(foto) Gluma se îngroașă: Cele mai acasă-stătute meme-uri din a doua zi de zăpadă

#diez, 21 aprilie 2017 14:27

Cu un oraș bloc, cu copaci nenumărați căzuți, cu cabluri de telefon, internet și electricitate pe joc, majoritatea oamenilor cred că ceea ce se întâmplă nu este amuzant, oricum cu un pic de sarcasm lucrurile par mai optimiste. Articolul (foto) Gluma se îngroașă: Cele mai acasă-stătute meme-uri din a doua zi de zăpadă apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 30 minute
18:26
Cehia are puțin peste 10 milioane de locuitori. Potrivit unor statistici locale, doar în anul 2016 în cinematografele din Republica Cehă s-au înregistrat 15, 6 milioane de intrări. 4,6 milioane de vizitatori au ales să vadă producții autohtone cehe, iar 64 din cele 218 filme cehe proiectate au fost difuzate în premieră. Pe lângă cifre, filmul ceh mai adună și premii internaționale. Juriul festivalului de film Cronograf, ce se desfășoară la Chișinău încă din 2001, a acordat marele premiu filmelor cehe la edițiile din 2006, 2011, 2012 și 2017. În 2013 și 2015 – Cehia s-a ales cu premii speciale. Într-o vizită de studiu în Praga, am încercat să aflăm de unde își iau cehii inspirația și banii pentru a-i asigura industriei o creștere adaptată la noile cerințe digitale. Articolul (foto) Creativitatea în orașele cehe (I): De unde își iau cehii inspirația și banii pentru a crește industria filmului apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
17:11
Redacția #diez și-a propus ca în fiecare săptămână să vă facă cunoscută câte o personalitate inclusă în „Cartea de Aur a Basarabiei și a Republicii Moldova” semnată de Denis Roșca. Cel de-al doilea nume notoriu care ne poartă mândria în toată lumea este Mărioara-Dumitrița Cheptene. A cucerit o lumea întreagă prin felul în care dansează, și asta i-a adus o mulțime de trofee. Este mândră pentru că a ajuns în această carte, iar fără dans viața ei ar fi ca fără aer. Articolul Cartea de Aur. Mărioara-Dumitrița Cheptene, campioană mondială la dans sportiv: „Fără dans lumea ar fi în război” apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
16:41
Statul va reduce și simplifica sistemul de control asupra activității mediului de afaceri. Comisia parlamentară economie, buget și finanțe a aprobat, în ședința de astăzi, trei proiecte de completare și modificare în acest sens.Potrivit proiectelor, cele 67 de instituții cu funcții de control au fost reduse la 18. Articolul Proiect de lege pe masa Parlamentului! 67 de instituții cu funcții de control ale statului au fost reduse la 18 apare prima dată în #diez.
16:26
Începând cu 1 iulie 2017 este înterzisă circulația pe drumurile publice a autovehiculelor cu număr de înmatriculare din unitățile administrativ-teritoriale din stânga Nistrului și municipiul Bender în cazul conducătorilor care dețin permis de conducere al Republicii Moldova și domiciliază pe teritoriul Republicii Moldova, precum și circulația autovehiculelor cu plăcuțe de înmatriculare dintr-o unitate teritorială nerecunoscută de Republica Moldova. Articolul Circulația autoturismelor din regiunea transnistreană va fi interzisă! Legea va intra în vigoare pe 1 iulie apare prima dată în #diez.
16:11
În perioada 19-23 iunie, o echipa de cicliști a parcurs peste 700 km pe bicicletă pentru cei care nu vor fi capabili să facă vreodată. Ei au mers pe traseul Chișinău - Iași - Lacul Bicaz - Miercurea Ciuc - Brașov - București, înfruntând ploaia, vântul, apoi arșița și, desigur, totul urcând împunătorii Carpați. Scopul lor a fost să colecteze fonduri pentru a susține munca depusă de Hospices of Hope în Moldova, și anume dezvoltarea și consolidarea serviciilor de asistență medico-socială dedicate copiilor și adulților cu boli incurabile și condiții limitatoare de viață din regiunile Republicii. Articolul (foto) Au parcurs 720 km timp de 5 zile pe bicicletă pentru cei care suferă de condiții limitatoare de viață. Unde au ajuns cicliștii echipei Hispices of Hope apare prima dată în #diez.
