Reporter cu Diana Spătărel, 21 aprilie 2017 – 19:00

Canal2, 21 aprilie 2017 20:57

Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 21 aprilie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 8 ore
20:39
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 26 aprilie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
20:11
Reprezentanţii Kroll și Steptoe și Johnson au prezentat strategia de recuperare a activelor fraudate într-o şedinţă la Chişinău, organizată la inițiativa președintelui Parlamentului, prim-ministrului și guvernatorului Băncii Naționale. În cadrul întrevederii, reprezentanții Guvernului, Kroll și Steptoe și Johnson au examinat acțiunile juridice care pot fi întreprinse în numele Guvernului Republicii Moldova în scopul recuperării activelor […] Post-ul Parlamentul şi Guvernul vor ajuta Kroll să întoarcă banii furaţi apare prima dată în CANAL 2.
19:39
La doar 16 ani au devenit mame pentru a doua oară. Vorbim despre trei tinere din ţară, care, anul trecut, s-au trezit legănând copii, la vârstă când semenii lor abia s-au despărţit de jucării. În 2016, 63 de adolescente de până la 16 ani au devenit mame, iar majoritatea este de la sate. Potrivit medicilor, […] Post-ul Mame la vârsta adolescenţei. Câte minore din Moldova au adus pe lume copii, anul trecut apare prima dată în CANAL 2.
19:20
Milionarul Alexandru Pincevschi, reţinut pentru că ar sta în spatele firmei austriece ce a obținut dreptul de a încasa bani din parcările cu plată din Chişinău, pledează nevinovat. Potrivit avocatului său, Ion Vâzdoagă, omul de afaceri nu este nici fondatorul, nici angajatul acestei companii, dar urma să-i ofere consultanţă. Pincevschi a fost reţinut marţi, alături […] Post-ul Milionarul Alexandru Pincevschi, reținut de CNA, recunoaște că este implicat în scandalul parcărilor cu plată apare prima dată în CANAL 2.
19:10
22 de pacienţi din raionul Rezina, care au beneficiat de tratament de ultimă generaţie modern pentru hepatita virală C, s-au vindecat. Timp de trei luni, oamenii au urmat un curs de medicaţie, asigurată de Ministerul Sănătăţii. Cu toţii spun că au trăit o minune, iar acum se bucură de o viaţă normală. „Felicitări pentru toţi […] Post-ul Veste bună! Primii 22 de pacienţi, care au primit tratament modern pentru hepatita virală C, s-au vindecat apare prima dată în CANAL 2.
19:10
Premieră în ţara noastră. Un parlamentar şi-a prezentat darea de seamă în faţa oamenilor. Vorbim despre deputatul Partidului Democrat Elena Bacalu, care s-a întâlnit astăzi cu băştinaşii săi din raionul Cahul. Evenimentul ar putea deveni totuşi o tradiţie dacă în ţara noastră va fi aprobat votul uninominal. Printre realizările sale, Elena Bacalu a enumerat reparaţia […] Post-ul Premieră în Republica Moldova. Un parlamentar şi-a prezentat darea de seamă în faţa alegătorilor apare prima dată în CANAL 2.
19:10
Cetăţenii Republicii Moldova vor putea beneficia de servicii din partea statului la un ghişeu unic. Un proiect de lege privind crearea Agenției Servicii Publice a fost aprobat astăzi de Guvern. Noua structură va prelua prin absorbție atribuţiile Camerei Înregistrării de Stat, Camerei de Licențiere, Întreprinderii de Stat „Cadastru” și ale Serviciului Stare Civilă. Agenţia va […] Post-ul Cetăţenii Republicii Moldova vor putea beneficia de servicii din partea statului la un ghişeu unic apare prima dată în CANAL 2.
