.
13:50
Imagini incredibile au fost surprinse într-o localitate din judeţul Constanţa, România. Oricine o vizitează sau se deplasează cu automobilul prin ea este martorul unei adevărate atracţii.
13:50
La sfârșitul lunii august, curent, R. Moldova s-a adresat Organizației Națiunilor Unite (ONU) cu solicitarea de a include subiectul privind retragerea forțelor de menținere a păcii ruse din regiunea transnistreană pe ordinea de zi a celei de-a 72-a sesiuni a Adunării Generale. Ulterior, discutarea acestui subiect a fost anulată pentru luna octombrie. 
Acum 30 minute
13:30
„Tatăl meu este unicul meu erou. El a decedat cu 2 zile în urmă, în Marea Britanie. Pentru că sunt fiul cel mai mare, trebuie să suport cheltuielile și birocrația, dar am nevoie de ajutorul tău să-l repatriez acasă, în Moldova. Această sumă este exact de care am nevoie pentru toate serviciile. Pentru că totul s-a întâmplat pe neașteptate, nu sunt pregătit nici fizic, nici financiar. Tatăl meu lucra în U.K. pentru a avea grijă de mine, fratele mai mic și de mama mea. Nu am nevoie de mai mulți bani, și voi fi foarte recunoscător pentru orice ajutor. Cu cât mai repede voi aduna suma, cu atât mai repede îl voi aduce acasă”, un mesaj din partea fiului desperat de 21 de ani, pe o platformă de donații.
13:30
Accident mortal la Peresecina. Un bărbat în vârstă de 78 de ani a decedat după ce a fost lovit de un autocamion pe trecerea de pietoni. Tragedia a avut loc aseară în jurul orei 17:25.
13:30
Guvernul Republicii Moldova vrea să îi ofere regiunii transnistreană „Statut Special” în componența unei Republici reintegrate. Cel puțin asta s-a discutat ieri în urma întrevederii dintre Pavel Filip, reprezentantul special al Președinției austriece a OSCE în procesul de reglementare a problemei transnistrene, și cu Michael Scanlan, Șeful Misiunii OSCE în Moldova.
Acum o oră
13:10
Copreședinții Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României, George Mocanu și Bogdan-Ionel Rodeanu, susțin o conferință de presă
13:10
Un învinuit, care tocmai fusese escortat la porţile izolatorului, a profitat de neatenţia poliţiştilor care îl așteptau şi a încercat să evadeze. Incidentul s-a produs în această dimineaţă, în preajma Penitenciarului nr.11 din Bălţi.
13:00
Autoritățile statului eșuează în reabilitarea copiilor care au suferit de exploatare și abuz sexual, măsurile de intervenție pentru agresorii sexuali lipsesc cu desăvârșire, prevenirea este fragmentară, iar protecţia copiilor faţă de riscurile abuzului si exploatării sexuale online este încă o mare provocare. Aceste, dar și alte constatări, inclusiv recomandările de rigoare, se regăsesc într-un raport tematic, realizat de experții  Centrului Internațional ”La Strada”, făcut public astăzi, 21 noiembrie.
13:00
copreședinții Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României, George Mocanu și Bogdan-Ionel Rodeanu, susțin o conferință de presă
13:00
Cel puțin 50 de oameni au murit, în urma unui atac sinugicaș cu bombă într-o moschee din orașul Mubi, nord-estul Nigeriei.Moscheea era plină cu oameni, în timpul liturghiei de dimineață.
Acum 2 ore
12:50
Apple este o companie cunoscută pentru limitări software de la generaţie la generaţie doar pentru a încuraja un upgrade, iar noile iPhone 8 şi X nu fac excepţie de la această regulă. Noul mod „portret” disponibil pe camerele iPhone 8 Plus şi iPhone X oferă capabilitatea de a schimba efectele după realizarea fotografiei, cât şi acces la noi efecte, care nu pot fi găsite pe iPhone 7 Plus, de exemplu. Există însă o cale prin care această capabilitate poate fi activată şi pe telefonul din generaţia precedentă.
12:50
Conferință de presă organizată de foștii membri ai Comisiei pentru controlul public a Președintelui Moldovei cu tema „Ce l-a impus pe Președinte să lichideze Comisia pentru controlul public și de ce Președintele a trădat speranțele alegătorilor săi?”UNIMEDIA transmite live. 