15:56
Virusul Petya este un atac ransomware în plină desfășurare la nivel global, acesta afectând în ultimele ore foarte multe companii din mai multe zone ale Europei. Acesta a afectat foarte multe bănci din Ucraina, Rusia, Spania, companii petroliere din Rusia, dar și foarte multe alte companii multinaționale, calculatoarele angajaților având datele criptate si mesaje de tip ransomware afișate în ele. Articolul Virusul Ransomware Petya ia amploare! Ce recomandă oamenii legii apare prima dată în #diez.
15:56
Platforma este adresată tinerilor cu vârsta 12+, și își propune să ofere instrumentele necesare pentru ca tinerii, părinții și specialiștii din domeniu, să poată lua măsurile necesare pentru prevenirea abuzului şi exploatării sexuale asupra copiilor. Articolul (video) 12plus – o platformă unde tinerii pot vorbi deschis despre relații, sex și problemele adolescenței apare prima dată în #diez.
15:41
Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, rămâne în arest la domiciliu. O decizie în acest sens a fost luată de magistrații de la Curtea de Apel Chișinău. Aceștia au respins demersul avocaților care au contestat decizia din data de 6 iunie, când i-a fost prelungit arestul la domiciliu cu încă 30 de zile. Articolul Primarul Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu. Curtea de Apel a respins demersul avocaților apare prima dată în #diez.
15:41
Peste 1,5 milioane de lei au fost cheltuiți în anul 2016 din bugetul statului pentru traducerea în limba rusă a actelor legislative. Măsura este întreprinsă pentru deputații și funcționarii din Parlament care nu cunosc limba română. Articolul (doc) Traducerea în rusă a proiectelor legislative ne costă peste 1,5 milioane de lei, în timp ce „avem școli, grădinițe și spitale nereparate” apare prima dată în #diez.
15:11
În weekend a avut loc hackathonul #JustHack organizat cu scopul de a crea soluții software pentru sectorul justiției. Articolul (foto) Ideile câștigătoare de la hackathonul din domeniul justiției – #JustHack apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
13:56
Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău este unica instituţie de învăţământ superior de stat cu profil pedagogic din Republica Moldova. Astăzi, universitatea întrunește 7 facultăți. Instruirea în cadrul universității se realizează conform Procesului de la Bologna în trei cicluri, în limbile română, rusă şi străine, iar candidaţii pot opta pentru studii cu frecvenţă la zi sau cu frecvenţă redusă. Articolul Admitere 2017: Tot ce trebuie să știi dacă vrei să depui actele la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” apare prima dată în #diez.
13:41
Şeful delegaţiei Parlamentului European pentru relaţia cu Republica Moldova, eurodeputatul român Andi Cristea, consideră că acordarea celor 100 de milioane de euro suport macroeconomic este un element de presiune pe Guvernul de la Chişinău ca acesta să implementeze reforme. Articolul Deputat european: Amânarea sau suspendarea asistenței financiare a UE pentru Moldova ar însemna o veste bună pentru Rusia apare prima dată în #diez.
13:41
Un grup de 23 moldoveni din diasporă, denumiți Diaspora Culturală, au donat astăzi, 27 iunie, 2000 euro pentru inițiativa Moldo Crescendo, „Bach la Casa de cultură”. Potrivit Victoriei Nagy Vajda, moldoveancă stabilită în Luxemburg, donatorii sunt un grup de prieteni pe Facebook, din Franța, Emiratele Arabe Unite, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, România și SUA, care își propun să susțină artiștii și proiectele culturale din R. Moldova. Articolul Diaspora Culturală nu este indiferentă! Au donat 2000 euro pentru „Bach la Casa de Cultură” apare prima dată în #diez.
