Mandatele administratorilor temporari ai Moldindconbank au fost prelungite cu 3 luni

Bani.md, 21 aprilie 2017 14:27

Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) a decis, în ședința din 14 aprilie 2017, prelungirea pentru o perioadă de trei luni a mandatelor administratorilor temporari ai BC „Moldindconbank” S.A..

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Bani.md

Acum 12 ore
18:05
De câte ori primeşte în ţară jurnalişti străini, cu ocazia diferitelor festivităţi, Coreea de Nord încasează sute de mii de dolari.
17:33
Banca Comercială Moldova-Agroindbank este entitatea cu cea mai mare sumă a depozitelor de pe piața bancară din Republica Moldova. Aceasta este urmată de Moldindconbank și Victoriabank.
17:33
Preturile de sector au extins numărul de depozite de masa vegetala de la 1 la 5, câte unul în fiecare sector, unde pot fi depozitate crengile, copacii și resturile vegetale astrânse în urma ninsorilor de săptămâna trecută.
17:17
Implementarea programului cu Fondul Monetar Internațional (FMI), precum și progresul reformelor în sistemul bancar au fost principalele subiecte discutate de delegația Republicii Moldova la întrevederile care au avut loc în cadrul Ședințelor de primăvară ale FMI și Grupului Băncii Mondiale. Evenimentul a avut loc în perioada 17-23 aprilie la Washington.
17:00
Ziua de 8 mai din acest an va fi considerată zi de odihnă. Decizia a fost luată astăzi de către cabinetul de miniștri.
17:00
În cadrul ședinței de astăzi, Cabinetul de miniștri a decis constituirea Agenției Servicii Publice. Astfel, se aplică principiul ghișeului unic la prestarea serviciilor publice și se asigură digitalizarea acestora, inclusiv eficientizarea proceselor operaționale și reducerea costurilor suportate de către cetățeni.
16:47
Ucraina va oferi Republicii Moldova 10 milioane de hrivne (echivalentul a peste 7,2 milioane lei) pentru a eliminarea consecințelor în urma calamităților naturale din ultimele zile. Anunțul a fost făcut astăzi de către prim-ministrul Pavel Filip, în cadrul ședinței Executivului.
16:37
Premierul Pavel Filip a cerut astăzi, în debutul ședinței Guvernului, ca autoritățile responsabile să propună timp de o săptămână soluții pentru eliminarea transportului ilicit de pasageri, în contextul în care în zilele în care au fost ninsori abundente, taximetriștii din capitală au cerut prețuri exagerate pentru o deplasare.
16:30
Numărul persoanelor bănuite în dosarul parcărilor cu plată a crescut la 11 persoane. Șapte sunt reținute în izolatorul CNA, iar alte patru - șeful Întreprinderii de Stat „Calea Ferată”, Iurie Topală, doi consilieri municipali și un reprezentant al Agenției Proprietății Publice - sunt cercetate în stare de libertate.
16:07
Prim-ministrul Pavel Filip a anunțat astăzi că de mâine în capitală va fi organizată o acțiune de urgență pentru curățarea municipiului Chișinău de copaci și crengi, care s-au prăbușit în urma stihiei din ultimele zile. În acest sens, premierul solicită cetățenilor să se abțină de la deplasarea cu automobilul prin capitală și venirea în oraș, dacă nu este o urgență.
16:00
Începînd cu 1 mai 2017, cuantumul minim garantat al salariului în sectorul real se stabilește în mărime de 14,09 lei pe oră sau 2380 lei pe lună. Acesta este calculat pentru un program complet de lucru în medie de 169 de ore pe lună. Un proiect de Hotărâre de Guvern în acest sens, elaborat de Ministerul Muncii, a fost aprobat astăzi de către Executiv.
15:47
Primăria municipiului Chișinău informează că 950 de persoane, participanți la lichidarea consecințelor avariei de la Cernobîl, vor primi ajutoare materiale unice, în valoare de 1000 de lei.
15:47
Executivul a aprobat Regulamentul privind organizarea şi funcţionarea SFS, care este autoritate administrativă din subordinea Ministerului Finanţelor, împuternicită să administreze impozitele, taxele şi alte plăţi în interesul statului.
15:37
Cabinetul de miniştri a aprobat astăzi Regulamentul-cadru privind acordarea suportului ţării-gazdă în situaţii excepţionale. Astfel, drept punct naţional de contact pentru organizarea suportului ţării-gazdă este desemnat Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.
