În anul 2017, tariful pentru gazele naturale nu va fi majorat

Canal2, 17 februarie 2017 17:57

În anul 2017, tariful pentru gazele naturale nu va fi majorat. Declarația aparține proaspătului președinte al Consiliului de administrare al „Moldovagaz”, Vasile Botnari. Într-un interviu acordat portalului de știri deschide.md, Botnari a menționat că printre prioritățile importante ale companiei sunt reparația capitală a conductelor magistrale, dar și continuarea racordării localităţilor la reţeaua de gaze. Pentru […] Post-ul În anul 2017, tariful pentru gazele naturale nu va fi majorat apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 6 ore
21:27
Tinerii din Ialoveni şi-au dat întâlnire în cadrul unui forum raional. Ei au discutat despre problemele cu care se confruntă, după ce le-au identificat într-un sondaj online, la care au participat reprezentanţi din 25 de localităţi din raion. La eveniment au participat 50 de tineri, delegați din toate localitățile din raion. În cadrul a patru […] Post-ul Forumul Raional al Tinerilor din Ialoveni. Ce probleme s-au discutat apare prima dată în CANAL 2.
20:17
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Victor Nofit, 25 martie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:37
Acum 60 de ani, șase țări din Europa de Vest semnau un document care simplifica relațiile economice dintre ele. Este vorba despre Tratatul de la Roma, prima piatra pusă la temelia Uniunii. La ora actuală, Uniunea Europeană reunește 28 de țări. Originile Uniunii Europene se trag de la Comunitatea Europeană a Cărbunelui și Oțelului. Țările […] Post-ul Uniunea Europeană la 60 de ani: Liderii ţărilor membre au reînnoit Tratatul de la Roma printr-o declaraţie apare prima dată în CANAL 2.
19:37
Spectacol la Cupa Democraţiei la Judo. Aproximativ 150 de sportivi din toate colţurile ţării au luptat pentru medalii la diferite categorii de greutate. Turneul, care s-a desfăşurat la Călăraşi, a oferit un show de excepţie. Sportivii s-au arătat mulţumiţi de organizarea unor turnee de acest fel. „Pentru mine astfel de competiţii înseamnă experienţă. Participând la […] Post-ul Spectacol la Cupa Democraţiei la Judo! Circa 150 de sportivi din toate colţurile ţării au luptat pentru medalii apare prima dată în CANAL 2.
19:37
Zeci de oameni au fost arestați în timpul „Marșului Libertății” de la Minsk. Potrivit presei, numărul persoanelor reținute ar ajunge, de fapt la 150. Printre ei se numără și jurnaliști. Forțele de ordine au arestat  protestatarii, pentru că au mărșăluit în centrul orașului, și nu la periferii, așa cum li s-a permis. Deşi au fost […] Post-ul Cel puţin 150 de oameni au fost REŢINUŢI în timpul „Marșului Libertății” de la Minsk. Care este MOTIVUL apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
19:17
Ministerul Muncii vine cu precizări în privința recalculării pensiilor de dizabilitate. Din data de 1 aprilie, alocația se va majora cu până la 35 la sută, pentru aproape 32 de mii de cetățeni. De exemplu, dacă o persoană  primește 1021 de lei, după recalculare, suma alocată va fi de 1327 de lei, cu 30 la […] Post-ul Cine va avea pensii mai mari. Precizările Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei apare prima dată în CANAL 2.
19:17
Zeci de părinți cu micuţii lor, dar și adolescenți au organizat astăzi, la Orhei, un marș pentru viaţă.Acţiunea are ca scop de a îndemna şi a convinge femeile să renunţe la avorturi.  Participanţii au fost conduși de mai mulți episcopi și preoți ai Mitropoliei Basarabiei. Participanţii la marşul din Orhei au trecut pe la maternitatea […] Post-ul Marş pentru viaţă la Orhei. Zeci de oameni au participat la un marș împotriva avortului apare prima dată în CANAL 2.
19:17
A urcat beat la volan și a lovit o mașină, în sectorul Ciocana al Capitalei. Mai mult, a încercat să fugă de la fața locului, dar a fost prins de polițiști. Este isprava, de noaptea trecută, a unui şofer din capitală. Greşelile ar putea să-l coste scump de şoferul ameţit, care riscă o amendă de […] Post-ul A lovit o maşină şi a încercat să fugă. Un şofer beat a provocat un accident rutier în Capitală apare prima dată în CANAL 2.
19:07
Deşi comercializarea lor este interzisă prin lege, în pieţele second-hand din capitală continuă să fie vândută lenjerie intimă, încălţăminte şi chiar haine pentru bebeluşi. Medicii susţin că aceste lucruri ne-ar putea îmbolnăvi, la propriu, Însă, chiar dacă ne decidem să facem o achiziţie second hand, doctorii ne recomandă să cerem de la vânzător certificatul sanitar […] Post-ul Mărfuri INTERZISE în pieţele second-hand din Chişinău. Hainele care îţi pun sănătatea în PERICOL apare prima dată în CANAL 2.
