PANICĂ în satul Hârtopul Mare! Primăria, poşta şi cinci case, PRĂDATE. Oamenii legii strâng din umeri

Canal2, 17 februarie 2017 18:07

O grupare de hoți mișună în comuna Hârtopul Mare din raionul Criuleni. Cel puţin cinci case au fost sparte în ultimele două săptămâni, iar zilele trecute aceștia au dat lovitura la primăria și poșta din localitate. Potrivit poliţiştilor, ţinta infractorilor sunt casele unde proprietarii se află peste hotare. Oamenii legii nu au identificat, deocamdată, niciun […] Post-ul PANICĂ în satul Hârtopul Mare! Primăria, poşta şi cinci case, PRĂDATE. Oamenii legii strâng din umeri apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 8 ore
20:06
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Victor Nofit, 27 iulie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
18:56
Ploi puternice cu descărcări electrice, grindină și vijelie pe întreg teritoriul ţării. Codul Galben este valabilă de astăzi până mâine seară. Astfel, vântul va sufla cu o viteză de peste 70 de kilometri pe oră. Reprezentanții companieii Union Fenosa atenționează oamenii că în acest interval de timp vântul ar putea să rupă fire de înaltă […] Post-ul Avertizare meteo: Ploi puternice cu descărcări electrice, grindină și vijelie pe întreg teritoriul ţării apare prima dată în CANAL 2.
18:56
Locuitorii din Costești și Duruitoarea Veche din raionul Râşcani au scăpat de mirosul urât, emanat de apele reziduale. De astăzi, ei se vor putea conecta la noua staţie de epurare a apei, ce nu poluează mediul ambiant. De noul sistem de canalizare, trasat pe o lungime de 20 de km, vor beneficia peste 400 de […] Post-ul Veste bună pentru locuitorii din Costești și Duruitoarea Veche. În localitate a fost inaugurată staţia de epurare a apei apare prima dată în CANAL 2.
18:46
Persoanele aflate sub investigare și suspectate de săvârșirea unor delicvențe se vor afla sub control judiciar cel mult doi ani de zile. Dacă în acest timp, judecătorii nu vor lua o decizie de condamnare, vor fi anulate toate măsurile de restrângere a libertății bănuiţilor. Iniţiativa aparţine Ministerului Justiţiei şi ar urma să se regăsească în […] Post-ul Controlul judiciar ar putea fi limitat apare prima dată în CANAL 2.
18:46
Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne vor putea beneficia de locuinţe de serviciu. Este vorba despre trei proiecte, în cadrul cărora salvatorii şi poliţişti vor primi de la stat garsoniere în complexe locative noi. Potrivit Ministrului de Interne, Alexandru Jizdan aproximativ 1.500 de angajaţi din sistem au nevoie de un loc de trai, dar nu se cunoaşte […] Post-ul Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne vor putea beneficia de locuinţe de serviciu apare prima dată în CANAL 2.
18:36
Aproape 100 de copii cu dizabilităţi ar putea să nu meargă la şcoală în noul an de studii. Asta pentru că sediul, în care autorităţile au decis să le deschidă o instituţie de învăţământ, este ocupat de un ONG. Autorităţile locale au alocat 2,2 milioane de lei pentru reparaţie, dar nu pot face nimic din […] Post-ul Aproape 100 de copii cu dizabilităţi ar putea să nu meargă la şcoală în noul an de studii. Care este cauza apare prima dată în CANAL 2.
18:36
Crește volumul transferurilor din străinătate. În luna iunie a acestui an, în ţara noastră au ajuns aproape 110 milioane de dolari. Suma este cu trei milioane de dolari mai mare decât în luna mai. Datele Băncii Naționale arată că luna trecută, cei mai mulți bani, 49 la sută din suma totală, au fost ridicați în […] Post-ul Crește volumul transferurilor de peste hotare apare prima dată în CANAL 2.
18:26
Pe parcursul ultimilor cinci ani, numărul investigațiilor la Centrul Național de Sănătate Publică a crescut cu aproximativ 30 la sută. Totul, datorită laboratoarelor performante dar și rezultatelor rapide și exacte ale investigațiilor. Astăzi, instituția a organizat ziua uşilor deschise, în cadrul căreia a permis publicului larg să facă cunoștință cu lucrul de laborator. Pentru ca […] Post-ul Ziua uşilor deschise la Centrul Național de Sănătate Publică apare prima dată în CANAL 2.
18:26
Combatanții din Moldova l-au declarat indezirabil pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin și spun că sunt gata să-l tragă la răspundere dacă va sosi în ţara noastră pentru a marca 25 de ani de la începerea misiunii de pacificare ruse pe Nistru. Mai mult, combatanții îl numesc pe președintele țării trădător de patrie. O declarație în […] Post-ul Combatanții din Moldova l-au declarat indezirabil pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin apare prima dată în CANAL 2.
