(foto) Gluma se îngroașă: Cele mai acasă-stătute meme-uri din a doua zi de zăpadă

#diez, 21 aprilie 2017 14:27

Cu un oraș bloc, cu copaci nenumărați căzuți, cu cabluri de telefon, internet și electricitate pe joc, majoritatea oamenilor cred că ceea ce se întâmplă nu este amuzant, oricum cu un pic de sarcasm lucrurile par mai optimiste. Articolul (foto) Gluma se îngroașă: Cele mai acasă-stătute meme-uri din a doua zi de zăpadă apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 8 ore
19:26
Acest weekend se anunță a fi unul fierbinte și plin de evenimente care ne fac să părăsim la propriu orașul aglomerat. Așadar nu ne rămâne decât să alegem să mergem la Gustar Festival 2017 la Orheiul Vechi sau să mergem pe biciclete să degustăm vin la Vinăria Asconi. Mai jos puteți vedea și alte evenimente care se vor desfășura în această sâmbătă. Articolul Ce faci într-o zi de sâmbătă toridă? Recomandări de evenimente #diez la care să mergi mâine apare prima dată în #diez.
18:56
Astăzi, Înaltpreasfințitul Vladimir Vladimir, mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove, își aniversează cei 65 de ani. La sărbătoare au sosit oaspeți de rang înalt la sediul Mitropoliei, de asemenea a onorat cu prezență și președintele țării, Igor Dodon. Ziarul de Gardă a reușit să surprindă imagini exclusive de la petrecere. Articolul (video) Dezlegare la zi de naștere. Imagini gustoase de la aniversarea Mitropolitului Vladimir apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
17:40
Pământul este o planetă primitoare, cu o climă potrivită pentru viață. Însă în punctele extreme de pe suprafața globului pământesc clima se dovedește a fi mai mult împotriva speciei umane. Care sunt unele dintre cele mai extreme locuri pe planetă, aflați mai jos. Articolul Care sunt cele mai extreme locuri de pe Pământ care trebuie să le ai pe bucket-listul tău apare prima dată în #diez.
17:26
Dinainte de a ne naște și până la o anumită vârstă, experiențele legate de lumea în care trăim și de părinții noștri ne formează într-un mod pe care nu îl conștientizăm. Drept adulți, unele dintre răspunsurile noastre la situații și evenimente, sunt reacții la un trecut care nu mai există. Ele au devenit mecanisme de apărare automate, care ne împiedică să obținem ceea ce dorim. Articolul (video) Vino la cursul de dezvoltare personală Essence cu dr. Menis Yousry și află cum poți obține încredere și respect de sine apare prima dată în #diez.
17:26
Orașul în care trăiești poate deveni protagonistul unui video câștigător la concursul din cadrul Festivalului Stradat de Artă Video, din Chișinău. Articolul Crează un filmuleț despre Chișinău și participă la un concurs în cadrul Festivalului Stradal de Artă Video apare prima dată în #diez.
17:26
Facebook Inc testează o caracteristică a News Feed-ului, care oferă link-uri personalizate bazate pe temele de interes a utilizatorilor, scrie Mediafax. Articolul Facebook testează o funcţie prin care utilizatorii vor vedea ştiri în funcţie de interese. Ce postări îți vor apărea în feed apare prima dată în #diez.
17:26
Biroul Naţional de Statistică informează, că în ianuarie-iunie 2017, agenţiile de turism şi turoperatorii au acordat servicii turistice la 110,4 mii de turişti şi excursionişti, cu 27,0% mai mult decît în perioada corespunzătoare din anul 2016. Majorarea numărului de turişti şi excursionişti a fost condiţionată de cresterea numărului de participanţi la turismul emiţător (+31,5%), turismul receptor (+16,2%) […] Articolul Cu 30% mai mulți moldoveni au plecat peste hotare în 2017. Care sunt destinațiile lor preferate apare prima dată în #diez.
16:40
Te-ai gândit vreodată cum ar fi arătat personajele din mitologiile vechi dacă s-ar fi născut în aceeași perioadă cu tine? Probabil de aici a și început ideea proiectului „Hipsters In Stone”, care a îmbrăcat sculpturile clasice din Muzeul Luvru în haine moderne. Articolul (foto) Sculpturi clasice în haine moderne. Proiectul care transpune personajele de altădată în secolul XXI apare prima dată în #diez.
16:26
A avut loc lansarea primei hărți interactive a Chișinăului, care cuprinde 131 de obiective turistice. Care este scopul acesteia și cum poți să o achiziționezi? Articolul (foto) Cum arată, de unde poți cumpăra și la ce preț este harta turistică interactivă a Chișinăului apare prima dată în #diez.
