(foto) Apusul care a adus liniștea peste Chișinău. În ce culori s-a terminat codul portocaliu de astăzi

#diez, 21 aprilie 2017 20:57

După o zi cu mult viscol, zăpadă, copaci și linii de tensiune căzute, codul portocaliu de precipitații s-a terminat, iar peste Chișinău s-a lăsat un apus liniștitor de o frumusețe extraordinară. Internauții au apreciat și nu au ezitat să facă postări despre acest fenomen. Articolul (foto) Apusul care a adus liniștea peste Chișinău. În ce culori s-a terminat codul portocaliu de astăzi apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 5 minute
06:48
O familie rămasă blocată într-o zonă îndepărtată în timpul unei excursii în Scoția a vorbit despre salvarea sa magică produsă cu ajutorul celebrului ''Hogwarts Express'', trenul cu aburi care a apărut în filmele din seria Harry Potter, scrie agerpres. Articolul Există magie și în afara Hogwartsului. O familie izolată în Scoția a fost salvată de celebrul express din Harry Potter apare prima dată în #diez.
Acum 10 minute
06:34
Indiferent dacă începem să explorăm Moldova de la Nord spre Sud sau de la Est spre Vest vom rămâne impresionați de frumusețea ei. Fiecare colțișor al patriei noastre își are un specific cu care trebuie să ne mândrim. Articolul (foto) Moldova, văzută prin filtrele de pe Instagram. Drochia – cel mai dulce raion al țării apare prima dată în #diez.
06:34
Când a fost ultima dată când ai luat masa alături de prieteni sau familie fără să-ți verifici contul de Facebook sau să trimiți mesaje? Pentru a lupta împotriva acestui fenomen, McDonald's a instalat dulapuri speciale unde clienții își pot lăsa telefoanele și astfel să se bucure de masă și de conversațiile cu prietenii. Articolul (video) Fără telefoane în timpul mesei. McDonald’s instalează dulapuri speciale pentru dipozitivele portabile apare prima dată în #diez.
Acum 30 minute
06:18
Operatorul low-cost, Wizz Air a anunțat că începând cu 25 martie 2018, va începe operarea pe Aeroportul Internaţional din Atena, iar odată cu asta va introduce și două zboruri săptămânale, miercuri şi duminică, spre Chișinău. Articolul Wizz Air lansează o nouă destinație low cost. Din martie ne vom bucura de o nouă cursă aeriană apare prima dată în #diez.
Acum o oră
06:07
Cunoscută în industria muzicii din Moldova și România pentru motivele de dragoste frecvent întâlnite în piesele sale, Irina Rîmeș lansează o nouă compoziție muzicală în colaborare cu Killa Fonic. Articolul (video) Irina Rîmeș a lansat „Bandana” – o piesă nouă cu motive de dragoste apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
18:48
#Fără Filtru este un proiect, lansat de altfel.md, care are scopul de a povesti despre minoritățile din Republica Moldova, probleme cu care se confruntă în societatea în care trăiesc, modul în care sunt discriminați și mesajul acestora către semeni. Videoul este realizat într-o manieră mai #altfel, întrucât mesajul este de a înțelege că acești oameni sunt la fel ca toți, însă nu sunt acceptați de întreaga societate, drepturile lor fiind limitate. Articolul (video) „Când vorbim despre drepturile noastre totul se rezumă la sex”. Cum e să fii persoană LGBT în Moldova apare prima dată în #diez.
18:48
Agenția universitară a Francofoniei sensibilizează studenții francofoni din Republicii Moldova către cercetare și inovare. Prin urmare, la Chișinău va fi organizat un atelier, care va va avea loc pe 17 octombrie 2017 și va fi compus din 2 părți : una teoretică și alta practică. Articolul Studenții francofoni din Moldova sunt provocați să participe la un atelier științific. Vezi ce include programul apare prima dată în #diez.
18:34
Ce a vrut să spună autorul prin această lucrare? Întrebarea clasică de la lecțiile de limba și literatura română se pare că lasă o amprentă pe viață. Unele opere ascund o istorie complexă, în care fiecare detaliu poartă un mesaj, în care un șal poate fi tema unei teze de licență. Dacă mai ești și […] Articolul Iubire fără nume. Sculpturile care te privesc în ochi, generând emoții… și discuții apare prima dată în #diez.
18:18
Examinarea demersului înaintat de Dorin Chirtoacă, privind înregistrarea sa în calitate de participant în cadrul referendumului din 19 noiembrie 2017, a stârnit numeroase nedumeriri printre rândurile membrilor CEC. Articolul Înregistrarea lui Dorin Chirtoacă în calitate de participant la referendumul din 19 noiembrie a fost amânată. Care este motivul apare prima dată în #diez.
