Studiu: De ce bebeluşii ar trebui să fie lăsaţi să stea în preajma câinilor

UNIMEDIA, 19 iunie 2017 17:27

Căţeii nu doar că sunt nişte animale pritenoase, ci compania lor aduce beneficii sănătăţii. Un studiu recent arată că patrupezii pot ajuta la întărirea sistemului imunitar al copiilor în ceea ce priveşte lupta cu alergiile şi astmul, dacă aceştia trăiesc în acelaşi mediu cu micuţii în primele trei luni de viaţă.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 8 ore
23:25
Trei persoane au murit în urma consecințelor Uraganului Ophelia, care s-a transformat în furtună înainte de a ajunge în Irlanda. 
23:25
Sergiu Cebotari, fostul şef al Serviciului Control financiar şi audit intern al „Poştei Moldovei”, a fost obligat de instanța de judecată să dezmintă declarațiile făcute în 2016, potrivit cărora zeci de colete cu substanţe interzise ar fi fost trimise zilnic prin intermediul Poștei Moldovei în ţări din Uniunea Europeană şi în Statele Unite. 
23:14
Peste 2000 de polițiști din toată țara au primit echipament, tehnică de calcul și automobile, în cadrul procesului de reformare al Poliției pentru anii 2016-2020.
Acum 12 ore
22:48
O jurnalistă de investigație din Malta, care a expus conexiunea țării ei cu offshore-urile dezvăluite de documentele cunoscute drept Panama Papers, a murit, după ce o bombă a explodat în mașina ei, a anunțat prim-ministrul Maltei Joseph Muscat. Daphne Caruana Galizia avea 53 de ani. Jurnalista se îndrepta spre orașul Mosta, când bomba a explodat, iar mașina ei a fost aruncată într-un câmp. Prim-ministrul Maltei a calificat cazul drept un "atac barbar", iar pe jurnalistă a descris-o drept "cel mai dur critic al meu, la nivel politic și personal".
22:39
O jurnalistă de investigație din Malta, care a expus conexiunea țării ei cu offshore-urile dezvăluite din documentele cunoscute drept Panama Papers, a murit, după ce o bombă a explodat în mașina ei, a anunțat prim-ministrul Maltei Joseph Muscat. Daphne Caruana Galizia avea 53 de ani. Jurnalista se îndrepta spre orașul Mosta, când bomba a explodat, iar mașina ei a fost aruncată într-un câmp. Prim-ministrul Maltei a calificat cazul drept un "atac barbar" și a descris jurnalista ca pe " cel mai dur critic al meu, la nivel politic și personal".
21:25
Președintele Federației Ruse Vladimir Putin a râs cu poftă de o gafă făcuta de ministrul rus al agriculturii, în timpul unui ședințe la Kremlin.
21:14
Președintele Federației Ruse Vladimir Putin a râs cu poftă de o gafă făcuta de ministrul rus al agriculturii, în timpul unui ședințe la Kremlin.
20:40
Trei persoane au murit în urma consecințelor Uraganului Ophelia, care s-a transformat în furtună înainte de a ajunge în Irlanda. 
20:14
Partidul Liberal califică amânarea decizie de a-l înregistra pe Dorin Chirtoacă drept participant la referendumul din 19 noiembrie drept "frică" din partea organizatorilor plebiscitului. "...asta demonstrează, că inițiatorilor acestui referendum, le este frică de un scrutin organizat pe principiul egalității și parității, fiind speriați și de faptul că Primarul General, Dorin Chirtoacă ar putea participa la dezbateri electorale și întâlniri cu alegătorii, în care să demonteze minciunile acestora", se scrie în comunicatul PL.    
19:38
Harvey Weinstein, mogulul de la Hollywood acuzat de hărțuire sexuală, a fost exclus din Academia care decernează premiile Oscar. Decizia Academiei intenționează să se "separe de cineva care nu merită respectul colegilor săi, dar și să trimită mesajul că era ignoranței intenționate și a complicității rușinoase în comportamentul sexual răpitor și a hărțuirii la locul de muncă din industria noastră a luat sfârșit", se scrie în declarația oficială a organizației.
18:54
Londra ar fi cel mai sigur oraș din lume pentru femei, arată un studiu Thompson Reuters, în care au fost intervievate circa 400 de femei. Cairo, capitala Egiptului, ar fi cel mai periculos oraș penru femei, arată același studiu, relatează stiri.tvr.ro.
18:38
Un moldovean a capturat imagini cu Uraganul Ophelia, care se apropie de Marea Britanie. Imaginile au fost făcut în Worthing, sud-estul Angliei de către Andrei Stan.
18:26
Compania Polestar, o fostă subdiviziune a Volvo Cars care a fost transformată într-un producător independent de maşini, va prezenta deja mâine, 17 octombrie, primul său model. Cel mai recent am aflat că acesta se va numit Polestar 1.
