Maşină făcută scrum din cauza instalaţiei de gaz

Canal2, 17 februarie 2017 17:57

O mașină s-a aprins şi a ars ca o torţă în această după-amiază. Incidentul a avut loc în parcarea unui magazin de materiale de construcții din sectorul Râşcani al Capitalei. Incendiul s-a produs din cauza unei defecțiuni la instalația de gaz. Pompierii au reuşit să stingă flăcările în mai puţin de zece minute. Partea din […] Post-ul Maşină făcută scrum din cauza instalaţiei de gaz apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 2 ore
16:07
Intervenţie mai puţin obişnuită a  pompierilor din capitală. Ei au fost alertaţi, ieri, pentru a salva un… căţel. Patrupedul a căzut într-o groapă adâncă de patru metri, în care s-a aflat mai bine de 27 de ore. Serviciul Situaţiilor Excepţionale a fost alertat de către muncitorii unei întreprinderi din sectorul Buiucani, în curtea căreia a […] Post-ul Imagini emoţionante. Un căţel a căzut într-o groapă şi a fost salvat de pompieri apare prima dată în CANAL 2.
15:47
Noi detalii în atacurile raider ale lui Veaceslav Platon. În urma unei investigații, bloggerul Veaceslav Balacci, a scris pe pagina sa cum oamenii lui Platon au furat o întreprindere agricolă din satul Drepcăuți, Briceni. Prin scheme cunoscute, gașca lui Platon a pus mâna pe investiții străine, iar păgubași au rămas investitorii și localnicii. Gospodăria agricolă […] Post-ul SCHEMA DUBIOASĂ prin care amicii raiderului Veaceslav Platon au furat o întreprindere agricolă din nordul ţării apare prima dată în CANAL 2.
15:37
Încălțăminte și produse de marochinărie de contrabandă, în valoare de peste două milioane de lei. Asta au găsit vameşii, în comun cu procurorii, la opt magazine din capitală. Potrivit angajaţilor Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Excepţionale, mărfurile de contrabandă erau introduse în ţară prin regiunea transnistrean, fără a terece controlul vamal. „Persoana, organizator […] Post-ul Mărfuri de contrabandă de peste 2 MILIOANE DE LEI, reținute de către Echipele Mobile ale Serviciului Vamal apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
13:47
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 20 februarie 2017 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
13:37
Patru mașini au fost implicate, aseară, într-un accident rutier pe bulevardul Dacia din Capitală. Unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului și a lovit mașina care circula pe banda paralelă, spre sectorul Botanica. Ulterior, alți doi conducători auto, care mergeau în aceeași direcție, nu au reușit să ocolească impactul și s-au ciocnit. În zonă s-au […] Post-ul Accident pe bulevardul Dacia din Capitală! Patru mașini s-au ciocnit în lanţ apare prima dată în CANAL 2.
13:37
O banală joacă a unei mame cu micuţul său s-a încheiat tragic, la Donduşeni. Un bebeluş de numai cinci luni a murit, după ce mama sa l-ar fi aruncat în sus, dar nu a reuşit să-l prindă. Copilul a căzut în cap şi s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral sever. Potrivit medicilor, totul s-a întâmplat […] Post-ul Tragedie la Donduşeni! Un bebeluş de numai cinci luni a murit, după ce mama sa l-ar fi aruncat în sus, dar nu a reuşit să-l prindă apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
13:17
Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, s-a întâlnit cu experţii FMI, care se află într-o vizită la Chişinău. Potrivit lui Candu, Acordul cu FMI este unul important nu doar pentru finanţările primite, ci şi pentru suportul experţilor în implementarea reformelor. Acesta a mai menţionat că Guvernul şi Parlamentul de la Chişinău au elaborat o agendă a  reformelor, […] Post-ul Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, s-a întâlnit cu reprezentanţii FMI apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
10:58
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 20 februarie 2017 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
10:27
Un angajat al Serviciului Situaţii Excepţionale a fost rănit la vânătoare. Incidentul s-a produs sâmbătă, în satul Bahmut, raionul Călăraşi. Informaţia a fost confirmată de ofiţerul de presă al instituţiei, Liliana Puşcaşu. Bărbatul a fost adus aseară la Spitalul de urgenţă din Capitală, unde a fost operat. Cazul este investigat de poliţie. „Bărbatul în vârstă […] Post-ul Incident la vânătoare. Un angajat al Serviciului Situaţii Excepţionale a fost rănit apare prima dată în CANAL 2.
