foto | Miliardul furat a fost găsit și întors cetățenilor Republicii Moldova în cadrul expoziției „La Datorie”

Zugo.md, 17 februarie 2017 18:07

11 metri cubi și 10 tone de hârtie, cam asta înseamnă un miliard de dolari, cam așa arată gaura din bugetul statului. Artistul Ștefan Eșanu, împreună cu toți care i-au susținut ideea, a arătat întregii Moldove cum arată un miliard de dolari. Expoziția „La Datorie” s-a desfășurat ieri, 16 februarie, în incinta Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 12 ore
18:16
Zborul „Roma – Chișinău” operat de Air Moldova a dat bătăi de cap zecilor de pasageri care au așteptat mai multe ore în aeroport.
16:56
Președintele Parlamentului, Andrian Candu, susține că decizia de astăzi a CC prin care a fost declarată neconstituțională inițiativa de a organiza referendumul consultativ a așezat lucrurile pe făgașul lor legal.
16:26
Frumoasa și energica Lia Taburcean a lansat astăzi pe canalul oficial Mareshow piesa „Mânză”.
14:56
Comisia Electorală Centrală urmează să abroge toate deciziile aprobate de președintele Igor Dodon în privința organizării referendumului consultativ. CEC se întrunește astăzi în ședință extraordinară pentru a analiza acest subiect.
Acum 24 ore
14:16
Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, este inclus în lista neagră a persoanelor indezirabile pentru că a ignorat recomandările oficiale ale Kievului și a mers în Crimeea prin puncte interzise.
12:36
Un tânăr din județul Neamţ a dat foc la șapte gospodării pentru ca, ulterior, tot el să stingă focul și să fie remarcat de ceilalți.
12:36
O nouă metodă a hoților de a câștiga bani în plus include data aceasta serviciul de mesagerie WhatsApp.
12:06
De câteva zile, Ghenadie Vleju, un locuitor al orașului Chișinău s-a pus pe treabă și a început de unul singur să curețe capitala. Acesta se deplasează în fiecare dimineață în locuri publice, pline cu gunoi, și, înarmat cu saci de gunoi, face ordine, fără a cere ceva în schimb.
11:16
La intersecțiile străzilor Columna și Pușkin a început construcția primului havuz cu apă potabilă, aici oamenii se vor putea opri și bea apă gratis.
Ieri
18:36
Protecția consumatorului a efectuat în ultimile săptămâni mai multe controale pentru a depista încălcări ale normelor necesare de către comercianți.
16:56
Aprobarea de către Parlamentul de la Chișinău a votului mixt a dus la scindarea principalelor grupuri politice din Parlamentul European. Pe de o parte se află grupul PPE+ALDE, care critică noul Cod Electoral, iar pe de altă parte se află grupul democraților și socialiștilor europeni, care apreciază reforma electorală din Moldova.
16:26
Farit Muhametşin a fost convocat astăzi la Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene în legătură cu preconizatele manifestaţii prilejuite de aniversarea a 25 de ani de la începutul operaţiunii de menţinere a păcii în regiunea transnistreană a Republicii Moldova.
16:26
Enervat de cozile matinale din trafic, Benjamin David, un bărbat din Munchen, a ales o metodă inedită de deplasare spre muncă - râul Isar. Acesta se aruncă în fiecare dimineaţă în râul care trece prin oraş, iar călătoria pe care o face se încheie după doi kilometri, când iese din apă şi ajunge la locul de muncă.
14:36
Potrivit lui Daniel Moscalenco, Ministerul Sănătății ar fi acționat în instanța de judecată mai mulți absolvenți de la medicină, cerând de la aceștia despăgubiri în sumă de 235.000 de lei.
13:36
Inițiativa partenerilor PPDA și PAS privind revizuirea Acordului de Asociere cu UE este susținută și de președinție. Potrivit consilierului lui Dodon, propunerea PPE și ALDE va duce la oprirea finanțărilor guvernării pro-europene de la Chișinău, iar astfel, vor avea loc alegeri anticipate.
