Underland te așteaptă în această sâmbătă

Agora.md, 17 februarie 2017 17:57

Dacă încă nu știți ce să faceți în weekend, sâmbătă, 18 februarie, de la ora 10:00 la 22:00 vă așteptăm la unicul festival subteran din lume - Underland, organizat în cramele Cricova, care vine cu un program plin de muzică, diverse activități și multe surprize la fiecare colț de cartier.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Agora.md

Acum 4 ore
22:57
O șoferiță din Capitală a fost surprinsă astăzi conducând cu un copil în brațe și făcându-și poze. Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare, iar poliția spune că s-a autosesiat deja și este în căutarea femeii. 
22:27
Primarul general de Chisinău, Dorin Chirtoacă, spune că nu vrea să discute public despre viața personală, dar menționează că „nu există nicio iubită” în prezent. Edilul a venit cu această precizare după mai multe zvonuri că i-ar fi cumpărat iubitei sale un automobil de lux.  
Acum 12 ore
17:27
Cinci persoane au murit în atacul terorist de la Londra. Primele dezbateri televizate în campania pentru alegerile prezidențiale din Franța. Omorul ex-deputatului rus, Denis Voronenkov la Kiev. Liderul opoziției din Rusia, Alexei Navalny, stropit cu verde de briliant. Erdogan a acuzat Germania și Olanda de fascism și rasism. Agora vă prezintă cele mai importante evenimente care au avut loc în Europa și în lume.
17:07
S-ar părea că tobele sunt instrumente de percuție mai puțin interesante copiilor. Nu și dacă ați vedea cum evoluează frățiorii Nikita și Ilya Dubov, din Chișinău. Flăcăii au decis să devină cunoscuți la Kiev, de aceea au mers la castingul show-ului „Україна має талант Діти-2”. Talentul băieților a fost apreciat la cel mai înalt nivel, scrie ea.md.
16:27
Ministerul Muncii, Protecției, vine cu precizări cu referire la articolul publicat de portalul de știri vedomosti.md, ce ține de pensiile de dizabilitate și protecția socială a persoanelor cu dizabilități.
16:07
Postul de televiziune rusesc Настоящее Время explică într-un limbaj foarte accesibil schema de spălare a banilor din Federația Rusă cu ajutorul judecătorilor și persoanelor interpuse din R. Moldova. Jurnaliștii ruși spun că în acest mod au fost legalizați cel puțin 20 miliarde de dolari, dar suma poate ajunge chiar până la 80 miliarde.
15:27
Peste două mii de polițiști protestează, sâmbătă în București, Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual și Pro Lex solicitând „o salarizare corectă”, scrie mediafax.ro.
14:57
Trecerea la televiziunea digitală terestră oferă posibilitatea pentru cel puțin 15 posturi tv să emită pe tot teritoriul țării. Totuși, modul în care a fost implementată această reformă va duce la dispariția a 15 posturi locale de televiziune, care nu au suficiente resurse pentru a achita taxa de retransmisie a semnalului digital terestru, menționează Directorul Media TV din Cimișlia, Andrei Bargan, scrie media-azi.md.
13:27
Toate agențiile de presă italiene sunt în grevă sâmbătă, zi încărcată în care se împlinesc 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma și papa Francisc efectuează o vizită la Milano, pentru a solicita menținerea abonamentelor de stat, scrie agerpres.ro.
13:27
Tânărul ucigaș a declarat judecătorului că „atunci când mi-a spus că încă mai este însărcinată am lovit-o în spate”, scrie tribunatreviso.it.
Acum 24 ore
11:07
Tânărul orheian care a evoluat aseară pe scena concursului Românii au Talent a mai evoluat în trecut și la Moldova are Talent. Dar cum dragostea pentru muzică și talentul nu-l lasă liniștit, a decis să-și încerce norocul și peste Prut, scrie ea.md.
10:57
Reprezentanții Platformei pentru Egalitate de Gen nu vor susține instituirea sistemului electoral uninominal, optând în continuare pentru sistemul proporțional existent, care este mult mai prietenos promovării femeilor.
10:27
Potrivit unui studiu realizat de experții Kaspersky Lab, serviciile DDoS (Distributed Denial of Service) sunt disponibile pe piața neagră la prețuri de 7 dolari pe oră, însă pot genera pierderi de mii sau chiar milioane de dolari pentru companiile vizate, scrie go4it.ro.
10:27
Banca de dezvoltare KfW deținută de statul german, care a devenit faimoasă după ce a transferat din greșeală sute de milioane de euro către Lehman Brothers Holdings Inc. în aceeași zi în care grupul american a depus cererea de plasare sub protecția legii falimentului, a comis recent o greșeală similară, scrie agerpres.ro.
08:47
În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe 26 martie, Republica Moldova va trece la ora de vară. Acele ceasornicului vor fi schimbate cu o oră înainte. Astfel, în noaptea din ultima duminică a lunii martie ora 2.00 va deveni 3.00.
