foto | Miliardul furat a fost găsit și întors cetățenilor Republicii Moldova în cadrul expoziției „La Datorie”

Zugo.md, 17 februarie 2017 18:07

11 metri cubi și 10 tone de hârtie, cam asta înseamnă un miliard de dolari, cam așa arată gaura din bugetul statului. Artistul Ștefan Eșanu, împreună cu toți care i-au susținut ideea, a arătat întregii Moldove cum arată un miliard de dolari. Expoziția „La Datorie” s-a desfășurat ieri, 16 februarie, în incinta Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Zugo.md

Acum 8 ore
23:06
Președintele Igor Dodon, contracandidatul lui Dorin Chirtoacă la algerile locale din 2011, a primit cu bucurie vestea reținerii primarului de Chișinău.
22:46
Ministrul Justiției, Vladimir Cebotari, dezminte informațiile care au apărut în spațiul public vizavi de comportamentul acestuia în cadrul celei de-a patra Reuniuni a Comitetului Parlamentar de Asociere RM-UE.
Acum 12 ore
22:16
După mai multe ore de percheziții din cadrul Primăriei, mai mulți funcționari au fost reținuți și escortați la CNA pentru interogări. Printre aceștia se numără și edilul capitalei, Dorin Chirtoacă, care a fost ridicat de ofițerii CNA din blocul în care locuiește.
Acum 24 ore
10:16
Dacă eşti interesat de problemele tinerilor şi doreşti să contribui la soluţionarea acestora, formează-ţi o echipă şi aplică la Festivalul Naţional de Teatru Social 2017!
10:16
Alegerea corectă a unei profesii este dorința fiecărui elev care se află în pragul admiterii la facultate. Ladies School este prima școală din Republica Moldova doar pentru fete, care vine cu o nouă ediție - „Orientează-te profesional” - menită să ajute participantele în alegerea carierei.
09:46
Suportul financiar al UE este condiționat de implementarea Acordului de Asociere și nu de sistemul electoral aplicat într-o țară sau alta. Declarația aparține deputatului din Parlamentul European, Knut Fleckenstein, și a fost făcută într-un interviu pentru Europa Liberă.
09:16
Președintele Igor Dodon pare pornit să treacă în casă nouă. După ce a primit în gestiune clădirea președinției de pe bd. Ștefan cel Mare, șeful statului spune că a identificat și fonduri pentru repararea edificiului, care a fost devastat la protestele din aprilie 2009.
Ieri
22:36
Interpretul Valentin Uzun își joacă, în aceste moment, nunta. Solistul trupei „Tharmis” se căsătorește cu Nadejda, la trei ani după ce a divorțat de Ana Cernicova, solista TNOB, cu care are o fiică la fel de talentată.
21:46
Băieții de la Sunstroke Project au de gând să organizeze un concert grandios în care vor cânta participanții din acest an la Eurovision.
21:46
Băieții de la Sunstroke Project au de gând să organizeze un concert grandios în care vor cânta participanții din acest an la Eurovision.
20:57
După ce Igor Dodon, înainte de a merge într-o vizită oficială în Turcia, a scris pe Facebook că Instanbul este capitala respectivei țări, și nu Ankara, dar și a reeiterat acest lucru după ce a revenit în Moldova, internauții au creat o petiție on-line.
20:27
Ann Maleady este o doamnă din Clane, Irlanda, care îşi doreşte să devină voluntar în Republica Moldova. Ann revine în Moldova după câţiva ani, iar de această dată, îşi doreşte să ofere suport orfelinatului din Orhei.
17:36
Veaceslav Șaramet a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres.
17:06
Un pahar de vin poate face minuni. Fie că îl servești în compania persoanei iubite, fie că ți-ai invitat în vizită câțiva prieteni și plănuiți o mini-petrecere, vinul este nelipsit pentru astfel de ocazii. Iar în cazul în care nu ai la dispoziție un desfăcător special pentru astfel de sticle, iată peste 10 moduri inedite prin care poți rezolva problema.
16:36
În cadrul ședinței din 24 mai a Guvernului s-a decis că 1 iunie este zi liberă. Astfel, de Ziua ocrotirii copilului funcționarii publici nu vor ieși la lucru.
15:36