13:26
Nu avem spații publice unde am putea consuma prânzul comod afară, ne este cam frică să cumpărăm la întâmplare ce se vinde în stradă și cam le este rușine moldovenilor să mănânce în stradă. Acestea sunt cele trei răspunsuri de la Andrei Curăraru la întrebarea: de ce nu avem street food. Articolul Trei răspunsuri de la Andrei Curăraru: De ce Moldova nu are street food? apare prima dată în #diez.
13:11
Locul acesta contează este o campanie care atrage atenția la însemnătatea monumentelor istorice din Moldova Articolul (foto) Ce locuri din Moldova contează pentru tinerii din ziua de azi apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
12:41
Campania „Wine Friendly”, ediția „La vie en rosé”, îți propune să afli mai multe despre Vinul Moldovei în nuanțe de rosé, perfect pentru a fi savurat în serile de vară, în aer liber. În perioada mai-iulie 2017 cunoscătorii și amatorii vinurilor de calitate sunt invitați să participe la degustări „Wine Friendly”, ghidate de somelieri acreditați, dar și să se inspire din infograficele care aduc în prim-plan informații despre producerea vinului rosé, caracteristicile sale, comportamentul de consum, dar și despre combinarea vinului rosé cu bucatele potrivite. Articolul (grafic) Știai cum se produce vinul rosé? Află ce gust trebuie să aibă, în funție de metoda de producere apare prima dată în #diez.
12:41
EcoRun revine pentru toți iubitorii de odihnă activă. Comunitatea de alergători Run Moldova, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul culurii, Ministerul Afacerilor Interne și Complexul Muzeal Orheiul Vehci, au inițiat o Cursă EcoRun și propun doritorilor să participe la o escapadă prin componentele naturale și arheologice ale Rezervației Orheiul Vechi. Sportivii vor avea posibilitatea să participe la maraton („Hoarda de Aur”) și la semimaraton („Calea Dragonui”). Articolul Participă la un maraton prin zonele verzi ale Moldovei. Urmează „Calea Dragonului” sau „Hoarda de Aur” pe stânci de milioane de ani apare prima dată în #diez.
12:41
Comisia Națională de Examene a aprobat orarul pentru organizarea și desfășurarea sesiunii suplimentare pentru absolvenții de gimnaziu. Articolul (doc) Examene 2017: Orarul sesiunii suplimentare pentru absolvenții de gimnaziu apare prima dată în #diez.
12:26
Astăzi tinerii sunt pasionați de business și afaceri, acest lucru îi face să opteze și pentru studii în acest domeniu. Astfel, specialitatea business și administrare în ultimii ani a ajuns în topul preferințelor printre rândurile tinerilor. Anul trecut pentru un loc la această specialitate „luptau” 7 persoane. Dacă businessul este ceea ce vrei să înveți, să știi și să practici, noi îți propunem lista celor mai cunoscute universități din țară unde poți studia această specialitate. Articolul Admitere 2017: Vrei să faci studii de business și administrare? Iată ce universități din Moldova pregătesc specialiști în domeniu apare prima dată în #diez.
12:26
În perioada 17-24 iulie 2017 va avea loc sesiunea suplimentară de bacalaureat pentru candidații care, din motive obiective, nu s-au prezentat la examene în sesiunea de bază și pentru cei care nu au luat note de trecere. Articolul BAC 2017: Care este programul detaliat al sesiunii repetate de bacalaureat apare prima dată în #diez.
12:11
300 de lideri tineri, experți şi factori de decizie din domeniul politicilor de tineret din statele membre ale UE şi Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova şi Ucraina au lucrat împreună timp de două zile la Forumul pentru Tineri al Parteneriatului Estic (PaE) în Varşovia între 22-23 iunie. Articolul (foto) Care sunt cele mai importante recomandări către UE ale tinerilor liderii, participanți la forumul din Varșovia apare prima dată în #diez.