18:53
Moldovenii au uitat gustul vinurilor de desert. De câțiva ani, vinificatorii produc, în mare parte, vinuri seci. Și dacă iarna licoarea roșie ne scurtează serile lungi, atunci vara lumea bună preferă vinurile albe, iar mai nou și rose. Cele mai apreciate vor fi degustate, mâine, la Vernisajul Vinului. Până atunci, însă, zece oenologi au selectat […] Post-ul Vinurile rose, în vogă, la Chișinău. Zece oenologi au selectat cele mai reușite mostre în cadrul concursului regional „Competiția Rose” apare prima dată în CANAL 2.
18:38
În premieră, vinurile din Republica Moldova au ajuns sub lupa expertei Nathalie Pouzalgues, oenolog la unicul centru de Cercetare și Experimentare a Vinului Rose din Franța. Femeia care cunoaște toate secretele unui vin bun rose spune că această licoare îmbină aromele de la suavele vinuri albe până la puternicele vinuri roșii. „Este greu să vorbim […] Post-ul Premieră în Moldova! Vinurile autohtone, sub lupa oenologului centrului de Cercetare și Experimentare a Vinului Rose din Franța apare prima dată în CANAL 2.
18:11
Prim-ministrul Pavel Filip vrea ordine în cadrul serviciilor de taxi din Capitală, în special, printre șoferii care transportă pasageri la o distanță mai mare. Premierul a amintit de situația creată săptămâna trecută, când unii taximetriști au profitat de necazurile oamenilor, provocate de ninsorile abundente, și le au solicitat sume exagerate pentru o călătorie. „Acei taximetriști […] Post-ul Prim-ministrul Pavel Filip vrea ordine în cadrul serviciilor de taxi din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
17:22
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 26 aprilie 2017 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Preşedintele raionului Criuleni, Iurie Andriuţa, a fost reţinut de CNA pentru abuz în serviciu. Potrivit serviciului de presă al CNA, Andriuţa este suspectat de trucarea mai multor licitaţii, desfăşurate în cadrul unor proiecte finanţate de UE, prin favorizarea unei singure firme. Acesta mai este bănuit că, în scopuri personale, a promovat o companie care să […] Post-ul Preşedintele raionului Criuleni, Iurie Andriuţa, reţinut de CNA pentru abuz în serviciu apare prima dată în CANAL 2.
16:17
Dorin Chirtoacă este în căutarea unor noi viceprimari. Edilul Capitalei a început negocierile cu unele fracţiuni din Consiliul Municipal pentru numirea adjuncţilor. Subiectul ar putea fi pus pe ordinea de zi a următoarei şedinţe. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, în prezent, Dorin Chirtoacă a preluat coordonarea tuturor serviciilor municipale. Capitala a rămas fără viceprimari […] Post-ul Dorin Chirtoacă, în căutarea unor noi viceprimari. Edilul Capitalei a început negocierile cu fracţiunile din CMC apare prima dată în CANAL 2.
16:17
Prim-ministrul Pavel Filip a anunțat mobilizarea forțelor pentru a face ordine în Chișinău, în urma intemperiilor de la sfârșitul săptămânii trecute. Echipele vor fi împărțite în raza fiecărui Inspectorat de Poliție din Capitală, iar lucrările vor începe de la ora 05:00. „Vor acţiona fiecare în raza destinată. Antrenăm oameni din mai multe locuri din ţară. […] Post-ul Prim-ministrul Pavel Filip a anunțat mobilizarea forțelor pentru a face ordine în Chișinău apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Victimele catastrofei nucleare de la Cernobîl au fost comemorate astăzi la Chişinău. Asociația „Uniunea Cernobîl din Moldova” a organizat un marș în memoria persoanelor care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei. La lichidarea consecinţelor avariei au participat 3.550 de moldoveni. În viață mai sunt doar 2.311, dintre care 2.170 sunt invalizi. Cei care au supravieţuit, […] Post-ul Victimele catastrofei nucleare de la Cernobîl, comemorate la Chişinău apare prima dată în CANAL 2.