12:30
Creați-vă dispoziția și starea de bine vizionând două monospectacole de excepție și o comedie plină de haz la acest final de săptămână. Fie că doriți să vizionați o dramă, o comedie sau o piesă de teatru în interpretarea unui singur actor, la Teatrul Național Eugene Ionesco puteți găsi ceva pe placul dumneavoastră.
12:20
Atelierul american de tuning Hennessey Performance a dezvăluit în sfârşit interiorul noului hipercar Venom F5, lucru pe care nu l-a făcut odată cu prezentarea automobilului, din motive necunoscute.
12:00
O tânără din capitală susține că a fost ținută cu forța într-un apartament, iar timp de două zile a fost violată și agresată fizic.
12:00
Patru din cei cinci pretori ai mun. Chișinău au obținut în 2016 sau 2017 proprietăți noi sau au înstrăinat bunuri pe care le dețineau de mai mult timp, scrie anticoruptie.md.
Acum 4 ore
11:50
Partidul Democrat vine cu un proiect de lege privind exercitarea unor activității cu caracter ocazional desfășurate de zilieri.
11:50
Beyonce este cea mai bine plătită interpretă în anul acesta, potrivit revistei Forbes. Cântăreața a avut venit de 105 milioane de dolari, inclusiv vânzările de pe urma albumului Lemonade și a concertelor susținute.
11:40
Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, merge în această săptămână în Italia, unde se va întâlni cu moldovenii stabiliți acolo.În această sâmbătă, pe 25 noiembrie, la Verona, lidera PAS își propune să se întâlnească cu diaspora moldovenească pentru a discuta pe diverse teme ce vizează situația Republicii Moldova și a cetățenilor săi.
11:30
O grupare criminală formată din patru membri a fost destructurată de poliție. În ultima lună, reținuții ar fi comis cinci de spargeri de locuinţe şi apartamente.Aceştia s-a dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 25 ani şi 40 ani, trei originari din Ucraina şi unul din Chişinău, anterior judecaţi pentru infracţiuni similare.
11:30
Compania Volvo Cars a semnat cu gigantul din domeniul transporturilor de pasageri – Uber – un acord privind furnizarea a aproximativ 24.000 de maşini, care în urma testelor s-au arătat a fi compatibile cu sisteme de pilotare automată.
11:20
Briefingul săptămânal organizat de Partidul Democrat din Moldova. UNIMEDIA transmite evenimentul live. 
11:20
Consiliul Municipal Orhei a adoptat un nou regulament pentru anul 2018, care își propune să europenizeze Orheiul.
11:10
Prima ninsoare din acest an a căzut în această noapte în nordul Moldovei, mai exact în raionul Briceni.
11:01
PSRM intenționează să intensifice campania de colectare de semnături pentru trecerea la forma prezidențială de guvernământ, a declarat președinta partidului, Zinaida Greceanîi.PSRM spune că activiștii lor au colectat deja 300 de mii de semnături în acest sens, iar  până la 2 februarie 2018, zi care Igor Dodon vrea să fie declarată Ziua Statalităţii Republicii Moldova, partidul intenționează să adune circa un milion de semnături.
11:00
Briefingul săptămânal organizat de Partidul Democrat din Moldova. UNIMEDIA transmite evenimentul live. 
10:50
PSRM intenționează să intensifice campania de colectare de semnături pentru trecerea la forma prezidențială de guvernământ, a declarat președinta partidului, Zinaida Greceanîi.PSRM spune că activiștii lor au colectat deja 300 de mii de semnături în acest sens, iar  până la 2 februarie 2018, zi care Igor Dodon vrea să fie declarată Ziua Statalităţii Republicii Moldova, partidul intenționează să adune circa un milion de semnături.
10:50
Noi detalii în cazul omorului copilului de 7 ani din satul Verejeni, Telenești. În momentul dispariției copilului de 7 ani, împușcat și aruncat în fântână, rudele ar fi știut că el își ceruse voie să meargă la acest vecin, de aceea primul lucru a fost să meargă să-l caute acolo. Tatăl adolescentului, care l-a împușcat, ar fi spus că acesta a mers acasă și el, împreuna cu feciorul sau, l-ar fi petrecut până la poartă. Cel puțin asta spune jurnalista Nelly Sambris, care afirmă că informația i-a fost oferită de unii locuitori ai satului.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.