11:56
Activitatea de psiholog în Republica Moldova ar putea fi reglementată prin lege. Comisia protecție socială, sănătate și familie a Parlamentului Republicii Moldova a găzduit o discuție largă pe marginea unui proiect de inițiativă legislativă ce urmărește acest scop, la care au participat practicieni din Moldova și regiune în domeniu. Articolul Activitatea de psiholog în Republica Moldova ar putea fi reglementată prin lege. Ce prevede inițiativa apare prima dată în #diez.
11:56
Moldova se află pe locul 96 în clasamentul The Legatum Prosperity Index 2016, un top anual, de mare amploare, realizat de Legatum Institute din Londra. În tabel sunt incluse 149 cele mai prospere țări din lume, iar Norvegia a fost detronată de pe prima poziție, după ce a condus timp de șapte ani consecutiv. Articolul (studiu) Moldova s-a clasat la coadă în topul celor mai prospere țări: „Cea mai slabă performanță la capitolul mediu natural, educație, guvernare și corupție” apare prima dată în #diez.
11:26
Aflat în arest la domiciliu, primarul general Dorin Chirtoacă a semnat o dispoziție pentru convocarea unei ședințe extraordinare a Consiliului municipal Chișinău. În cadrul acesteia vor fi numiți doi viceprimari și secretarul interimar. Articolul Consiliul municipal Chișinău se convoacă în ședință extraordinară pentru numirea viceprimarilor și secretarului interimar apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
10:11
În perioada 27 iunie – 02 iulie 2017, în or. Dortmund (Germania) se desfășoară Campionatul European de lupte greco-romane, lupte libere și feminine, rezervat juniori. Articolul Republica Moldova a obținut bronz la Campionatul european de lupte greco-romane apare prima dată în #diez.
10:11
19 spitale noi vor fi instituite în următorii şapte ani, dintre care 11 instituții medicale spitalicești regionale, patru – centrale, trei – specializate și un spital universitar, care se vor subordona Ministerului Sănătății. Măsura este inclusă în proiectul „Reforma spitalelor din Republica Moldova”, prezentat în cadrul ședinței Colegiului Ministerului Sănătății. Articolul 19 spitale noi vor fi instituite în următorii şapte ani. Unde vor fi localizate apare prima dată în #diez.
08:41
Povestea de succes a lui Erik Finman a început cu un pariu cu părinții săi. Adolescentul și-a rugat părinții să-i promită că, dacă va fi milionar la vârsta de 18 ani, nu-l vor forța să se înscrie la facultate. Și datorită investițiilor în bitcoin, Erik nu va fi nevoit să meargă la facultate. Articolul (video) Tânărul care a renunțat la școală și a devenit milionar la doar 18 ani apare prima dată în #diez.
08:26
Pentru orice fiinţă necuvântătoare, vara toridă este un examen al răbdării şi toleranţei. Fie că vorbim despre câini, despre pisici, despre papagali sau despre peşti, temperaturile mari implică un stres metabolic. Articolul Canicula e resimţită şi de animale. Iată cum le putem ajuta! apare prima dată în #diez.
08:11
În sute de sate din R. Moldova lipsesc medicii. Între timp, anual, sute de rezidenţi îşi iau diplomele, dar nu mai ajung în localităţile rurale. Tinerii medici invocă salariile mici, lipsa locurilor de trai, dar şi a posibilităţilor de creştere profesională. Pe de altă parte, spitalele raionale promit ajutoare materiale de câteva sute de lei sau locuinţe temporare pe gratis. Şi Ministerul Sănătăţii oferă o alocaţie de câteva zeci de mii de lei după trei ani munciţi în sat. Tinerii medici spun însă că pot câştiga aceşti bani în doar câteva luni, în România, care acceptă medici tineri la condiţii mai bune. Articolul ZdG: Tinerii medici, chemaţi şi respinşi de sate apare prima dată în #diez.
07:56
Tatuajele mereu au reprezentat un subiect destul de controversat, odată ce persoanele care își făceau unul doreau ca acesta să simbolizeze ceva mai specific sau chiar tabu. Articolul Este tatuajul obiect al dreptului de autor? Ce spune AGEPI apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.