PANICĂ în satul Hârtopul Mare! Primăria, poşta şi cinci case, PRĂDATE. Oamenii legii strâng din umeri

Canal2, 17 februarie 2017 18:07

O grupare de hoți mișună în comuna Hârtopul Mare din raionul Criuleni. Cel puţin cinci case au fost sparte în ultimele două săptămâni, iar zilele trecute aceștia au dat lovitura la primăria și poșta din localitate. Potrivit poliţiştilor, ţinta infractorilor sunt casele unde proprietarii se află peste hotare. Oamenii legii nu au identificat, deocamdată, niciun […] Post-ul PANICĂ în satul Hârtopul Mare! Primăria, poşta şi cinci case, PRĂDATE. Oamenii legii strâng din umeri apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 2 ore
20:47
Foto: canal2.md Post-ul TEMA ZILEI din 29.03.2017 cu Marin Maxian și Daniela Misail-Nichitin apare prima dată în CANAL 2.
20:47
Moldova rămâne un subiect important pe agenda Uniunii Europene, în pofida problemelor care apar în faţa Bruxelles-ului. Declaraţia a fost făcută de premierul Pavel Filip după întrevederea cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk. Şeful Guvernului spune că a primit încurajări din partea oficialilor europeni, care constată că reformele din ţara noastră aduc rezultate bune. „Am […] Post-ul Filip s-a întâlnit cu Tusk: Moldova rămâne un subiect important pe agenda UE, în pofida problemelor care apar în faţa Bruxelles-ului apare prima dată în CANAL 2.
20:37
Oamenii susțin masiv schimbarea sistemului electoral. Acest lucru rezultă din datele sondajului sociologic realizat de compania IMAS, la comanda asociaţiei Promo-Lex. Astfel, potrivit cercetării, doar 23 la sută dintre participanţii la sondaj optează pentru păstrarea actualului sistem de vot, în baza listelor de partid. De cealaltă parte, 53 la sută se pronunţă pentru sistemul uninominal […] Post-ul Sondaj Promo-Lex: Cetăţenii Republicii Moldova susțin masiv schimbarea sistemului electoral apare prima dată în CANAL 2.
20:17
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 29 martie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
19:37
Mai mulţi tineri s-au adunat la Reşedinţa de Stat, revoltaţi de iniţiativa lui Igor Dodon de a organiza, la toamnă, un nou referendum. Protestatarii i-au reproşat preşedintelui, prin intermediul purtătorului său de cuvânt, că le impune „Istoria Moldovei” şi limba rusă ca materii obligatorii până în clasa a 12-ea. Zeci de tineri, susţinători ai Asociaţiei […] Post-ul Revoltă la Reşedinţa de Stat. Mai mulţi tineri i-au reproşat preşedintelui că le impune „Istoria Moldovei” şi limba rusă ca materii obligatorii apare prima dată în CANAL 2.
19:17
40 la sută din populaţia adultă a Moldovei suferă de maladii cronice, iar numărul acestora este în continuă creştere. În top sunt bolile cardiace, articulare, digestive şi cele endocrine. Datele se regăsesc într-un studiu al Biroului Naţional de Statistică, elaborat la comanda Ministerului Sănătăţi. Studiul scoate la iveală un fapt curios şi anume că moldovenii […] Post-ul Alarmant! 40 la sută din populaţia adultă a Moldovei suferă de maladii cronice. Numărul acestora este în continuă creştere apare prima dată în CANAL 2.
19:17
Oamenii care suferă de maladii oncologice au avut posibilitatea să se roage, astăzi, la moaştele Sfântului Nectarie şi la icoana Maicii Domnului Făcătoare de Minuni. Acestea au fost aduse, pentru o zi, la Institutul Oncologic din Capitală. Pacienţii spun că singura lor speranţă de însănătoşire se îndreaptă spre Dumnezeu. „Aceasta este unica susţinere. Doar la […] Post-ul Leacuri pentru suflet! Moaştele Sfântului Nectarie şi icoana Maicii Domnului Făcătoare de Minuni, aduse la Institutul Oncologic din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
19:07
45 de bărbaţi, care şi-au bătut soţiile, au primit interdicţie de a se apropia de neveste lor. Mai mult, ei nu vor avea dreptul ca, timp de două săptămâni, să calce pragul propriilor case. Pedepsele au fost aplicate, după ce, în data de 16 martie, au intrat în vigoare noile modificări ale Legii cu privire […] Post-ul Pedepse mai dure pentru violenţa în familie. Interdicţia pe care o au 45 de bărbaţi din Moldova care şi-au bătut soţiile apare prima dată în CANAL 2.
18:57
Cele mai frumoase fete de la Academia de Studii Economice din Moldova luptă, în această seară, pentru titlul Miss Asem 2017. Concursul are loc într-un local din Capitală. Detalii în materialul video. Foto: Shok.md Post-ul Cele mai frumoase fete de la Academia de Studii Economice din Moldova vor lupta pentru titlul Miss Asem 2017 apare prima dată în CANAL 2.
