Reporter cu Diana Spătărel, 21 aprilie 2017 – 19:00

Canal2, 21 aprilie 2017 20:57

Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 21 aprilie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 15 minute
18:36
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 28 iunie 2017 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
16:16
Campania de recoltare a culturilor agricole e în toi. Fermierii şi mecanizatorii din nordul ţării au scos deja combinele în câmp şi au început recoltarea orzului de toamnă. Din cauza vremii secetoase, ei strâng recolta mai devreme. Aceasta va fi mai mică decât în anii precedenţi. Gheorghe Pânzaru din Băhrineşti, Floreşti, spune că va strânge […] Post-ul Fermierii şi mecanizatorii din nordul ţării au scos deja combinele în câmp şi au început recoltarea orzului de toamnă apare prima dată în CANAL 2.
16:06
Tot ieri, trei indivizi au fost surprinși consumând droguri într-un automobil. Incidentul a avut în sectorul Râșcani al Capitalei. Mai mult, asupra tinerilor, oamenii legii au depistat un aparat artizanal, destinat consumului de droguri, precum şi o substanţă uscată cu miros specific, asemănătoare narcoticelor. Bărbații cu vârste cuprinse între 27 și 42 de ani au […] Post-ul Consumau droguri ziua în amiaza mare apare prima dată în CANAL 2.
16:06
Setea l-a împins să fure două genți pline cu… bere. Oamenii legii au reținut în această noapte un tânăr, care deteriora un frigider amplasat pe trotuar pentru a sustrage băuturi. Incidentul a avut loc în sectorul Buiucani al Capitalei. Potrivit poliției, tânărul în vârstă de 21 de ani era în stare de ebrietate. După ce […] Post-ul Setea l-a împins să fure două genți pline cu bere apare prima dată în CANAL 2.
16:06
48 de universităţi din România işi deschid porţile în acest an pentru absolvenţii de liceu din Republica Moldova. Ministerul Educaţiei din statul vecin a pus la bătaie 2 800 de locuri cu şi fără burse. Tinerii moldoveni pot opta pentru studii în una dintre cele 12 universităţi din Bucureşti. De exemplu, la Universitatea Politehnică în […] Post-ul 48 de universităţi din România işi deschid porţile în acest an pentru absolvenţii de liceu din Republica Moldova apare prima dată în CANAL 2.
16:06
Bătaie sângeroasă, ca-n Evul Mediu, cu furci şi topoare, la Focșani, România. Patru oameni şi-au pierdut viaţa în urma măcelului în care au fost implicaţi 14 persoane. Trei bărbaţi au murit pe loc, iar a patra victimă este o femeie, care s-a stins după ce a fost transportată la spital. „L-au omorât. Filmează casa lor. […] Post-ul Bătaie sângeroasă, ca-n Evul Mediu, cu furci şi topoare, la Focșani, România apare prima dată în CANAL 2.
15:57
Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu. Curtea de Apel a menţinut decizia instanţei primare privind măsura de reţinere a edilului. Foto: canal2.md Post-ul Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
13:46
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 28 iunie 2017 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
13:16
Şeful Direcției Sănătate din cadrul Primăriei Chișinău, Mihai Moldovanu, și fostul ministru al Mediului, Valeriu Munteanu, ar putea deveni viceprimarii Capitalei. Candidaturile celor doi membri ai Partidului Liberal au fost propuse spre examinare Consiliului Municipal de către primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, aflat în arest la domiciliu. Aleşii locali urmează să aprobe sau să respingă candidaturile […] Post-ul Doi viceprimari de la PL, propuşi de Dorin Chirtoacă apare prima dată în CANAL 2.
13:16
O adolescentă din ţara noastră, în vârstă de 11 ani, a dispărut, ieri, în mare la Eforie Nord, judeţul Constanţa din România. Fata este căutată de către pompieri şi scafandri, dar, deocamdată, nu a fost găsită. În momentul dispariţiei copilei, au fost în pericol şi sora sa de 13 ani şi mama lor, dar cele […] Post-ul O feţiţă din Moldova, dispărută în mare la Eforie Nord, judeţul Constanţa din România apare prima dată în CANAL 2.
13:06
Pentru unii sărbătoare, pentru alţii zi de doliu. Astăzi se împlinesc 77 de ani de la anexarea Basarabiei de către Uniunea Sovietică. Data de 28 iunie 1940 este definită de unii istorici drept începutul ocupației sovietice, iar de alţii – de eliberare de sub dominația română. Cu acest prilej, liberalii au depus flori la Piatra […] Post-ul 77 de ani de la anexarea Basarabiei de Uniunea Sovietică apare prima dată în CANAL 2.