16:10
În perioada 31 august - 5 septembrie, Federația Moldovenească de Fotbal invită suporterii fotbalului la 4 evenimente la care te vei putea distra la maxim și vei putea susține echipa țării tale! Articolul Îți place fotbalul și ești suporter al echipei naționale? Iată toate evenimentele la care poți susține aceasta apare prima dată în #diez.
15:40
Codul galben de căldură nu a ocolit weekendul în care va avea loc Gustarul. Atmosfera incendiară va fi susținută nu doar de artiștii de pe scene și activitățile interesante, dar și de soarele de august. Articolul Mult soare și cod galben de căldură. Cum va fi timpul la festivalul Gustar apare prima dată în #diez.
15:10
Cel mai așteptat festival al anului, Gustar, este doar la câteva ore distanță. Organizatorii ne propun o serie de activități interesante, care fie ne pun stelele în palmă, fie ne aduc cunoștințe noi în materie de meșteșugărit sau ne mai și ajută să ne descoperim talente noi. Echipa #diez.md a selectat cele mai faine activități, la care poți participa în cadrul evenimentului. Articolul Câteva activități la care neapărat trebuie să participi în cadrul festivalului Gustar apare prima dată în #diez.
15:10
A mai rămas o singură zi până la începutul concertelor la Gustar 2017. Lucrările sunt în toi, iar zona festivalului arată din ce în ce mai plină de viață. Articolul (galerie foto) Gustar în pragul deschiderii. Cum arată locația cu 24 de ore înainte de începutul festivalului apare prima dată în #diez.
13:56
Turiști din țară și străinătate se bucură zilele astea de Zilele Nordului, festivalul de muzică, arte și călătorii care are loc în cel mai nordic oraș din țară, Darabani, aproape de frontiera dintre România, Republica Moldova și Ucraina. A patra ediție a festivalului a început joi, 17 august, cu un concert C.A.L.I. Quartet în curtea Conacului Balș. Articolul Zilele Nordului au început la Darabani, ce evenimente nu trebuie să ratezi în acest weekend apare prima dată în #diez.
13:56
Un programator arădean de 30 de ani, Silviu Lung, împreună cu prietena lui, Anca, și cu ceva prieteni, a cartografiat unele dintre cele mai frumoase locuri din România. Tinerii cu dor de ducă și chef de muncă au adunat toate locușoarele bătute în ultimii trei ani și le-au pus într-o aplicație: Amazing Romania-Ghidul Turistic de Aventură al României. Articolul Explorează România cu ajutorul aplicației Amazing Romania-Ghidul Turistic de Aventură apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
13:26
În acest an s-a decis ca cel mai așteptat festival al anului, Gustar, să revină la locația sa de origine, la rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi. Aici, dragonul Gustar va renaște în forță în cuibul său natal, iar în perioada 19-20 august vom celebra Vara, Viața și Belșugul pământurilor noastre, dansând pe ritmurile incendiare a melodiilor etno. Articolul Ore numărate până la cel mai așteptat festival al anului. Ce distracții te așteaptă la Gustar apare prima dată în #diez.
13:26
Nordul cheamă turiștii și localnicii la cel mai activ și frumos festival al zonei. DORfest este despre muzică, oameni şi cultură - toate împletite în două zile de concerte, RUG party, workshopuri şi activităţi, târg de artizanat, ateliere pentru copii şi multe alte surprize. Articolul DORfest: Două zile de celebrare a muzicii, spiritului și tradiției strămoșești. 10 motive să vii la un „altfel” de festival al Nordului apare prima dată în #diez.
12:56
Cu ocazia Zilei Internaționale a Fotografiei, Château Vartely lansează concursul fotografic dedicat strugurilor din Moldova și promite premii pe măsură. Articolul GRAPES PHOTOGRAPHY – participă la concursul fotografic și poți câștiga un zbor cu balonul sau o escapadă la Château Vartely apare prima dată în #diez.
12:56
Primăria Municipiului Orhei a pregătit un program cultural-artistic dedicat aniversării a 26 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova Articolul Cum se va sărbători Ziua Independenței la Orhei: Windsurfing pe lac, show aviatic și concert de Carla’s Dreams apare prima dată în #diez.
12:40
Din cauza lipsei precipitațiilor și temperaturilor înalte ale aerului, în râurile și lacurile din țara se atestă Seceta Hidrologică. Articolul În contextul temperaturilor ridicate, Serviciul Hidrometeorologic de Stat emite cod galben de secetă hidrologică apare prima dată în #diez.
