(foto) Apusul care a adus liniștea peste Chișinău. În ce culori s-a terminat codul portocaliu de astăzi

#diez, 21 aprilie 2017 20:57

După o zi cu mult viscol, zăpadă, copaci și linii de tensiune căzute, codul portocaliu de precipitații s-a terminat, iar peste Chișinău s-a lăsat un apus liniștitor de o frumusețe extraordinară. Internauții au apreciat și nu au ezitat să facă postări despre acest fenomen. Articolul (foto) Apusul care a adus liniștea peste Chișinău. În ce culori s-a terminat codul portocaliu de astăzi apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 12 ore
16:56
La Şcoala de Vară Interdisciplinară vor participa 10 studenţi din Statele Unite de la universitatea organizatoare şi 10 studenţi din Moldova, ce urmează a fi selectaţi, care timp de 4 săptămâni vor frecventa împreună orele de teorie predate de doctorul Vadim Moldovan, profesor la York College, City University of New York şi vor participa la seminare în teren organizate la IMSP Spitalul Clinic de Psihiatrie şi la Orheiul Vechi. Articolul Ești interesat de arheologie? Participă la școala de vară interdisciplinară alături de 10 studenți și un profesor din New York apare prima dată în #diez.
16:26
Duminică, pe 25 Iunie, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală a avut loc Ziua Națională a Portului Popular. Toți iubitorii de ie și ițari au vizitat muzeul și au ascultat concertul organizat de Ministerul Culturii. Meșteri populari, ansambluri folclorice, colective de dans și mulți admiratori ai portului popular s-au adunat pentru a celebra frumoasa sărbătoare. Articolul (galerie foto) „Promovăm cu demnitate valorile ce ne reprezintă ca identitate”. Ziua Națională a Portului Popular a fost sărbătorită astăzi la Chișinău apare prima dată în #diez.
16:11
În acest weekend în parcul Valea Morilor a avut loc primul campionat de triatlon din Republica Moldova în aer liber Triathlon Triumph. 150 de participanți și-au lăsat amprenta în istoria dezvoltării sportului din țară. Articolul (galerie foto) Competiția triplă de înot, ciclism și alergat Triathlon Triumph a adunat peste 150 de sportivi. Află cine sunt câștigătorii apare prima dată în #diez.
15:26
Instagram le va permite de acum încolo utilizatorilor să îşi creeze o listă cu cei mai buni prieteni, numită „Favorites/ Favoriţi”. Platforma socială a început să testeze câteva noi caracteristici care permit utilizatorilor să distribuie postări unui grup restrâns de oameni, nu doar tuturor persoanelor care îi urmăresc. Schimbarea funcţionează atât în cazul fotografiilor, cât şi a postărilor de tip Story, permiţând utilizatorului să selecteze persoanele care le pot vizualiza. Articolul INSTAGRAM aduce o schimbare majoră. Aplicația le va permite de acum încolo utilizatorilor să îşi creeze o listă cu cei mai buni prieteni apare prima dată în #diez.
14:56
Chiar dacă credem că știm totul despre cele mai faimoase atracții turistice din lume, adevărul este cu totul altul. Internetul nu ne dezvăluie multe dintre secretele pe care le ascund aceste locuri. Mai jos, urmărește o selecție realizată de brighside cu câteva dintre cele mai populare atracții și vezi, ce au de oferit acestea. Articolul (foto) Crezi că știi totul despre Tour Eiffel, Times Square sau Empire State Building? Iată câteva locuri ascunse „la vedere” de ochii lumii apare prima dată în #diez.
13:41
Începând cu acest weekend, în zilele de odihnă, cavaleriștii INP vor fi prezenți în orășelul Vadul lui Vodă. Aceștia au misiunea să asigure ordinea publică. Prezenţi printre mulţime, oameni de toate vârstele s-au oprit în loc la o aşa imagine. Unii s-au apropiat şi au mângâiat cu blândeţe caii. Alţii au făcut poze sau pur şi simplu au privit îndelung. Articolul (foto) Poliția de Patrulare va asigura ordinea publică în Vadul lui Vodă călare pe cai. Cum au reacționat oamenii apare prima dată în #diez.