12:56
O ploaie cu grindină a făcut ravagii în regiunea Krasnoiarsk din Rusia. Nu au fost înregistrate victime, însă bucățile de gheaţă, de mărimea unui ou de găină, au avariat zeci de maşini. Ploaia a durat doar câteva minute, timp în care pe suprafaţa pământului s-a format un strat gros de gheaţă. Autorităţile din Krasnoiarsk urmează […] Post-ul Grindina a făcut ravagii în regiunea Krasnoiarsk din Rusia apare prima dată în CANAL 2.
12:56
Bătaie sângeroasă, ca-n Evul Mediu, cu furci şi topoare, la Focșani, România. Patru oameni şi-au pierdut viaţa în urma măcelului în care au fost implicaţi 14 persoane. Trei bărbaţi au murit pe loc, iar a patra victimă este o femeie, care s-a stins după ce a fost transportată la spital. Unul dintre autorii crimei și-a […] Post-ul Bătaie sângeroasă cu furci şi topoare, la Focșani, România. Patru oameni şi-au pierdut viaţa apare prima dată în CANAL 2.
12:56
Premierul, şeful statului şi preşedintele Parlamentului au găsit o soluţie pentru înregistrarea şi circulaţia automobilelor cu numere transnistrene. Oficialii au identificat un model de plăcuţe care să convină ambelor părţi. Anunţul a fost făcut de preşedintele Igor Dodon, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii. „Noi am propus, în baza documentelor transnistrene, pentru prima data luăm […] Post-ul Soluţie pentru înregistrarea şi circulaţia automobilelor cu numere transnistrene apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
10:57
Canicula nu vrea să cedeze. Maximele termice vor urca, astăzi, până la 33 de grade în sudul ţării. Însă aici atmosfera va fi un pic răcorită de sunt ploi slabe. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, temperaturile vor continua să crească, iar sâmbătă se vor întregistra maxime de 38 de grade şi va fi cea mai […] Post-ul Canicula nu vrea să cedeze. Maximele termice vor urca până la 33 de grade în sudul ţării apare prima dată în CANAL 2.
10:57
Veste bună pentru șoferi. Benzina şi motorina s-au ieftinit. Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a anunţat preţul plafon pentru următoarele două săptămâni. Astfel, un litru de benzină este vândut cu cel mult 16 lei şi doi bani, în descreştere cu 55 de bani. Motorina s-a iefinit cu 36 de bani şi este comercializată cu […] Post-ul Veste bună pentru șoferi. Benzina şi motorina s-au ieftinit apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
10:46
48 de universităţi din România îşi deschid porţile în acest an pentru absolvenţii de liceu din Republica Moldova. Ministerul Educaţiei din statul vecin a pus la bătaie 2.800 de locuri cu şi fără burse. Tinerii moldoveni pot opta pentru studii în una dintre cele 12 universităţi din Bucureşti. De exemplu, la Universitatea Politehnică în acest […] Post-ul Studii în România pentru absolvenţii de liceu din Republica Moldova apare prima dată în CANAL 2.
10:46
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 28 iunie 2017 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
20:36
O nouă rundă de dezbateri privind schimbarea sistemului electoral a avut loc, astăzi, la Anenii Noi. Timp de aproape trei ore, oamenii au discutat despre avantajele și dezavantajele reformei. „Principalul nostru argument privind schimbarea sistemului electoral este unul de ordin politic. Noi suntem contra acestei schimbări”. „Am fost pe o listă la candidați în Parlamentul […] Post-ul O nouă rundă de dezbateri privind schimbarea sistemului electoral a avut loc la Anenii Noi apare prima dată în CANAL 2.
20:36
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 27 iunie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
20:26
Astăzi a început campania de depunere a cererilor pentru subvenţionare. Agricultorii vor primi banii în baza unui nou regulament. Fondul de subvenţionare din acest an este de 900 de milioane de lei şi, după achitarea datoriilor din anul trecut, suma disponibilă depăşeşte 565 de milioane. Începând cu acest an, printre beneficiarii de subvenţii sunt şi […] Post-ul A început campania de subvenţionare în agricultură apare prima dată în CANAL 2.
