video | Dan Bălan, în rol de preot în cel mai nou clip al său. Ascultă-i piesa „Hold on love”

Zugo.md, 19 mai 2017 20:29

De câteva zile își tot ține fanii în suspans după ce i-a anunțat că urmează să lanseze o nouă piesă cu tot cu videoclip. Iată că astăzi interpretul a curmat curiozitatea multora și, în sfârșit, a făcut publică varianta oficială a clipului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 15 minute
21:01
Activitatea celor de la StopHam Moldova s-a dovedit, nu de puține ori, a fi una periculoasă. De altfel, acest lucru s-a adeverit și astăzi, când activistul Alexandru Ciolac a fost luat la pumni în sectorul Râșcani al capitalei în timpul unei acțiuni organizată împreună cu mai mulți membri ai comunității.
Acum o oră
20:40
Înveți într-o școală cu elevi activi și dornici de acțiune? Ai profesori care te susțin și acceptă ușor provocarea de a fi mentori ai inițiativelor tale? Dacă DA, atunci creează echipa ta și implică-te în programul Odyssey of the Mind.
Acum 4 ore
19:00
În acest an, Vocea României a fost copleșită de moldoveni talentați, care au cucerit atât publicul, cât și jurații cu vocile lor. Astfel, chiar și cel mai nou membru, care a ocupat scaunul lui Marius Moga, a ales să se încreadă în talentul a două tinere din Moldova.
19:00
Cea doua etapă a concursului Vocea României începe mâine, iar cei 12 moldoveni aflați în concurs se pregătesc să impresioneze și de această dată pentru a rămâne în competiție.
18:30
18:00
Momentul în care o șoferiță, la volanul unui autoturism de model „Lexus”, a trecut în viteză pe culoarea rosie a semaforului, s-a ciocnit cu un Volkswagen Touareg, și a fost aruncată pe trotuarul unde un grup de pietoni astepta sa traverseze, a fost surprins de camerele de luat vederi din apropiere.
17:50
Axenia Șova este una din moldovencele care urmează să se dueleze în cea de-a doua etapă a concursului Vocea României. Tânăra face parte din echipa lui Tudor Chirilă, antrenorul cu ultimele trei ediții câștigate.
Acum 6 ore
16:30
Locuitorii Chișinăului de o vreme-ncoace se pot bucura de monumentele ce apar „peste noapte”. Începând cu păpădii, bănci sau broderii, toate acestea oferă un aspect artistic capitalei, ceea ce transformă orașul într-un loc care merită vizitat.
16:30
Strada Pietonală din Chișinău s-a îmbogățit zilele trecute cu un monument dedicat îndrăgostiților. Iar acum, chișinăuienii au ocazia să se plimbe și să facă poze romantice sau amuzante alături de statui, declarându-se satisfăcuți de lucrarea dată.
15:20
Pare ireal, dar multe ori risipim banii pe haine. O femeie a reuşit să economisească aproape 190.000 de euro printr-o metodă simplă care este la îndemâna tuturor. A ales că cumpere doar haine de la second hand, cu excepţia lenjeriei intime.
15:20
Blocajul instituțional provocat de Președintele Igor Dodon în legătură cu aprobarea candidaturii lui Eugen Sturza la funcția de Ministrului Apărări, a determinat Guvernul să se adreseze din nou la Curtea Constituțională.
Acum 8 ore
14:40
Pe 25 octombrie sunteți invitați la cel mai așteptat bal al boboceilor de la Academia de Științe Economice a Moldovei. Tinerii de la șase facultăți se vor întrece pentru a-și demonstra abilitățile la improvizat și dans.
14:30
Organizația de tineret a PAS vă invită la flashmobul PAS Youth organizat în fața Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, cu tema: „28% din „viitorul țării” stă cu fundul pe bagaje!”.
14:20
Premierul Pavel Filip, într-un editorial pentru Euronews, a menționat că locul Republicii Moldova este în familia europeană, de aceea aspirațiile noastre trebuie încurajate și salutate în declarațiile oficiale.
