Underland te așteaptă în această sâmbătă

Agora.md, 17 februarie 2017 17:57

Dacă încă nu știți ce să faceți în weekend, sâmbătă, 18 februarie, de la ora 10:00 la 22:00 vă așteptăm la unicul festival subteran din lume - Underland, organizat în cramele Cricova, care vine cu un program plin de muzică, diverse activități și multe surprize la fiecare colț de cartier.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agora.md

Acum 10 minute
17:17
În ultimele luni, Space X a reuşit să aterizeze, în siguranţă, mai multe rachete pe platforma marină. Însă, sâmbăta trecută, compania spaţială a reuşit să lanseze o rachetă Falcon 9 reutilizabilă, care a aterizat pe pământ, pe platforma din Cape Canavera (Florida), pentru prima dată după incidentul din septembrie 2016.
17:17
Republica Moldova achită peste 56 de milioane de lei pentru cotizația de membru în organizațiile internaționale. Cei mai mulți bani merg la Consiliul Europei - 7,6 mln de lei. CSJ sesizează Curtea Constituțională, iar președintele Adunării Populare a Găgăuziei demisionează din funcție.
Acum 30 minute
17:07
Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, va veni într-o vizită oficială la Chișinău pe data de 5 mai 2017.
Acum o oră
16:37
Daniela Donici, moderator al emisiunii DigitalMust, într-o mică vacanță a făcut analiza panotajului stradal din 4 orașe europene: Cluj (România), Basel (Elveția), Strasbourg (Franța) și Kehl (Germania). 
Acum 2 ore
16:17
Naşterile premature din 183 de ţări, mai ales din cele situate în Africa şi Asia, ar putea fi puse pe seama unor pulberi fine în suspensie, un poluant extrem de frecvent găsit în aer, arată un raport dat publicităţii recent. În total, aproape 15 milioane de bebeluşi vin pe lume înainte ca sarcina să atingă 37 de săptămâni, naşterea prematură fiind principala cauză a mortalităţii infantile la copiii mai mici de cinci ani, arată OMS, potrivit Gândul.
16:17
Recunoașterea de către Rusia a pașapoartelor eliberate de separatiștii proruși din estul Ucrainei este „inacceptabilă” și constituie o încălcare a acordurilor de pace de la Minsk, a denunțat luni guvernul german, informează AFP.
16:17
Opoziția acuză majoritatea parlamentară de crearea de obstacole pentru inițiativele legislative ale deputaților care nu fac parte din coaliția de guvernare. Nemulțumirea a fost exprimată de deputatul liberal-democrat Tudor Deliu, care a invocat nerespectarea regulamentului Parlamentului.
16:07
Daniela Donici, moderator al emisiunii DigitalMust, într-o mică vacanță a făcut analiza panotajului stradal din 4 orașe europene: Cluj (România), Basel (Elveția), Strasbourg (Franța) și Kehl (Germania). 
16:07
Un studiu recent vorbește despre cele mai aglomerate orașe din lume, prin prisma traficului, iar rezultatele prezintă o serie de cifre impresionante, însă nu în mod pozitiv. Cei de la INRIX au realizat un studiu de amploare pentru a descoperi care sunt cele mai aglomerate orașe din lume, din punct de vedere al traficului rutier. Aceștia au analizat traficul din 1064 de orașe, din 38 de țări, fiind cel mai mare studiu de acest fel realizat până acum, scrie Playtech.ro.  
Acum 4 ore
15:07
În anul curent Serviciul Fiscal de Stat a decis să prelungească termenul în care persoanele fizice pot depune declarațiile pe venit până la 30 aprilie. Pentru agenții economici termenul limită este de până la 27 martie.
14:17
Criza economică din țara noastră nu pare să afecteze sectorul bancar, care continuă să-și crească profitul. Astfel, în luna ianuarie curent cele 11 bănci licențiate și-au majorat profitul cu 15% față de perioada similară din 2015.
14:17
Robotica a ajuns unul dintre cele mai populare subiecte discutate la nivel mondial. Iar dorința creatorilor de roboți, ca aceste mașinării să se asemene cu oamenii crește pe zi ce trece. Potrivit experților, noii roboți sunt cheia facilitării comunicării dintre oameni și computere. Totodată, acești noi roboți sunt un vis al multor cercetători din toate timpurile și acesta poate deveni realitate.
13:57
Vinul Cabernet Sauvignon Reserve 2012 produs de Castel Mimi a fost apreciat cu dublă medalie de aur la Sakura 2017, cel mai mare concurs internațional de vinuri din Japonia.
13:47
Mexicul va căuta acorduri comerciale cu alte state după amenințările președintelui american Donald Trump de a taxa exporturile mexicane către SUA, a declarat, într-un interviu pentru DPA, ministrul mexican de externe, Luis Videgaray, scrie agerpres.ro.
13:47
O bunicuță din China în vârstă de 94 de ani a devenit senzația rețelelor de socializare datorită tehnicilor sale de kung-fu. 
13:47
Președintele Adunării Populare a Găgăuziei, Alexandr Tarnavschii, și-a anunțat plecarea din funcție din proprie inițiativă. El și-a explicat decizia prin faptul că nu posedă limba găgăuză, scrie gagauzinfo.md.
