(VIDEO) Când ar putea fi reluate protestele împotriva guvernării

Independent, 17 februarie 2017 17:57

Protestele împotriva actualei guvernări ar putea fi reluate în luna aprilie, mai exact de Paște, susține liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase. The post (VIDEO) Când ar putea fi reluate protestele împotriva guvernării appeared first on Independent.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Independent

Acum 30 minute
01:17
Turnul Eiffel, Vaticanul sau Acropola din Atena și-au stins luminile sâmbătă seara cu prilejul „Orei Pământului", o vastă acțiune de mobilizare în întreaga lume împotriva încălzirii climatice, transmite AFP. The post (GALERIE FOTO) Ora Pământului: Europa și monumentele sale, cufundate în întuneric appeared first on Independent.
Acum 6 ore
21:07
Sute de oameni au fost duși la secțiile de poliție în timpul unei acțiuni de protest desfășurate în capitala Belarusului, Minsk. Oamenii au ieșit în stradă să celebreze așa numita zi a libertății. Totodată manifestat împotriv „taxei pe parazitism” impusă de președintele Lucașenco. The post Sute de manifestanți arestați în timpul unui marș în Belarus appeared first on Independent.
20:27
Una dintre cele mai longevive femei din Franța a avut parte de un dar neobișnuit de ziua ei. Când a împlinit 112 ani, pompierii au plimbat-o cu o autospecială. The post Vis împlinit la 112 ani. Vezi ce și-a dorit o femeie din Franța appeared first on Independent.
20:07
Un avion privat de dimensiuni mici s-a prăbușit peste o casă în Georgia, SUA. Pilotul a murit pe loc dar oamenii care erau în casa cu pricina au reușit să se salveze. The post (VIDEO) Un avion s-a prăbușit peste o casă în statul american Georgia appeared first on Independent.
Acum 8 ore
19:27
O distracție în preajma unui iaz din Orhei s-a încheiat tragic. După ce au chefuit, trei dintre petrecăreți s-au luat la ceartă. Sfada a degenerat într-o bătaie cruntă. The post Crimă la Orhei. Un individ și-a lovit amicii cu o piatră în timpul unei distracții appeared first on Independent.
19:17
Un bărbat care și-a parcat mașina pe trotuar în apropierea unui bloc din capitală a avut supriza vieții. Cineva i-a murdărit parbrizul. The post Un bărbat care a parcat neregulamentar, și-a găsit mașina vandalizată appeared first on Independent.
18:47
Mii de persoane s-au adunat sâmbătă în centrul Londrei pentru a protesta faţă de ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Oamenii au avut pancarte pe care scria „Brext Bad”. The post Manifestaţie anti-Brexit la Londra. Mii de persoane au fluturat steaguri UE appeared first on Independent.
18:37
Pe perioada săptămânii trecute polițiștii au efectuat raiduri la mai multe blocuri cu multe etaje și construcții nefinisate. Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției spun că astfel oamenii legii încearcă să prevină cazurile de suicid. The post Polițiștii moldoveni controleză clădiri „cu risc de suicid” appeared first on Independent.
17:57
Doi frați toboșari de doar nouă și cinci ani au reușit să impresioneze Ucraina. Cei doi au participat la un show de talente și au cântat cu atâta patimă încât jurații le-au dat patru de „Da” fără să gândească prea mult. The post (VIDEO) Doi mici toboșari din Moldova au avut o prestație incredibilă la un show de talente din Ucraina appeared first on Independent.
17:57
Cel puţin 16 persoane au decedat în urma unui raid aerian ce a vizat o închisoare a rebelilor sirieni din provincia Idlib, printre victime fiind atât gardieni, cât şi deţinuţi, a anunţat, sâmbătă, Observatorul sirian pentru Drepturile Omului, scrie Mediafax. The post Cel puţin 16 morţi, în urma unui raid aerian asupra unei închisori a rebelilor sirieni appeared first on Independent.
Acum 12 ore
17:07
Liliane Bettencourt, care deţine o participaţie de 3% la compania L’Oreal şi o avere de aproape 40 de miliarde de dolari, este cea mai bogată femeie din lume, potrivit clasamentului Forbes din 2017. The post Top Forbes 2017: Care sunt cele mai bogate femei din lume şi ce averi au acestea appeared first on Independent.
