În anul 2017, tariful pentru gazele naturale nu va fi majorat

Canal2, 17 februarie 2017 17:57

În anul 2017, tariful pentru gazele naturale nu va fi majorat. Declarația aparține proaspătului președinte al Consiliului de administrare al „Moldovagaz”, Vasile Botnari. Într-un interviu acordat portalului de știri deschide.md, Botnari a menționat că printre prioritățile importante ale companiei sunt reparația capitală a conductelor magistrale, dar și continuarea racordării localităţilor la reţeaua de gaze. Pentru […] Post-ul În anul 2017, tariful pentru gazele naturale nu va fi majorat apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 12 ore
17:36
Administrează o afacere frumos mirositoare la doar 25 de ani. Nicu Ulinici deţine două hectare de levănţică şi este unul dintre cei mai tineri antreprenori din domeniu. Plantaţia violet, care-i aduce bani şi îi încântă pe trecători, se află în satul Valea Trestieni, raionul Nisporeni. După ce a absolvit facultatea de economie a Universităţii Agrare, […] Post-ul Administrează o afacere frumos mirositoare la doar 25 de ani apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
17:27
Dezastru la Goteşti, raionul Cantemir. Ploaia mult aşteptată a căzut cu grindină şi timp de o oră a distrus grădinile oamenilor. Potrivit primarului localităţii, Panainte Chicicov, o comisie specială va evalua pierderile provocate de gheaţa de mărimea unui ou de prepeliţă. Foto: canal2.md Post-ul Dezastru la Goteşti, raionul Cantemir. Ploaia mult aşteptată a căzut cu grindină şi timp de o oră a distrus grădinile oamenilor apare prima dată în CANAL 2.
17:27
Poliția a găsit mama fetiței abandonate la poarta pieței Centrale, acum două săptămâni. Este vorba despre o tânără de 26 de ani, care își petrecea timpul în compania unor oameni fără adăpost. Culmea este că, femeia despre care se crede că și-a abandonat copilul, este însărcinată din nou. Femeia împreună cu concubinul ei au fost […] Post-ul Poliția a găsit mama fetiței abandonate la poarta pieței Centrale, acum două săptămâni apare prima dată în CANAL 2.
17:27
Peste 500 de mii de lei au fost restituiți, în acest an, consumatorilor după ce au cumpărat produse sau servicii de proastă calitate. Printre acestea se numără telefoane mobile, încălțăminte, electrocasnice, servicii cosmetologice și piese auto. Agenția pentru Protecția Consumatorilor s-a sesizat după ce oamenii au depus mai multe petiții. Anatolie Boldişor a făcut o […] Post-ul Peste jumătate de milion de lei, restitut de APC apare prima dată în CANAL 2.
15:06
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 23 iunie 2017 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
12:36
Cel puțin 21 de oameni au murit, iar peste 30 au fost răniți, în urma unui accident rutier grav, în care au fost implicate patru vehicule. Tragedia s-a produs în sud-estul Braziliei. Un camion s-a ciocnit cu un autocar plin cu pasageri, iar din spate mai veneau două ambulanțe, care nu au putut evita coliziunea. […] Post-ul Tragedie în sud-estul Braziliei. Cel puțin 21 de oameni au murit, iar peste 30 au fost răniți, în urma unui accident rutier grav apare prima dată în CANAL 2.
12:36
Clienţii unui hotel din oraşul italian Milano au posibilitatea să doarmă în aur. Celor care se cazează în cea mai scumpă cameră din clădire li se oferă lenjerie de pat fabricată din mătase naturală şi aur de 24 de karate. Reprezentanţii hotelului oferă şi certificate, ce confirmă că aşternutul conţine metal preţios. Pentru o noapte […] Post-ul Clienţii unui hotel din oraşul italian Milano au posibilitatea să doarmă în aur apare prima dată în CANAL 2.
12:16
Încă 25 de zile de arest la domiciliu pentru Dorin Chirtoacă. Judecătoria Chișinău a decis, ieri, prelungirea mandatului de arestare, chiar dacă avocații mizau pe eliberarea primarului. La fel de optimiști au fost și colegii de partid. Câteva zeci de liberalii au venit în fața judecătoriei cu pancarde pe care au scris „libertate lui Dorin”. […] Post-ul Încă 25 de zile de arest la domiciliu pentru Dorin Chirtoacă apare prima dată în CANAL 2.