18:57
Dilemă la granița dintre Ucraina cu Moldova. Pe un câmp din apropierea unui sat din regiunea Cernăuți a fost găsit un avion de mici dimensiuni abandonat. Nici pilotul, nici proprietarul acestuia nu au fost identificați. Mai mult ca atât, numerele de identificare ale avionului erau înlocuite cu unele false, iar pilotul acestuia nu a cerut […] Post-ul Dilemă la granița dintre Ucraina cu Moldova. A fost găsit un avion de mici dimensiuni abandonat apare prima dată în CANAL 2.
18:47
Votul uninominal este o luptă de la egal la egal pentru voturile unei comunităţi concrete. Comparaţia este făcută de sportivii de performanţă, care susţin schimbarea sistemului electoral, în beneficiul cetăţenilor. Campionul național la judo, Dorin Goțonoaga, medaliat cu bronz la europene, spune că va vota, în sfârşit, o persoană concretă, şi nu o listă de […] Post-ul Votul uninominal, o luptă de la egal la egal. Sportivii de performanţă susţin schimbarea sistemului electoral apare prima dată în CANAL 2.
18:27
Deputatul liberal-democrat Angel Agache renunță la carnetul de partid. Parlamentarul invocă faptul că PLDM nu-și respectă promisiunile electorale, printre care și ideea implementării votului uninominal. Agache precizează că părăsește partidul, dar rămâne membru al fracțiunii din Parlament. Concomitent, au anunțat că părăsesc partidul și consilierul municipal Ghenadie Dumanschi, președintele raionului Ialoveni, Anatolie Dimitriu, dar și […] Post-ul Cinci fondatori ai Partidului Liberal Democrat din Moldova au părăsit formaţiunea. Printre ei, și deputatul Angel Agache apare prima dată în CANAL 2.
18:27
Sindicatele din Educație şi profesorii vor întrerupe protestele pentru cel puţin o săptămână. Asta după ce reprezentanţii Ministerului Educaţiei le-au dat asigurări că vor relua negocierile privind majorarea salariilor angajaţilor din sistemul de învăţământ. Potrivit președintelui Federației Sindicale a Educației și Științei, Dumitru Ivanov, un nou miting este programat pentru data de 5 aprilie. Atunci, […] Post-ul Profesorii şi-au luat vacanţă de la proteste. Asigurările date de reprezentanţii Ministerului Educaţiei apare prima dată în CANAL 2.
18:17
Fostul deputat, Iurie Bolboceanu, acuzat de trădare de patrie şi spionaj în favoarea Rusiei, rămâne după gratii. Curtea de Apel a menținut decizia Judecătoriei Chişinău care i-a eliberat un mandat de arest pentru 30 de zile. La şedinţa de judecată a fost prezent şi învinuitul, care se declară nevinovat. Iurie Bolboceanu, care spune că a […] Post-ul Fostul deputat, Iurie Bolboceanu, acuzat de trădare de patrie şi spionaj în favoarea Rusiei, rămâne după gratii apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
16:47
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 29 martie 2017 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:17
Comisia Juridică, numiri şi imunităţi a avizat pentru prima lectură proiectul de lege pentru modificarea articolului 70 din Constituţie, care prevede retragerea imunităţii deputaţilor. Documentul va fi examinat de Parlament mâine, în prima lectură. Unii deputaţi au declarat că şi alţi demnitari ar trebui lipsiţi de imunitate. „Nu consideraţi că modificarea articolului 70 ar putea […] Post-ul Un pas către legea ce ar putea lăsa aleşii fără imunitate. Când va fi examinat documentul de Parlament apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
15:17
Timp de zece ani au fost nevoiți să care apa cu cisternele sau să o  adune pe cea de ploaie. Este vorba despre locuitorii mai multor sate din raionul Soroca, care, în scurt timp, vor fi conectaţi la un apeduct modern. Potrivit proiectului, apa din râul Nistru va ajunge în peste șase mii de gospodării, […] Post-ul Locuitorii mai multor sate din Soroca, conectaţi la un apeduct modern. Autoritățile au demarat un proiect care va aduce apa din râul Nistru apare prima dată în CANAL 2.