13:11
În Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” se desfășoară astăzi festivalul tehnologiilor ECO şi concertelor de muzică live cu instrumente muzicale alimentate de soare - SUN DĂ-I FEST. Programul festivalului include multe activități distractive și educative pentru vizitatori: expoziții, ateliere, târguri și experimente. Urmăriți mai jos cum se vede evenimentul pe rețelele de socializare. Articolul (foto, video) SUN DĂ-I FEST are loc astăzi în Grădina Publică Ștefan cel Mare! Cum se vede festivalul ECO pe rețelele de socializare apare prima dată în #diez.
12:56
Cel puțin 123 de persoane adunate în jurul unei cisterne cu petrol care s-a răsturnat în estul Pakistanului au murit după ce aceasta a luat foc și a explodat, au anunțat duminică poliția și echipele de intervenție. Articolul (video) Cel puțin 123 de morți în Pakistan în urma exploziei unei cisterne cu petrol. Incidentul a izbucnit de la o țigară apare prima dată în #diez.
12:41
Şapte exploratori - ziarişti, sportivi de renume mondial, antreprenori sau artişti - au împărtăşit ziarului huffingtonpost.fr, citat de adevărul.ro, care au fost cele mai frumoase locuri vizitate. Articolul (foto) Cele mai frumoase destinaţii de vacanţă din lume, recomandate de şapte exploratori cu experienţă apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
11:56
Începând cu acest weekend, în zilele de odihnă, cavaleriștii INP vor fi prezenți în orășelul Vadul lui Vodă. Aceștia au misiunea să asigure ordinea publică. Prezenţi printre mulţime, oameni de toate vârstele s-au oprit în loc la o aşa imagine. Unii s-au apropiat şi au mângâiat cu blândeţe caii. Alţii au făcut poze sau pur şi simplu au privit îndelung. Articolul (foto) Poliția din Vadul-lui-Vodă va asigura ordinea publică călare pe cai. Cum au reacționat oamenii apare prima dată în #diez.
11:11
…Orhei, Bălți, Cahul, Chișinău! După ce a îndemnat oamenii să facă cât mai multă mișcare în 3 orașe din țară, festivalul „Bucurie în Mișcare” s-a mutat în Capitală! Cea mai amplă inițiativă de promovare a mișcării în masă din Moldova se desfășoară astăzi în parcul Dendrariu.  Update 11.12. Participanții la festival au inundat deja rețelele de […] Articolul (LIVE TEXT, foto) Festivalul „Bucurie în Mișcare” are loc astăzi în Chișinău. Vino în parcul Dendrariu și petrece-ți duminica activ și distractiv apare prima dată în #diez.
10:56
…Orhei, Bălți, Cahul, Chișinău! După ce a îndemnat oamenii să facă cât mai multă mișcare în 3 orașe din țară, festivalul „Bucurie în Mișcare” s-a mutat în Capitală! Cea mai amplă inițiativă de promovare a mișcării în masă din Moldova se desfășoară astăzi în parcul Dendrariu.  Update 10.52.  A fost dat startul festivalului „Bucurie în mișcare”. Toți copii […] Articolul (LIVE TEXT, foto) Festivalul „Bucurie în Mișcare” are loc astăzi în parcul Dendrariu apare prima dată în #diez.
10:41
Cel puțin 123 de persoane adunate în jurul unei cisterne cu petrol care s-a răsturnat în estul Pakistanului au murit după ce aceasta a luat foc și a explodat, au anunțat duminică poliția și echipele de intervenție. Articolul (video) Cel puțin 123 de morți în Pakistam în urma exploziei unei cisterne cu petrol. Incidentul a izbucnit de la o țigară apare prima dată în #diez.