10:17
Inspectoratul Fiscal a prelungit cu o lună termenul de depunere a declaraţiilor pe venit pentru persoanele fizice. Dacă în anii precedenţi, contribuabilii erau obligaţi să dea darea de seamă până în 25 martie, în acest an, termenul limită este 30 aprilie. Pentru persoanele juridice termenul a rămas neschimbat. Sunt obligate să-şi declare veniturile, persoanele salarizate […] Post-ul Termenul de depunere a declaraţiilor pe venit, prelungit cu o lună apare prima dată în CANAL 2.
10:07
Astăzi a început Săptămâna Albă de dinaintea Postului Mare, numită în popor și Săptămâna Brânzei. Credincioşii nu vor mai putea mânca produse din carne, ci doar ouă, lapte, brânză şi peşte. Duminica viitoare, oamenii vor veni la biserică pentru a-şi cere iertare, aceasta fiind ziua în care Adam a fost izgonit din rai. Preoţii spun […] Post-ul Creştinii au intrat în Săptămâna Albă apare prima dată în CANAL 2.
10:07
De astăzi, taxa pentru utilizarea drumurilor naţionale poate fi cumpărată atât online, cât şi la orice filială a Moldova Agroindbank. Şoferii mașinilor înmatriculate în străinătate, care intră în țară, pot achita vinieta direct în vamă. Banca va percepe pentru acest serviciu un comision de 7 lei sau 1,5% din suma totală. Șoferii mai pot achita […] Post-ul Veste bună! Vinieta poate fi cumpărată on-line sau de la bancă apare prima dată în CANAL 2.
09:57
Temperaturi de primăvară și mult soare. Asta ne așteaptă în ultimele zile ale lunii februarie. Meteorologii prognozează maxime generoase pentru această perioadă. Deşi astăzi și mâine se așteaptă ploi slabe, temperatura aerului va fi de până la plus zece grade. Ceva mai cald va fi vineri, când, potrivit meteorologilor, mercurul din termometre va urca până […] Post-ul Prognozele meteorologilor. Ce temperaturi ne aşteaptă în ultimele zile ale lunii februarie apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
22:27
Post-ul TEMA SĂPTĂMÂNII din 19.02.2017 cu Grigore Ambrosy și Vitalie Rapcea apare prima dată în CANAL 2.
20:27
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 19 februarie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:17
Paris, Veneţia sau Maldive. Sunt destinații de vis pentru bărbaţii care vor să-şi surprindă femeile dragi, de 8 martie. Agenţiile de turism au oferte pentru cele mai romantice oraşe din Europa și plajele însorite din ţările exotice. Și pensiunile din ţară le-au pregătit diverse suprize clienților, cu ocazia zilei internaționale a femeii. Bărbații mai romantici […] Post-ul Oferte de 8 martie! Destinații de vis pentru bărbaţii care vor să-şi surprindă femeile dragi apare prima dată în CANAL 2.
19:07
A salvat trei vieţi după moarte. Vorbim despre un tânăr din Mingir Hânceşti, aflat în comă profundă după ce a fost snopit în bătaie săptămâna trecută. Familia sa a acceptat să-i doneze organele, după ce medicii au anunțat că recuperarea băiatului este imposibilă. „Sunt foarte îndurerată. M-am gândit că el din comă o să iasă […] Post-ul Viață după moarte! Familia tânărului snopit în bătaie din Mingir, aflat în comă, a donat organele acestuia apare prima dată în CANAL 2.
18:57
Primăvara ne face din ochi, iar în Capitală au apărut deja primele mărțișoare. Ca de obicei, comercianții au scos în vânzare o gamă variată de accesorii de prins în piept în ziua de 1 martie, iar cei care preferă să facă totul din timp au făcut cozi la tarabe. În centrul Capitalei pot fi găsite […] Post-ul În centrul Capitalei au apărut deja primele mărțișoare apare prima dată în CANAL 2.
18:57
Lista localităților prin care va trece gazoductul Ungheni-Chișinău a fost făcută publică. Proiectul este unul de importanță națională, ceea ce înseamnă că statul va intra în posesia terenurilor incluse în traseu. Pentru despăgubirea proprietarilor sunt prevăzute 600 de mii de euro. Conform studiului de fezabilitate, construcția conductei de gaze va începe anul viitor și va […] Post-ul Conducta Ungheni-Chișinău prinde contur apare prima dată în CANAL 2.
18:47
Vasile Botnaru a câştigat centura de campion la categoria de până la 77 de kilograme în cadrul turneului de lupte în cuşcă „Eagles Fighting Championship”. În finală, sportivul în vârstă de 23 de ani l-a făcut knockout pe Sergiu Barbăroşă. Vasile Botnaru a avut nevoie de trei runde pentru a-l învinge pe Sergiu Barbăroşă. „A […] Post-ul Spectacol de forță în cuşcă! Vasile Botnaru a câştigat centura de campion în cadrul „Eagles Fighting Championship” apare prima dată în CANAL 2.