15:29
Subiectul privind recuperarea activelor fraudate și etapele investigației furtului bancar au fost discutate astăzi de președintele Parlamentului, Andrian Candu și ambasadoarea Olandei în Moldova, Stella Ronner-Grubacic. Șeful Legislativului s-a referit la pachetul de legi adoptat pentru a asigura stabilitatea în domeniul financiar-bancar, dar și la cel de integritate, necesar în lupta cu corupția. Andrian Candu […] Post-ul Olanda, gata să ajute Moldova. Subiectul privind recuperarea activelor fraudate, discutat de Andrian Candu şi Stella Ronner-Grubacic apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
14:17
Copilul de nici doi ani, care a căzut, ieri, într-o fântână dintr-o  localitate din județul Teleorman, România, a fost salvat. Operațiunea a durat aproape de unsprezece ore. Micuțul a fost transportat cu elicopterul la un spital din București. Medicii spun că starea lui este gravă, după ce a stat pe jumătate în apă şi a […] Post-ul COPILUL de doi ani care căzut într-o fântănă a fost SALVAT după aproape ZECE ORE DE COŞMAR apare prima dată în CANAL 2.
14:17
Banca Europenă pentru Reconstrucţii şi Dezvolatre și Banca Europeană pentru Investiţii susțin construcția liniei electrice aeriene Isaccea-Vulcănești-Chișinău. Despre aceasta a discutat ministrul Economiei, Octavian Calmîc, cu echipa de experți din cadrul instituțiilor financiare. Potrivit lui Calmîc, problema asigurării securității energetice a țării este prioritară pentru Guvernul de la Chișinău, iar după implementarea proiectului, cetățenii vor […] Post-ul SPRIJIN PENTRU SECURITATEA ENERGETICĂ! BERD și BEI susțin construcția liniei electrice Isaccea-Vulcănești-Chișinău apare prima dată în CANAL 2.
14:17
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 26 aprilie 2017 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
14:07
Un bărbat din Cimişlia s-a predat benevol angajaţilor Centrului Naţional Anticorupţie. Acesta este vizat într-un dosar penal pentru trafic de influenţă. Potrivit denunțătorului, el ar fi pretins și primit mijloace financiare și bunuri în sumă de peste nouă mii de euro, iar ulterior a continuat să extorcheze alte zece mii de euro. Acesta i-a promis […] Post-ul Un bărbat din Cimişlia s-a predat benevol angajaţilor Centrului Naţional Anticorupţie apare prima dată în CANAL 2.
14:07
Un moldovean beat a provocat un accident în oraşul italian Vicenza. El a tamponat cu mașina sa un autobuz școlar. Totul s-a întâmplat în fața unei școli. Presa locală scrie că,  bărbatul în vârstă de 69 de ani, a pierdut controlul volanului, iar după ce a intrat pe contrasens a lovit autobuzul care staționa. Din […] Post-ul Un moldovean beat a lovit un autobuz şcolar în Italia apare prima dată în CANAL 2.
13:59
Un adolescent de 14 ani din satul Hânceşti, raionul Făleşti, a încercat să-şi pună capăt zilelor, după ce s-a certat cu fratele şi părinţii. Potrivit poliţiştilor,  copiii s-au luat la harţă în timp ce familia muncea în grădină. Victima şi-ar fi lovit în cap fratele mai mic, iar pentru asta a fost mustrat de părinţi. […] Post-ul După ce a primit o palmă în cap de la fratele său vecinul l-a văzut ATÂRNAT DE COPAC. Ce s-a întâmplat apare prima dată în CANAL 2.