14:10
Astăzi, 19 octombrie, Asociația Obștească „Serviciu pentru pace” în parteneriat cu Miniserul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Municipiului Chişinău, Coaliţia Voluntariat, a dat start perioadei de aplicare la categoriile de premiere.
14:00
Pe rețele de socializare a început să prindă popularitate un alt joc care se numește „Provocarea celor 48 de ore”. Acesta îi încurajează pe tineri să fugă de acasă pentru două zile.
13:50
A fost bărbat, acum e Barbie – așa poate fi rezumată povestea lui Nikki Exotika, care s-a născut bărbat, însă a făcut o operație de schimbare de sex pentru a se transforma în femeie.
13:30
Proiectul „3E: EVS Eastern Express” își propune să ofere tinerilor din Moldova, Ucraina și Georgia oportunitatea să învețe politici europene în domeniul muncii pentru tineret și să aplice apoi cunoștințele dobândite la ei acasă, în educația formală și în rândul colegilor lor.
13:20
Guvernul a simplificat procedura de obținere a actelor de identitate. Astfel, moldovenii nu vor mai trebui să prezinte certificate de stare civilă, dar fiind că informaţia respectivă se conţine în Registrul populaţiei şi în alte registre.
Acum 12 ore
13:01
Consiliul electoral de circumscripție Chișinău a refuzat astăzi să-l înregistreze pe Dorin Chirtoacă în calitate de participant la referendumul de revocare a sa din funcție.
12:40
Un bărbat din satul Musteață, raionul Fălești, a dat dovadă de cruzime maximă atunci când a stropit un copil de 15 ani cu benzină și i-a dat foc. Incidentul a avut loc acum două zile.
12:10
Două adolescente, în vârstă de 13 și, respectiv, 15 ani, au dispărut fără urmă. Ambele cazuri sunt înregistrate în UTA Găgăuzia și au pus polițiștii din regiune în alertă.
12:01
În premieră, la Chișinău vor cânta, pe aceeași scenă, participanții la Eurovision Song Contest 2017, an care a adus pentru Republica Moldova o victorie istorică - locul 3.
11:50
Mișcarea Civică Tinerii Moldovei va împărți gratuit o mie de cărți trecătorilor de pe strada pietonală din centrul Chișinăului, duminică, 22 octombrie. Startul evenimentului se va da la ora 13:00 și va continua până vor fi epuizate toate cărțile.
11:30
Primarul de Orhei, Ilan Șor, a semnat Decizia Consiliului Municipal Orhei cu privire la aprobarea Regulamentului privind introducerea măsurilor de stimulare a întoarcerii locuitorilor din Orhei care au fost nevoiți să plece peste hotare în căutarea unul loc de muncă.
11:20
Cel puţin cinci persoane au decedat, iar altele 6 au fost rănite după ce o șoferiță a intrat, în cursul nopții de miercuri, cu autoturismul de model Lexus în mulţimea din oraşul ucrainean Harkov. Informația a fost confirmată de Ministerul de Interne al Ucrainei.
10:30
Visezi la o viață de student colorată și plină de aventuri? Vrei să te dezvolți si să-ți creezi prieteni în toată lumea? AEGEE-Chișinău iți vine în ajutor, completează formularul de aplicare și devino membru a unei dintre cele mai mari asociaţii studenţeşti din Europa.
10:10
Se pare că orașul nostru devine tot mai artistic. Și asta, pentru că, la mijlocul lunii decembrie, în capitală va mai apărea o sculptură. Aceasta îi aparține tânărului Petru Glavan și va fi amplasată în parcul Valea Morilor.
09:50
Tânăra Veronica Buzovoi, de 21 de ani, ne reprezintă țara la concursul internațional Miss Earth 2017, ea fiind deținătoarea titlului Miss Earth Moldova 2017. Astfel, în cadrul uneia dintre cele mai recente probe: Bikini Bodies, reprezentanta noastră s-a clasat în top 10.
09:30
Jurnalista din Federația Rusă, Xenia Sobchak, și-a anunțat ieri, printr-un spot oficial, candidatura la alegerile prezidențiale din 2018. Aceasta se prezintă ca fiind un candidat „împotriva tuturor”.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.