11:56
Strigăte şi îmbrânceli ca la uşa cortului în cabinetul primarului oraşului Soroca. Mai mulţi agenţi economici nu au fost de acord cu rezultatele concursului privind desemnarea companiei de gestionare a rutelor urbane de transport. În urma acestui scandal, rezultatele licitaţiei a fost anulate. În lipsă de argumente, participanţii la şedinţă au recurs la înjurături, care […] Post-ul Strigăte şi îmbrânceli ca la uşa cortului în cabinetul primarului oraşului Soroca apare prima dată în CANAL 2.
11:56
Moldovenii care vor să călătorească la Odesa o pot face mai des. Asta deoarece, de astăzi, trenul din Capitală spre orașul ucrainean va circula și vinerea. Până acum, cursa era efectuată doar sâmbătă și duminică. Noul orar va fi valabil până pe data de 8 septembrie. Potrivit instituției, dacă fluxul de pasageri va fi mare, […] Post-ul Moldovenii care vor să călătorească la Odesa o pot face mai des apare prima dată în CANAL 2.
11:56
A revenit din Italia şi a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută de soţ. Este cazul unei femei de 35 de ani din satul Oxentea, raionul Dubăsari. Incidentul s-a produs aseară. Bărbatul a sărit cu pumnii asupra femeii, după ce aceasta i-a cerut divorţul. Dacă va fi găsit vinovat agresorul […] Post-ul Bătută de soţ pentru că a cerut divorţul apare prima dată în CANAL 2.
11:46
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 23 iunie 2017 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
20:46
Peste 200 de viitori bucătari, casieri, sudori, cizmari şi croitorese au ieşit în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Tinerii au reacţionat la îndemnul Ministerul Educaţiei şi al Delegației Uniunii Europene la Chișinău de a promova, printr-un flashmob, meseriile în rândul absolvenţilor. Cristian Pancişin a absolvit Centrul de Excelență în Transporturi. Studiile temenice, dar și un curs […] Post-ul Meseriaşii au invadat Piaţa Marii Adunări Naţionale apare prima dată în CANAL 2.
20:46
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 22 iunie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
20:36
Agresată şi umilită în stradă, ziua în amiaza mare. O tânără a fost bătută după ce a fotografiat un produs cu termenul expirat, care era vândut într-o gheretă din sectorul Ciocana. Scena a fost filmată de către mai mulţi trecători, iar din imagini se vede cum proprietarul magazinului şi fiica acestuia bat şi înjură femeia. […] Post-ul Bătută pentru că a fotografiat un produs expirat apare prima dată în CANAL 2.
20:27
Între timp, un alt funcționar de la primăria Captialei a fost transferat de la penitenciarul numărul 13 în arest la domiciliu. Este vorba despe secretarul Consiliului municipal, Valeriu Didencu, cercetat înt-un alt dosar de corupţie. Mandatul a fost emis pentru 30 de zile. Funcţionarul este învinuit de extorcare de bani și bunuri de la antreprenori […] Post-ul Didencu, din izolator la domiciliu apare prima dată în CANAL 2.
17:27
Cei șase părinţi scandalagii, care s-au încăierat cu poliţiştii într-un parc din Chişinău, au fost reținuți pentru 72 de ore, precizează procuratura sectorului Râșcani. Scandalul a avut loc marţi seara, după ce câţiva bărbaţi beţi, împreună cu soţiile lor, l-au luat la pumni pe proprietarul unui tobogan. Ulterior, aceștia au agresat și polițiștii, care au […] Post-ul Cei șase părinţi scandalagii, care s-au încăierat cu poliţiştii într-un parc din Chişinău, au fost reținuți pentru 72 de ore apare prima dată în CANAL 2.
17:16
Creditele de consum devin tot mai populare în rândul moldovenilor. Potrivit datelor Băncii Naționale, la sfârşitul lunii mai, soldul creditelor acordate a ajuns la aproximativ 3,7 miliarde de lei, cu aproape 600 de milioane mai mult față de aceiași perioadă a anului trecut. Experții explică fenomenul prin stabilitatea economică și a monedei naționale, care au […] Post-ul Creditele de consum devin tot mai populare în rândul moldovenilor apare prima dată în CANAL 2.
17:16
Un posibil focar de pestă porcină a fost înregistrat în satul Plop, din raionul Donduşeni. Virusul a fost depistat la un porc dintr-o gospodărie din localitate. Pentru a evita răspândirea bolii, la intrarea în sat au fost instalate posturi de poliție, care verifică minuțios toate unitățile de transport. Şi Direcția raională pentru siguranța alimentelor a […] Post-ul Un posibil focar de pestă porcină a fost înregistrat în satul Plop, din raionul Donduşeni apare prima dată în CANAL 2.