Acum 24 ore
17:54
ADEPT a realizat un top 10 persoane cu funcții de demnitate publică în Republica Moldova care au declarat în 2016 datorii de peste 1 milion de lei. 
17:49
Săptămâna trecută, viceministra Liliana Iașan a plecat din funcție, hotărârea fiind anunțată la ședința Guvernului. Aceasta a anunțat pe Facebook că revine în medicina primară pentru „a implementa și dezvolta noi servicii de calitate și de satisfacție pentru pacienți”, scrie e-sanatate.md.
17:26
(update 16:57) Înregistrarea lui Dorin Chirtoacă în calitate de candidat la referendumul  din noiembrie a fost amânată. Decizia  fost luată de Consiliul Electoral de Circumscriptie după ce membrii aceștia nu au putut să ia o decizie.  Membrul PL, Ion Cebanu, spune că articolul 47 spune clar cine poate fi înregistrat în cadrul referendumului. „Dânșii fac trimitere la o instrucțiune care CEC-ul le-o recomandat, nici măcar nu îi obligă, dar îi recomandă. Au trecut deja trei zile, iar ei nu l-au înregistrat pe Dorin Chirtoacă așa cum prevede legea. Partidul Socialiștilor și-a început deja campania”, a declarat Cebanu.  
17:26
Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a dat start campaniei de pregătire a referendumului privind demisia lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general al Chișinăului.
17:26
BMW este unul dintre pionerii care dezvoltă sisteme de reîncărcare wireless pentru automobilele electrificate. Un dispozitiv care va realiza astfel încărcarea acumulatorilor va fi disponibil opţional din anul 2018, iniţial pentru modelul BMW 530e iPerformance.
16:56
Partidele apropiate ca doctrină sunt practic obligate să colaboreze, desemnându-și candidați comuni, pentru a avea șanse în fața unor competitori puternici, cum este, de exemplu, Partidul Socialiștilor, a opinat analistul Vlad Țurcanu, comentând decizia Partidului Acțiune și Solidaritate de a merge la alegerile parlamentare din 2018 împreună cu Platforma “Demnitate și Adevăr”.
16:38
Examinarea demersului înaintat de Dorin Chirtoacă, privind înregistrarea sa în calitate ca participant în cadrul referendumului din 19 noiembrie 2017.  UNIMEDIA transmite evenimentul live
16:14
Peste 250 de atleți au evoluat la Campionatul Moldovei la taekwondo WTF, versiunea olimpică, în perioada 14-15 octombrie curent, care a avut loc în incinta Complexului sportiv al Universității de Stat de Educație Fizică și Sport din capitală.
16:14
Soția comandantului navei de marfă AN 26-100, care s-a prăbușit în Africa, Evghenii Litovka, Ela a acordat un interviu pentru kp.md în care spune că nu dorea să-și lase soțul să plece, dar aveau nevoie de bani pentru operație. 
16:14
Oferta Partidului Platforma Demnitate și Adevăr către Partidul Acțiune și Soldidaritate de a merge la alegerile parlamentare într-un bloc electoral comun datează cu 11 octombrie 2016, scrie într-o postare pe pagina sa de Facebook, Andrei Năstase.
16:14
Compania Audi a anunţat data prezentării noii generaţii a modelului A7 şi a făcut public primul teaser al acestui automobil. Concurentul lui Porsche Panamera va debuta la 19 octombrie 2017.
16:14
Găgăuzia trebuie să primească trei mandate de deputat în Palamentul Republicii Moldova după alegerile din 2018. La aceasta concluzie a ajuns fostul membru CEC, actualul consilier prezidenţial în domeniul juridic şi al relaţiilor instituţionale, Maxim Lebedinschi.
15:26
Cine nu şi-ar dori un luxos Bentley Mulsanne în schimbul a doar câtorva mii de dolari? O astfel de ofertă există pe site-ul de licitaţii online Copart acolo unde se vinde un exemplar produs în anul 2011, însă ce-i drept limuzina este avariată.
14:54
În perioada 9 - 15 octombrie 2017, la „frontiera verde” și în punctele de trecere polițiștii de frontieră au notificat 191 de evenimente, cu documentarea a 207 persoane, care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova, după cum urmează: 
14:48
Compania Nissan introduce pe noua generaţie a modelului Armada, vândut în Europa sub numele Patrol, o oglindă retrovizoare inteligentă pentru habitaclu.
14:25
Viitoarele mame care sunt vegetariene prezintă un risc ridicat de a naşte copii predispuşi la dependenţa de droguri, pentru că, în timpul dezvoltării intrauterine, ei duc lipsă de vitamina B12, arată o cercetare recentă.
14:14
Fostul președinte al Comisiei Electoral Centrale a fost decorat cu „Diploma de Onoare a Parlamentului Republicii Moldova” de către Andrian Candu. Această distincție a fost oferită cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înființarea CEC.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.