14:37
Idee politicianistă și campanie electorală pe banii statului. Așa califică purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat din Moldova, Vitalie Gamurari, referendumul consultativ iniţiat de Igor Dodon. „Faptul că este sociologic de aici trebuie să pornim, adică nu produce efecte juridice. Deci este destul de straniu şi sub aspectul cheltuielilor de bani preconizate, asta-i unu. Doi […] Post-ul PDM despre referendumul lui Dodon: analizăm legalitatea și oportunitatea de a se cheltui bani de la buget pentru campania electorală a președintelui. Guvernarea și PDM au alte priorități apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
13:47
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 29 martie 2017 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
11:17
Valeriu Cucu, unul dintre susținătorii partidului DA, al condamnaților fugari Victor si Viorel Topa, este cercetat penal pentru contrabandă şi evaziune fiscală. Mascaţii au descins, aseară, în depozitul unde era păstrată marfa adusă ilegal de la piaţa kilometrul 7, din Odesa. În urma audierilor, Valeriu Cucu și un subaltern de-al său au fost reținuți pentru […] Post-ul DETALII despre susținătorul Platformei DA, cercetat pentru contrabandă şi evaziune fiscală. CARE ERA SCHEMA apare prima dată în CANAL 2.
11:17
Premierul Pavel Filip efectuează o vizită de lucru în Luxemburg şi Belgia. În cadrul vizitei sale de trei zile, prim-ministrul oficialul moldovean se va întâlni cu oficiali din ambele state. La fel, Pavel Filip va avea o întrevedere cu președintele Consiliului European, Donald Tusk și va participa la cea de-a treia Reuniune a Consiliului de […] Post-ul Pavel Filip, vizită de lucru în Belgia și Luxemburg. Oficialii europeni cu care va avea întrevederi premierul apare prima dată în CANAL 2.
11:17
Panică într-un aeroport din Peru. Un avion cu 138 de pasageri la bord a derapat de pe pistă, în timpul unei aterizări forțate, apoi a luat foc. Membrii echipajului au reușit să evacueze la timp pasagerii și nimeni nu a avut de suferit. 20 de pompieri au luptat cu flăcările și au reușit să stingă […] Post-ul Panică într-un aeroport din Peru. Un avion în care se aflau 138 de pasageri a izbucnit în flăcări la aterizare apare prima dată în CANAL 2.
10:57
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 29 martie 2017 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
10:57
Şeful statului vrea să organizeze un  referendum consultativ, la sfârşitul lunii septembrie. Dodon a făcut anunţul în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut drept subiect bilanţul celor 100 de zile de mandat. „Stimaţi concetăţeni, eu vreau să semnez faţă de dumneavoastră un decret. Eu astăzi am decis, în conformitate cu art. 88 din […] Post-ul Igor Dodon vrea un referendum consultativ pe patru subiecte pe 24 septembrie 2017 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
20:58
Post-ul TEMA ZILEI din 28.03.2017 cu Andrian candu apare prima dată în CANAL 2.
20:28
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 28 martie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:17
Votul uninominal presupune atât responsabilizarea deputaţilor, cât şi a poporului. Aşa cred unii oameni de cultură din ţara noastră. Mai mult decât atât, spun ei, reforma are toate şansele de a spori democraţia şi amplifica progresul pozitiv al ţării. Interpretul Mihai Ciobanu este de părere că votul uninominal le va da posibilitatea oamenilor să aleagă […] Post-ul Mihai Ciobanu, Liviu Ştirbu şi Ghenadie Ciobanu susţin votul uninominal. Votul presupune atât responsabilizarea deputaţilor, cât şi a poporului apare prima dată în CANAL 2.
19:07
Aproape 100 de familii din Nisporeni vor beneficia din toamnă de locuinţe sociale. Apartamentele din comuna Vărzărești, Nisporeni au fost construite în proporţie de 65 la sută. Firma care efectuează lucrările dă asigurări că locuinţele vor fi finisate până-n toamnă. Ministrul Construcțiilor, Vasile Bîtca, a mers azi pe şantier pentru a vedea cum decurg lucrările. […] Post-ul Veste bună! Aproape 100 de familii din Nisporeni vor beneficia de locuinţe sociale apare prima dată în CANAL 2.
19:07
Un fermier din Egorovca, raionul Fălești, s-a plâns poliției că este amenințat de Nicolai Țipovici, unul dintre vice-președinții formațiunii Partidul Nostru. S-ar fi întâmplat după ce bărbatul a decis să părăsească partidul condus de Renato Usatîi. Portalul today.md a publicat un matarial video și o știre în care se spune că ieri seară ferma din […] Post-ul Un fermier din Fălești, amenințat de vice-președintele partidului condus de penalul fugar Renato Usatîi apare prima dată în CANAL 2.
18:58
Guvernul îndeamnă moldovenii plecați peste hotare să-și deschidă afaceri aici, în țară, unde statul este gata să vină cu o contribuție financiară la investiția privată. Și pentru a fi mai convingătoare, autoritățile au venit astăzi și cu povești de succes, realizate în cadrul programului „Pare 1+1”. Producerea cărbunilor din lemn, bucate din melci şi procesarea […] Post-ul Proiecte de succes, realizate cu „Pare 1+1”. Guvernul îndeamnă moldovenii plecați peste hotare să-și deschidă afaceri în Moldova apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.