În anul 2017, tariful pentru gazele naturale nu va fi majorat

Canal2, 17 februarie 2017 17:57

În anul 2017, tariful pentru gazele naturale nu va fi majorat. Declarația aparține proaspătului președinte al Consiliului de administrare al „Moldovagaz”, Vasile Botnari. Într-un interviu acordat portalului de știri deschide.md, Botnari a menționat că printre prioritățile importante ale companiei sunt reparația capitală a conductelor magistrale, dar și continuarea racordării localităţilor la reţeaua de gaze. Pentru […] Post-ul În anul 2017, tariful pentru gazele naturale nu va fi majorat apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 4 ore
20:17
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 29 aprilie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:17
În Capitală s-a desfăşurat un concurs mai puţin obişnuit. Esteticienii şi-au demonstrat abilităţile în epilare şi s-au întrecut în cele mai fine lucrări. Timp de o oră concurentele au trebuit să epileze mai multe părţi ale corpului, iar pentru ca atmosfera să fie una mai relaxantă, au fost amenajate lumânări şi flori, iar pe fundal […] Post-ul Concurs mai puţin obişnuit în Capitală! Mai mulţi esteticieni s-au întrecut în epilarea cu zahăr apare prima dată în CANAL 2.
19:07
La Chişinău se desfăşoară campionatul Moldovei la bodybuilding şi fitness. Cei mai buni sportivi îşi etalează muşchii în incinta Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”. Detalii în materialul video. Foto: t-nation.com Post-ul Campionatul Moldovei la bodybuilding şi fitness apare prima dată în CANAL 2.
19:07
Armonie și grație la Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică, care a avut loc astăzi în Capitală. Zeci de gimnaste din ţară şi de peste hotare și-au etalat talentul în faţa publicului. Micuțele au combinat mai multe stiluri de dans, de la balet până la ritmuri moderne. Participantele la concurs spun că s-au antrenat luni în […] Post-ul Armonie și grație la Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică apare prima dată în CANAL 2.
18:57
Locuitorii satului Coloniţa din municipiul Chişinău au sărbătorit astăzi Paştele Blajinilor. Asta după ce acum o săptămână accesul în cimitir era limitat din cauza intemperiei din 21 aprilie. Îndemnaţi de preotul din localitate, oamenii au venit la cimitir cu o săptămână mai târziu pentru a-şi aminti de cei apropiaţi trecuţi în lumea celor drepţi. Ritualul […] Post-ul Locuitorii satului Coloniţa din municipiul Chişinău au sărbătorit Paştele Blajinilor apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
18:17
Curăţenie se face şi la Vadul lui Vodă, unde au început pregătirile pentru sezonul estival. Muncitorii lucrează de zor la amenajarea plajei, curăță copacii de crengi uscate și vopsesc băncile. Forfotă este și prin curțile pensiunilor, unde peste trei săptămâni sunt  așteptați primii turiști. Din cauza ninsorii de săptămâna trecută, lucrările de amenajare a zonei […] Post-ul Marea curățenie la Vadul lui Vodă. Au început pregătirile pentru sezonul estival apare prima dată în CANAL 2.
18:07
Se ştie că orice jucărie creativă contribuie la dezvoltarea copiilor. Datorită acestor obiecte, micuţii îşi pot exprima mai uşor emoţiile şi comunică mai bine cu părinţii lor. O atmosferă neobişnuită în camera copiilor a învăţat să creeze şi Nicoletta Struna din Chişinău, care confecţionează perne şi leagăne speciale după o tehnologie inedită. „Această jucărie este […] Post-ul Jucării creative ce contribuie la dezvoltarea copiilor. Afacerea inedită a unei meșterițe din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
17:57
Belarusul şi Moldova nu au nimic de împărţit, cele două state au puncte de vedere comune. Declaraţia a fost făcută de către liderul de la Minsk, Alexandr Lukaşenko la ceremonia de rămas bun a ambasadorului Moldovei în această ţară, Gheorghe Hioară, care şi-a încheiat mandatul. „Ce am avea de împărţit cu Moldova? Nu există probleme […] Post-ul Lukaşenko laudă Moldova. Declarațiile liderului de la Minsk apare prima dată în CANAL 2.
17:47
Mobilizarea maximă pentru a face ordine în Capitală continuă şi în acest weekend. Peste 1.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, 550 de militari ai Armatei Naționale și sute de voluntari au ieşit astăzi la curăţenie. Asta după ce ieri, premierul Pavel Filip a cerut locuitorilor Capitalei să se implice în zilele de sâmbătă şi […] Post-ul A treia zi de salubrizare în Capitală. Angajații serviciilor de forță lucrează cu toate puterile și în weekend apare prima dată în CANAL 2.