19:07
Tarif de 120 de lei pentru un metru cub de apă caldă. Atât plătesc sute de locatari din câteva blocuri de pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei. Oamenii se plâng că sunt nevoiţi să achite în plus, deşi în oraş, un metru cub de apă costă 53 de lei. Locatarii sunt deserviți de […] Post-ul Tarif EXAGERAT pentru apă caldă. Sute de familii din sectorul Botanica plătesc de două ori mai mult apare prima dată în CANAL 2.
18:58
Aniversare scăldată în sânge, la Orhei. Un tânăr de 20 de ani a fost ucis, iar un bărbat de 49 de ani a fost rănit, după ce au chefuit la o zi de naştere, împreună cu alţi amici. Tragedia a avut loc ieri, pe malul unui lac. La sărbătoare au participat 11 persoane. „În urma […] Post-ul Aniversare cu FINAL TRAGIC la Orhei! S-au îmbătat şi s-au bătut CU PIETRE! Un bărbat a fost UCIS, altul a ajuns la spital apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
16:07
Atenție unde mergeți să prindeţi peşte. Pescuitul în mai multe bazine acvatice din ţară va fi interzis din 1 aprilie. Ministerul Mediului a emis un ordin în acest sens pentru a asigura condiții optime de reproducere și restabilire a resurselor biologice acvatice. Prin urmare, în perioada 1 aprilie – 9 iunie, pescuitul în râul Nistru […] Post-ul Pescuitul în mai multe bazine acvatice din ţară va fi INTERZIS din 1 aprilie apare prima dată în CANAL 2.
15:07
Сâteva sute de oameni au ales să încheie ziua de vineri într-un mod activ. Ei s-au adunat în Parcul Valea Morilor şi au alergat pe o distanţă de 5 kilometri. Promotorii modului sănătos de viaţă nu s-au lăsat intimidaţi nici de ploaie. Iar pentru ca evenimentul să prindă culoare, aceştia au purtat brăţări fluorescente. La […] Post-ul Cursă colorată în toiul nopţii, în Capitală! Participanţii nu s-au lăsat intimidaţi nici de ploaie apare prima dată în CANAL 2.
14:58
Mâine vom dormi mai puţin. În această noapte, Moldova trece la ora de vară, iar acele ceasornicului vor fi schimbate cu o oră înainte. Astfel, ora 03:00 va deveni ora 04:00. Prin urmare, ziua de 26 martie va fi mai scurtă și va avea doar 23 de ore. Trecerea la ora de vară se face […] Post-ul Mâine vom dormi mai puţin. Moldova trece la ORA DE VARĂ apare prima dată în CANAL 2.
14:58
Un cetăţean rus suspectat de activităţi teroriste şi dat în urmărire internaţională a fost reţinut la punctul de frontieră Tudora. Operaţiunea a fost efectuată de către Serviciul Informaţii şi Securitate în comun cu Poliţia de Frontieră. Publika TV a intrat în posesia înregistrării interogatoriului. Potrivit Poliţiei de Frontieră, persoana reţinută s-a născut în anul 1983 […] Post-ul Un rus dat în căutare pentru TERORISM a fost reţinut la intrare în Moldova apare prima dată în CANAL 2.
14:58
Un moldovean care muncea în construcții în orașul Alba Iulia din România a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident. Acesta s-a electrocutat şi a căzut de pe schele de la nouă metri înălțime. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD. La venirea medicilor, bărbatul era conștient, dar respira cu dificultate. […] Post-ul Un constructor moldovean, rănit în România. A ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident apare prima dată în CANAL 2.
14:47
Ideea de a-și alege singuri deputații este susținută de mai mulți oameni de cultură. Aceștia cred că dacă inițiativa va fi votată, atunci în viitorul Parlament vor ajunge personalități care acum nu-și găsesc locul pe listele de partid, iar clasa politică va fi îmbunătățită calitativ. „Îmi amintesc cu mult drag de primul parlament al nostru. […] Post-ul Zinaida Julea susţine votul uninominal apare prima dată în CANAL 2.
14:47
Eleva centrului de dans și vocal „SIS N BRO”, Iuliana Beregoi, a trecut etapa audițiilor pe nevăzute la proiectul „Golos deti” (The Voice Kids Russia). Iuliana a interpretat piesa Skyfall din repertoriul Adele și a reușit să întoarcă 2 scaune, cel a lui Dima Bilan și a lui Nyusha. Pe 2 aprilie 2017 Iuliana va […] Post-ul O fetiţă din Moldova a trecut etapa audițiilor pe nevăzute la „Golos deti”. A impresionat juriul cu piesa „Skyfall” apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
20:17
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 24 martie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:07
Un nou protest al profesorilor în Capitală. Peste 200 de cadre didactice s-au adunat astăzi în faţa Guvernului, pentru a cere salarii mai mari, condiții de muncă mai bune, dar și demisia ministrului Educației. La rândul său, Corina Fusu a recunoscut că lefurile profesorilor sunt mici şi a promis să vină cu soluții. Profesorii le-au […] Post-ul Un nou protest al profesorilor în Capitală! Cadrele didactice cer salarii mai mari și demisia ministrului Educației apare prima dată în CANAL 2.