16:57
Reprezentanții Băncii Centrale rusești au declarat că au împiedicat dezvoltarea schemei „moldovenești” de spălare a banilor și menționează că nici organele competente de la noi și nici autoritățile europene nu au cerut informații pe marginea acestui dosar. Asta în condițiile în care procurorii moldoveni declarau că anume refuzul de colaborare din partea Rusiei încetinește investigațiile. The post Banca Centrală din Rusia neagă că autoritățile moldovenești ar fi cerut informații în dosarul „Laundromat” appeared first on Independent.
15:57
Legislatorii vor să „ungă” ochii oamenilor cu schimbări în sistemul electoral pentru a le distrage atenția de la adevăratele probleme. Este opinia exprimată de directorul IDIS Viitorul, Igor Munteanu, în cadrul emisiunii „În Profunzime”, de la ProTv. Expertul mai spune că proiectul votului uninominal are multe lacune și convine doar „unor partide care își dau seama că nu vor intra în parlament la următoarele alegeri”. The post Directorul IDIS Viitorul: Proiectul votului uninominal este „un mare balon de săpun” appeared first on Independent.
15:07
Liderii UE și-au reînnoit la Roma angajamentul european, într-o declarație solemnă, după 60 de ani de la semnarea tratatului fondator al Uniunii. The post După 60 de ani, liderii UE și-au reînnoit angajamentul european appeared first on Independent.
14:57
Dacă Rusia nu impunea restricții iar banii nu se furau cu nerușinare din haznaua statului, Republica Moldova ar fi reușit în anul 2015 să atenueze căderea exporturilor totale cu aproape 10 puncte procentuale, iar pentru anul 2016 majorarea de 9,4% ar fi fost posibil de îmbunătățit până la 12,6%, susține într-a analiză, Stas Madan, seful Departamentului studii de piață şi cercetări de la Business Intelligent Services, citat de Mold-Street. The post Embargoul rusesc și frauda bancară a provocat pierderi de sute de milioane de dolari appeared first on Independent.
14:27
Platforma „Primăria mea” a realizat un chestionar în care i-a întrebat pe locuitorii capitalei care sunt cele mai improtante probleme ale Chișinăului. Oamenii au răspuns ferm: calitatea proastă a drumulurilor și murdăria din oraș. The post Chișinăuenii au evidențiat principalele probleme ale capitalei appeared first on Independent.
14:07
Ministerul mediului a publicat un ordin prin care interzice pescuitul din 1 aprilie în anumite râuri și lacuri. Astfel, timp de 70 de zile, de la 1 aprilie până la 9 iunie 2017, inclusiv, pescarii nu vor putea prinde pește ori moluște: The post În atenția pescarilor. Ministerul mediului interzice pescuitul în anumite zone appeared first on Independent.
13:37
Platforma pentru Egalitate de Gen este împotriva trecerii la sistemul uninovinal de vot, optând în continuare pentru sistemul proporțional existent. Reprezentanții organizației spun că reacția actuală a proiectului de lege privind instituirea sistemului electoral uninominal nu prevede măsuri de respectare a cotei de 40% reprezentativitate a femeilor în organele de conducere ale statului. The post Platforma pentru Egalitatea de Gen nu susține sistemul electoral uninominal: Va reduce numărul femeilor în Parlament appeared first on Independent.
12:47
Deși proiectul de eficiență energetică prin care ferestrele și ușile vechi blocuri urmau să fie înlocuite cu altele de termopan a fost anunțat cu mare tam-tam de primarul Dorin Chirtoacă, se pare că schimbarea nu se mai produce. The post Investigație: Cum a fost comrpomis proiectul de schimbare a ferestrelor la blocurile din capitală appeared first on Independent.
Acum 24 ore
12:27
Socialiștii vor cu rice preț să-l demită pe primarul Chișinului, Dorin Chirtoacă. Au adunat un grup de inițiativă în acest sens iar luni sunt dispuși să ducă dosarul în instanță. The post Socialiștii insistă pe demiterea lui Chirtoacă. Luni vor depune dosarul în instanță appeared first on Independent.