20:16
Leul se întăreşte, la propriu. Şi asta, pentru că bancnotele de un leu ar putea fi înlocuite cu monede de 1 şi 2 lei. Astăzi, Banca Naţională a Moldovei a început consultările publice la acest subiect, iar doritorii se vor putea da cu părere la elaborarea conceptului monedelor. Noile monede vor apărea în circulaţie nu […] Post-ul Bancnotele de un leu ar putea fi scoase din circulaţie, iar în locul acestora vor apărea monede de unu şi doi lei apare prima dată în CANAL 2.
20:16
Din cele 19 spitale în care autoritățile sunt gata să investească milioane, 11 vor fi amplasate proporțional pe întreg teritoriul țării. Moldova a fost împărţită în mai multe regiuni. În cea de nord se va afla spitalul Regional Edineţ şi spitalele locale Briceni, Ocniţa, Donduşeni. Toate vor avea un management administrativ comun. După acelaşi principiu […] Post-ul O nouă hartă a spitalelor din ţară apare prima dată în CANAL 2.
19:46
În prima zi a lunii lui Cuptor ne aşteaptă o zi fierbinte la propriu, cu 38 de grade în termometre. Potrivit meteorologilor, codul galben de caniculă ar putea trece, sâmbătă, 1 iulie, în portocaliu. Asta înseamnă condiţii meteorologice care prezintă pericol real pentru viaţa oamenilor. Cea mai înaltă temperatură în luna iulie s-a înregistrat în […] Post-ul În prima zi a lunii lui Cuptor ne aşteaptă o zi fierbinte la propriu, cu 38 de grade în termometre apare prima dată în CANAL 2.
19:46
Reducerea tarifelor pentru perfectarea actelor și crearea unei agenții care se va ocupa de recuperarea activelor furate de la stat. Aceste, dar și alte inițiative se numără printre prioritățile Guvernului pentru a doua jumătate a anului curent. Liderul partidului Democrat, Vlad Plahotniuc a declarat că Executivul va elabora foaia de parcurs cel mult într-o săptămână. […] Post-ul Vlad Plahotniuc: Vom avea o nouă Foaie de parcurs pentru a doua jumătate a anului 2017 apare prima dată în CANAL 2.
19:36
Vară cu vreme extremă în Moldova. În timp ce, ziua, luptăm cu temperaturile caniculare, noaptea, furtuna face prăpăd în ţară. Potrivit Serviciului Situațiilor Excepționale, 20 de localități din nordul ţării au fost deconectate, parțial, de la energia electrică, din cauza ploilor şi a vântului puternic. Iar zeci de gospodării au rămas fără acoperişuri. La Nicoreni, […] Post-ul Vară cu vreme extremă în Moldova. În timp ce, ziua, luptăm cu temperaturile caniculare, noaptea, furtuna face prăpăd în ţară apare prima dată în CANAL 2.
19:36
O fetiţă de unsprezece ani s-a înecat, astăzi, în râul Nistru, în timp ce se juca cu prietenii în apă. Nenorocirea a avut loc în apropierea satului Corjova, din raionul Criuleni. Scafandrierii au găsit corpul neînsufleţit al minorei la 200 de metri de la locul dispariției. Fetiţa, care se afla acasă cu fratele mai mic, […] Post-ul O fetiţă de unsprezece ani s-a înecat în râul Nistru, în timp ce se juca cu prietenii în apă apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
17:16
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 27 iunie 2017 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
15:46
În luna mai a acestui an, moldovenii, aflaţi în străinătate, au trimis acasă peste 105 milioane de dolari. Este cu aproape 19 milioane mai mult decât în aprilie. Cifra este mai mare şi faţă de luna mai a anului trecut, când conaţionalii noştri au transferat acasă 88 de milioane de dolari. Potrivit Băncii Naţionale, în […] Post-ul În luna mai a acestui an, moldovenii, aflaţi în străinătate, au trimis acasă peste 105 milioane de dolari apare prima dată în CANAL 2.
15:46
Unul dintre cele mai costisitoare, dar şi circulate, etinerare din capitală este, începând de astăzi, la îndemâna oricui. Cu doar doi lei, fiecare doritor poate ajunge până la Aeroportul Internaţional, într-un troleibuz fără fir. Cele cinci vehicule inedite vor porni din centru şi vor circula la fiecate jumătate de oră. Traseul celor cinci troleibuze începe […] Post-ul Cu troleibuzul fără fir până la Aeroport apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.