18:58
Exact într-o săptămână, vom afla care este populația Republicii Moldova, câte naționalități trăiesc pe teritoriul țării noastre, ce limbi vorbesc și ce avere au moldovenii. Se va întâmpla odată cu publicarea, în data de 31 martie, a datelor finale ale Recensământului populaţiei din anul 2014. Promisiunea vine din partea directorul general al Biroului Naţional de […] Post-ul Datele finale ale Recensământului populaţiei din anul 2014 vor fi publicate în data de 31 martie apare prima dată în CANAL 2.
18:47
Mai mulţi primari, care au participat astăzi la Congresul Autorităţilor Locale din Moldova, au declarat că susţin votul uninominal. Reforma, spun ei, ar putea responsabiliza atât alegătorii, cât şi deputaţii. Unii primari cred că iniţiativa Partidului Democrat va duce la stabilitate politică şi socială, iar  cetăţeni vor putea să îi cunoască mai pe cei pe […] Post-ul Mai mulţi primari au declarat că susţin votul uninominal apare prima dată în CANAL 2.
18:37
La Parlament ca la sărbătoare. Deputații liberalii au venit la ședința de astăzi în ii pentru a-și convinge și colegii din celelalte fracțiuni să voteze pentru inițiativa lor de a declara 27 martie, zi de sărbătoare în care să fie marcată unirea Basarabiei cu România. Intenția PL, însă, nu a provocat decât ceartă în Parlament. […] Post-ul Deputații liberali, îmbrăcaţi în ii la Parlament. Promovează ziua unirii Basarabiei cu România apare prima dată în CANAL 2.
18:37
Moldova va deveni independentă din punct de vedere energetic în 10-15 ani, afirmă americanii care au venit să caute gaze naturale și petrol la noi în țară. În următorii patru ani vom studia 12 mii de kilometri pătrați, după care vom începe forările, a declarat, astăzi, conducerea companiei Frontera Resources. Preşedintele companiei petroliere spune că […] Post-ul Americanii caută gaze naturale și petrol în Moldova. Frontera Resources Corporation va începe forarea terenurilor în patru ani apare prima dată în CANAL 2.
18:27
Un grup de membri ai partidului „DA” , în frunte cu liderul formaţiunii, Andrei Năstase, au bătut astăzi la ușa Preşedinţiei. Au venit să-i ceară lui Igor Dodon iniţierea, în data de 28 mai, a unui referendum pentru anularea legii care transferă în datorie publică împrumuturile de urgenţă oferite băncilor fraudate. Năstase şi simpatizanţii „DA” […] Post-ul Au cerut, dar n-au mai aşteptat să li se răspundă apare prima dată în CANAL 2.
17:17
32 de consilieri şi primari din raionul Hânceşti şi-au anunţat astăzi plecarea din Partidul Comuniştilor şi au aderat la Partidul Democrat din Moldova. Anunţul a fost făcut la şedinţa consiliului raional Hânceşti. Aleşii şi-au motivat decizia prin faptul că PCRM a ajuns în pragul destructurării, fără planuri constructive și fără o direcție clară pentru viitor. […] Post-ul 32 de consilieri şi primari din raionul Hânceşti şi-au anunţat plecarea din PCRM şi au aderat la PDM (DOC) apare prima dată în CANAL 2.
17:17
Numărul moldovenilor, care aprobă acțiunile Guvernului Filip și care cred că țara noastră se îndreaptă într-o direcție corectă, este în creștere. Totodată, mai puțini oameni se pronunţă pentru alegeri anticipate în Moldova. Datele se regăsesc într-un sondaj al Institutului Republican Internațional, care a chestionat 1.510 moldoveni. Potrivit studiului, numărul moldovenilor care consideră că țara noastră […] Post-ul Guvernul Filip, tot mai popular în rândul moldovenilor apare prima dată în CANAL 2.
17:17
O autocisternă cu numere de înmatriculare moldoveneşti, încărcată cu motorină, s-a răsturnat pe o şosea din municipiul Huşi, din România. Vehiculul transporta 32 de tone de combustibil, iar autorităţile române susţin că există scurgeri de combustibil. Şoferul a suferit traumatisme uşoare şi a fost internat la un spital din localitate. La faţa locului au intervenit […] Post-ul O autocisternă cu numere de înmatriculare moldoveneşti, încărcată cu motorină, s-a răsturnat pe o şosea din România apare prima dată în CANAL 2.
16:58
Ucraina va cere ajutorul NATO pentru stingerea incendiului izbucnit ieri, la depozitul de muniții din regiunea Harkov. Preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko, a solicitat ca instituţiile responsabile să ia legătura cu Alianţa Nord-Atlantică. În zonă mai sunt auzite alte explozii, iar schijele şi fragmentele din depozit sunt aruncate până la casele din apropiere. Potrivit autorităţilor din […] Post-ul Ucraina va cere ajutorul NATO pentru stingerea incendiului izbucnit la depozitul de muniții din regiunea Harkov apare prima dată în CANAL 2.
16:58
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 24 martie 2017 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.