10:26
Turismul a devenit pentru locuitorii Barcelonei problema numărul 1 a orașului lor, cel mai vizitat din Spania, potrivit unui sondaj comandat de primărie. Articolul Turiștii sunt problema nr. 1 în Barcelona. Locuitorii orașului consideră că este mai grav decât șomajul apare prima dată în #diez.
09:41
Martha, o femelă din rasa mastiff napoletan, ce are o greutate de 56 de kilograme, a fost desemnată vineri seară cel mai urât câine din lume, la cea de-a 29-a ediție anuală a unui concurs chinologic insolit. Articolul Martha, o femelă de mastiff napoletan, desemnată cel mai urât câine din lume în 2017 apare prima dată în #diez.
Ieri
19:11
Serviciul Situațiilor Excepționale anunță că în urma ploilor, mai multe fire electrice au căzut la pământ. În aceste condiții, pe parcursul a două zile, doi minori și-au pierdut viața, după ce s-au jucat pe acele porțiuni cu fire electrice căzute și au fost electrocutați, iar un al treilea minor a ajuns la spital cu arsuri.  Articolul În urma ploilor de vineri, doi copii și-au pierdut viața, iar un al treilea a ajuns la spital apare prima dată în #diez.
18:56
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de vreme caniculară pentru perioada cuprinsă între 25 iunie și 1 iulie, 2017. Iată până la ce temperaturi se vor înregistra în aceste zile. Articolul Meteorologii avertizează: Cod galben de vreme caniculară până la 1 iulie apare prima dată în #diez.
17:11
În caz că nu ai planuri pentru ultima zi din weekend, nu te grăbi să o pierzi în zădar! #diez a făcut o selecție de evenimente la care suntem siguri că vei dori să ajungi. Fie că este vorba despre muzică, distracție sau sport, sperăm ca cel puțin un eveniment să-ți trezească curiozitatea. Articolul Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi duminică, 25 iunie apare prima dată în #diez.
17:11
În fiecare an, la 24 iunie este sărbătorită Ziua Universală a Iei, bluza tradițională românească fiind un simbol internațional al culturii românești și o piesă emblematică a costumului popular național românesc. Cei care au câte o ie în garderobă nu au ezitat să o îmbrace astăzi și să-și demonstreze mândria de a o purta în fața tuturor prietenilor virtuali. Noi am cules câteva din cele mai iubitoare de ii postări de pe Facebook și Instagram. Articolul (foto) Tradiție și culoare. De ziua Iei, iubitorii portului popular și-au etalat cele mai originale bluze românești pe rețelele de socializare apare prima dată în #diez.
16:56
Uniunea Inventatorilor și Raționalizatorilor „Inovatorul” și Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală au marcat Ziua Inventatorului și Raționalizatorului. La ședința solemnă, organizată cu această ocazie, au fost prezenți cunoscuți cercetători, inventatori și raționalizatori din republică, reprezentanți ai mediului academic și de învățământ superior, personalități marcante din domeniile de cercetare-inovare.  Articolul Cei mai activi inventatori și raționalizatori din Moldova au fost premiați de ziua lor profesională apare prima dată în #diez.
15:41
În societatea de astăzi oamenii tind să se alimenteze corect pentru a fi sănătoși și a primi plăcere de la viață. Un astfel de exemplu este doamna Lucia Gavriliță, fondatoarea comunității „Sănătate'n verde viu”, autoare și formatoare a cursului „ABC-ul alimentației vii”. Articolul (foto) „Sănătate’n verde viu” sau cum ne sfătuiește Lucia Gavriliță să facem loc naturii în alimentația noastră apare prima dată în #diez.