16:57
Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, va rămâne în următoarele 25 de zile în arest la domiciliu. Este decizia magistraţilor de la Judecătoria Buiucani. Între timp, mai mulți liberali au organizat un miting în faţa instanţei şi au cerut eliberarea lui Chirtoacă.. „Noi continuăm cu aceeaşi declaraţie că Dorin Chirtoacă este nevinovat şi sper ca astăzi să […] Post-ul Alte 25 de zile de arest pentru Dorin Chirtoacă apare prima dată în CANAL 2.
15:06
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 22 iunie 2017 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
15:06
Contrabandă de tutun şi ţigări în valoare totală de peste 60 de milioane de lei. Ofițerii vamali şi procurorii de cauze speciale au anihilat o grupare criminală, care încerca să scoată, prin regiunea transnistreană, aproape 6 tone de tutun fermentat fără acte de provenienţă. Acesta era transportat într-un camion. Oamenii legii au descins şi pe […] Post-ul Contrabandă de tutun şi ţigări în valoare totală de peste 60 de milioane de lei apare prima dată în CANAL 2.
15:06
Cea mai elitară unitate a Armatei Naţionale, Garda de Onoare, împlinește astăzi 25 de ani de la înființare. Cu această ocazie, militarii au lansat un spot video aniversar. Ei au fost filmați, inclusiv cu drona, în mai multe locuri pitorești din țară – pe stâncile de la Orheiul Vechi, într-un lan de levănțică, la Cetatea […] Post-ul Cea mai elitară unitate a Armatei Naţionale, Garda de Onoare, împlinește astăzi 25 de ani de la înființare apare prima dată în CANAL 2.
12:16
Ieşirea din satul Bardar este parcă ruptă din poveste. Un localnic a plantat într-o baltă peste 200 în nuferi de toate culorile şi dimensiunile. Proiectul familiei Luchiţa nu este unul comercial, ci pentru suflet. Nuferii în floare pot fi admiraţi până în luna octombrie. Revenit acasă, din Florida, cu o diplomă de doctor în științe, […] Post-ul Ieşirea din satul Bardar este parcă ruptă din poveste. Un localnic a plantat într-o baltă peste 200 în nuferi de toate culorile şi dimensiunile apare prima dată în CANAL 2.
12:06
Sfânta Agafia de la Cuşelăuca este sărbătorită astăzi, în premieră, de creştinii ortodocşi. Ea a fost canonizată în data de 24 septembrie a anului trecut. Cu această ocazie, la mănăstirea unde a trăit sfânta, mitropolitul Vladimir va oficia, astăzi, o slujbă de pomenire. Sfânta Agafia este cunoscută pentru credinţa sa puternică în Dumnezeu. Pe când […] Post-ul Sfânta Agafia de la Cuşelăuca este sărbătorită astăzi de creştinii ortodocşi apare prima dată în CANAL 2.
12:06
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 22 iunie 2017 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
11:57
O femeie a scăpat ca prin minune de o tragedie în timp ce traversa strada la o trecere de pietoni din capitală. Un şofer vitezoman, care nu i-a acordat prioritate, era cât pe ce s-o spulbere din mers. Totul s-a întâmplat, aseară, pe strada Trandafirilor, din sectorul Botanica. Imaginile video au fost surprinse de o […] Post-ul O femeie a scăpat ca prin minune de o tragedie în timp ce traversa strada la o trecere de pietoni din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
10:57
Primarul de Orhei a fost condamnat la şapte ani şi jumătate de închisoare. Sentința a fost pronunțată în lipsa lui Ilan Șor, care a fost luat de o echipă de medici de pe ambulanță. Deși a fost condamnat, politicianul va fi băgat în penitenciar doar după o sentință definitivă. Atât procurorul, cât și avocatul afirmă […] Post-ul Ilan Șor condamnat la 7 ani şi jumătate apare prima dată în CANAL 2.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:17
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 21 iunie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:16
Bătaie generală într-un parc din sectorul Râșcani al Capitalei. Poliția afirmă că doi tați, care își însoțeau copiii la un tobogan cu plată, au luat la pumni bărbatul care încasa banii. Conflictul a escaladat atât de mult, încât a fost nevoie de intervenția a patru echipaje de poliție. Potrivit poliției, scandalul a fost pornit de […] Post-ul Din parc la Poliţie! Doi tați au luat la pumni proprietarul unui teren de joacă apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.