Acum 24 ore
14:37
Proiectul parcărilor cu plată în capitală este o înțelegere între PCRM și PL. Declarația a fost făcută de către directorul Centrului de Analiză Strategică şi Monitorizare „Alternativa pentru Moldova”, Victor Gurău, în cadrul unei conferințe de presă.
14:28
Preşedintele raionului Criuleni, Iurie Andriuța, a fost reţinut de CNA şi procurorii anticorupţie în cadrul unui dosar de abuz în serviciu. Acesta este bănuit de trucarea unor licitaţi, desfăşurate în cadrul unor proiecte finanţat de UE, prin favorizarea unor agenţi economici în interes personal şi material.
13:58
Turcia este pregătită să-şi reconsidere intenţia de a adera la Uniunea Europeană în cazul în care islamofobia şi ostilitatea unor state europene persistă, a declarat preşedintele turc, Recep Tayyip Eordogan într-un interviu pentru agenţia de ştiri Reuters, citat de Mediafax.
13:17
Curtea de Apel Chișinău a decis astăzi amânarea pe 4 mai a ședinței privind decizia dacă Hotărârea Judecătoriei Buiucani de obligare a Procuraturii Anticorupției de a începe urmărirea penală în privința președintelui Academiei de Științe din Moldova, Gheorghe Duca și soției sale Maria, rector al Universității AȘM, este legală.
12:37
Ofițerii CNA și procurorii anticorupție efectuează în aceste momente descinderi în biroul președintelui raionului Criuleni, Iurie Andriuța. Informația a fost confirmată pentru bani.md de către ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi.
11:47
Un bărbat din Cimișlia a venit singur la CNA pentru a se preda benevol. Acesta figurează într-un dosar penal pornit pe trafic de influență.
11:17
Numărul născuţilor-vii în anul 2016 a fost de 37394 persoane, fiind în descreştere cu 1216 (3,1%) faţă de anul 2015.
10:59
Astăzi se împlinesc 31 de ani de la accidentul nuclear de la Cernobîl, Ucraina, considerat ca fiind cel mai grav accident din istoria energiei nucleare. În urma accidentului, suprafețe mari au fost puternic contaminate de precipitații radioactive, fiind evacuate aproximativ 336.000 de persoane.
10:17
Nava spațială Cassini este celebrată astăzi de Google printr-un Doodle special.
10:07
Autoritățile rusești au întors din drum nouă autocamioane încărcate cu 170 de tone de mere moldovenești. Marfa venea din Kazahstan și urma să ajungă în orașele Ekaterinburg, Ufa, Omsk și Permi. Camioanele au fost oprite la 22 aprilie anul curent, la postul vamal Troitsk din regiunea Celeabinsk, la frontiera dintre Rusia și Kazahstan. Motivul returnării merelor a fost nerespectarea condițiilor impuse de Rosselhoznadzor, care permite importul doar prin punctele de trecere din regiunile Belgorod, Briansk și Kursk, marfa fiind însoțită de certificate fitosanitare. Autocamioanele cu merele moldovenești au revenit pe teritoriul din Kazahstan.
09:37
Liderii Uniunii Europene vor insista ca Marea Britanie să le garanteze drepturile la rezidenţă permanentă imigranţilor din state membre UE ajunşi pe teritoriul britanic înainte de concretizarea Brexit, în anul 2019, arată un proiect de document european.
09:37
Din cauza condițiilor meteoroloogice nefavorabile și consecințele acestora, mulți clienți ai companiei StarNet nu au putut beneficia de serviciile de internet și televiziune. Astfel, compania anunță că toți cei care au fost afectați vor beneficia de un recalcul de 25% la factura pentru luna iunie.
09:17
Moneda europeană pare să revină pe poziții. Euro înregistrează valori în creștere semnificativă, scumpindu-se cu 39 de bani.
Ieri
19:27
Șapte persoane au fost reţinute astăzi, 25 aprilie, de CNA şi procurori într-un dosar de corupţie ce vizează selectarea companiilor care urmau să se ocupe de amenajarea parcărilor cu plată în capitală.
19:27
Șeful Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova”, Iurie Topală, este audiat la sediul Centrului Național Anticorupție. Funcționarul are statut de bănuit în dosarul parcărilor cu plată din capitală, în cadrul căruia astăzi au fost reținute șapte persoane.
18:27
Producatorul de articole de lux LVMH (Louis Vuitton), al miliardarului francez Bernard Arnault, a convenit preluarea Christian Dior, pentru 12,1 miliarde de euro.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.