15:26
Potrivit datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în perioada 24-30 iunie, pentru partea de nord a republicii, se preconizează  pericol excepțional de incendiu de  clasa V, cu caracter natural și amenințare de incendiu a fâșiilor forestiere, dar și a culturilor agricole, pericol, care se prevede a se extinde pe o mare parte a teritoriului Republicii. Articolul Autoritățile avertizează: În partea de nord a țării se preconizează incendii de vegetație în săptămâna ce urmează apare prima dată în #diez.
15:11
Absolvenţii Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” au primit astăzi diplomele de licenţă şi gradul primar de „locotenent”, în cadrul unei ceremonii desfășurate în Scuarul Arcului de Triumf. Articolul (galerie foto) Rândurile Armatei Naționale, completate cu 58 de locotenenți. Studenții Academiei Militare și-au luat diplomele de licență apare prima dată în #diez.
15:11
Primăria municipiului Chişinău informează că duminică, 25 iunie 2017, între orele 8.00 – 12.15, va fi suspendat traficul rutier pe străzile V. Belinski şi G. Alexandrescu, din sectorul Buiucani, în legătură cu desfăşurarea competiţiilor sportive „Triathlon Triumph”. Articolul Duminică, traficul va fi suspendat parțial în Capitală. Cum va fi reorganizată circulația transportului public apare prima dată în #diez.
14:26
Eticheta produselor alimentare destinate comercializării vor fi completate cu noi informații. Un proiect de lege în acest sens a fost votată la 23 iunie curent, în prima lectură de către deputați. Articolul Etichetele produselor alimentare vor fi completate cu noi informații. Un proiect de lege a fost votat în acest sens apare prima dată în #diez.
13:41
Deși mereu avem câte o piesă preferată în minte, atunci când ajungem prin surprindere într-un club de karaoke nu mai știm ce să alegem, iar căutatul prin lista kilometrică a localului nu este chiar un proces distractiv. Noi am selectat 24 de piese pe care oricine le-ar putea cânta, cu un pic de ajutor (sau nu) din partea prietenilor. Lista poate continua, așa că nu ezitați să ne lăsați recomandări în comentarii. Articolul (video) 24 de piese ușoare pe care să le cânți la karaoke atunci când nu știi ce să alegi apare prima dată în #diez.
13:41
După încheierea sesiunii de BAC elevii se bucură de timpul liber și de balurile de absolvire. Tinerii absolvenți ai clasei a 12-a „B” de la Liceul Teoretic „Spiru Haret” au decis să doneze o sumă din resursele financiare preconizate pentru balul lor de absolvire organizației „Centrul Speranța”. Articolul (foto) Elevii liceului „Spiru Haret” au donat unui centru social o parte din banii pentru organizarea balului apare prima dată în #diez.
12:11
Boxerul moldovean Vasile Belous (69 kg) a cucerit medalia de bronz la Campionatul European, care se desfășoară la Harkov (Ucraina) în perioada 14-25 iunie 2017. Articolul Boxerul moldovean Vasile Belous a cucerit medalia de bronz la Campionatul European apare prima dată în #diez.
11:56
Odată cu începutul sezonului estival, începe și perioada scăldatului în bazinele acvatice, lacurile sau iazurile din țară. Doar în perioada 1-19 iunie curent, au fost înregistrate 13 cazuri de înec, dintre care 4 cazuri în rândurile copiilor. Din acest motiv, autoritățile lansează câteva recomandări pentru a evita pericolele de înec atunci când merge la scăldat. Articolul Recomandările Poliției: Cum să evităm pericolele de înec în sezonul estival apare prima dată în #diez.
11:11
Compania Aeriană Air Moldova vine cu o surpriză plăcută pentru călători, lansând o nouă cursă spre oraşul elveţian Geneva, din 15 decembrie 2017, în ajunul sărbătorilor și vacanțelor de iarnă. Articolul Air Moldova lansează o nouă cursă. Vom călători din Chișinău spre Geneva cu bilete de la 79 de euro apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.