Ministerul Educaţiei şi Agenţia Naţională pentru Curriculum şi Evaluare au publicat ordinul cu privire la acordarea notei „10” din oficiu la proba de examen la limba străină din cadrul examenului de Bacalaureat în baza certificatelor cu recunoaştere internaţională, sesiunea de examen 2017.
14:06
La iniţiativa Primarului de Orhei, Ilan Şor (transmisă prin intermediul avocaţilor) a fost lansat un proicet pilot privind extinderea ariei de beneficiari ai magazinelor sociale din Orhei.
13:57
Prețedintele Igor Dodon ar putea fi suspendat din funcție dacă va „face greșeli suficient de grave și va supune unui pericol iminent stabilitatea politică a țării”. Acesta este răspunsul democratului Vlad Plahotniuc acordat într-un interviu pentru presa română.
13:46
În ultima săptămână de primăvară ne vom bucura de zile cu soare și temperaturi ridicate. Însă, în intervalul de 24 - 27 mai, vom avea parte și de precipitații însoțite cu descărcări electrice.
13:27
La Chișinău va avea loc un nou protest împotriva proiectelor de lege privind votul uninominal și mixt. Deaspre acest fapt s-a anunțat în cadrul unei conferințe susținută de Consiliul Marii Adunări Naţionale format din membrii PCDA şi reprezentanţi ai segmentelor sociale.
13:06
Oamenii sunt mai optimiști față de direcția în care îndreaptă țara, potrivit ultimului sondaj de opinie realizat de compania americană „Lake Research Partners” pe cel mai mare eșantion din istoria Republicii Moldova – peste 12.000 de respondenți.
12:46
Potrivit rezultatelor sondajului „Percepția publică despre Guvernare, Partide Politice și Sistemul Electoral din Republica Moldova”, prezentat la 24 mai, politicianul care se bucură de cea mai mare apreciere din partea moldovenilor este președintele Igor Dodon.
12:36
Potrivit rezultatelor sondajului „Percepția publică despre Guvernare, Partide Politice și Sistemul Electoral din Republica Moldova”, prezentat la 24 mai, principalele forțe politice sunt PSRM, PAS și PDM.
12:16
Cinci tineri au fost reţinuţi pe stradă de către echipajele Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind suspectaţi de consumul substanţelor narcotice. Aceştia au fost surprinşi atât ziua, cât şi pe timp de noapte, întrucât echipele mobile au fost antrenate la patrularea străzilor, parcurilor şi ogrăzile blocurilor de locuit.
12:06
Ministrul Justiției, Vladimir Cebptari, apreciază suportul continuu al Comiei Europene și al Parlamentului European a căror scop este asigurarea avansării țării pe calea europeană.
12:06
Un student din Republica Moldova, care-și făcea studiile la o universitate din România, a fost găsit spânzurat la marginea unei păduri duminică dimineața. Cadavrul a fost descoperit de către o femeie, care a și alertat poliția.
11:46
Un student din Republica Moldova, care-și făcea studiile la o universitate din România, a fost găsit spânzurat la marginea unei păduri duminică dimineața. Cadavrul a fost descoperit de către o femeie, care a și alertat poliția.
11:36
Dragostea pentru fotografie și cultura japoneză a dat naştere proiectului „Miniki” care, cu ajutorul a două tinere talentate, dă viaţă monumentelor și clădirilor din capitala noastră.
11:06
Dacă ești absolvent/ă a unei Instituții de Învățământ Profesional Tehnic, ai o idee de afacere și îți dorești ca ea să devină realitate, atunci înscrie-te la Cursul de Antreprenoriat organizat de Asociația Femeilor de Afaceri din mun. Bălți, care îți oferă posibilitatea de a-ți lansa propria afacere prin programul de granturi oferit de Centrul pentru Educație Antreprenoriale și Asistență în Afaceri (CEDA).
10:57
Centrul Lingvistic American Buiucani invită toți doritorii la prezentarea gratuită „Cum să scrii un eseu de aplicare pentru Yale University?”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 mai, ora 10:00, la ALC Buiucani (str. Ion Creangă, 16/2) și va fi moderat de Will Dickson, scriitor și jurnalist din New York. Participanții vor fi instruiți teoretic și vor realiza și un exercițiu practic.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.