Acum 6 ore
13:17
Anul acesta, conducta care transportă ţiţei din Kazahstan şi Rusia în Marea Neagră îşi va dubla capacitatea de transfer, până la un nivel de 67 milioane tone/an. Măsura se va reflecta şi în România şi va consolida parteneriatul strategic încheiat la finele lui 2016 între compania de petrol şi gaze din Kazahstan KazMunayGas şi compania chineză CEFC.
13:17
În acest weekend, angajații Inspectoratului Național de Patrulare, au depistat circa 70 de conducători auto în stare de ebrietate la volanul mașinii, dintre care 30 erau în stare de ebrietate avansată. Acțiunile de prevenire și depistare a șoferilor beți la volan, au avut loc în Capitală și suburbii.
12:57
Curtea Supremă de Justiție sesizează Curtea Constituțională urmare a modificărilor operate de Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești în motorul de căutare a hotărârilor judecătorești. Această situaţie a condus, în opinia Plenului, la încălcarea principiului fundamental al justiţiei transparente. „Nu este suficient să se facă dreptate, trebuie să se vadă că se face dreptate”, se menționează în comunicatul CSJ.
12:57
Procesul celor 47 de persoane suspectate că au încercat să-l asasineze pe președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, într-un complex hotelier de pe coasta Mării Egee în timpul loviturii de stat eșuate din 15 iulie 2016 s-a deschis luni la Mugla (vest), relatează Agerpres.
12:47
La sfârșitul săptămânii trecute, Primăria municipiului Chișinău a învinuit reprezentanții Agenției Proprietății Publice (APP) că ar fi dorit să întoarcă ilegal din proprietate municipală în proprietatea statului circa 500 de terenuri aferente diferitor obiective private sau deetatizate anterior prin decizii ale Consiliului municipal Chișinău. Tudor Copaci, directorul Agenției, neagă acuzațiile autorității publice locale, precizând că ar fi vorba despre manipularea opiniei publice, scrie anticoruptie.md.
12:37
De la 1 ianuarie, 2017, și copiii rămași temporar fără ocritire părintească vor beneficia de indemnizaii lunare oferite de stat. Proiectul de hotărâre propus spre examinare Guvernului, de către Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, prevede modificarea și completarea Regulamentului cu privire la condițiile de stabilire și plată a indemnizațiilor pentru copii.
12:27
Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului (CREDO) îndeamnă la adoptarea de noi reglementări pentru activitatea organizațiilor neguvernamentale și a instituțiilor media. Organizația își motivează apelul prin scăderea nivelului de încredere în ONG-uri, care în anul 2016 ar fi ajuns la un nivel minim de 15%, precum și la „situația generală gravă a mass-media”.
12:27
Republica Moldova va achita, pentru anul care a trecut, cote de membru în sumă de 56.593.700 de lei organizațiilor internaționale și regionale din care face parte. 
12:17
Zeci de locuitori ai satului Mitocu Bălan, din comuna Crăcăoani, Neamț (România), au avut surpriza să vadă un zimbru plimbându-se agale pe una din ulițele lor. Animalul n-a dat niciun semn de agitație și și-a văzut, blând, de plimbare, mai ales că nu era pentru prima oară în sat. Localnicii sunt obișnuiți cu prezența lui și nu au intrat în panică.
12:07
Din cauza deficitului de bărbați din statul african Eritreea, guvernul local a emis o nouă lege care obligă fiecare bărbat să ia în căsătorie cel puțin două femei, scrie realitatea.net.
11:47
Toate serviciile medicale prestate în Republica Moldova s-au scumpit. Unele prețuri au crescut de 2-3 ori, altele - de cinci ori și mai mult, scrie Sănătate INFO. 
11:37
Autoritățile municipale au dispus crearea unei comisii pentru controlul întreprinderilor municipale de alimentație publică. În perioada 20 februarie - 31 martie, membrii comisiei urmează să verifice cinci astfel de întreprinderi.
11:27
Într-un articol pentru publicația The Guardian, intitulat „Putin e o amenințare mai mare pentru existența Europei decât ISIS”, miliardarul american George Soros afirmă că cel mai bun mod pentru Rusia de a evita prăbușirea este să determine colapsul Uniunii Europeane prin exacerbarea crizei migranților și încurajarea islamofobiei.
Acum 8 ore
11:17
Președintele Parlamentului, Andrian Candu, s-a întâlnit cu reprezentanții FMI și consideră că „implementarea Programului cu FMI este tratată cu responsabilitate, iar acțiunile întreprinse sunt axate pe eficiență și transparență”. Anunțul a fost făcut de președintele Parlamentului după întrevederea cu echipa de experți ai Fondului Monetar Internaţional (FMI), care se află în vizită de lucru la Chișinău în perioada 14 - 28 februarie.  
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.