17:47
Tinerii din raionul Glodeni au marcat astăzi Ziua Recrutului. Zeci de persoane au gustat din mâncarea ostăşească, au participat la competiţii sportive şi au avut parte de un show. Militarii în termen din Brigada de infanterie motorizată din Bălți au pregătit o demonstrație în care au prezentat elemente din lupta corp la corp. Iar viitorii […] Post-ul Ziua Recrutului la Glodeni. Zeci de persoane au gustat din mâncarea ostăşească și au participat la competiţii sportive apare prima dată în CANAL 2.
17:47
Reforma administraţiei publice centrale şi crearea Agenţiei pentru Servicii Publice vor aduce schimbări importante moldovenilor. Asigurarea vine din partea premierului Pavel Filip, care a avut o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite la Chişinău, James Pettit. În acest context, diplomatul american a anunţat că va continua să susţină reformele executivului îndreptate spre îmbunătăţirea nivelului de trai […] Post-ul SUA continuă să susţină Guvernul Filip apare prima dată în CANAL 2.
17:47
Veniturile la bugetul de stat s-au majorat în primul trimestru cu aproape 27 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Potrivit Ministerului Finanţelor, încasările au constituit peste 7 miliarde şi 700 de milioane de lei. Mai mult de jumătate din bani provin de la Serviciul Vamal, cu peste 30 la sută mai mult […] Post-ul Veniturile la bugetul de stat s-au majorat în primul trimestru cu aproape 27 la sută apare prima dată în CANAL 2.
17:37
Gunoiul a invadat parcurile şi fâşiile forestiere din oraşul Bălţi. Situaţia a devenit mai gravă după topirea zăpezii. În timp ce locuitorii spun ca de vină sunt autorităţile, responsabilii de evacuarea deşeurilor afirmă că nu pot face faţă situaţiei din cauza numărului mic de angajaţi. Deşeuri menajere aruncate la întâmplare şi arbuşti plini cu pungi. […] Post-ul Municipiul Bălţi se îneacă în gunoi. Situaţia a devenit mai gravă după topirea zăpezii apare prima dată în CANAL 2.
17:27
Proiectele de interconectare a sistemelor energetice ale Republicii Moldova şi Uniunii Europene, prin România, avansează rapid. O spun miniştrii Economiei de la Chişinău şi Bucureşti, care au discutat, la Ploieşti, despre construcţia liniilor de tensiune înaltă şi prelungirea gazoductului Iaşi-Ungheni. Ministrul român al Economiei, Mihai Tudose, a explicat că toate costurile de proiectare a liniei, […] Post-ul Proiectele de interconectare a sistemelor energetice ale Moldovei şi UE, prin România, avansează rapid apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
15:17
Caz şocant în satul Gura Bâcului din raionul Anenii Noi. Un bărbat în vârstă de 62 de ani s-a împuşcat în inimă cu un pistol pe care îl deţinea legal. Potrivit poliţiei, incidentul ar fi avut loc ieri. Corpul neînsufleţit a fost depistat de către soţia victimei. Deocamdată nu se cunoaşte motivul care l-a determinat […] Post-ul Caz şocant la Anenii Noi! Un bărbat s-a împuşcat în inimă cu un pistol pe care îl deţinea legal apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
14:27
Mobilizare generală la curățenie în Capitală. Premierul Pavel Filip a cerut locuitorilor Capitalei să se implice în zilele de sâmbătă şi duminică pentru a scăpa Chişinăul de consecinţele urgiei de săptămâna trecută. Mesajul prim-ministrului a fost auzit și de un câine. Prim-ministrul a postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare o imagine […] Post-ul Mobilizare generală la curățenie în Capitală apare prima dată în CANAL 2.
14:27
Alunecări de teren în sectorul Râşcani al Capitalei. În urma unor săpături pe un şantier de pe strada Carierei 9, apele subterane au început să se reverse la suprafaţă. Prin urmare, terenul a început să se surpe. Cazul a ajuns în atenţia autorităţilor. Pe acest teren urmează să fie ridicată o biserică evanghelistă. Lucrările de […] Post-ul Alunecări de teren în sectorul Râşcani din Chișinău. În urma unor săpături, apele subterane au început să se reverse la suprafaţă apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
06:07
Aproape toate localitățile care au rămas fără curent electric în urma intemperiilor de la sfârșitul săptămânii trecute au fost reconectate. Parțial fără lumină mai rămân doar trei sate din raionul Cantemir. Reprezentanții Gaz Natural Fenosa dau asigurări că până la sfârşitul zilei, acestea vor fi reconectate. Între timp, operațiunea de curățare a străzilor din municipiul […] Post-ul A doua zi de mobilizare! Echipele mixte MUNCESC dis-de-dimineață pentru a face Capitala CURATĂ apare prima dată în CANAL 2.
06:07
Taximetriștii din Capitală au fost supuși, ieri, unor verificări riguroase. Operaţiunea s-a desfăşurat în regiunea Aeroportului Internațional Chișinău şi în apropiere de punctele vamale Leușeni, Sculeni și Costești – Stânca. Inspectorii Agenției Naționale Transport Auto împreună cu viceministrul Transporturilor Sergiu Bucătaru au întocmit 30 de procese verbale pentru mai multe încălcări. Printre acestea se numără […] Post-ul Taximetriștii din Capitală au fost supuși unor verificări riguroase apare prima dată în CANAL 2.
