video | Dan Bălan, în rol de preot în cel mai nou clip al său. Ascultă-i piesa „Hold on love”

Zugo.md, 19 mai 2017 20:29

De câteva zile își tot ține fanii în suspans după ce i-a anunțat că urmează să lanseze o nouă piesă cu tot cu videoclip. Iată că astăzi interpretul a curmat curiozitatea multora și, în sfârșit, a făcut publică varianta oficială a clipului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Mai mult de 2 zile în urmă
13:43
„Fluturaşii în stomac” şi „Focurile de artificii” din timpul sărutului au o explicaţie ştiinţifică. Iată ce reacţii catalizează această interacţiune fizică.
13:43
Mișcarea Civică Tinerii Moldovei lansează înscrierile pentru tabăra de voluntariat „Construiește o casă”. Toți participanții au asigurat un certificat de voluntariat și o vacanță de 7 zile în România, județul Neamț, în perioada 17 - 24 iulie 2017.
13:43
Fotografii de modă profesioniști și cei începători care aspiră la o specializare în acest domeniu sunt îndemnați să aplice la prima competiție de fotografie fashion organizată de Centrul de Excelență în Design şi Tehnologii ZIPhouse.
13:43
Procuratura a deferit justiţiei cauza penală de învinuire a unui ofiţer de urmărire penală al Inspectoratului de Poliţie Făleşti învinuit de trafic de influenţă, transmite ZUGO cu referire la comunicatul de presă al PG.
13:43
Primăria Chişinău anunță cu tristețe despre încetarea din viață a Svetlanei Mîslițchi, ex-viceprimar al municipiului Chișinău în perioada 1991-1995, deputat în primul Parlament al Republicii Moldova.
13:43
În contextul în care Reuters a publicat o investigație potrivit căreia cei cinci diplomați ruși expulzați din Republica Moldova erau agenți ai serviciului de informații al Armatei Ruse GRU și racolau cetățeni moldoveni pentru a lupta de partea separatiștilor din Estul Ucrainei, speakerul Parlamentului, Andrian Candu, a venit cu câteva precizări.
13:43
Polițiștii de frontieră din Valea Mare au reținut doi cetățeni moldoveni care au încercat să treacă în România, peste râul Prut, 3770 pachete de țigări de contrabandă. Pentru prinderea acestora, a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de armă în plan vertical cu respectarea normelor legale.
13:43
Pasagerii unui microbuz de pe ruta Cîrpești-Chișinău au avut parte de momente de groază în această dimineață după ce autoturismul s-a răsturnat în apropiere de Leova, în jurul orei 7:30.
13:43
Inspectoratul Național de Patrulare informează că, în perioada 14 iunie - 31 iulie curent, se suspendă parțial traficul rutier pe șoseaua Muncești, tronsonul cuprins între strada Dante Alighieri și stradela 2 Muncești. Pe această porțiune de drum se vor efectua lucrări de pozare a canalizării.
08:47
Viața modernă ne obligă, de multe ori, să fim dependenți de anumite lucruri. Ilustrațiile lui Al Margen demonstrează cât de dependenți suntem de opinia altora, de rețelele sociale, de modernizare sau bani. Toate astea, în timp ce uităm cu desăvârșire de omenie, bun simț și respect față de aproapele nostru.
08:37
Moldo Crescendo, orchestra care a organizat, din 2013, în fiecare vară concerte la Chișinău, și-a propus să ducă, în această vară, muzica clasică în 9 localități din Republica Moldova - Ialoveni, Mereni, Ceadâr-Lunga, Hâncești, Cimișlia, Rezina, Băhrinești (Florești), Călărași și Chișinău.
07:57
Invitat fiind la o emisiune de la postul NTV Moldova, președintele țării a comentat subiectul legat de posibilele vizite în România și Ucraina în contextul în care, de la investirea în funcție, Igor Dodon a vizitat Federația Rusă deja de 4 ori.
07:27
Spectacolul tenisului de câmp a revenit pe terenurile Școlii sportive specializate de tenis din Chișinău! Echipe naționale din 15 țări luptă pentru calificare în grupa a II-a a campionatului mondial feminin pe echipe „Fed Cup by BNP Paribas 2017”.
07:27
Un incendiu uriaş a cuprins în această dimineaţă un întreg bloc de locuinţe din nord-vestul Londrei. Primele apeluri de urgenţă au fost făcute în jurul orei locale 1:00 (3:00 ora Republicii Moldova).