18:37
Dar din dar se face rai. Mai multe mămici din Capitală au organizat astăzi un târg de caritate pentru a ajuta un adolescent bolnav de cancer la oase. La târg au participat zeci de persoane, care au cumpărat haine, cărţi sau încălţăminte. Banii adunaţi vor fi transferaţi pentru tratamentul tânărului de 18 ani. Daniel Zubatîi […] Post-ul Dar din dar se face rai! Mai multe mămici au organizat un târg pentru a ajuta un adolescent bolnav de cancer la oase apare prima dată în CANAL 2.
17:57
Cât de pregătiţi sunteţi să acordaţi primul ajutor medical în cazul în care vă aflaţi într-o situaţie de risc? Pare a fi un lucru uşor, dar trebuie să cunoaşteţi regulile care, odată aplicate, pot salva viaţa unui om. Asta au învăţat astăzi zeci de oameni care au participat la un curs de instruire în acordarea […] Post-ul Reguli care pot salva viața unui om! Zeci de oameni au învăţat cum să acorde primul ajutor medical apare prima dată în CANAL 2.
17:47
Sute de oameni au participat la un veritabil război cu roșii în orașul Quillon din Chile. Peste 100 de tone de legume au fost descărcate într-o arenă, în care bătăușii s-au distrat pe cinste și s-au murdărit din cap până-n picioare. Participanții au fost stropiți de pe o macara de către doi pompieri, care au […] Post-ul S-au distrat pe cinste! Sute de oameni au participat la un veritabil război cu roșii în orașul Quillon din Chile apare prima dată în CANAL 2.
17:27
Primarul penal Renato Usatîi dorește să fie șef la Gestapo, poliția secretă a regimului nazist. El speră la o astfel de funcție pentru a se răzbuna pe oponenții săi politici. Declarația scandaloasă a fost făcută într-o intervenție live pe o rețea de socializare. „Atâta timp cât sunt primar, eu nu pot interveni în activitatea agenţilor […] Post-ul Primarul penal Renato Usatîi dorește să fie șef la Gestapo apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
17:17
Un tânăr din oraşul Nisporeni revoluţionează piaţa cu produse de panificaţie inovative. De patru luni, acesta produce biscuiţi pe bază de făină de cânepă, cu stevie, fructoză sau făină din struguri. Materia primă este cumpărată din Moldova și România, iar procesul de producţie este unul destul de simplu. Gheorghe Tîmbur a păşit în lumea afacerilor […] Post-ul Biscuiţi din făină de cânepă, fabricaţi la Nisporeni apare prima dată în CANAL 2.
17:17
Nopți albe în Capitală și suburbii. În urma operațiunilor desfășurate vineri și sâmbătă, inspectorii de patrulare au prins 20 de șoferi în stare de ebrietate la volan. Cei care au picat testul de alcoolemie riscă amenzi de mii de lei, dar și să rămână o perioadă fără permis de conducere. Bărbatul din imagini le-a dat […] Post-ul Nopți albe în Capitală și suburbii! Inspectorii de patrulare au prins 20 de șoferi în stare de ebrietate la volan apare prima dată în CANAL 2.
17:17
O investigație a agenției de presă britanice The Telegraph confirmă că Rusia a pus la cale o lovitură de stat în Muntenegru și a planificat asasinarea fostului premier Milo Djukanovic. Tentativa ar fi avut loc în toamna anului trecut, în ziua alegerilor parlamentare, pentru a împiedica țara să adere la NATO. Autoritățile muntenegrene au dat […] Post-ul Investigație a agenției de presă britanice The Telegraph: Rusia a pus la cale o lovitură de stat în Muntenegru apare prima dată în CANAL 2.
18 februarie 2017
20:07
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Victor Nofit, 18 februarie 2017 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:07
Adrenalină la maximum şi emoţii de nedescris pentru zeci de elevi ai unei şcoli auto din Capitală. Aceştia au fost nevoiţi să iasă dintr-o maşină blocată, să stingă flăcările ce au cuprins automobilul, dar şi să se opună unor escroci. Toate aceste provocări au avut loc în cadrul unui curs, organizat în premieră în ţara […] Post-ul Adrenalină și emoții de nedescris! Elevii unei școli auto din Capitală, instruiți cum să reacționeze în situații extreme apare prima dată în CANAL 2.
18:57
Noi declarații scandaloase făcute de către fugarul, Renato Usatîi. Acesta susține că vrea să deschidă la Bălți o baie publică, unde copiii ar putea să privească, prin gaură, femeile care se spală. Usatîi s-a lăudat cu acest proiect în cadrul unei noi intervenții video pe o rețea de socializare. „La Bălţi, vreau să încep un […] Post-ul Noi declarații scandaloase făcute de Renato Usatîi: Copiii să se uite la femei goale apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.