16:46
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Victor Nofit, 27 iulie 2017 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:36
Tragedie într-un parc de distracţii din statul american Ohio. O persoană a murit, iar şapte au fost rănite, după ce o parte a caruselului în care se aflau s-a desprins de construcţie şi s-a prăbuşit. Vă avertizăm că urmează imagini ce vă pot afecta emoţional. Victima este un tânăr în vârstă de 17 ani, iar […] Post-ul Tragedie într-un parc de distracţii din SUA! Mai multe persoane, aruncate dintr-un carusel apare prima dată în CANAL 2.
14:56
Dacă o administrare eficientă este un stat capturat, atunci sunt de acord cu această captivitate. Declarația a fost făcută de președintele Parlamentului, Andrian Candu, într-un interviu oferit pentru publicația germană Deutsche Welle. Șeful Legislativului a mai spus că această guvernare a reușit să adopte reforme vitale pentru statul nostru și să înregistreze o creștere economică, […] Post-ul Andrian Candu: Moldova, stat cu guvernare eficientă apare prima dată în CANAL 2.
14:56
Ploaia de noaptea trecută a făcut prăpăd în mai multe localităţi din țară. Cea mai gravă situație a fost înregistrată în satul Copceac din raionul Ștefan Vodă, unde furtuna a distrus 120 de hectare de floarea-soarelui și peste 140 de porumb. În satul Capaclia, Cantemir, ploaia a afectat patru hectare de viță de vie. Vremea […] Post-ul Ploaia a făcut prăpăd în mai multe localităţi din țară. Cele mai afectate regiuni apare prima dată în CANAL 2.
14:56
Referendumul consultativ din 24 septembrie, iniţiat de preşedintele ţării Igor Dodon, nu va avea loc. Curtea Constituţională a decis astăzi că referendumul este neconstituţional şi a anulat decretul preşedintelui. Înalta Curte a fost sesizată de Partidul Liberal, care afirma că plebiscitul este neconstituțional, deoarece unele subiecte propuse de șeful statului nu pot fi supuse unui […] Post-ul Curtea Constituţională: Referendumul consultativ, iniţiat de preşedintele ţării Igor Dodon, nu va avea loc apare prima dată în CANAL 2.
14:46
Intoxicaţie în masă în raionul Glodeni. 20 de persoane, printre care şapte copii, au fost internate la spital, după ce au participat la o masă de pomenire. Potrivit şefului Centrului de Sănătate Publică din Glodeni, Iulia Ailoaiei, totul s-ar fi întâmplat duminică, în satul Hîjdieni. Pacienţii le-au povestit medicilor că masa de pomenire a fost […] Post-ul Intoxicaţie la Glodeni. 20 de persoane au fost internate la spital, după ce au participat la o masă de pomenire apare prima dată în CANAL 2.
14:46
Preşedintele „Partidului Nostru” Renato Usatîi a fost inclus de Centrul de analiză şi cercetare „Mirotvoreţ” în lista persoanelor acuzate de infracțiuni împotriva securității Ucrainei. Pe site-ul instituției se menţionează că primarul fugar a intrat ilegal în Crimeea și este acuzat că întreține relații strânse cu forțele ocupante din peninsula ucraineană. Anul trecut, Usatîi s-a întâlnit […] Post-ul Penalul Fugar, Renato Usatîi, la un pas de a fi indezirabil în Ucraina apare prima dată în CANAL 2.
14:46
Fura bunuri din automobile şi le vindea taximetriştilor la preţuri reduse. Este isprava unui minor de 15 ani din raionul Anenii Noi. Potrivit poliţiei acesta a fost implicat în cel puţin cinci furturi de acest gen. Adolescentul profita de neatenţia şoferilor care lăsau maşinile deschise şi sustrăgea bunuri din habitaclu sau capace de roţi. Minorul […] Post-ul Isprava unui minor din Anenii Noi. Fura bunuri din automobile şi le vindea taximetriştilor la preţ redus apare prima dată în CANAL 2.
14:36
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Victor Nofit, 27 iulie 2017 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
13:16
Copiii din sate continuă să fie examinaţi gratuit de medici pediatri în cadrul campaniei „Renaşte Moldova”, lansată de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc, „Edelweiss”. Cabinetul mobil, dotat cu echipament modern, inclusiv cu un ecograf, a ajuns de această dată în satul Borosenii Noi, raionul Râșcani, unde peste 70 de copii au beneficiat de consultaţii. Unii au […] Post-ul Cabinetul mobil a ajuns în Borosenii Noi. Copiii din localitate au fost examinaţi gratuit de medicii pediatri apare prima dată în CANAL 2.