13 iunie 2017
20:54
Vlad Plahotniuc anunța, la 13 iunie, că partidul pe care îl conduce a înregistrat în Parlament proiectul de lege privind eliminarea propagandei străine în mass-media, lucru ce presupune „eliminarea programelor informative prin care se desfășoară această propagandă”.
20:54
După divorțul său de Angelina Jolie, Brad Pitt a început o terapie care l-a făcut să-i ceară scuze fostei soții, Jennifer Aniston, relatează Madame Le Figaro, citat de Digi 24.
20:54
Doi candidați au fost eliminați de la examenul de bacalaureat pe motiv că au fraudat proba de examen la disciplina de profil. Aceștia nu vor fi admiși la următoarele probe de examen și vor avea dreptul să susțină examenul de bacalaureat începând cu sesiunea 2018.
15:09
Un medic chirurg din cadrul Spitalului Clinic Republican a fost reținut pentru corupere pasivă. Acesta ar fi pretins și primit 5400 de lei pentru efectuarea unei operații.
14:47
„Elevul și-a depășit profesorul” este o realitate valabilă nu doar pentru băncile școlii. Regizorii și scriitorii se împiedică mai mereu de această afirmație. Deși în rare cazuri, totuși filmele pot întrece cărțile.
14:17
Banii sunt falsa valoare care ne domină viețile. Din păcate, cel mai des ne bântuie anume lipsa lor. Există însă metode inedite de a cheltui mai puțin, fără a schimba cursul activităților noastre!
14:07
Campania #loculacestacontează nu stă pe loc. Poze și istorii le revin, de această dată, celor trei vile urbane renumite din orașul Chișinău. Află-le istoria mai jos.
12:46
Conform sondajului realizat de Fondul Opiniei Publice la comanda Companiei Poliexpert, președintele Igor Dodon se bucură de cea mai mare încredere (38,5%), fiind urmat de Maia Sandu, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (17,3%).
12:37
Specificul țărilor poate fi determinat și de culoarea coperții pașaportului. Acestea, potrivit lui Hrant Boghossian, care conduce baza de date interactivă a paşapoartelor Passport Index, sunt variate ca nuanțe, însă se regăsesc în doar patru culori: roșu, verde, albastru și negru.
12:27
Președintele PD și inițiatorul reformei electorale, Vlad Plahotniuc, a declarat că formațiunea pe care o conduce va trata cu toată seriozitatea recomandările tehnico-juridice ale Comisiei de la Veneția. Totodată, însă, democratul spune că prioritară în demersul modificării sistemului electoral va fi voința cetățenilor.
12:06
AIESEC în Chișinău te invită să participi în cadrul celei de-a cincea ediții a proiectului ENable pentru toți doritorii de a învăța limba engleză conversațională, într-un curs de 4 săptămâni, care va fi facilitat de către mai mulți tineri internaționali și care va începe la data de 26 iunie.
11:57
Rezultatele sondajului realizat de Fondul Opiniei Publice (FOP) la solicitarea Companiei Poliexpert arată că dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare în Republica Moldova, atunci în Legislativ ar accede două partide politice – Partidul Socialiștilor din R.Moldova (PSRM) și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).
11:36
În cadrul briefiengului săptămânal susținut de Partidul Democrat, liderul acestuia a anunțat că va înregistra în Parlament proiectul de lege care limitează propaganda străină în mass-media.
11:27
Numărul instituțiilor de control a fost redus de la 60 la 13 potrivit unei decizii luate de Guvernul Filip în cadrul ședinței neordinare din 12 iunie curent. Potrivit premierului, această reformă a întâlnit o rezistență puternică din partea sistemului.
11:27
Vara este anotimpul în care tindem să alegem îmbrăcăminte cât mai confortabilă, dat fiind faptul că temperaturile ridicate ne obligă practic să optăm pentru culori deschise și țesături lejere. Totuși, pentru a da o notă specială ținutei, te invităm să te inspiri din garderoba bloggerițelor de la noi care știu cel mai bine să combine frumos, comod și original piesele vestimentare.
10:57
În timp ce în Republica Moldova rata fumătorilor printre populația adultă este de 25,3%, în Suedia aceasta constituie doar 5%. Acest lucru se datorează nu datorită mentalității diferite a oamenilor, ci, conform moldova.org, abordării diferite a autorităților.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.