06:07
Controlul comun moldo-ucrainean  la punctul de trecere a frontierei „Cuciurgan-Pervomaisc” va funcţiona de la sfârşitul lunii mai, începutul lunii iunie. Anunţul a fost făcut de viceministrul de Externe Lilian Darii, care a declarat că acesta va fi implementat pe etape. Verificările vor fi efectuate de către poliţiştii de frontieră şi vameşii din ţara noastră, dar […] Post-ul Controlul comun la „Cuciurgan-Pervomaisc” începe la sfârşitul lunii mai apare prima dată în CANAL 2.
06:07
Atmosferă distinsă şi băuturi selecte. Amatorii de vinuri și-au dat întâlnire la o nouă ediţie a „Vernisajului Vinului”, care a avut loc în Capitală. De această dată, vedetele serii au fost licorile rose, cele care îmbină perfect aromele de la suavele vinuri albe până la puternicele vinuri roșii. Sute de oameni s-au adunat aseară la […] Post-ul Amatorii de vinuri și-au dat întâlnire la o nouă ediţie a „Vernisajului Vinului” apare prima dată în CANAL 2.
06:07
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Victor Nofit, 28 aprilie 2017 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
06:07
Ar putea fi numit al doilea Beethoven pentru că a demonstrat că visele pot prinde viață chiar și atunci când trăiești într-o lume aparte. Vorbim despre Signmark, un interpret hipoacuzic, care își compune singur muzica și versurile. Astăzi, cântărețul din Finlanda a susținut în premieră un concert de excepție în incinta unui centru comercial din […] Post-ul Muzică în limbajul mimico-gestual apare prima dată în CANAL 2.
06:07
Atmosferă familiară în penitenciarul numărul 15 din Cricova. Cei care îşi ispăşesc pedeapsa acolo şi-au putut strânge în braţe copiii, să-şi revadă rudele şi prietenii cu ocazia Zilei Uşilor deschise. Vasile Voloşciuc are 35 de ani şi a fost lipsit de libertate pentru opt ani. Bărbatul a fost condamnat pentru vătămare corporală gravă. Acum acesta […] Post-ul Ziua uşilor deschise la penitenciarul numărul 15 din Cricova apare prima dată în CANAL 2.
06:07
Directorii a cincisprezece întreprinderi din Moldova au primit premii şi trofee de la Ministerul Muncii. Aceştia au fost premiaţi astfel pentru respectarea legislaţiei în domeniul sănătăţii şi securităţii muncii, dar şi pentru crearea condiţiilor decente la locul de muncă. Evenimentul a avut loc în cadrul Zilei Internaţionale a securităţii şi sănătăţii în muncă. Una dintre […] Post-ul 15 COMPANII MODEL au fost premiate pentru condiţii de muncă decente apare prima dată în CANAL 2.
06:07
Și miniștrii pot fi surprinși în momentul în care iau mită. CNA aruncă bomba, prezentând imagini filmate cu o cameră ascunsă în biroul ministrului Transporturilor. Este vorba de un colet în care, potrivit, procurorilor era o sumă importantă de bani. Probele video au convins judecătorii să elibereze un mandat de arest pentru 30 de zile […] Post-ul Iurie Chirinciuc, 30 de zile de arest. MOMENTUL în care primeşte O PUNGĂ SUSPECTĂ în biroul său apare prima dată în CANAL 2.
06:07
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Victor Nofit, 28 aprilie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
Mai mult de 2 zile în urmă
20:29
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 27 aprilie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:07
Mai mult de jumătate din populaţia Moldovei vrea schimbarea sistemului electoral. 52 la sută dintre participanții la Barometrul Opiniei Publice s-au pronunțat în susținerea introducerii votului uninominal sau mixt. Totodată, potrivit datelor prezentate, creşte numărul optimiştilor din Moldova. Potrivit datelor prezentate de Barometrul Opiniei Publice,  aproape 30 la sută dintre respondenţi își doresc introducerea votului […] Post-ul BOP: majoritatea cetățenilor vor schimbarea sistemului de vot! 52 la sută se pronunță pentru, 37 împotrivă apare prima dată în CANAL 2.
18:47
Astăzi, în întreaga ţară a fost sărbătorită Ziua Drapelului şi a Stemei de Stat. Pentru a nu lăsă uitată iniţiativa deputaţilor din primul Parlament, tinerii democraţi le-au împărţit trecătorilor câte un steag în miniatură şi le-au vorbit despre simbolurile de stat. „Felicitări cu Ziua Naţională a Drapelului. Şi ţie. O zi bună. Bună ziua. Vă […] Post-ul Tinerii democraţi au împărtit mii de steguleţe de Ziua Drapelului şi a Stemei de Stat apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.