13:59
Rapiţa a fost cel mai greu încercată de ninsorile şi îngheţurile de săptămâna trecută. Potrivit Ministerului Agriculturii, recolta va fi cu 15 la sută mai mică. În centrul şi sudul ţării au fost create comisii de monitorizare a pagubelor, iar rezultatele vor fi anunţate după data de cinci mai. În acest an, fermierii a însămânţat […] Post-ul Recolta de rapiţă, COMPROMISĂ DE NINSORI. În pericol sunt şi culturile de porumb şi floarea soarelui apare prima dată în CANAL 2.
13:28
Percheziţii în biroul președintelui raionului Criuleni, Iurie Andriuța. Descinderile au loc în cadrul unui dosar de corupţie. Informaţia a fost confirmată pentru Publika.md de către CNA. Iurie Andriuța s-a născut pe 1 aprilie 1960 în satul Harmațca, Dubăsari. Este căsătorit şi are doi copii. Acesta a fost ales în funcția de președinte al raionului Criuleni pe […] Post-ul PERCHEZIŢII în biroul președintelui raionului Criuleni, într-un dosar de corupţie apare prima dată în CANAL 2.
11:17
Astăzi se împlinesc 31 de ani de la cea mai gravă catastrofă nucleară din istoria omenirii, cea de la Cernobîl. În Ucraina, comemorarea victimelor a început încă de noaptea trecută,  la monumentul ” Eroilor de la Cernobîl” din Kiev. Şi la Chişinău vor avea loc mai multe evenimente dedicate tragediei din ţara vecină. Ceremonia a […] Post-ul 31 de ani de la tragedia din Cernobâl. Explozia nucleară care a afectat milioane de vieți apare prima dată în CANAL 2.
11:17
Casele de pariuri şi-au au ales deja  favoriții pentru trofeul ediţiei din acest an a concursului Eurovision Song. Miza cea mare este pusă pe reprezentantul Italiei, Francesco Gabbani, cu piesa ”Occidentali’s Karma”. Pe locul doi se clasează interpretul bulgar Cristian Kostov. Tânărul,  de doar 17 ani, va interpreta piesa ”Beautiful Mess”. Potrivit caselor de pariuri, […] Post-ul Eurovision Song Contest se apropie cu pași rapizi, iar casele de pariuri i-au numit pe favoriții. Italia pe primul loc apare prima dată în CANAL 2.
11:07
Guvernul va crea astăzi Agenția Servicii Publice. Noua structură va prelua prin absorbție atribuţiile Camerei Înregistrării de Stat, Camerei de Licențiere, Întreprinderii de Stat „Cadastru” și ale Serviciului Stare Civilă. Agenţia va fi formată în baza Întreprinderii de Stat „Registru”, cu scopul de a eficientiza procesul de prestare a serviciilor publice. Până la aprobarea metodologiei […] Post-ul Agenția Servicii Publice va fi creată astăzi de membrii Cabinetului de miniștri. Care este scopul principal apare prima dată în CANAL 2.
10:59
Zece localităţi din ţară mai rămân fără curent. Potrivit Ministerului Economiei, unele sate din raioanele Cahul și Cantemir stau fără lumină, pentru că o linie de înaltă tensiune, dar și mai mulți piloni, au fost doborâţi din cauza ninsorilor. Despre consecințele calamităților s-a discutat aseară, în cadrul unei şedinţe a Guverului. Premierul Pavel Filip le-a […] Post-ul VESTE BUNĂ! Doar zece localităţi mai sunt deconectate parţial de la energia electrică apare prima dată în CANAL 2.
10:59
Şoferii, maşinile cărora au fost avariate în urma calamităţii naturale de săptămâna trecută, pot depune cereri la companiile de asigurări pentru a primi despăgubiri. Pagubele vor fi acoperite doar în cazul şoferilor care au asigurări CASCO. Până ieri, au fost depuse zece cereri la o singură companie de asigurare. Reprezentanţii acesteia spun că numărul solicitărilor […] Post-ul Vremea le-a dat de lucru companiilor de asigurări apare prima dată în CANAL 2.
10:47
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 26 aprilie 2017 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.