13:36
Adevărate punți de legatură între prezent și trecut, realitate și fantezie, fiecare dintre aceste castele prezintă o poveste diferită, o legendă unică, o istorie care fascinează și acum și un secret care așteaptă să fie descoperit.
12:46
Daniel Sîrbu este un tânăr care studiază la București la facultatea Comunicare și Relații Publice, însă adevăratele relații le construiește cu oamenii din satul natal, Logănești.
10:36
Un lot de uniforme și accesorii militare de contrabandă au fost depistate de Serviciul de Informaţii şi Securitate, în comun cu Serviciul Vamal şi Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, într-un autocar care transporta colete spre Europa. Captura a fost realizată la punctul de trecere a frontierei Leușeni.
10:16
Președintele Fundației „Moldova” din Washington, Vlad Spânu, consideră că protestele anunțate de opoziție nu-și mai au rostul. Ceea pe ce trebuie să se concentreze acum toate forțele politice este să-și consolideze structurile teritoriale pentru a avea o mai bună reprezentativitate în cadrul următoarelor alegeri parlamentare.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:06
Alcoolul le-a jucat festa două tinere din capitală care, datorită faptului că erau în stare de ebrietate, s-au dat în spectacol mai întâi într-un local - unde au spart pahare și câteva telefoane mobile, iar ulterior și la Inspectorat.
20:06
Iată-iată că e august, deci vara e pe terminate. Dacă nu ai reușit încă să te distrezi, ZUGO îți vine în ajutor cu lista festivalurilor din ultima lună a acestei veri. Ai grijă să mergi pentru a nu pierde toată distracția.
18:26
Prima ediție a festivalului de muzică și camping „In DaWood” își propune să adune cât mai mulți iubitori de muzică, bere și mâncăruri, toate deopotrivă delicioase.
17:56
India este plină de vibrații și mistere. Aici există la fel de multe povestiri, cât și oameni. Multe dintre aceste secrete ar putea să te șocheze sau să te excite, iar unele chiar să te ducă în eroare.
17:06
După ce liderii opoziției de la Chișinău au atacat declarațiile și acțiunile premierului român, aceștia mai cataloghează vizita lui Mihai Tudose drept un „gest diplomatic inexplicabil”. Bloggerul Eugen Luchianiuc a evidențiat lipsa de tact a liderului PPDA, Andrei Năstase, într-un articol în care taxează declarațiile politicianului.
17:06
Sunt multe persoane care se plâng de felul cum arată în poza de buletin. Și asta, pentru că acestea, în mare parte, nu sunt cele mai reușite, iar uneori apar și situații neplăcute în care nu mai suntem recunoscuți.
16:46
La 1 iunie, în scuarul Catedralei (în apropierea Arcului de Triumf), s-a desfășurat a doua ediție a Festivalului Văcuțelor „Căsuța Mea” 2017. Scopul evenimentului a fost crearea unei simbioze dintre tradiție, artă și laptele natural moldovenesc. Acum fiecare dintre cele 10 văcuțe pictate este în căutarea unei căsuțe.
16:36
Noua pistă de aterizare/decolare, noile căi de rulare, locurile de parcare pentru aeronave, noile sisteme de semnalizare și iluminare vor îmbunătăți calitatea activității operaționale și va spori timpul necesar pentru operarea aeronavelor la sol.
15:46
A fi capabil să ierţi nu e întotdeauna cel mai uşor lucru, mai ales dacă ai fost rănit grav. Fie că e vorba de insulte din partea cuiva despre care credeai că te iubeşte necondiţionat, fie de o lovitură din partea prietenului tău cel mai bun, iertarea este un lucru extrem de dificil.
15:36
Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul Național de Patrulare, astăzi au demarat lucrările de amenajare a sensului giratoriu provizoriu la intersecția străzilor Uzinelor-Voluntarilor.
15:36
MailOnline Travel a străbătut tot globul în căutarea clădirilor religioase care oferă un loc de odihnă peste noapte. Astfel, ZUGO vă propune o listă a hotelurilor din interiorul mănăstirilor convertite de ospitalitatea cărora te poți bucura atunci când te afli în Veneția sau Scoția.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.