12:40
IGP „Codru” este una dintre cele patru regiuni vitivinicole care vor fi prezente la primul festival al deliciilor oeno-gastronomice din regiunile cu Indicație Geografică Protejată ale Moldovei - DeVin&DeGust. Fii pregătit pentru „întâlnirea” vinurilor din regiunile IGP și bucatele tradiționale specifice acestor zone. Articolul DeVin&DeGust: Ce trebuie să știi despre vinurile produse în regiunea cu indicație geografică protejată „Codru” apare prima dată în #diez.
12:26
De mai bine de 20 de ani, generaţiile aleg Moldtelecom. Toate serviciile de telecomunicaţii care astăzi îţi sunt la îndemână şi ţi-au făcut procesele mai simple la fiecare etapă a vieţii, au evoluat în timp, ca să atingă calitatea şi siguranţa necesară pentru prosperitatea ta. Acum e simplu şi avantajos să le combini între ele şi să te bucuri de cele mai inovatoare servicii. Moldtelecom este unicul operator care oferă gama completă de servicii de telecomunicații şi Operatorul numărul 1 în soluții integrate: mobile – fixe – Internet - TV. Articolul Moldtelecom – o alegere pentru generații. Numărul 1 în soluții integrate: mobile – fixe – Internet – TV apare prima dată în #diez.
12:10
Povestea lui Cristian Covali în IT a început dintr-o simplă întâmplare. Nu știa prea multe la început despre acest domeniu, însă datorită profesorilor care l-au inspirat și motivat, în doar un an a devenit unul dintre cei mai buni studenți de la această specialitate și a reușit să obțină locul II la Olimpiada Republicană de Informatică. Articolul Aleg Cariera IT. Cristian Covali: „Cariera IT îți lărgește posibilitățile și te dezvoltă în multe domenii” apare prima dată în #diez.
11:56
Echipa #diez este aproape sigură că mulți dintre voi încă nu știu cum vor ajunge la Gustar 2017, de aceea ne-am gândit să aflăm toate opțiunile posibile pentru a vă face viața mai ușoară. Articolul Încă nu știi cum să ajungi la Gustar 2017? Mai multe opțiuni care îți vor face experiența mai ușoară apare prima dată în #diez.
11:56
Dacă ești student sau absolvent la facultăți agricole, economice, sociologice, sau relaționate cu acestea, profită de oportunitatea de a o obține un stagiu în cadrul Proiectului Agricultura Performanta în Moldova (APM). În cadrul stagiului vei obține experiență în acumularea și prezentarea diferitor date, în efectuarea interviurilor, vei călători prin Moldova, dar și multe alte facilități. Articolul Ești student la agricultură, economie sau sociologie? Obține un stagiu în cadrul Proiectului Agricultura Performantă în Moldova apare prima dată în #diez.
11:26
Mai multe localuri din Chișinău vor fi prezente la food court-ul de la Gustar 2017, echipa #diez a aflat meniul și prețurile celor de la BARBAR pentru a avea o imagine ce să vă așteptați acolo. Articolul BARBAR la Gustar 2017: Ce meniu se propune și ce prețuri vor avea apare prima dată în #diez.
10:56
Gata cu rândurile unice pentru persoanele care primesc colete. De astăzi, 18 august, coletele internaționale, pachetele poștale și scrisorile recomandate vor putea fi ridicate de la oficiile poștale din sector. Articolul De astăzi, coletele internaționale, pachetele poștale și scrisorile recomandate vor putea fi ridicate de la oficiile poștale din sector apare prima dată în #diez.
10:10
Cei care trăiesc la Poșta Veche sau la Râșcani au fost treziți în această dimineață de mai multe trupe de carabinieri, focuri de armă și explozii. Aceștia au organizat un exercițiu de menținere a ordinii publice și de consolidare a capacităților carabinierilor. Articolul (video) Locuitorii de la Poșta Veche și Râșcani și-au început dimineața cu explozii și focuri de arme. Străzile au fost pline de carabinieri apare prima dată în #diez.
09:56
Vineri, 18 august, în intervalul de ore 09:30 – 17:30, circulația rutieră pe strada Al. Mateevici, tronsonul cuprins între str. Sfatul Țării și A. Plămădeală va fi blocată. Articolul Atenție, șoferi! O stradă din centrul capitalei va fi închisă pe parcursul zilei de astăzi apare prima dată în #diez.
08:56
Republica Moldova se numără printre țările care în ultimii 6 ani au înregistrat cele mai mari progrese în clasamentul mondial „Doing Business”. Articolul Moldova, printre țările cu cele mai mari progrese înregistrate de Banca Mondială apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.