A băut electrolit, iar acum stă țintuită la pat: Doinița, o fetiță de doi ani, are nevoie de ajutorul oamenilor

Radio Noroc, 21 aprilie 2017 14:27

Stă țintuită la pat după ce a băut electrolit. Este vorba despre o fetiță de doi ani, care are nevoie de ajutorul oamenilor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Radio Noroc

Acum o oră
18:06
17:56
Fructe-vedetă ale sezonului au multe calităţi benefice pentru organism, pe lângă aspectul și gustul care te fac să-ți lase gura apa numai când te gândești la ele.
17:56
Ceasurile inteligente încep să câştige teren, iar acest lucru ar putea să afecteze din ce în ce mai mult businessul producătorilor elveţieni de ceasuri tradiţionale. Afacerea Apple Watch este mai mare decât a oricărui brand elveţian,
Acum 2 ore
17:46
Virusul Petya este un atac ransomware în plină desfășurare la nivel global, acesta afectând în ultimele ore foarte multe companii din mai multe zone ale Europei.
17:46
S-a născut în cămașă. Un bărbat din Marea Britanie a supraviețuit ca prin minune după ce a fost lovit în plin de un autobuz.
17:06
Biroul permanent al Parlamentului a aprobat astăzi ordinea de zi a ședințelor în plen pentru perioada 29-30 iunie curent. Deputații vor examina modificări la Legea Guvernului, Codul administrativ, o serie de modificări la Codul muncii, precum și alte proiecte.
16:57
Radu Albot s-a calificat fără probleme în sferturile turneului ATP din Antalya, după ce a dispus în doar două seturi de italianul Paolo Lorenzi, numărul 33 mondial.
Acum 4 ore
16:46
Basarabenii nu-și uită istoria, iar drept confirmare, în ultimii ani, la Chișinău au fost inaugurate mai multe lucrări monumentale. Printre acestea se numără și cel al victimelor deportărilor regimului comunist, inaugurat la
16:46
Zi neagră pentru Basarabia! Astăzi se împlinesc 77 de ani de cînd teritoriul dintre Prut și Nistru a fost ocupat de armata sovietică. Deportările, foametea și acțiunile criminale care au urmat, au scris cea mai dureroasă pagină din istorie. Evenimentele tragice au fost comemorate de membrii Partidului Liberal, care au depus flori la Piatra Comemorativă a victimelor ocupației sovietice din Piața Marii Adunări Naționale.
16:26
Prognozele Serviciului Hidrometeorologic de Stat anunță pentru următoarele zile temperaturi maxime de până la 38 C, fenomen ce poate afecta sănătatea populaţiei, îndeosebi a persoanelor care suferă de boli cardiovasculare cronice.
15:16
Mai mulți judecători, procurori și polițiști sunt instruiți de experți din SUA cum să acționeze eficient în cazul infracțiunilor privind viața sexuală, așa ca să evite revictimizarea în cadrul sistemului de justiţie penală. Este vorba d
15:16
Modul în care oamenii interpretează ceea ce văd este unic pentru fiecare individ. Acolo unde unii văd, de exemplu, o floare, alții văd un chip uman. Totuși, asta nu înseamnă că percepția noastră nu se aseamănă deloc cu a altora. Iar când acest lucru se întâmplă, poate avea o semnificație ascunsă.
15:16
Accident violent în raionul Telenești. O femeie în vârstă de 77 de ani a decedat, iar soțul acesteia se află în stare gravă în spital după ce mașina cu care se deplasau s-a tamponat cu alt vehicul. Coliziunea a avut loc ieri seara în jurul orei 17:00 în apropiere d
15:06
Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA de la Eastbourne (Marea Britanie), cu premii totale de 753.900 dolari, în timp ce Monica Niculescu s-a oprit în runda secundă.
Acum 6 ore
14:46
Reţeaua de hackeri Anonymous susţine că NASA se află pe punctul de a anunţa dovezi privind descoperirea vieţii extraterestre.
14:26
Parlamentul a suportat cheltuieli de 1 milion 584 de mii de lei pentru traducerea actelor legislative în limba rusă pe parcursul anului trecut. Informaţia a fost făcută publică de Secretariatul Parlamentului.
13:26
O fată în vârstă de 11 ani din Republica Moldova este căutată de către pompieri şi scafandri după ce a dispărut în mare, în staţiunea Eforie Nord, iar sora sa mai mare şi mama lor au fost salvate de salvamari după ce au fost în pericol să ne înece.
12:57
Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia a deschis o anchetă în cazul preotului Cristian Pomohaci, care slujeşte într-o comună din Mureş, bănuit că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent.
Acum 8 ore
12:26
O locuitoare din Bălți a cumpărat salam de la un iarmaroc organizat în centrul orașului Bălți. Ajunsă acasă, produsul era mucegăit, scrie stirilocale.md.
12:26
Bărbatul din imagini este căutat de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău pentru săvârşirea infracţiunii de escrocherie. Acesta este originar din raionul Şoldăneşti şi are 25 ani.
11:57
O căsătorie dintre o tânără din Republica Moldova și un cetățean din Ecuador s-a transformat într-un adevărat calvar. Concetățeana noastră de 20 de ani, stabilită în Italia, a fost supusă violenței de cel care îi
11:36
Echipajele mobile dotate cu dispozitive pentru măsurarea vitezei de tip,,RADAR”, astăzi vor activa pe următoarele trasee:
11:36
Fostul procuror general, Valeriu Balaban, care se află în izolatorul de anchetă al CNA, este proprietarul unei averi de invidiat, ce cuprinde mai multe terenuri şi imobile. Documentele arată că majoritatea bunurilor au fost obţinute de către Valeriu Balaban în timp c
11:26
Există fermieri care culeg pepenii mai devreme şi pentru a le da aspectul de copt îi injectează, lucru extrem de riscant pentru sănătatea oamenilor. Pentru să-i identificăm foarte repede dacă suntem atenţi la seminţe.
11:26
Guvernul Statelor Unite ale Americii a decis acordarea unei asistenţe suplimentare, în valoare de 4,1 milioane dolari, Guvernului Republicii Moldova prin intermediul programului „Controlul drogurilor şi aplicarea normelor de drept”.
10:57
Polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Soroca desfășoară în continuu, razii în sectoarele deservite cu scopul combaterii cazurilor de cultivare și păstrare a plantelor cu conținut narcotic.
Acum 12 ore
10:36
Primarul capitalei Dorin Chirtoacă propune la funcția de viceprimari al capitalei pe fostul ministru al mediului, Valeriu Munteanu, și pe șeful Direcției Sănătate, Mihai Moldovanu.
10:06
Săptămâna trecută a fost una de foc pentru autorităţile de la Chişinău, care au dus un război diplomatic în a convinge atât Comisia de la Veneţia, cât şi reprezentanţii Uniunii Europene, că schimbarea sistemului electoral
10:06
Serviciul Fiscal de Stat reamintește că pe 30 iunie expiră termenul de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare pentru persoanele care doresc să beneficieze de reducere de 15%. SFS anunță contribuabilii care urmează să achite acest impozit:
09:46
Până în anul 2024 în Republica Moldova vor fi instituite 19 spitale noi în locul celor 71 existente. Este vorba despre 11 instituții medicale spitalicești regionale, patru – centrale, trei – specializate și un spital universitar, care se vor subordona Ministerului Sănătății, scrie mold-street.com.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.