08:37
Fotografie incredibilă cu liderul nord-coreean Kim Jong-un. Agenția de presă oficială din Coreea de Nord a dat publicității o fotografie în care un militar sare în spatele liderului suprem. Fotografia a fost făcută în contextul în care regimul de la Phenian a testat un motor de rachetă de înaltă performanță, la finalul săptămânii trecute, scrie digi24.ro.
08:17
Autoritățile Republicii Moldova nu s-au adresat la Banca Centrală a Federației Ruse cu o solicitare de colaborare la investigarea schemei moldovenești de spălare a banilor, se spune într-un comunicat al serviciului de presă al Băncii Centrale ruse, informează Ria Novosti citată de Agora.
Ieri
21:37
Pentru a opta oară consecutiv, Viena, capitala Austriei, este, la nivel mondial, orașul cu cea mai bună calitate a vieții. Compania internațională de consultanță Mercer efectuează în fiecare an un studiu pentru clasificarea calității vieții în 231 de orașe mari din întreaga lume, ținând cont de 39 de criterii, scrie capital.ro.
20:57
Reprezentanții Ministerului Agriculturii au depistat o linie clandestină de contrafacere a semințelor de porumb, care ulterior erau comercializate în baza mărcii comerciale a Institutului de Fitotehnie „Porumbeni”.
18:27
Persoanele cu deficiențe de vedere vor avea acces la servicii medicale mai calitative și vor fi ajutate să se integreze social. Ministerul Sănătății a semnat astăzi un acord de colaborare, prin care și-a asumat responsabilitatea să creeze condițiile necesare pentru diagnosticarea precoce și reabilitarea pacienților.
18:17
Una dintre cele mai eficiente modalități de a-ți asigura dezvoltarea sunt cărțile. Timpul ne arată de fiecare dată că cei mai de succes oameni sunt pasionați de biblioteci. Dar, desigur, nu toate cărțile sunt demne de a-ți consuma timp și efort. Site-ul entrepreneur.com vine în ajutorul celor care  vor să devină lideri de succes și recomandă 10 cărți care trebuie citite.
18:17
Pe 24 martie, compania StarNet a decis să organizeze o acțiune de salubrizare în apropiere de râul Bâc în sectorul Buiucani din Capitală. Peste o sută de angajați au curățat arbuștii și au colectat deșeurile menajere din zonă.
17:57
Selecționala de fotbal a Republicii Moldova joacă astăzi cu Austria în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018. Partida de pe stadionul Ernst Happel din Viena va începe la ora 21:45.
17:47
Dorin Chirtoacă a dispus închiderea sezonului de încălzire în de termoficare 2016-2017 pentru toate tipurile de consumatori din municipiul Chișinău. Astfel, în legătură cu stabilirea temperaturii de afară de + 8˚C pe parcursul a 3 zile consecutiv, începând cu data de 27 martie 2017 se declară oprit agentul termic pentru consumatorii casnici, cât și pentru instituțiile din sfera educației și cele medicale, se arată într-un comunicat al primăriei capitalei.
17:37
Președintele companiei Frontera Resources, Zaza Mamulaishvili estimează că în țara noastră sunt zăcăminte de circa 100 miliarde de m3. Date concrete vor fi disponibile în maxim cinci ani. Această cantitate ar fi suficientă țării noastre, fără regiunea transnistriană, pentru următorii 100 de ani.
17:37
Selecționala de fotbal a Republicii Moldova joacă astăzi cu Austria în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018. Partida de pe stadionul Ernst Happel din Viena va începe la ora 21:45.
17:27
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a atenționat pe președintele american Donald Trumo să nu încurajeze și alte țări să urmeze exemplul Marii Britanii de a ieși din Uniunea Europeană, spunând că o destrămare a blocului comunitar ar putea duce chiar la un război în Balcanii de Vest, scrie agerpres.ro.
17:17
New York, metropola care a inventat zgârie-norii de toate mărimile şi formele, ar putea primi încă un turn ieşit din comun. O firmă de arhitectură propune un zgârie-nori în formă unei uriaşe litere U, întoarse. Big Bend, cum ar trebui să se numească imobilul, ar arăta ca o uriaşă arcadă, mult deasupra altor turnuri din Manhattan.
17:07
Există o mulțime de motive pentru a iubi copacii, dar cele mai importante sunt faptul că ei ajută la producerea oxigenului și ne oferă umbră în zilele fierbinți. Unii pomi sunt încântător de frumoși și de la care nu îți poți lua privirea cert de câteva minute. Unii au o corolă bogată, alții flori de o culoare intensă și parfumată.
17:07
Parlamentul a aprobat majorarea plafonului de garantare a depozitelor persoanelor fizice, de la 6 000 de lei la 20 000 de lei. Decizia afost aprobată cu votul a 85 de parlamentari.  
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.