18:18
Un iPhone, scăpat recent dintr-un elicopter, a supraviețuit cu brio experienței și a reușit să și imortalizeze întreaga călătorie până la sol, scrie point.md. Articolul (video) Un iPhone a căzut din elicopter și a scăpat fără zgârieturi. Iată ce l-a salvat apare prima dată în #diez.
18:18
Săptămâna aceasta a început cu mult soare și bună dispoziție. Pentru a o continua productiv, echipa #diez îți propune o serie de evenimente, la care ți-ai putea reîncărca beteriile cu energie și voie bună. Articolul Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru 17 octombrie, o zi însorită de marți apare prima dată în #diez.
17:48
Pereții din Chișinău pot transmite mesaje foarte profunde, depinde cum noi alegem să le citim. Echipa #diez a decis să colecteze mesajele tânărului artist Coop și să-l întrebe de înseamnă acestea. Articolul (foto) Ce ne spune Chișinăul prin mesajele text de pe pereții orașului. Explicațiile street artistului Coop apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
17:35
În rândul ţărilor europene Moldova este țara cu cel mai înalt nivel de migrare a populației peste hotare, în special în scop de muncă, iar condițiile socio-economice, instabilitatea politică din Republica Moldova, nu creează premise pentru diminuarea acestui fenomen. În acest context PNUD Moldova a realizat un studiu în care a descris profilul femeielor care au ales să migreze. Articolul (infografic) Fiecare a 2-a femeie care pleacă din țară are studii finalizate. Cum arată profilul unei migrante din Moldova apare prima dată în #diez.
16:51
Un profesor moldovean are un salariu minim anual de aproximativ 37 de ori mai mic decât cel al unui coleg din Luxemburg (1 920 de euro față de 72 000 de euro), diferențe mari fiind și față de profesorii din Germania, Suedia, Franța, Italia, Portugalia. Articolul (infografic) Profesorii din Moldova au cel mai mic salariu în comparație cu colegii lor din UE. De 37 de ori mai mic decât în Luxembrug apare prima dată în #diez.
16:08
Gucci nu va mai folosi blana pentru colecțiile sale începând de anul viitor, alăturându-se astfel numărului din ce în ce mai mare de case de modă care caută alternative ca urmare a presiunilor făcute de organizațiile de protecție a animalelor, relatează Reuters, preluat de hotnews.ro. Articolul Brandul Gucci a anunțat că nu va mai folosi blana naturală în colecțiile sale. Iată de când apare prima dată în #diez.
15:35
Toți cei interesați de artă sunt bineveniți la un atelier de pictură condus de Ștefan Eșanu - artist plastic bine cunoscut și admirat în Moldova. Participarea la acest atelier nu necesită nici cunoștințe anterioare de pictură, nici materiale. Articolul Participați gratuit la un atelier de pictură cu artistul plastic Ștefan Eșanu apare prima dată în #diez.
15:07
Luna octombrie ne surprinde cu o multitudine de festivaluri. De aceea, nici nu e de mirare că avem și o sărbătoare dedicată muzicii corale. În cadrul celei de-a IX-a ediții vor participa 22 de ansambluri corale, un număr record până acum, și își vor face apariția dirijori din Polonia, Slovacia, România, Ucraina, Letonia, Macedonia, Rusia și Republica Moldova. Va fi o platformă ce va reuni peste 700 de coriști. Articolul Cel mai important eveniment coral din spațiul estic la o nouă ediție. Vezi programul Festivalul Internațional Coral „A ruginit frunza din vii” apare prima dată în #diez.
14:47
La 16 octombrie, începe BreakingMED Hackathon care va dura până pe 22 octombrie. Proiectului antreprenorial BreakingMED a început cu o serie de evenimente introductive în domeniul tehnologic precum aplicațiile și platformele web, aplicații mobile iOS/Android, VR (Realitatea Virtuală), 3D Printing, Big Data și un workshop despre Design Thinking, toate destinate sectorului medical. Articolul Acum puteți schimba în bine sistemul medical din Moldova. Participați la BreakingMED Hackathon apare prima dată în #diez.
14:18
O instanță de judecată din Moscova a amendat serviciul de mesagerie Telegram cu 800.000 de ruble (11.000 euro) pentru refuzul de a se conforma cerinței FSB de a furniza informații pentru decodarea mesajelor utilizatorilor. Articolul O instanță din Rusia a amendat Telegram cu 800.000 de ruble pentru că a refuzat să se supună FSB apare prima dată în #diez.
13:49
„Calea Ferată din Moldova” a renovat din mijloace proprii un tren de tip diesel, la modernizarea căruia au muncit angajații depourilor din Capitală. Articolul Pe cursa Bălți – Ungheni sau Bălți – Ocnița va circula un nou tren diesel. Cât a costat renovarea acestuia apare prima dată în #diez.