12:17
După ce parlamentul a votat în lectură finală un proiect de lege care presupune majorarea plafonului de garantare a depozitelor fiecare persoană fizică de la 6 mii la 20 de mii de lei, reacțiile nu au întârziat să apară. Deți este o decizie în direcție corectă, ar mai fi câteva întrebări care trebuie puse în acest context, crede expertul Adrian Lupușor. The post Majorarea plafonul de garantare a depozitelor – un proiect de lege care lasă loc de „dar” appeared first on Independent.
11:17
Starea în care se află Republica Moldova a permis spălare a peste 22 de miliarde de dolari prin intermediul instanțelor de judecată (cazul „Laundromat”). Este părerea exprimată de directorul IDIS Viitorul, Igor Munteanu, în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la Pro TV. The post Expert: Spălătoria de bani a fost posibilă din cauza că Republica Moldova este „un stat slab” cu „oameni-păpușă” appeared first on Independent.
10:57
Peste 250 de imigranţi africani sunt dispăruţi în Marea Mediterană, existând temeri că s-au înecat, după răsturnarea a două ambarcaţiuni, scrie Mediafax. The post Peste 250 de imigranţi, dispăruţi în sudul Mării Mediterane appeared first on Independent.
10:07
Papa Francisc s-a întâlnit la Vatican, cu liderii celor 27 de state membre ale Uniunii Europene. Întrevederea a avut loc cu ocazia summitului informal dedicat marcării a 60 de ani de la înfiinţarea comunităţii europene. The post Papa Francisc s-a întâlnit cu lideri europeni. Suveranul pontif a pledat pentru unitate appeared first on Independent.
09:47
Un moldovean a ajuns la spital în stare extrem de gravă după ce s-a electrocutat și a căzut de pe o hală înaltă de nouă metri în Alba Iulia. The post Un moldovean, în stare gravă în urma unui accident de muncă produs în România appeared first on Independent.
09:37
În noaptea de sâmbătă spre duminică, Republica Moldova va trece la ora de vară. Acele ceasornicului vor fi schimbate cu o oră înainte. Astfel, ora 2:00 va deveni 3:00. The post În această noaptea trecem la ora de vară. Nu uitați să mutați acesele ceasornicului cu o oră înainte appeared first on Independent.
09:27
Un moldovean din Orhei de 34 de ani a reușit să ridice o sală în picioare la concursul „Românii au talent”. Juriul a rămas impresionat iar Andra a comenat: „În șase ani de concurs nu credeam că mă mai uimește ceva. Mi-ai făcut pielea de găină”. The post (VIDEO) Un moldovean a uimit cu vocea lui angelică juriul de la „Românii au talent”. Vezi cum cântă appeared first on Independent.
08:47
Oficiali europeni și reprezentați ai societății civile din cele 3 state din cadrul Parteneriatului Estic care au semnat Acordul de Asociere – Republica Moldova, Georgia și Ucraina, s-au reunit la Bruxelles în cadrul conferinței Adunării Parlamentare a Parteneriatului Estic (AP EURONEST), „Implementarea Parteneriatului Estic și a angajamentelor de asociere cu UE în domeniile de antidiscriminare, justiție și de luptă contra corupției: Punctele de vedere ale societății civile asupra reformelor”. The post Oficiali europeni și reprezentanți ai societății civile din Moldova, Georgia și Ucraina, reuniți la Bruxelles appeared first on Independent.
08:37
Legislația națională în domeniul aviaţiei civile va fi armonizată cu normele europene în vigoare. Noile reglementări se conțin în proiectul Codului aerian al Republicii Moldova aprobat astăzi, de deputații din Comisia economie, buget și finanțe și Comisia juridică, numiri și imunități. The post Bilete de avion mai scumpe pentru moldoveni: Deputații pregătesc un proiect în acest sens appeared first on Independent.
08:17
Pantofii noștri ne definesc personalitatea. Pare ciudat dar asta reiese din cel mai recent studiu realizat de Universitatea din Kansas. The post Vezi ce spun despre tine pantofii pe care îi porți appeared first on Independent.
Mai multe ştiri
©2004—2017 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.