13:06
Familiile tinere din țara noastră vor putea să-și procure mai ușor locuințe. Guvernul a adoptat programul „Prima Casă”, prin care statul va oferi garanție la creditele ipotecare și va achita o parte din cheltuielile pentru credit. „Se prevede că statul va garanta băncilor finanţatoare 50 la sută din soldul creditului ipotecar. Aceasta va permite băncilor […] Post-ul Proiectul „Prima Casă”, lansat de Guvern apare prima dată în CANAL 2.
12:56
Marea Britanie a decis interzicerea comercializării mașinilor, ce funcționează cu benzină sau motorină începând cu 2040. Guvernul de la Londra speră ca până atunci toate automobilele din țară vor fi cu propulsie electrică. Măsura face parte din planul britanicilor de a reduce poluarea. Guvernul de la Londra urmează să elaboreze o strategie pe baza căruia […] Post-ul Marea Britanie trece la maşini electrice apare prima dată în CANAL 2.
12:56
Salvatorii şi pompierii vor putea beneficia de locuinţe de serviciu. Guvernul a aprobat, miercuri, o hotărâre prin care a stabilit obiectivele, cerinţele şi condiţiile parteneriatului public-privat pentru construirea unui complex locativ şi a unei săli de sport la parterul acestuia. Este vorba despre cel puţin 43 de apartamente cu o suprafaţă totală de două mii […] Post-ul Salvatorii şi pompierii vor putea beneficia de locuinţe de serviciu apare prima dată în CANAL 2.
11:57
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Victor Nofit, 27 iulie 2017 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
20:26
  Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 26 iulie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:26
Chişinăul cere Moscovei să renunţe la organizarea manifestaţiilor dedicate celei de-a 25-a aniversări de la începutul operaţiunii de menţinere a păcii pe Nistru. Ambasadorul Rusiei în Moldova, Farit Muhametşin, a fost convocat la Ministerul de Externe, pentru a i se aduce la cunoştinţă această solicitare. Diplomatul rus a fost atenţionat repetat că aceste evenimente, la […] Post-ul Ambasadorul Rusiei în Moldova, Farit Muhametşin, a fost convocat la Ministerul de Externe apare prima dată în CANAL 2.
19:26
Pachetele de țigări ar putea conține avertismente însoţite de imagini înspăimântătoare. Potrivit unui proiect propus de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, pozele, care vor reda efectele fumatului asupra sănătății, vor fi colorate și aplicate pe ambele părți ale pachetului. Regulamentul a fost votat în Guvern și urmează a fi votat de Parlament. Dacă vor […] Post-ul Efectele negative ale fumatului scoase în evidenţă de un nou proiect de lege apare prima dată în CANAL 2.
19:26
Pavel Filip a făcut astăzi publice numele celor care vor conduce 8 din cele 9 ministere, care au rămas după restructurarea Guvernului. Lista a fost aprobată de către Executiv, care urmează să găsească şi un candidat la şefia Ministerului Apărării. Ministerul Economiei și Infrastructurii va fi condus de către Octavian Calmîc, iar la cârma Externelor […] Post-ul Noi miniştri în Guvern. Pavel Filip a făcut publice numele şefilor de ministere apare prima dată în CANAL 2.
19:26
54 de elevi care au susținut examenul de bacalaureat la fizică vor avea note majorate cu un punct. Anunțul a fost făcut de noul ministrul al Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc. Decizia a fost luată de comisia care a evaluat gradul de dificultate a testelor de bac la fizică. „În urma reevaluării lucrărilor candidaților […] Post-ul Noi mai mari pentru 54 de elevi care au susținut examenul de bacalaureat la fizică apare prima dată în CANAL 2.
19:26
Suntem amăgiți la cântar. Aceasta este concluzia specialiștilor de la Agenția pentru Protecția Consumatorilor după două zile în care au efectuat vizite inopinate în mai multe piețe din țară. Ei au descoperit că, în unele piețe, peste 80 dintre cântarele folosite de comercianți sunt ilegale. Așa că, cei de la APC spun că vor continua […] Post-ul Concluzia în urma verificărilor din pieţe: Suntem amăgiți la cântar apare prima dată în CANAL 2.
19:26
Lucrările de reconstrucţie a bulevardului Ştefan cel Mare se desfăşoară cu abateri. Aceasta este concluzia raportului Consiliul Concurenţei, care a fost examinat, astăzi, de consilierii municipali, cu uşile închise. Aleşii locali susţin că cei care se fac vinovaţi de situaţie trebuie traşi la răspundere. Potrivit consilierilor, rezultatele raportului arată că licitaţia pentru lucrările de reparaţie […] Post-ul Lucrările de reconstrucţie a bulevardului Ştefan cel Mare se desfăşoară cu abateri apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.