13:09
Aproximativ 170 de hrisoave basarabene din perioada ţaristă (1812-1917) de la  Biblioteca Naţională a Republicii Moldova vor fi restaurate în cadrul unui proiect finanțat de Ambasada SUA, prin intermediul Fondului Ambasadorilor pentru Salvgardarea Culturală, informează moldova.org. Articolul 170 de hrisoave basarabene din perioada ţaristă vor fi restaurate cu suportul SUA apare prima dată în #diez.
12:22
Timp de două zile, pe 7-8 octombrie, în inima capitalei au fost amenajate standuri expoziționale ale producătorilor de vin, târgul meșterilor populari, Școala Vinului, Teatrul Gastronomic, un stand dedicat consumului moderat, o zonă dedicată alimentației publice și o scenă impunătoare. Articolul Peste 100 de mii de vizitatori și 48 de mii sticle de vin. Iată bilanțul Zilei Vinului 2017 apare prima dată în #diez.
12:10
Partidul Acțiune și Solidaritate a decis să meargă într-un bloc electoral cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr la alegerile parlamentare din 2018. Despre asta au anunțat reprezentanții PAS pe pagina de facebook. Articolul PAS și PPDA merg împreună în alegeri. „Prin unitatea forțelor proeuropene autentice poate fi readusă Moldova pe calea normalității” apare prima dată în #diez.
11:50
În fiecare an după ce locuitorii capitalei celebreză Hramul Chișinăului se adună o cantitate impunătoare de gunoi. Anul acesta Regia „Autosalubritate” a strâns circa 1.300 de metri cubi de gunoi. Articolul Hramul Chișinăului nu s-a trecut fără deșeuri. Cât gunoi a fost evacuat apare prima dată în #diez.
11:50
După o lună de suspiciuni, China a confirmat că prima lor staţie spaţială se îndreaptă către Pământ, fiind potenţial scăpată de sub control, transmite descoperă.ro. Articolul Una dintre staţiile spaţiale ale Chinei este scăpată de sub control şi se îndreaptă către Pământ. Când se va prăbuşi apare prima dată în #diez.
11:50
Irlanda a ordonat închiderea tuturor școlilor, înaintea sosirii pe teritoriul acestei țări a uraganului Ophelia, cel mai important înregistrat până acum în estul Oceanului Atlantic, informează AFP. Articolul Toate şcolile au fost închise luni în Irlanda, unde urmează să ajungă uraganul Ophelia apare prima dată în #diez.
11:37
O tânără a postat recent o fotografie pe o rețea de socialiazare, în care apar o pereche de pantofi sport. Tânăra i-a rugat pe prietenii ei să o ajute să înțeleagă ce culoare au aceștia: roz și alb sau albastru și gri. Părerile echipei #diez s-au împărțit în două tabere. Unii dintre noi au văzut acești pantofi de sport roz, iar alții albaștri. Voi ce culoare vedeți? Articolul O nouă provocare colorată pentru internauți: albastru și gri sau roz și alb? Ce culoare au acești pantofi sport apare prima dată în #diez.
11:07
Facultatea Arte Plastice și Design, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” a fost instituția gazdă pentru Concursul de desen grafic „Talentul nu ia mită. Integritatea în imagini” desfășurat în data de 12 – 13 octombrie. Evenimentul este parte a campaniei de sensibilizare şi informare publică cu genericul „Integritatea este libertate”. Articolul (galerie foto) Concursul de desen grafic „Talentul nu ia mită. Integritatea în imagini” a luat sfârșit. Iată cum văd tinerii corupția apare prima dată în #diez.
10:48
Marţi, 17 octombrie, ora 15.00, la Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei va avea loc inaugurarea expoziţiei „Sub cer străin. Locuitorii Lituaniei în lagărele şi locurile de exil din URSS. Anii 1940-1958″, realizată de către Muzeul Victimelor Genocidului din cadrul Centrului de Cercetare a Genocidului şi Rezistenţei Populaţiei Lituaniei. Articolul Sub cer străin – o expoziție foto-documentară despre deportările locuitorilor Lituaniei în lagărele de exil din URSS, la USM apare prima dată în #diez.
10:48
Partidul Popular (ÖVP, centru-dreapta), condus de Sebastian Kurz, în vârstă de 31 de ani, se clasează pe primul loc, cu un scor cuprins între 30 şi 33% din voturi, în scrutinul parlamentar din Austria, potrivit sondajelor efectuate la ieşirea de la urne, transmite mediafax.ro Articolul Sebastian Kurz poate să devină cel mai tânăr cancelar din Europa. Iată ce vârstă are acesta apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.